2022 ikizler burcu anneleri

Sıvı mı neymiş ki ilk defa duydum. Sancın çok mu fazla çıktı? En alttaki pik noktalarına bak tatlım NST kağıdındaki.. Aslında haftan kötü değil.. 2 cm açılma bende de var 38 haftadayım.. 3 cm ye kadar yatırmıyorum demişti doktorum. Çatı muayenesi illaki biraz acıtıyor canım korkma ondan, açılmayı takip etmede önemli.. Şimdiye kadar 4 kere yapıldı bana 1,5 haftada..
Serum verdiler iste gülüm bekliyoruö😬

Aaaa sancını hissetmiyor musun, ağrı eşiğin yüksek demek ki. Korkma kuzum haftan da güzel, bi de bekler belki bir süre daha dur bakalım
Serım verdiler bitince nst tekrar baglancakmıs duruma göre bakılır illaki umarım cıkarız hastaneyi sevmiyorum ya hiç

Goosiciğim bizim bebe gayet relax. Ben günümü doldurmadan gelmem diyor başka bişey demiyor :)
Ayakta fazla kalırsam belimde biraz bi ağrı oluyor. Bir de yattığım yerden sağa dola dönerken çatıda bir ağrı oluyor... Onun dışında herhangi bir ağrım yok şükür....
Bu doktorları anlamak zor, 40'ı dolar dolmaz hemen gelmiyosa sezeryan yapalım muhabbetine geçiyorlar. Oysaki kimisi 40+3'de ve hatta 41'de bile doğuran var. Hani bebekte ve anne de sağlık açısından bir sorun yoksa bence bir kaç gün beklenebilir.
Ben yarın 40+1 oluyorum... Ve doktor sabah gel sezeryana alalım dedi. Ama ben bir kaç gün daha beklemeyi teklif edeceğim..... En azından pztne kadar....
Ayy maşallah 40 mı oldunuz 🧿 bende bugün 36 oldum 🥰
Ben şimdiden fenalardayım 4 hafta daha beklerse patlayabilirim hiç aşağı inmedi midemin altında minik ayaklar 🦶 beni benden alıyor
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum 🙏

Goosiciğim bizim bebe gayet relax. Ben günümü doldurmadan gelmem diyor başka bişey demiyor :)
Ayakta fazla kalırsam belimde biraz bi ağrı oluyor. Bir de yattığım yerden sağa dola dönerken çatıda bir ağrı oluyor... Onun dışında herhangi bir ağrım yok şükür....
Bu doktorları anlamak zor, 40'ı dolar dolmaz hemen gelmiyosa sezeryan yapalım muhabbetine geçiyorlar. Oysaki kimisi 40+3'de ve hatta 41'de bile doğuran var. Hani bebekte ve anne de sağlık açısından bir sorun yoksa bence bir kaç gün beklenebilir.
Ben yarın 40+1 oluyorum... Ve doktor sabah gel sezeryana alalım dedi. Ama ben bir kaç gün daha beklemeyi teklif edeceğim..... En azından pztne kadar....

Ohhh hazırlıklar tamam... minnoş daha gelmez annesi, seni dinliyordur o akıllı bıdık :)
Bende şimdi sen deyince aklıma geldi hep konuşuyodum ne kadar geç gelirsen o kadar iyi diye herhalde minnoş duymuş beni :)
Kaçta kontrolün?
Anne ve bebekte sıkıntı yoksa 41i bekliyorlar diye biliyorum. Mekonyum üretiyorlarmış bu sıralar bebekler kaka yutma tehlikesine karşı sanırım bazı doktorlar tehlikeye atmak istemiyor. Sorun yoksa bekliyorlar takip ettiğim doktorlarda göeüyordum yine de o geleceği vakti biliyordur ya 🤗
Hazırlıklar tamam olur mu gelmeden hiç bilmiyorum ama bugun karnımda kasılmalar var hıçkırınca daha çok oluyor sanırım hareket etmeye çalışıyor sabah da kendimi iyi hissedemedim yattım uyudum sonra 🥺yol 1 saat sürüyor o yüzden yarın sabaha erteledik hastane işini yarın güzel haberlerle dönerim inşallah 🌼

