2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar ben de hastane çantamı yazayım belki eksik vardır ;
Bebek için;
Hastane çıkışı 11li
Hastane çıkışı 5 li
Bir adet alt üst takım zıbınlı
Yenidoğan bez
Islak mendil
2 adet çorap
2 müslin örtü (birini pusete birini de bebisin altına diye düşündüm)
3-4 tane ağız mendili
Birde peluş battaniye aldım belki onu sererim bebise diye.
Biberon ve emzik de düşünüyorum.

Anne için de;
2 ad. Düğmeli pijama takımı( brnim biri krem renginde oldugu icin 2 tane koydum bence 1 tane de olabilir.)
Bir adet gecelik
Terlik
Toka
Havlu
Islak mendil
Depent
Göğüs ucu kremi
Göğüs ucum var ama yine silikon göğüs ucu alacağım galiba
2 adet tişört
Bir de hastane çıkışı giyeceğim elbise

Aklıma bu kadar geldi deftere bakarım yine belki size de fikir olur

Bebek için;
Hastane çıkışı 11li
Hastane çıkışı 5 li
Yenidoğan bez
Islak mendil
2 adet çorap
3-4 tane ağız mendili

Anne için de;
2 ad. Düğmeli pijama takımı( brnim biri krem renginde oldugu icin 2 tane koydum bence 1 tane de olabilir.)
Bir adet gecelik
Terlik
Toka
Havlu
Islak mendil
Depent
Göğüs ucu kremi
2 adet tişört

E kendime de çorap tabiikii 😂

Bebek için;
Hastane çıkışı 11li
Hastane çıkışı 5 li
Yenidoğan bez
Islak mendil
2 adet çorap
3-4 tane ağız mendili

Anne için de;
Bir adet gecelik
Terlik
Toka
Havlu
Islak mendil
Depent
Göğüs ucu kremi
2 adet tişört

Kızlar göğüs pedi ve bebek için kare makyaj silme pamuğuna benzer ped😂

Bebek için;
Hastane çıkışı 11li
Hastane çıkışı 5 li
Yenidoğan bez
Islak mendil
2 adet çorap
3-4 tane ağız mendili

Anne için de;
Bir adet gecelik
Terlik
Toka
Havlu
Islak mendil
Depent
Göğüs ucu kremi
2 adet tişört

Kaydedildi 🥰🥰🥰 bende bu hafta hazırlayacağım teşekkürler 🦋

ben de kapattım artık çantamı kızlar. Sizinkilerden de kontrol ediyorum. Ben de paylaşayım o zaman:
Bebek için
10lu takım
5li takım
Tulumlu takım
2 patikli,1 patiksiz alt, 3 uzun kol zıbın, 1 kısa kol zıbın, 3 zarf zıbın
1 yelek, 1şapka, 1 eldiven, 2 çorap, 6 ağız bezi
1 büyük, 2 küçük müslin
Puset ve örtüsü
20 adet bez, ıslak mendil, pamuk, su, alt değiştirme pedi
Emzik+kutusu
Yüz örtüsü
Mama+kaşığı
Anne için
Sabahlıklı gecelik
Kısa kollu gecelik
Düğmeli tshirt
Hastane çıkış elbisesi
El havlusu
9 adet depend, 2 adet lohusa pedi
Emzirme sütyeni, atlet, külot
Terlik, 2 adet çorap
Gümüş kapak, 3 adet göğüs pedi
Toka,tarak,nemlendirici,rimel vs
Gözlük,lens,solüsyon
Diş macunu ve fırçası

Çaycı, kağıt bardak,nescafe,rezene çayı,poşet çay,ıslak mendil,kağıt havlu,hurma topları ve protein barlar,kayısı suyu, buzdolabı poşeti,pipet,hediyelik ve ikramlıklar,kapı süsü ve yastık

Ben 2 ya da 3 gece kalacağım kızlar, sezaryen ve miyom ameliyatı olacağım. Daha önce de miyom ameliyatı olmuştum ordaki ihtiyaçlarıma göre de hazırladım çantamı.

