2022 ikizler burcu anneleri

Ayyy hadi bakalıııım tontişko keyiflerde mi yoksa gelmeye mi karar verdi Benim de 11e doğru randevum çok heyecanlıyım
Çooook güzel bir gün olsun hepimize
Güzel haberlerinizi alalım inşallah

Ahhh variste insanı deli eder çok geçmiş olsun ağrın sızın oluyor mu?
Oluyor canım bacağımı bukemiyorum dizlerden ayaklarımın ustude balon gibi olmuş ayakkabı giymek tam bir isgence doğumdan sonra diniyor ağrıları hafifliyor Allah'tan yoksa hiç duramazdim benim bide varis üst kasigin ordan diz kapağa kadar geliyor anjiyo olunan yerden başlıyor ilk gordumde çok korkmuştum hamilelik bitince o kayboluyor diğer bacağımın ve diz kapagimin ordakiler kalici

Doğum günü konduguna göre demekki bebiş gelmiş

Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine ayaklarını çok sarkıtma yüksekte tutmaya çalış.. Gerçi hepsini biliyorsundur ama olsun..

Ay hadi bir hayırlı haberde senden alalım inşallah

Doğum günü konduguna göre demekki bebiş gelmiş
Büyük olasılık sayaç günü dolduğu için otomatikman sistemin kendisi çevirdi hamile günlüğünü Çünkü hemen girip düzeltmesi biraz zor doğum olsa bile toparlanma vs 3-4 saatini alır diye düşünüyorum.

Onu düşünmedim hiç dedin gibi olabilir hayirlsii olsun inslalh sağlıcakla gelmiştir

Ayy heyecan benim de yarın o kan verme anestezi için görüşme işleri. Bakalım hangi gün diyecekler sana canım

Ay hadi bir hayırlı haberde senden alalım inşallah
Ay canım şimdi çıktım nst ye gircem sıra bekliyorum haftaya cumartesi ye verdi gunu ay çok heyecanlıyım ama daha kan sonuçlarım ve nst sonucum çıkmadı belki durum değişir

Kızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
Nasıldı canım tam olarak? Benim de geçen hafta şeffaf bir parça gelmişti, bugün yine geldi sildikçe ama Dreamgirls ün de baya oldu galiba geleli. Bazen haftalarca sürebiliyormuş doğumun başlaması gelse bile. Takipte ol, sancın vs olursa hemen hastaneye gidersin.

Neden tek taraflı birde valla vücudumuzda ne yapacağını şaşırdı benim yüzümde şişmiş bugün

Dün sancı sık ve şiddetliydi ben anlamamıstım serumla durdu. Eğer leken sancın suyun gelirse gelirsin bekleme dedi belki durdururlar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…