- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.761
Günaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Hastaneye geldik, yatış yapıldı. Dua edin bizim için
Bugün birsürü güzel hbr alıcaz inş ne güzel bi gün bebişler sıraya dizilmişKızlar kızlar
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım
Sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz tatlım Allahım yardımcın olsunKızlar kızlar
Evet canım ben 1 gece kalacağız diye düşünmüştüm ama 3 gün kaldık o yüzden her ihtimale karşı yedek çamaşırı fazla olması iyi oluyorÇok geçmiş olsun canımbebeğin ve sen iyisin Allah'a şükür
İlk defa duydum bende varis hep yüzeysel olur ya bizim bildiğimiz onunla geçmiş olsun
Bebek için mi fazla yedek götürelim nasıl bir aksilik yaşadınız
Amin canım çok sağolAy çok heyecanlı oku cnm dua iyi gelir sakinleştir kendini odaklan bi çiçeğin açıldığını hayal et rahminde. Bi kerede çıksın gelsin inş
Evett çok heyecanlı ya defne me kavusacagim bugünhadi gözün aydın Esra geliyor minnoşun
sağlıkla inşallah
Hayırlısı olsun senin için de canım bende sana dua edeceğimKızlar kızlar
İsllah canımAllah yardımcın olsun tatlım, inşallah kolaylıkla açılman olurda bebişine sağlıcakla kavuşursun dualarımız seninle
Dualarımız seninle canım benim.Kızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum
Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım duamdasın bugünAmin canım çok sağol
Evett çok heyecanlı ya defne me kavusacagim bugün
Hayırlısı olsun senin için de canım bende sana dua edeceğim
İsllah canımşimdi bı arttira arttira suni verdiler 1 saat kestiler sonra tekrar vericekler
Ayy canım aynı şeyleri yaşıyoruzKızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum
Canıımcııım alınacak mısın doğumaAyy canım aynı şeyleri yaşıyoruz
Beni bugün alıcamlar sezeryana
Allah yardımcımız olsun
İçini ferah tut canım böyle hayırlısı de sağlıkla sıhhat mutlulukla doğsun miss kokulu yavrunKızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum
Allahııııım bir bebek daha mı geliyor mis kokuyor bugun nuralar demeekAmin canım çok sağol
Evett çok heyecanlı ya defne me kavusacagim bugün
Hayırlısı olsun senin için de canım bende sana dua edeceğim
İsllah canımşimdi bı arttira arttira suni verdiler 1 saat kestiler sonra tekrar vericekler
Merhaba kızlar,SanatkarSeyyah canım naptın durumun nedir yarını mı bekliyoruz gelişme var mı ?
Oyyy Gugubicim. Şu an Bartuşko kollarında miss kokusu burnunda mıGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Hastaneye geldik, yatış yapıldı. Dua edin bizim için
Herley çok güzel olacak cnm kötü senaryoları aklına getirme belli mi olur belki akşama geliverir beklemez çarşambayıMerhaba kızlar,
Bugün de doğuramayan olarak aranızdayım..:)
Bugün tam 40+4 üz. Cuma günü doktor pztsde gelmezse sezeryana alalım diye yatış vs ayarlamıştı.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım tabi. 5 te kalktım, duşumu aldım, makyajımı- saçımı yaptım ve 8'de hastanedeydik.
Ben yine kontrolleri yaptırdım, NST ve Ultrason ve alttan muayene ettiler. Nst'de %70 şiddetinde 3 tane düzenli sancı çıktı. Açılma yok. Onun dışında her şey yolunda olunca seni normal doğuma alalım suni sancı verelim dediler. Kabul etmedim. Çünkü suni sancının işe yaramadığını duymuştum.
Ben eve gideyim sancım olursa gelirim dedim. Yine imza aldılar sorumluluk bana ait diye.
Çarşamba kontrole gideceğim ve en fazla Prşmbeye kadar bekleyeceğim artık 41 olacak o zaman. Sonrasında ben de beklemek istemiyorum.
Allahım kızlar bu durum da çok kötü..... Her gün arıyor eş-dost bugünde mi doğurmadın diye.... Bir sürü senaryo anlatıyorlar yok aniden kalbi durur, yok kakasını yer vs. vs. vs. Ben de korkuyorum tabii... Ama kötü senaryoları bir kenara bırakıp güzel şeyler düşünmek istiyorum....
Kızlar bize de dua edin....
Saglıkla gelsin canım benim. Rabbim kolaylastırsınKızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin
Hic sormaİlişkiyle hiç alakası yok onu diyenlerin doktorları çok nazik muayene etmiş sanırım
Esracığım bugün o büyük gün mü. Allah'ım geliyor mu bebişşş.... Allah kolaylık versin. Allah yardımcın olsun.Kızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin
Sağlıkla gelsin inşallah. Durumdan bisi haberdar et. Şimdiden gözün aydın canımKızlar kızlar
Meryem suresini oku canımcım.....Sağol canım şimdi yavaştan suni sancı vermeye başladılar.Google dan doğumda okuncak duaları araştırıyorum