Aynen kuzum bende o yüzden yazdım belki atladığın vardır. Benimde atladığım oluyor. Çünkü insanın aklına gelmiyor bazen 😊 Mesela bende depend ile lohusa pedi koydum ama yazarken unutmuşum 🙈
Unutmazsam kuruyemiş, hurma felan da koyucam.
Hastanelerde süt pompası olabiliyormuş ama ben soracak vaktim olmadığından birde iş mevzusu olduğundan direkt aldım geçen hafta..
Kaşıklı biberon ebebekten baby jerm aldım fiyatı çok uygun aklında olsun.. Temizlemesinde ılık su ile yapılır yazmışlar ama için rahat etmedi yıkadıktan sonra kaynattım bozulma vs olmadı.
Ya bir tane emzirme atleti aldım pentiden bir tuhaf o yüzden koymadım. 1 tane normal spor sütyeni gibi bir sütyen koydum. Emzirme sütyenleride baya kalın gecelik altında olmaz diye düşündüm 🙈 aaaa birde hastane çıkışın için kendine kıyafet koy extradan..
Kalkan şuan bence çok gerekli değil gibi kardeşim almış bana ilk başta hemen varken bende koyayım dedim. Krem de son dk aldım pişman olmamak için 🙈
Bende lcw dan almıştım atlet ben son 2 aydır hep onları kullanıyorum sütyen aşırı daraltıyor beni doğumdan sonra da hiç sütyen kullanabileceğimi düşünmüyorum

Evet çıkışta giymek için önden düğmeli bir elbise alayım diyorum tayt pantolon giyebileceğimi hiç sanmıyorum

Atıştırmalık öneriliyor evet son zaman bakarım ona artık ben incir hoşafı götürcem canım kavanozda süt için iyi geliyor diyorlar

Artık küçük hazırlıklar kaldı inşallah onları da hallederim temin ettikçe

2 3 gündür fena yoruldum bugün çok toparlayamıyorum kendimi bebekte gece boyunca toparlandı bi sağa sola hiç rahat edemedi oda uyumadı benide uyutmadı 🥱😴

Kızlar ben doğumdan sonra annemlerde kalmayı düşünüyorum. Bebişe alışana kadar. Kendi evime gelsin isterdim ama bizim ev2+1 yatıracağım yer yok annem koltukta yatsın istemiyorum zaten esim de rahat etmez annemle. En az bir hafta annemlerde kalacağım yani. Siz ne kadar tutmayı düşünüyorsunuz yanınızda. Bebişi olanlar yardımcı olabilir mi? Kaç güne bebişi kontrol edebiliriz aceba??

Kızlar ben doğumdan sonra annemlerde kalmayı düşünüyorum. Bebişe alışana kadar. Kendi evime gelsin isterdim ama bizim ev2+1 yatıracağım yer yok annem koltukta yatsın istemiyorum zaten esim de rahat etmez annemle. En az bir hafta annemlerde kalacağım yani. Siz ne kadar tutmayı düşünüyorsunuz yanınızda. Bebişi olanlar yardımcı olabilir mi? Kaç güne bebişi kontrol edebiliriz aceba??
Bu konuda hiç tecrübesi olmayan ben 🙈
Annem 1 ay filan dedi.
Ben 15 gün yeter dedim.
Eşim 12 yılın vermiş olduğu özlemle biz hallederiz 1 hafta yeterli dedi 😂
Ama ben evimde olacağım.
Maalesef benimde evim 2+1.
Açılır yatak alacaktık denk gelmedi.
Koltukta güzelce hazırlayacağım anneme. Ya da annem yanımda yatar eşim içerde. Evler arası yarım saat belli de olmaz bakalım.

Bizim de evimiz 2+1 aynen dediğin sebeplerle ben de anneme gideceğim hastaneden çıkınca. Annem yarım kırkı çıksın en az diyor, yani en az 20 gün kalacağım. Sezaryen olacağım için benim de bakıma ihtiyacım olacak. Yani direkt kendi evine çıkanlar da başarabilir ama biraz daha konforlu geçmesi için en az 15 gün yardım alırsan sen de bebiş de toparlanırsınız.

İlk evladımda yanımda 1 hafta annem kaldı. Sonra beraber onun evine gittik. Orda da sanıırm 2 hafta kaldım. Sonra kv ile beraber evime döndüm. Onunla da bir hafta kaldım. Yani 1 ay birileri yanında kalsa iyi olur. Sonra bir şekilde bir rutin oluşuyor kendine göre. 😊

Bu konuda hiç tecrübesi olmayan ben 🙈
Annem 1 ay filan dedi.
Ben 15 gün yeter dedim.
Eşim 12 yılın vermiş olduğu özlemle biz hallederiz 1 hafta yeterli dedi 😂
Ama ben evimde olacağım.
Maalesef benimde evim 2+1.
Açılır yatak alacaktık denk gelmedi.
Koltukta güzelce hazırlayacağım anneme. Ya da annem yanımda yatar eşim içerde. Evler arası yarım saat belli de olmaz bakalım.
Eşim çalışıyor saatleri belli değil yorgun olsun istemem annem de yük altındq kalır o yorgun olunca en iyisi sakin sakin 1 hafta gecirmek🥹

