2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 olduk 😍 Doktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir 😍💕
Kontrolden çıkınca yazarım babysi😘💜💙

Ayyy hadi bakalıııım tontişko keyiflerde mi yoksa gelmeye mi karar verdi 🥳Benim de 11e doğru randevum çok heyecanlıyım 🥰
Çooook güzel bir gün olsun hepimize 🥰💕
Güzel haberlerinizi alalım inşallah🥰🥰

Ahhh variste insanı deli eder çok geçmiş olsun 😞 ağrın sızın oluyor mu?
Oluyor canım bacağımı bukemiyorum dizlerden ayaklarımın ustude balon gibi olmuş ayakkabı giymek tam bir isgence doğumdan sonra diniyor ağrıları hafifliyor Allah'tan yoksa hiç duramazdim benim bide varis üst kasigin ordan diz kapağa kadar geliyor anjiyo olunan yerden başlıyor ilk gordumde çok korkmuştum hamilelik bitince o kayboluyor diğer bacağımın ve diz kapagimin ordakiler kalici

Günaydın kızlar,
Ben şuan hastanedeyim. Bugün itibariyle 40+1 olduk 😍 Doktor bugün gel sezeryanla alalım demişti. Ben de geldim ama eğer sorun yoksa pztsye kadar beklemeyi teklif edeceğim. İnşallah öyle olur ve bebişte pztye kadar kendi gelir 😍💕
Kontrolden çıkınca yazarım babysi😘💜💙
Doğum günü konduguna göre demekki bebiş gelmiş 🥰😍

Oluyor canım bacağımı bukemiyorum dizlerden ayaklarımın ustude balon gibi olmuş ayakkabı giymek tam bir isgence doğumdan sonra diniyor ağrıları hafifliyor Allah'tan yoksa hiç duramazdim benim bide varis üst kasigin ordan diz kapağa kadar geliyor anjiyo olunan yerden başlıyor ilk gordumde çok korkmuştum hamilelik bitince o kayboluyor diğer bacağımın ve diz kapagimin ordakiler kalici
Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine ayaklarını çok sarkıtma yüksekte tutmaya çalış.. Gerçi hepsini biliyorsundur ama olsun..

Kızlar bende bugün hastaneye geldim kan verdim anestezi uzmaniyla goruscem gün alicam insallh 🤲🏻 ay diye diye günleri bitirdik şükür inslalh çok uzun bı zamana vermez kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum artık
Ay hadi bir hayırlı haberde senden alalım inşallah 🥰

Doğum günü konduguna göre demekki bebiş gelmiş 🥰😍
Büyük olasılık sayaç günü dolduğu için otomatikman sistemin kendisi çevirdi hamile günlüğünü ☺️ Çünkü hemen girip düzeltmesi biraz zor doğum olsa bile toparlanma vs 3-4 saatini alır diye düşünüyorum.

Büyük olasılık sayaç günü dolduğu için otomatikman sistemin kendisi çevirdi hamile günlüğünü ☺️ Çünkü hemen girip düzeltmesi biraz zor doğum olsa bile toparlanma vs 3-4 saatini alır diye düşünüyorum.
Onu düşünmedim hiç dedin gibi olabilir hayirlsii olsun inslalh sağlıcakla gelmiştir 🤲🏻

Kızlar bende bugün hastaneye geldim kan verdim anestezi uzmaniyla goruscem gün alicam insallh 🤲🏻 ay diye diye günleri bitirdik şükür inslalh çok uzun bı zamana vermez kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum artık
Ayy heyecan🌸🌸 benim de yarın o kan verme anestezi için görüşme işleri. Bakalım hangi gün diyecekler sana canım🥰🥰

Ay hadi bir hayırlı haberde senden alalım inşallah 🥰
Ay canım şimdi çıktım nst ye gircem sıra bekliyorum haftaya cumartesi ye verdi gunu ay çok heyecanlıyım ama daha kan sonuçlarım ve nst sonucum çıkmadı belki durum değişir

Kızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
Nasıldı canım tam olarak? Benim de geçen hafta şeffaf bir parça gelmişti, bugün yine geldi sildikçe ama Dreamgirls Dreamgirls ün de baya oldu galiba geleli. Bazen haftalarca sürebiliyormuş doğumun başlaması gelse bile. Takipte ol, sancın vs olursa hemen hastaneye gidersin.

Neden oluyor acaba birkaç gündür ayağımda fark ediyordum. Dün eşofman giydim bir bacak hafif dar gibi geldi. Bugün olayı fark ettim 🙈 tek bir tarafım birde 😆 Doktora yazdım yüksekte tut dedi. Bakalım işe yarayacak mı 🥲
Neden tek taraflı birde valla vücudumuzda ne yapacağını şaşırdı benim yüzümde şişmiş bugün 🤦🏼‍♀️

Nasıldı canım tam olarak? Benim de geçen hafta şeffaf bir parça gelmişti, bugün yine geldi sildikçe ama Dreamgirls Dreamgirls ün de baya oldu galiba geleli. Bazen haftalarca sürebiliyormuş doğumun başlaması gelse bile. Takipte ol, sancın vs olursa hemen hastaneye gidersin.
Dün sancı sık ve şiddetliydi ben anlamamıstım serumla durdu. Eğer leken sancın suyun gelirse gelirsin bekleme dedi belki durdururlar yine

X