2022 ikizler burcu anneleri

Ohhhh çok sevindim canım artık bol bol istirahat et
Ultrasonda kanala girmiş görünmüyordur dimi o halde minnoş yüzünü gösterdi mi çok özledim ya ben de yarın sabah gidiyorum inşallah
Yok canım bebek görünmüyor ki çapları ölçüyorlar sadece ben göremedim bile yüzünü aman hic önemli değil her seyi iyi suyu falan demisti 2900 olmus. Sonrw nst cekelim dedi bi baktık sancı öyle gelişti iste sancı çıktı anlamadım ya şimdi biraz diken üstündeyim ne güzel bilmesem sakin sakin takılcaktım

ay yerinde mutlu demek ki kuzum annesine hiç zorluk çıkarmak istemiyor

sanırım nasıl gelmek istediğini de kendisi belirleyecek

nst'ye sokabilirler

inşallah çok güzel geçsin kontrolün

edit: lohusa kafası böyle bi şey işte zaten girmişsindir kontrole, ben geriden geliyorum

benim hastanem 2 gece yatış veriyo, 2 gece kalmıştım maşallah diyelim sana

Bacağımda yok canımda ellerim be ayaklarım çok fena şiş yeme içmeden bağımsız aşırı ödem var
Neden oluyor acaba birkaç gündür ayağımda fark ediyordum. Dün eşofman giydim bir bacak hafif dar gibi geldi. Bugün olayı fark ettim tek bir tarafım birde Doktora yazdım yüksekte tut dedi. Bakalım işe yarayacak mı

Tabi orası öyle ama daha dikkatli olmak gerek artık bebişlerin sayılı zamanları kaldı hayırlısıyla vakitlice gelsinler
Sağlık ocağı yazar bu arada magnezyumu canım

Seyyahcığımızdan haber yok girerdi mutlaka inşallah her şey yolundadır bugun tam 40ı doldu çünküüü güzel gelişmelerle gel bize
Günaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 olduk Doktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir
Kontrolden çıkınca yazarım babysi

Ayyy hadi bakalıııım tontişko keyiflerde mi yoksa gelmeye mi karar verdi Benim de 11e doğru randevum çok heyecanlıyım
Çooook güzel bir gün olsun hepimize

Günaydın tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Girmiş çıkmışsınızdır belki de şimdi? İyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…