2022 ikizler burcu anneleri

Keşke bende duymasaydım kafama takılıyor böyle şeyler İçemedim 3 gündür bu yüzden neyse bugün birazcık denemeye çalışayım dediğin gibi..

Keşke bende duymasaydım kafama takılıyor böyle şeyler İçemedim 3 gündür bu yüzden neyse bugün birazcık denemeye çalışayım dediğin gibi..
İç iç canım sanki onun yüzünden olmayacakmış gibi olumsuz düşünme. Zaten böyle şeylere inanmak bence daha etkili oluyor, beynimiz her şeyi yönetiyor

Sağol canım benim
Şuan tansiyonum düne göre iyi bol su içiyorum biraz dinleniyorum biraz ortalığı topluyorum yarın doğum derse dağınıklık olmasın diye inşallah biraz daha bekler minik kızım
Doktor gebelik zehirlenmesi diye netten okursanız korkutur demişti ben hiç okumadım ama gece eşim bayağı araştırdı tabiki stres oldu en kötüsünü düşünüyor illaki yarın güzel haberler alırız inşallah duaya ihtiyacım var

Günlerimiz çok yakın seni o kadar iyi anlıyorum ki, biraz daha dursun diye uğraşıyoruz doğal olarak. Dün ben de gözümün karardığını hissettim o olaydan sonra internetten araştırınca. Halbuki akıntım hep hep vardı mesela, İyi düşünelim iyi olsun Sanıyorum ki enfeksiyon oldum ben birkaç gündür uyanınca kırgınlık hissediyorum gece de çok terliyorum.
Rahat hissedelim kendimizi hayırlı olan olsun nasılsa tontik oldular artık

Kızlar hastaneye gittiğimde ebe günde 3 litre su içmem gerekiyor som aylarda ter yoluyla da atıldığı için vücutta su miktarı azalıyor bu yüzden sancı yapar dedi. 3 litre günde 15 su bardağı demek en az 1.5 litre zaten içiyordum ben şimdi sayarak içicem

geçmiş olsun ve gözün aydın

normalde belki dayanamayacağımız durumlara kuzularımız sayesinde dayanıyoruz
ameliyatın her türlüsünden insan korkar ama miniklerimize kavuşmak olunca ucunda, korkusuzca ve cevval bir şekilde üstesinden geliyoruz

sen de atlattın çok şükür tutmaları iyi olmuş seni

kavuştunuz, mis kokusunu içine çektin sağlıkla büyüsün

Amin canım benim çok şükür sizde kavuşmuşsunuz keyifler nasıl bebisko nasıl agrin sızın nasıl
Çok şükür canım iyiyiz yeni hayata alışmaya çalışıyoruz bebiş te iyi çok şükür ağrım oldu ilk başlarda dayanılmıcak gibi değil şimdi daha iyi zamanla daha da iyi olucaz
Ben 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Yok canım sade sert kahve sakızda çiğneyelbiirsin dediler ben kahve çok sevdiğim için baya işime geldi
Evet bunu çok yerden duydum. Birde bitter çikolata da iyi geliyormuş.
Cafein olduğu için olabilir sakız dediler ama çikolata demediler

İyi olmana sevindim canım ay internette de hep en kötüsü yazıyor zaten. İnşallah biraz daha dursun, sağlıkla kavuş kızına

Geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun çok sevindim canım rabbim sağlıcakla büyütsün inslalh

Vallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi bu
Cnm bende salı günü çatı muayenesi oldum. 37+3 te. Ve 3 gün sümüklü kanlı akıntım oldu. Sonra kesildi. Doktor çatı muayenesi sonrası kanama olabilir demişti zaten.
Şimdi salı yine gidicem ve yine çatı muayenesi yapacak muhtemelen korkuyorum. Çok sıkıntılı bişeymiş bu ya. Bebek gelse diyorum keşke muayeneden önce ama daha gelesi yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…