- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.142
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.541
Günaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 oldukDoktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir
Kontrolden çıkınca yazarım babysi
Güzel haberlerinizi alalım inşallahAyyy hadi bakalıııım tontişko keyiflerde mi yoksa gelmeye mi karar verdiBenim de 11e doğru randevum çok heyecanlıyım
Çooook güzel bir gün olsun hepimize
Oluyor canım bacağımı bukemiyorum dizlerden ayaklarımın ustude balon gibi olmuş ayakkabı giymek tam bir isgence doğumdan sonra diniyor ağrıları hafifliyor Allah'tan yoksa hiç duramazdim benim bide varis üst kasigin ordan diz kapağa kadar geliyor anjiyo olunan yerden başlıyor ilk gordumde çok korkmuştum hamilelik bitince o kayboluyor diğer bacağımın ve diz kapagimin ordakiler kaliciAhhh variste insanı deli eder çok geçmiş olsunağrın sızın oluyor mu?
Doğum günü konduguna göre demekki bebiş gelmişGünaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 oldukDoktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir
Kontrolden çıkınca yazarım babysi
Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine ayaklarını çok sarkıtma yüksekte tutmaya çalış.. Gerçi hepsini biliyorsundur ama olsun..Oluyor canım bacağımı bukemiyorum dizlerden ayaklarımın ustude balon gibi olmuş ayakkabı giymek tam bir isgence doğumdan sonra diniyor ağrıları hafifliyor Allah'tan yoksa hiç duramazdim benim bide varis üst kasigin ordan diz kapağa kadar geliyor anjiyo olunan yerden başlıyor ilk gordumde çok korkmuştum hamilelik bitince o kayboluyor diğer bacağımın ve diz kapagimin ordakiler kalici
Ay hadi bir hayırlı haberde senden alalım inşallahKızlar bende bugün hastaneye geldim kan verdim anestezi uzmaniyla goruscem gün alicam insallhay diye diye günleri bitirdik şükür inslalh çok uzun bı zamana vermez kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum artık
Büyük olasılık sayaç günü dolduğu için otomatikman sistemin kendisi çevirdi hamile günlüğünüDoğum günü konduguna göre demekki bebiş gelmiş
Onu düşünmedim hiç dedin gibi olabilir hayirlsii olsun inslalh sağlıcakla gelmiştirBüyük olasılık sayaç günü dolduğu için otomatikman sistemin kendisi çevirdi hamile günlüğünüÇünkü hemen girip düzeltmesi biraz zor doğum olsa bile toparlanma vs 3-4 saatini alır diye düşünüyorum.
Ayy heyecanKızlar bende bugün hastaneye geldim kan verdim anestezi uzmaniyla goruscem gün alicam insallhay diye diye günleri bitirdik şükür inslalh çok uzun bı zamana vermez kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum artık
Ay canım şimdi çıktım nst ye gircem sıra bekliyorum haftaya cumartesi ye verdi gunu ay çok heyecanlıyım ama daha kan sonuçlarım ve nst sonucum çıkmadı belki durum değişirAy hadi bir hayırlı haberde senden alalım inşallah
Ayy heyecanbenim de yarın o kan verme anestezi için görüşme işleri. Bakalım hangi gün diyecekler sana canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun, son 1 haftaAyin 11 dedi canımdhaa erken olamazmi dedim şekerim var oyuzden çok erken almamam dedi bklm
Hayırlı olsun hepimiz için inslalh çabucak geçsin bitsinHadi hayırlı uğurlu olsun, son 1 haftabize de geçen hafta verdi günü, sanki daha hızlı geçti günü alınca, son 2 kaldı benim.
Geri sayım başlasın
Dün cokmu kurcaladilar acaba açılma varmı diye Dr ara hemen korkma olabilir bu durumlarKızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
Nasıldı canım tam olarak? Benim de geçen hafta şeffaf bir parça gelmişti, bugün yine geldi sildikçe amaKızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
Neden tek taraflı birde valla vücudumuzda ne yapacağını şaşırdı benim yüzümde şişmiş bugünNeden oluyor acaba birkaç gündür ayağımda fark ediyordum. Dün eşofman giydim bir bacak hafif dar gibi geldi. Bugün olayı fark ettimtek bir tarafım birde Doktora yazdım yüksekte tut dedi. Bakalım işe yarayacak mı
Dün sancı sık ve şiddetliydi ben anlamamıstım serumla durdu. Eğer leken sancın suyun gelirse gelirsin bekleme dedi belki durdururlar yineNasıldı canım tam olarak? Benim de geçen hafta şeffaf bir parça gelmişti, bugün yine geldi sildikçe amaDreamgirls ün de baya oldu galiba geleli. Bazen haftalarca sürebiliyormuş doğumun başlaması gelse bile. Takipte ol, sancın vs olursa hemen hastaneye gidersin.
Doktora gitsen iyi olur canım. Beraberinde ağrı kasılma oluyor mu?Kızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
Sakin ol ve doktoruna haber ver canım.Kızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen