2022 ikizler burcu anneleri

Karnım aşağı insin diye bekliyorum bende böyle çok zor yatmak kalkmak
birde ben çok kilo almadığım halde son haftalarda çok ağırlaştım 25 30 kilo alanlara allah sabır versin
Bir ara benim mide yanmalarımda çok kötüydü şimdi daha ara ara oluyor doktor lansor verdi yanma başlayınca onu içiyorum
Evet bende normal bekliyorum Cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor 🙏
Karın aşağı inince de mide yanmaları geçmiyor sanırım. Çünkü benim aşağı indiğini hissediyorum 2-3 haftadır ama midem yatınca yine felaket oluyor.. ...
Hadi hayırlısı inş. Cumartesi 37 mi oluyorsun :nazar:

Merhaba kızlar bende biraz önce kontrolden geldim sezeryan günümüz 6 hazirandı ama sancılarım hafiften başlayıp artmaya başladı yarın saat 8:30da sezeryana gireceğim tabi gece doğum başlamazsa☺️ dualarınızı bekliyorum🤲🏻🤗
Ay dereciğim sen şu an bebişi kokluyorsundur muhtemelen....
Gözün aydın olsun.. Umarım misler gibi geçmiştir doğumun kuzummmm :KK200: :emir_bebek: :anne:

Merhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık. Doktor bugün beni sezeryana alacaktı ben beklemek istedim. En azından pztye kadar... O da kontrol edelim problem yoksa bekleyelim dedi...Benden de kağıt aldı, kendi isteğimle bekliyorum diye :)
Nst!de bugün iki sancı çıktı 100/70 oranında. Ama asla hissetmedim :) Doğum sancısı 100/100 müş zaten. Ooo dedim öyleyse doğumda ben çok acı hissetmem :))))

Kan tahili vs verdim. Pztye kadar bekleyeceğiz. Olmazsa pztsi sabah 8 - 8 buçukta sezeryana alacak....
Bugün 40+1 olunca sayaç beni doğurmuş gibi göstermiş. Düzelttim :)
Pztsye kadar beklemeseydim bi pişmanlığım olacaktı beklese miydim diye.
Umarım sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız....

:anne: :nazar: :KK68: :KK47:

Sakin ol ve doktoruna haber ver canım.
Yanında biri vardır inşallah.
Esim burda da içeri almıyorlar açılma var mı diye baktı 2 cm bile değil 1.5 cm dir dün muayene yaptılarsa ondan gelmiştir dedi nstye bagladılar suan 20 den yukarı cıkmıyor genelde bakalım

Merhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık. Doktor bugün beni sezeryana alacaktı ben beklemek istedim. En azından pztye kadar... O da kontrol edelim problem yoksa bekleyelim dedi...Benden de kağıt aldı, kendi isteğimle bekliyorum diye :)
Nst!de bugün iki sancı çıktı 100/70 oranında. Ama asla hissetmedim :) Doğum sancısı 100/100 müş zaten. Ooo dedim öyleyse doğumda ben çok acı hissetmem :))))

Kan tahili vs verdim. Pztye kadar bekleyeceğiz. Olmazsa pztsi sabah 8 - 8 buçukta sezeryana alacak....

Ay bizimki 36+3 uğrastırıyor ben 40 a kadar gelmez dedim de çok duracak gibi değil😁 kesle bizim de günü belli olsaydı😁

Esim burda da içeri almıyorlar açılma var mı diye baktı 2 cm bile değil 1.5 cm dir dün muayene yaptılarsa ondan gelmiştir dedi nstye bagladılar suan 20 den yukarı cıkmıyor genelde bakalım
Kuzum genelde tek başına nişan bir şey ifade etmiyor. Sakin ol.. Güzel haberlerini bekliyoruz :anne:

Kuzum genelde tek başına nişan bir şey ifade etmiyor. Sakin ol.. Güzel haberlerini bekliyoruz :anne:
Bebisim dün nstde 100 de 100 sancı görünüyordu ben dedim bu alet bozuk ben sadece bebişin dönen hareketlerini anlıyordum. Şimdi de sancı görünüyor olabilir diye geldim. Dün anlamamıstım bir de nisan gelince gel demişti riske atmak istemedim

Kızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
Bir şey yapmana gerek yok canım. Benim 1 hafta önce geldi ara ara gelmeye devam ediyor. Sancı, ritmik kasılma, suyun gelmesi, bel ve kasık ağrısı varsa hastaneye gitmen lazım. Onun haricinde sadece nişan gelmesiyle bir şey olmuyor. Panik yapma sakın 🥰

Bebisim dün nstde 100 de 100 sancı görünüyordu ben dedim bu alet bozuk ben sadece bebişin dönen hareketlerini anlıyordum. Şimdi de sancı görünüyor olabilir diye geldim. Dün anlamamıstım bir de nisan gelince gel demişti riske atmak istemedim
Nişan gelince gel dediyse doktor duşuna al git canım. Benimde mesela çatı muayenesinden 2-3 gün sonra nişanım geldi. Ama bana gelebilir demişti. Bir önceki cevapta bahsettiğim belirtiler olursa duş al gel demişti. Tabi bende NST de az sancı çıkmıştı.

Nasıldı canım tam olarak? Benim de geçen hafta şeffaf bir parça gelmişti, bugün yine geldi sildikçe ama Dreamgirls Dreamgirls ün de baya oldu galiba geleli. Bazen haftalarca sürebiliyormuş doğumun başlaması gelse bile. Takipte ol, sancın vs olursa hemen hastaneye gidersin.
Aynen benim 1 hafta önce geldi ara ara geliyor 😀 S ssummer a da yazdım 😁

Merhaba kızlar,

Her şeyin hayırlısı tatlım pazartesi bence çok güzel bir gün 🥰 Şunun şurasında ne kaldı pazartesiye 😍 Heyecan basıyor beni aralarda 🙈

Dün sancı sık ve şiddetliydi ben anlamamıstım serumla durdu. Eğer leken sancın suyun gelirse gelirsin bekleme dedi belki durdururlar yine

Seni kontrol etmek için girdim baktım ki gitmişsin canım hastaneye, iyi de yapmışsın bence. Doktorun da gel demiş çünkü. Senin bebik küçük heyecanlar yaşatıyor sana😅 prova yapıyor olabilir🥰

Karın aşağı inince de mide yanmaları geçmiyor sanırım. Çünkü benim aşağı indiğini hissediyorum 2-3 haftadır ama midem yatınca yine felaket oluyor.. ...
Hadi hayırlısı inş. Cumartesi 37 mi oluyorsun :nazar:
36+2 oluyorum canım biz çok geriden geliyoruz 🤦🏼‍♀️
Vallahi son haftalar isyanlardayım sıcak bi taraftan sığınamıyorum bi taraftan allah yardımcımız olsun 🙏

X