2022 ikizler burcu anneleri

Ohhhh çok sevindim canım 🥰 artık bol bol istirahat et
Ultrasonda kanala girmiş görünmüyordur dimi o halde minnoş yüzünü gösterdi mi çok özledim ya ben de yarın sabah gidiyorum inşallah 🤗
Yok canım bebek görünmüyor ki çapları ölçüyorlar sadece ben göremedim bile yüzünü aman hic önemli değil her seyi iyi suyu falan demisti 2900 olmus. Sonrw nst cekelim dedi bi baktık sancı öyle gelişti iste sancı çıktı anlamadım ya şimdi biraz diken üstündeyim ne güzel bilmesem sakin sakin takılcaktım😁

Selamlar kızlar,
Bizim bugün kontrol vardı....
Bebiş 39+6 günlük.... Ağrı, sancı, açılma vb. yok.
Doktor cumaya kadar bekleyelim yoksa sezeryanla alalım dedi....
Umarım kendi gelir....
3850 olmuş....
Bakalım keyfi istiycek mi gelmeyi :)))
ay yerinde mutlu demek ki kuzum annesine hiç zorluk çıkarmak istemiyor 🧡

sanırım nasıl gelmek istediğini de kendisi belirleyecek🌺

Kızlar benimde yarın randevum var 36+1 olacağım. Çatı muayenesi yaparlar mı aceba? Bir de nst her türlü bağlanır mı en son özelde 33. Haftada tedbir amaçlı girmiştim bir şey çıkmamıştı tabi. Şimdi bağlarlar mı bilmiyorum. Bir de çatıdan çekiniyorum açıkçası 😁
nst'ye sokabilirler

inşallah çok güzel geçsin kontrolün🙏🧡

edit: lohusa kafası böyle bi şey işte🙈 zaten girmişsindir kontrole, ben geriden geliyorum 😂

Merhaba kızlar sezeryanla doğum yaptım 1.30 da çıktım korktuğum gibi olmadı panik atağım tutmadı çok şükür güzel geçti benim tutmadıyda kimse korkmasın hafiften ağrılarım var yürümek içinde kalkarsam rahat oldu bu iş ✌😁
benim hastanem 2 gece yatış veriyo, 2 gece kalmıştım maşallah diyelim sana 🧿🧿🧿🙏🧡

Bacağımda yok canımda ellerim be ayaklarım çok fena şiş yeme içmeden bağımsız aşırı ödem var
Neden oluyor acaba birkaç gündür ayağımda fark ediyordum. Dün eşofman giydim bir bacak hafif dar gibi geldi. Bugün olayı fark ettim 🙈 tek bir tarafım birde 😆 Doktora yazdım yüksekte tut dedi. Bakalım işe yarayacak mı 🥲

Yok canım bebek görünmüyor ki çapları ölçüyorlar sadece ben göremedim bile yüzünü aman hic önemli değil her seyi iyi suyu falan demisti 2900 olmus. Sonrw nst cekelim dedi bi baktık sancı öyle gelişti iste sancı çıktı anlamadım ya şimdi biraz diken üstündeyim ne güzel bilmesem sakin sakin takılcaktım😁
Tabi orası öyle ama daha dikkatli olmak gerek artık bebişlerin sayılı zamanları kaldı hayırlısıyla vakitlice gelsinler 🥰🤗🤗
Sağlık ocağı yazar bu arada magnezyumu canım

Seyyahcığımızdan haber yok girerdi mutlaka inşallah her şey yolundadır bugun tam 40ı doldu çünküüü güzel gelişmelerle gel bize🐣🥰
Günaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 olduk 😍 Doktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir 😍💕
Kontrolden çıkınca yazarım babysi😘💜💙

Günaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 olduk 😍 Doktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir 😍💕
Ayyy hadi bakalıııım tontişko keyiflerde mi yoksa gelmeye mi karar verdi 🥳Benim de 11e doğru randevum çok heyecanlıyım 🥰
Çooook güzel bir gün olsun hepimize 🥰💕

Günaydın kızlar,
Günaydın tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰

Merhaba kızlar bende biraz önce kontrolden geldim sezeryan günümüz 6 hazirandı ama sancılarım hafiften başlayıp artmaya başladı yarın saat 8:30da sezeryana gireceğim tabi gece doğum başlamazsa☺️ dualarınızı bekliyorum🤲🏻🤗
Girmiş çıkmışsınızdır belki de şimdi? İyisindir umarım 🥰

X