Canım bende bugün gittim artık suyu düşmesin diye 3 günde bir gitcekmisim ama ben dedim ki ne zaman olur ilkler 40 i doldurur sonraki çocuklar 39-37 öyle olur dedi ona rağmen hiç sezeryan vs demedi birde dedim diyelim ki suyu azaldı nolcak dedi ki suni sanciula normali deneriz başka bir sorun yoksa 🤌 kendi kendine bunları söylemesi hoşuma gitti benim bir önceki doktorum daha ilk haftalarda sezeryan oneriyorum demişti bence sende suni sancıyla normali bir sor bakalım ne diyecek
Bu hamilelik ve bebişlerin gelme durumu o kadar değişken ki... Herkeste farklı bir süreç oluyor... Ancak bu süreçte tespit ettiğim bir şey var, o da özeller bir an evvel hemen sezeryan yapalım istiyorlar. Devlet normal doğuma teşvik edici... Senin doktorda normalden yana ne güzel.... Hiç sancın yoksa sunu sancıı da yetersiz kalıyor diyorlar... Benim doktorun direk sezeryan demesinin sebebi bebek iri olursa normal doğum zorlar diyor....Ben yine de normali zorlıycam bakalım ne olacak...

Kızlar nstde sancı görünüyor ama ben sadece bebek hareketini hissediyorum açılma 2 cö görünüyor dedi bi sıvı vereceklermis sonra tekrar nst dedi. Çatı muayenesi canımo acıttı ne yalan söyliyim sizce durum ne olur36+2 umarım bir şey çıkmaz
Rahat ol canım en son ben de böyle evhamlı gitmiştim nstde hemşireye sancı görünüyor mu diye sorunca sen sancı hissediyor musun önemli olan o bu makine sonuçta yanılabilir demişti. Kendini hiç sıkma 1-2cm normal diye biliyorum. Başka bir belirtin de yok zaten yatak istirahati verir asla gerekmedikçe yerinden kalkma. Bebişko dursun içerde huzurlu huzurlu daha vaktimiz vaaar 🥰🥰🌼

Kızlar nstde sancı görünüyor ama ben sadece bebek hareketini hissediyorum açılma 2 cö görünüyor dedi bi sıvı vereceklermis sonra tekrar nst dedi. Çatı muayenesi canımo acıttı ne yalan söyliyim sizce durum ne olur36+2 umarım bir şey çıkmaz
Sancı nst de bir iki tane çıkıyor, önemli olan ne boyutta olduğu. Alta yazıyorlar ya 100/60 falan diye. Oraya bak oranı ne. Gerçi doktorun gerekli bilgileri verir sana. Çatı muayenesi benim de çok canımı acıtmıştı.

Şimdi nasılsın?

Ayy maşallah 40 mı oldunuz 🧿 bende bugün 36 oldum 🥰
Ben şimdiden fenalardayım 4 hafta daha beklerse patlayabilirim hiç aşağı inmedi midemin altında minik ayaklar 🦶 beni benden alıyor
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum 🙏
Yaa Mİyacığım evet kocaman bir basket topu yutmuş gibi dolanıyorum :) Ama ağrım sızım yok çok şükür... Sadece mide yanmaları o da yatınca.....

Sen de normal düşünüyorsun değil mi... Bu bebelerin vakitleri belli olmuyor ki... İnşallah vakti zamanında, kolaylıkla bebişleri kucağımıza alırız....

Yaa Mİyacığım evet kocaman bir basket topu yutmuş gibi dolanıyorum :) Ama ağrım sızım yok çok şükür... Sadece mide yanmaları o da yatınca.....

Sen de normal düşünüyorsun değil mi... Bu bebelerin vakitleri belli olmuyor ki... İnşallah vakti zamanında, kolaylıkla bebişleri kucağımıza alırız....
Karnım aşağı insin diye bekliyorum bende böyle çok zor yatmak kalkmak
birde ben çok kilo almadığım halde son haftalarda çok ağırlaştım 25 30 kilo alanlara allah sabır versin
Bir ara benim mide yanmalarımda çok kötüydü şimdi daha ara ara oluyor doktor lansor verdi yanma başlayınca onu içiyorum
Evet bende normal bekliyorum Cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor 🙏

Merhaba kızlar bende biraz önce kontrolden geldim sezeryan günümüz 6 hazirandı ama sancılarım hafiften başlayıp artmaya başladı yarın saat 8:30da sezeryana gireceğim tabi gece doğum başlamazsa☺️ dualarınızı bekliyorum🤲🏻🤗
Derecim sağlıkla kolaylıkla gelsin miniğin inşallah çok güzel rahat bir doğumun olur kavuşmaya saatler kaldı demek 🤗 bol bol kokusunu çek içine 🌼

Merhaba kızlar bende biraz önce kontrolden geldim sezeryan günümüz 6 hazirandı ama sancılarım hafiften başlayıp artmaya başladı yarın saat 8:30da sezeryana gireceğim tabi gece doğum başlamazsa☺️ dualarınızı bekliyorum🤲🏻🤗
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebiş dularımız seninle canım 🙏

Büyük gün geldi desene🥰
Sağlıcakla kavuşun inşallah canım dualarımız seninle 🙏

Rahat ol canım en son ben de böyle evhamlı gitmiştim nstde hemşireye sancı görünüyor mu diye sorunca sen sancı hissediyor musun önemli olan o bu makine sonuçta yanılabilir demişti. Kendini hiç sıkma 1-2cm normal diye biliyorum. Başka bir belirtin de yok zaten yatak istirahati verir asla gerekmedikçe yerinden kalkma. Bebişko dursun içerde huzurlu huzurlu daha vaktimiz vaaar 🥰🥰🌼
Evet durdurdular serumla sonra da çıkmadı zaten sancı son haftalardır yatak istirahati yap dedi

Evet durdurdular serumla sonra da çıkmadı zaten sancı son haftalardır yatak istirahati yap dedi
Ohhhh çok sevindim canım 🥰 artık bol bol istirahat et
Ultrasonda kanala girmiş görünmüyordur dimi o halde minnoş yüzünü gösterdi mi çok özledim ya ben de yarın sabah gidiyorum inşallah 🤗

Canım benim yazdım sandım yazmamışım. Benim de 6 haziran, senin bebik bizi yalnız bıraktı acele etti desene😅😅 şaka bir yana artık farketmez ne zaman gelmek isterlerse gelsinler, sağlıkla kucağına almayı ve evinize dönmeyi nasip etsin Allah. Bu gece heyecanlı olur ama böyle sürprizli olmasının da tadı bir başka🥰🥰 bizleri haberdar et fırsatın olursa 🧿

Bu hamilelik ve bebişlerin gelme durumu o kadar değişken ki... Herkeste farklı bir süreç oluyor... Ancak bu süreçte tespit ettiğim bir şey var, o da özeller bir an evvel hemen sezeryan yapalım istiyorlar. Devlet normal doğuma teşvik edici... Senin doktorda normalden yana ne güzel.... Hiç sancın yoksa sunu sancıı da yetersiz kalıyor diyorlar... Benim doktorun direk sezeryan demesinin sebebi bebek iri olursa normal doğum zorlar diyor....Ben yine de normali zorlıycam bakalım ne olacak...
Benim bebişim küçük kilosu ama suni sancı umarım yetersiz kalmaz bunun için yurtdışında balon gibi biseyi sokup şişirip 12 saat bekletip açıklık yaratıp sonra suni veriyorlarmis ve bunu aralıkla 2-3 gün deniyorlar mis sonra sezeryan ama Türkiye'de tabiki böyle bir uygulama duymadım 🙄 Ben sezeryandan korkuyorum işte elimde olsa evde dogurcam bana Dr. Sezeryan derse zaten panik atağım başlamasın diye son gece söyle derim tarihi falan 😅
Ahh hayırlı olsun umarım sağlıkla kavuşursunuz birbirinize saatler kalması ne kadar güzel birşey 🤲 🤩🤩

X