2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Hastaneye geldik, yatış yapıldı. Dua edin bizim için

Kızlar kızlar
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım
Bugün birsürü güzel hbr alıcaz inş ne güzel bi gün bebişler sıraya dizilmiş
Gözünüz aydın sağlıkla gelsinler

Kızlar kızlar
Sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz tatlım Allahım yardımcın olsun misss gibi bir doğum olsun inşallahhhh..

Evet canım ben 1 gece kalacağız diye düşünmüştüm ama 3 gün kaldık o yüzden her ihtimale karşı yedek çamaşırı fazla olması iyi oluyor

Ay çok heyecanlı oku cnm dua iyi gelir sakinleştir kendini odaklan bi çiçeğin açıldığını hayal et rahminde. Bi kerede çıksın gelsin inş
Amin canım çok sağol
hadi gözün aydın Esra geliyor minnoşun

sağlıkla inşallah
Evett çok heyecanlı ya defne me kavusacagim bugün
Kızlar kızlar
Hayırlısı olsun senin için de canım bende sana dua edeceğim
Allah yardımcın olsun tatlım, inşallah kolaylıkla açılman olurda bebişine sağlıcakla kavuşursun dualarımız seninle
İsllah canım şimdi bı arttira arttira suni verdiler 1 saat kestiler sonra tekrar vericekler

Kızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum

Dualarımız seninle canım benim.
Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah mis kokulunu

Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım duamdasın bugün

Ayy canım aynı şeyleri yaşıyoruz
Beni bugün alıcamlar sezeryana
Allah yardımcımız olsun

İçini ferah tut canım böyle hayırlısı de sağlıkla sıhhat mutlulukla doğsun miss kokulu yavrun duamız seninle çoook güzel geçsin inşallah

Allahııııım bir bebek daha mı geliyor mis kokuyor bugun nuralar demeek
Meryem suresi açacağım şimdi size niyet iniallah su gibi çiçek gibi. Geçer doğumlarınız

SanatkarSeyyah canım naptın durumun nedir yarını mı bekliyoruz gelişme var mı ?
Merhaba kızlar,

Bugün de doğuramayan olarak aranızdayım..:)

Bugün tam 40+4 üz. Cuma günü doktor pztsde gelmezse sezeryana alalım diye yatış vs ayarlamıştı.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım tabi. 5 te kalktım, duşumu aldım, makyajımı- saçımı yaptım ve 8'de hastanedeydik.
Ben yine kontrolleri yaptırdım, NST ve Ultrason ve alttan muayene ettiler. Nst'de %70 şiddetinde 3 tane düzenli sancı çıktı. Açılma yok. Onun dışında her şey yolunda olunca seni normal doğuma alalım suni sancı verelim dediler. Kabul etmedim. Çünkü suni sancının işe yaramadığını duymuştum.

Ben eve gideyim sancım olursa gelirim dedim. Yine imza aldılar sorumluluk bana ait diye.
Çarşamba kontrole gideceğim ve en fazla Prşmbeye kadar bekleyeceğim artık 41 olacak o zaman. Sonrasında ben de beklemek istemiyorum.

Allahım kızlar bu durum da çok kötü..... Her gün arıyor eş-dost bugünde mi doğurmadın diye.... Bir sürü senaryo anlatıyorlar yok aniden kalbi durur, yok kakasını yer vs. vs. vs. Ben de korkuyorum tabii... Ama kötü senaryoları bir kenara bırakıp güzel şeyler düşünmek istiyorum....

Kızlar bize de dua edin....

Herley çok güzel olacak cnm kötü senaryoları aklına getirme belli mi olur belki akşama geliverir beklemez çarşambayı

Saglıkla gelsin canım benim. Rabbim kolaylastırsın

Esracığım bugün o büyük gün mü. Allah'ım geliyor mu bebişşş.... Allah kolaylık versin. Allah yardımcın olsun.
Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar kızlar
Sağlıkla gelsin inşallah. Durumdan bisi haberdar et. Şimdiden gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…