2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar kızlar 🤪🤪
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım 👶🏻👶🏻
Miyacığım,
Ayyy bugün ne güzel bir gün tüm bebeler geliyor :KK200::nazar:

Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla ve sağlıkla bebişini kucağına al.
Dualarımız sizinle :KK68:

Kızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum ♥️
Allah'ım tüm bebeler 06.06 tarihini bekliyormuş..
Çilekciğim korkma küveze girse bile çok iyi bakıyorlar.
Allah kolaylık versin.
Sağlıkla bebişkonu kucağına al inşallah..... :KK200: :anneadayı:

Merhaba kızlar,

Bugün de doğuramayan olarak aranızdayım..:)

Bugün tam 40+4 üz. Cuma günü doktor pztsde gelmezse sezeryana alalım diye yatış vs ayarlamıştı.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım tabi. 5 te kalktım, duşumu aldım, makyajımı- saçımı yaptım ve 8'de hastanedeydik.
Ben yine kontrolleri yaptırdım, NST ve Ultrason ve alttan muayene ettiler. Nst'de %70 şiddetinde 3 tane düzenli sancı çıktı. Açılma yok. Onun dışında her şey yolunda olunca seni normal doğuma alalım suni sancı verelim dediler. Kabul etmedim. Çünkü suni sancının işe yaramadığını duymuştum.

Ben eve gideyim sancım olursa gelirim dedim. Yine imza aldılar sorumluluk bana ait diye.
Çarşamba kontrole gideceğim ve en fazla Prşmbeye kadar bekleyeceğim artık 41 olacak o zaman. Sonrasında ben de beklemek istemiyorum.

Allahım kızlar bu durum da çok kötü..... Her gün arıyor eş-dost bugünde mi doğurmadın diye.... Bir sürü senaryo anlatıyorlar yok aniden kalbi durur, yok kakasını yer vs. vs. vs. Ben de korkuyorum tabii... Ama kötü senaryoları bir kenara bırakıp güzel şeyler düşünmek istiyorum....

Kızlar bize de dua edin.... :skandal: :KK200:
Allahım doğum bekleyen hepimizin yardımcısı olsun 🙏 Bende de hiç sancı vs yok ne yapmamız lazım acaba.. İnsanlarda destek olmak yerine hep olumsuzu konuşuyor sanki doktora gidilmiyormuş gibi.. Ben olumsuz şey duymak hiç istemiyorum öle bir psikolojideyim ilk baştan beri.. Hiç takmamaya çalış seyyahcım insanların empati duyusu yok maalesef..

Kızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum ♥️
Hiç korkma kalbini ferah tut canım bebişler çok güçlüler onlar birer mucize.. Dualarımız seninle haftası çok güzel nerdeyse 37 haftalık.. Benim sağlık ocağındaki hemşire 37 ye kadar tut derdi. Her şey güzel olcak canım benim 🙏

Merhaba kızlar,

Bugün tam 40+4 üz. Cuma günü doktor pztsde gelmezse sezeryana alalım diye yatış vs ayarlamıştı.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım tabi. 5 te kalktım, duşumu aldım, makyajımı- saçımı yaptım ve 8'de hastanedeydik.
Ben yine kontrolleri yaptırdım, NST ve Ultrason ve alttan muayene ettiler. Nst'de %70 şiddetinde 3 tane düzenli sancı çıktı. Açılma yok. Onun dışında her şey yolunda olunca seni normal doğuma alalım suni sancı verelim dediler. Kabul etmedim. Çünkü suni sancının işe yaramadığını duymuştum.

Ben eve gideyim sancım olursa gelirim dedim. Yine imza aldılar sorumluluk bana ait diye.
Çarşamba kontrole gideceğim ve en fazla Prşmbeye kadar bekleyeceğim artık 41 olacak o zaman. Sonrasında ben de beklemek istemiyorum.

Allahım kızlar bu durum da çok kötü..... Her gün arıyor eş-dost bugünde mi doğurmadın diye.... Bir sürü senaryo anlatıyorlar yok aniden kalbi durur, yok kakasını yer vs. vs. vs. Ben de korkuyorum tabii... Ama kötü senaryoları bir kenara bırakıp güzel şeyler düşünmek istiyorum....

İlk kez düzenli sancı oluyor değil mi bence artık vaktinin geldiğini o da anladı 🥰 ultrasonda da bir sorun yoksa birkaç gün beklemekle iyi yapmışsın 41de de doğuran gebeleri paylaşıyordu doktor. Sorun yok diyor sonuçta doktor, kulağını her şeye tıka korkma hiç 🤲💕
Ya anlamıyorum doğum yapacak insana bunlar neden söylenir sanki içimde tutacağım diyorsun sanki onların yorumlarını merak ediyorsun
Biz dikkat etmez olur muyuz yani ama ilk hamileliğimiz evhamlıyız bunları duymaya ne gerek var. 😐
Biz güzel şeyler düşünelim inşallah çok güzel olacak 🥰🌼

Allahım doğum bekleyen hepimizin yardımcısı olsun 🙏 Bende de hiç sancı vs yok ne yapmamız lazım acaba.. İnsanlarda destek olmak yerine hep olumsuzu konuşuyor sanki doktora gidilmiyormuş gibi.. Ben olumsuz şey duymak hiç istemiyorum öle bir psikolojideyim ilk baştan beri.. Hiç takmamaya çalış seyyahcım insanların empati duyusu yok maalesef..
Canımcığım çok sağ ol. Gerçekten bir tek annem bu konuda destekçim :) Onun dışında herkes çok bilmiş maşallahh..
Senaryo senaryo... Sanki biz araştırmıyormuyuz demi...

Bana sorarsan bişi etkilemiyor o vakti... Bebişin gelme zamanı neyse o zaman gelecek illaki..
Ben özellikle 3-4 gündür her gün daha çok geziyorum...
Çömelme hareketleri falan yapıyorum. Duş alıyorum ama hala vaktini bekliyor bebe.
Sanırım relax olmak lazım....
Bugün hastanede ki ebeler çömelme hareketi yap, duş al falan dediler. Etkisi oluyor dediler ama bende henüz olmadı.
Bir de bana şey dediler. Sen bugün yarın gelirsin, karnın iyice toparlamış ve aşağı inmiş dediler ama bilemiyorum..

Hayırlısını diliyorum,
Senin daha günün var dur acele etme tatlımmmm :nazar: :anneadayı: :KK68:

İlk kez düzenli sancı oluyor değil mi bence artık vaktinin geldiğini o da anladı 🥰 ultrasonda da bir sorun yoksa birkaç gün beklemekle iyi yapmışsın 41de de doğuran gebeleri paylaşıyordu doktor. Sorun yok diyor sonuçta doktor, kulağını her şeye tıka korkma hiç 🤲💕
Ya anlamıyorum doğum yapacak insana bunlar neden söylenir sanki içimde tutacağım diyorsun sanki onların yorumlarını merak ediyorsun
Biz dikkat etmez olur muyuz yani ama ilk hamileliğimiz evhamlıyız bunları duymaya ne gerek var. 😐
Biz güzel şeyler düşünelim inşallah çok güzel olacak 🥰🌼
Oy goosiciğim sorma... Millet darlıyor gerçekten. Sonuçta biz de salak değiliz herhalde...Bile bile neden riske atayım.

Kağan kocatepe ve daha bir çok doktor 41'e kadar normal diyor. Hesaplama 2 hafta sapabiliyormuş..

Bende bugün kendimi daha farklı hissediyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu gece gelecek minnoş.
Gelsin de bi totosunu ısırıcam :)

Kızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin 🙏🙏🙏
ayy arka arkay geliyo tontişkolar😍

Esracığım bugün o büyük gün mü. Allah'ım geliyor mu bebişşş.... Allah kolaylık versin. Allah yardımcın olsun.
Güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:

Meryem suresini oku canımcım..... :KK68:
Ay ben bugün birine okur okuturum benim dr. Da minnacık sancı veriyo gece 12 ye kdr verecem sonra yarın sabah anakdar kesip yarın tekrar vericem dedi yani bence bebiş bu gün gelmeyecek 😂 isllah kendi gelir de gece falan normal olsun diye elimizden geleni yapıyoruz şimdilik bebeği strese sokmadan 🙏🙏

Oy goosiciğim sorma... Millet darlıyor gerçekten. Sonuçta biz de salak değiliz herhalde...Bile bile neden riske atayım.

Kağan kocatepe ve daha bir çok doktor 41'e kadar normal diyor. Hesaplama 2 hafta sapabiliyormuş..

Bende bugün kendimi daha farklı hissediyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu gece gelecek minnoş.
Gelsin de bi totosunu ısırıcam :)
Canım 40+0 zaten normal doğum haftasıdır. Millete ne bakıyorsun sen boşversene. Herkes çok bilmiş. Geç falan değil 40 haftanın dolması normal doğum haftası bebis ne zaman isterse o zaman gelir. Sağlıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin🤤

Merhaba kızlar,

hiç insanları dinleme sen herkes felaket tellalı olmuş mübarek

zaten sen kendi vücudunu dinlersin aksi bi durum olursa hemen hastaneye gidersin
zaten de sona gelmişsin, sağlıkka da getirdin bu zamana

herkes o güzel pırıl pırıl aklını kendine saklasa keşke

hiç insanları dinleme sen herkes felaket tellalı olmuş mübarek

zaten sen kendi vücudunu dinlersin aksi bi durum olursa hemen hastaneye gidersin
zaten de sona gelmişsin, sağlıkka da getirdin bu zamana

herkes o güzel pırıl pırıl aklını kendine saklasa keşke
Telefonları açmayacaksın en iyisi sjjsjs😁 uyuyodum dersin

Kızlar kayinvaldem gitmiyo kalcakmis bu gece de hastanede off valla ya tamam torunu da ben sancı çekerim bişey olur en istemediğim şey annem yolda Bursa'dan geliyor onun olma ihtimali yok eşime yüz kere istemiyorum bak kimseyi dedim gene ikna edemedi gitmem ben beklerim diyo haber veririz vs dedik yok ikna olmuyor zorla da kovamiyorum ama sancım çok yuksekken durursa odada eşimin benden çekeceği var 🥲😵

Kızlar kayinvaldem gitmiyo kalcakmis bu gece de hastanede off valla ya tamam torunu da ben sancı çekerim bişey olur en istemediğim şey annem yolda Bursa'dan geliyor onun olma ihtimali yok eşime yüz kere istemiyorum bak kimseyi dedim gene ikna edemedi gitmem ben beklerim diyo haber veririz vs dedik yok ikna olmuyor zorla da kovamiyorum ama sancım çok yuksekken durursa odada eşimin benden çekeceği var 🥲😵
şu hamileleri doğum yaparken kendi hallerine bıraksalar keşke
çünkü insan gerçekten 3. bir ses istemiyor✌️

Valla kuzum heralde en çok laf dinlemeyen kesim kvler.. Sen çağırsan belki ortadan kaybolacak insanlar, çağırmadığında dibinde bitiyor 🙈 Valla ben bir de altlı üstlü oturuyorum bunu düşünerek kendini rahatlatabilirsin 😆

X