- 5 Mart 2021
- 5.801
- 8.689
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.741
Günaydın gugucum dualarımız seninle sağlıcakla çok rahat bir şekilde bebişine kavuşmanı bekliyoruzGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Hastaneye geldik, yatış yapıldı. Dua edin bizim için
Hayırlı haberlerini bekliyoruzBugün 13.30 da randevum. Son kez nst çekilip gğn verilecek bana da. Garip duygular içindeyim
Gugubiciim kavuşuyorsun kuzunaGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Bi ara araştırırken ilişki kadar acımıyor diye bisi okumuştum dedim nası acımıyor ilişki daha rahatCnm bende salı günü çatı muayenesi oldum. 37+3 te. Ve 3 gün sümüklü kanlı akıntım oldu. Sonra kesildi. Doktor çatı muayenesi sonrası kanama olabilir demişti zaten.
Şimdi salı yine gidicem ve yine çatı muayenesi yapacak muhtemelen korkuyorum. Çok sıkıntılı bişeymiş bu ya. Bebek gelse diyorum keşke muayeneden önce ama daha gelesi yok sanki
Ay hadi sağlıkla gelsin bebiş. Gözün aydın. Rabbim yardımcın olsunGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebiş cnm. Gözün aydın şimdidenKızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin
İlişkiyle hiç alakası yok onu diyenlerin doktorları çok nazik muayene etmiş sanırımAy hadi sağlıkla gelsin bebiş. Gözün aydın. Rabbim yardımcın olsun
Sağol canım şimdi yavaştan suni sancı vermeye başladılar.Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebiş cnm. Gözün aydın şimdiden
Ay çok heyecanlı oku cnm dua iyi gelir sakinleştir kendini odaklan bi çiçeğin açıldığını hayal et rahminde. Bi kerede çıksın gelsin inşSağol canım şimdi yavaştan suni sancı vermeye başladılar.Google dan doğumda okuncak duaları araştırıyorum
Sağlıkla gelsin kuzum bugün hareketli başladı hepimizeKızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin
hadi gözün aydın Esra geliyor minnoşunKızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin
ayy ne güzel yazmışsın enerji gönderir gibi olmuş resmenAy çok heyecanlı oku cnm dua iyi gelir sakinleştir kendini odaklan bi çiçeğin açıldığını hayal et rahminde. Bi kerede çıksın gelsin inş
Hayırlı olsun canım insallh güzel haberlerini bekliyiruzGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Hadi hayırlısı olsun canım sendede güzel haberler bekliyoruzKızlar kızlar
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım
Cnm seninde gözün aydın doğum yapalım 16 gün olmuş bile sağlıkla büyüt bebişiniayy ne güzel yazmışsın enerji gönderir gibi olmuş resmen
Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin inşallahSağol canım şimdi yavaştan suni sancı vermeye başladılar.Google dan doğumda okuncak duaları araştırıyorum
Allah yardımcın olsun tatlım, inşallah kolaylıkla açılman olurda bebişine sağlıcakla kavuşursun dualarımız seninleKızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin
Sağlıkla hayırlısı ile kucağına al inşallahKızlar kızlar
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım