2022 ikizler burcu anneleri

Seni kontrol etmek için girdim baktım ki gitmişsin canım hastaneye, iyi de yapmışsın bence. Doktorun da gel demiş çünkü. Senin bebik küçük heyecanlar yaşatıyor sana😅 prova yapıyor olabilir🥰
Vallahi 9 aydır hicbir sorun yasatmadı kızım bu 15 günde olur böyle şeyler elbette ama gönlüm 38. Haftada gelmesi.2900 kilosu var doğsa da bir sorun olmaz allahın izniyle ama gelecekse de günü saati yazıldığı içindir. Gelirse kalbim de kollarım da babası da onu kucaklarız❤️Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin tüm bebislerimizin🤤

Kızlar bebekten sonra buraya girmek lüks oldu🙉
Kuzumla kavuştuk yoğun bakımdan çıktı çok şükür artık evde bizimle.
sizlerden ne haber? Sürpriz doğuran oldu mu çok sayfa vardı bakamadım🫠🫠🫠
Mis gibi bebek kokulu ev🥰🥰 Biz de gün sayıyoruz kavuşmak için😇 siz atlattınız çok şükür

Kızlar eve akşam üzeri geldik yorgunluktan bayılacak gibiydim eşimin araba işleri vardı ben de lcw outletine girdim o kadar uygun şeyler vardı ki hamile kreasyonundan emzirme sütyeni elbise zıbın hep indirimdeydi şehrinizde varsa defacto outletinde de çok güzel uygun ürünler oluyor.
Ay neyse doktor randevusundan önce nst ye girdim. Sancım yoktu arabada atlayıp zıplayan bebem nst de hiç hareket etmedi ama doktor sorun etmedi. Açıklığına bakalım dedi haftaya bakmak şartıyla ertelettim acıyor diye.
Bebek biraz aşağıda erken gelebilir dedi. Zaten çok baskım oluyordu. Çok iş yapıyorum ondanmış ama doktor iyi normal doğumu kolaylaştırır düşüncesindeydi.
Minnoş tontiş olmuş 3200 küsür çıktı ölçümde doğru mu bilmiyorum ama şaşırdım biraz 36+5 olduk bugun kalabildiği kadar kalsın içimde ama tontirik olursa da normal zorlaşır mı acaba 🤭
Doğum yapan kızlar ultrason ve gerçekte çok oynama oldu mu?

Kızlar eve akşam üzeri geldik yorgunluktan bayılacak gibiydim eşimin araba işleri vardı ben de lcw outletine girdim o kadar uygun şeyler vardı ki hamile kreasyonundan emzirme sütyeni elbise zıbın hep indirimdeydi şehrinizde varsa defacto outletinde de çok güzel uygun ürünler oluyor.
Ay neyse doktor randevusundan önce nst ye girdim. Sancım yoktu arabada atlayıp zıplayan bebem nst de hiç hareket etmedi ama doktor sorun etmedi. Açıklığına bakalım dedi haftaya bakmak şartıyla ertelettim acıyor diye.
Bebek biraz aşağıda erken gelebilir dedi. Zaten çok baskım oluyordu. Çok iş yapıyorum ondanmış ama doktor iyi normal doğumu kolaylaştırır düşüncesindeydi.
Minnoş tontiş olmuş 3200 küsür çıktı ölçümde doğru mu bilmiyorum ama şaşırdım biraz 36+5 olduk bugun kalabildiği kadar kalsın içimde ama tontirik olursa da normal zorlaşır mı acaba 🤭
İş yapmak iyiyse ben yarın camlaro bı sileyim 😂😂 Haftaya Çarşamba benim de randevu. Sezeryan dedim ama alttan baktirmadim kafam çok karışık 😔

İş yapmak iyiyse ben yarın camlaro bı sileyim 😂😂 Haftaya Çarşamba benim de randevu. Sezeryan dedim ama alttan baktirmadim kafam çok karışık 😔
Yere çömelme emekleme squat hareketleri koltuktan yere uzanma çok işe yarıyormuş canım doğurmak istiyorsan yerleri eğilip sil bir de 😃😃🙈
Sezeryan mı normal mi istiyorsun bebiş dönmüş müydü

Kızlar sanki benim göbeğim aşağı indi eşim de farketti. Birkaç gün içerisinde bebişin geleceği anlamına mı gelir acaba bu durum 😅
Ben göbekten hiç hissetmiyorum ama bebek biraz aşağı inmiş erken gelebilir dedi bugun doktor. Ama buna yorma sen onlar geleceği zamanı bilirler 😃Hafifleme rahatlama hissi oldu mu bir.de?

Yere çömelme emekleme squat hareketleri koltuktan yere uzanma çok işe yarıyormuş canım doğurmak istiyorsan yerleri eğilip sil bir de 😃😃🙈
Sezeryan mı normal mi istiyorsun bebiş dönmüş müydü
Benim çocuk 2 haftadır kafa aşağıda 🙈
Ne istediğimi bende bikmiyorum haftaya belli olacak bakalım.

Ben göbekten hiç hissetmiyorum ama bebek biraz aşağı inmiş erken gelebilir dedi bugun doktor. Ama buna yorma sen onlar geleceği zamanı bilirler 😃Hafifleme rahatlama hissi oldu mu bir.de?
Yok yok hafifleme, rahatlama yok hala göğüsümün altına bastırmaya devam ediyor minik ayaklar 😅

Bende 36+4 üm 3000 kilo çıkmıstı benim bebis de. 38. Görmek istiyoruz inşallah acele etmez 🙏🏼

Kızlar sanki benim göbeğim aşağı indi eşim de farketti. Birkaç gün içerisinde bebişin geleceği anlamına mı gelir acaba bu durum 😅
Benim de aşağıda bayadır benim 1.5 cm açılma görünüyordu. İnş gelmezler😂

Günaydın kızlar🥰 randevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah🥰
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar🤩🤩
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım😝
Maşallah kuzuma kilosu çok güzel 🧿 ayy çok güzel duygular hem heyecanlı hem duygusal
Şimdi senin Dreamgirls Dreamgirls ve SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah ın günleri belli sanırım grupta değil mi

X