- 5 Mart 2021
- 5.805
- 8.690
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.721
Keşke bende duymasaydım kafama takılıyor böyle şeylerAra ara gelir canım, benim öyle oluyor. Kasıklarımda batmalar da oluyor aynı dediğin gibi yorulunca. Normal doğum mümkün olmadığı için benim yarına kadar dayan oğlum diye diye geçireceğim bu günü
Aaa hiç duymadım 1 yıl önce toplanma muhabbetini. Sen şifa olsun, beni sağlıkla bebeğime kavuştursun diye niyetlenip iç canım.
İns sana benzerim bendeBende benzer şekilde içimden geçiriyordum. Gerçi sağlık ocağındaki ebe hemşire 37 ye kadar tut deyip duruyordu beni gördükçeşimdide gelsin diye bekliyoruz
İç iç canım sanki onun yüzünden olmayacakmış gibi olumsuz düşünme. Zaten böyle şeylere inanmak bence daha etkili oluyor, beynimiz her şeyi yönetiyorKeşke bende duymasaydım kafama takılıyor böyle şeylerİçemedim 3 gündür bu yüzden neyse bugün birazcık denemeye çalışayım dediğin gibi..
Bende de öyle hem de nasıl tuta tuta yürüdüğümü biliyorum bir kaç dakikaya geçiyor ama oturup ilk kalktığımda epey zorluyorKızlarım günaydın, kasık ağrısı yaşıyorum yürürken ama oturunca falan geçiyor bu hep böyle mi okacak ya
Sağol canım benimAyaklarını yukarı kaldır dinlen güzel şeyler seni iyi hissettirecek şeylerle ilgilen canım benim ellerde ayaklarda şişlik bende çok fazla çok erken başladı artık karıncalaşmayı geçtim açıp kapatırken bile çok acıyor tansiyon oynak bir şey bebişinki de ekleniyor vs vs doktorlar idrardaki proteini önemsiyor asıl. Ama limonlu suyu içmeni tavsiye ederim tansiyon dışındaki yararı da çok fazla şişliklere de iyi geliyormuş.
Ptesi çok güzel haberler ver bize, aksini de düşünme. Riskli dönemimiz geçti bitti çok şükürhayırlı olan olsun ne zaman gelmeleri hayırlı olacaksa
Günlerimiz çok yakın seni o kadar iyi anlıyorum ki, biraz daha dursun diye uğraşıyoruz doğal olarak. Dün ben de gözümün karardığını hissettim o olaydan sonra internetten araştırınca. Halbuki akıntım hep hep vardı mesela, İyi düşünelim iyi olsunSağol canım benim
Şuan tansiyonum düne göre iyi bol su içiyorum biraz dinleniyorum biraz ortalığı topluyorum yarın doğum derse dağınıklık olmasın diye inşallah biraz daha bekler minik kızım
Doktor gebelik zehirlenmesi diye netten okursanız korkutur demişti ben hiç okumadım ama gece eşim bayağı araştırdı tabiki stres oldu en kötüsünü düşünüyor illaki yarın güzel haberler alırız inşallahduaya ihtiyacım var
AyyynısıııBende de öyle hem de nasıl tuta tuta yürüdüğümü biliyorum bir kaç dakikaya geçiyor ama oturup ilk kalktığımda epey zorluyor
geçmiş olsun ve gözün aydınmerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Çok şükür canım iyiyiz yeni hayata alışmaya çalışıyoruz bebiş te iyi çok şükürAmin canım benim çok şükürsizde kavuşmuşsunuz keyifler nasıl bebisko nasıl agrin sızın nasıl
Yok canım sade sert kahve sakızda çiğneyelbiirsin dediler ben kahve çok sevdiğim için baya işime geldiBen 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Cafein olduğu için olabilir sakız dediler ama çikolata demedilerEvet bunu çok yerden duydum. Birde bitter çikolata da iyi geliyormuş.
İyi olmana sevindim canımSağol canım benim
Şuan tansiyonum düne göre iyi bol su içiyorum biraz dinleniyorum biraz ortalığı topluyorum yarın doğum derse dağınıklık olmasın diye inşallah biraz daha bekler minik kızım
Doktor gebelik zehirlenmesi diye netten okursanız korkutur demişti ben hiç okumadım ama gece eşim bayağı araştırdı tabiki stres oldu en kötüsünü düşünüyor illaki yarın güzel haberler alırız inşallahduaya ihtiyacım var
Geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsunmerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Cnm bende salı günü çatı muayenesi oldum. 37+3 te. Ve 3 gün sümüklü kanlı akıntım oldu. Sonra kesildi. Doktor çatı muayenesi sonrası kanama olabilir demişti zaten.Vallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi bu
Ay bende çok merak ettim bugün bekledim hep yazmadı hayirlisi olsun isallahSanatkarSeyyah canım naptın durumun nedir yarını mı bekliyoruz gelişme var mı ?
Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin minik yavrun, güzel bir doğum olur inşallah su gibi gelsin geçsinGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
Hastaneye geldik, yatış yapıldı. Dua edin bizim için
Günaydın hayırlısı ile dünyaya gelsin minik kus hep sağlıklı mutlu huzurlu olun isllahGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz
CanımGünaydın kızlar
Bugün bizim günümüz