Bizim de evimiz 2+1 aynen dediğin sebeplerle ben de anneme gideceğim hastaneden çıkınca. Annem yarım kırkı çıksın en az diyor, yani en az 20 gün kalacağım. Sezaryen olacağım için benim de bakıma ihtiyacım olacak. Yani direkt kendi evine çıkanlar da başarabilir ama biraz daha konforlu geçmesi için en az 15 gün yardım alırsan sen de bebiş de toparlanırsınız.
Bende öyle düşündüm ama ben normal görünüyor o yüzden bebise alısana kadar annemle 1 hafta en az kalan duruma göre 🙂

Bende lcw dan almıştım atlet ben son 2 aydır hep onları kullanıyorum sütyen aşırı daraltıyor beni doğumdan sonra da hiç sütyen kullanabileceğimi düşünmüyorum

Evet çıkışta giymek için önden düğmeli bir elbise alayım diyorum tayt pantolon giyebileceğimi hiç sanmıyorum

Atıştırmalık öneriliyor evet son zaman bakarım ona artık ben incir hoşafı götürcem canım kavanozda süt için iyi geliyor diyorlar

Artık küçük hazırlıklar kaldı inşallah onları da hallederim temin ettikçe

2 3 gündür fena yoruldum bugün çok toparlayamıyorum kendimi bebekte gece boyunca toparlandı bi sağa sola hiç rahat edemedi oda uyumadı benide uyutmadı 🥱😴
Dün eşim zorla koydu valizi arabaya yeter dedi. Geri kalanı el valizine koyucam 😆Hiçbir yerde ahududu ve böğürtlen çayı bulamadım ne bulunmaz bir şeymiş 😆

Peki biberonla mı veriyorsun bende biraz direndim 2-3 gün ama dün sağıp verdim artık biberonla çünkü doymazsa daha da sıkıntı, bugün bende soracağım doktora bakalım ne durumdayız mama takviyesi işini de soracağım 🤷‍♀️🙏 zaten dün mama da verdim korkumdan hastaneye alıp gitmiştim ne olur ne olmaz diye ayy yapmam dediklerimi yapıyorum ama şu an beslensin yeter mantığındayım 😅
Arden de maşallah ne güzel büyümüş kuzum annesi de elinden geleni yapmış maşallah size🧿🧿

Hahaaha kesinlikle 😂
aynen o süt sağma makinesinin lansinohun biberonuyla veriyorum✌️

ilk etapta sadece mamaydı süt gelmediği için, şimdi sağdıkça öğünlerde anne sütü de girdi araya gündüz çoğunlukla anne düyü gece mama şekline döndük 🙏

eşimin 1 hafta babalık izni vardı biz ikimiz durumu kotardık çok güzeldi ilk hafta, şimdi eşim işe döndü, benim kardeşim geldi bugün yanıma

Son düzenleme:
Evet çoğunda bel fıtığına sebep her ne kadar kabul etmeselerde Dr lar bel ağrısı kalicida olabiliyor tabi herkes olacak diye birşey yok şimdi bu ağrınin olabilme sebebini göze alıp bide sonra tekrar uyutulursam bı anlamı kalmaz sen şimdi tecrübe edindin az bize bahset nasıl süreç kaç dk bebeği gördün bisiler hissettinmi ne kadar sürede yürüdün
belimden o iğneyi vurdular, dakikalar içinde bacaklar iptal oldu, hiçbir şey hissetmedim

doğuma girdiğimde Ardeni çıkarmaları en fazla 5 dk sürdü sadece, sonra yanıma getirdiler yanağıma, öptüm müthişti🧡

sonra eşimi çıkardılar dışarı dikim işlemi başladı, gitiş çıkış totalde galiba 2 saati buldu her şeyiyle

bel ağrım bu arada var hâlâ

ben de kapattım artık çantamı kızlar. Sizinkilerden de kontrol ediyorum. Ben de paylaşayım o zaman:
Bebek için
10lu takım
5li takım
Tulumlu takım
2 patikli,1 patiksiz alt, 3 uzun kol zıbın, 1 kısa kol zıbın, 3 zarf zıbın
1 yelek, 1şapka, 1 eldiven, 2 çorap, 6 ağız bezi
1 büyük, 2 küçük müslin
Puset ve örtüsü
20 adet bez, ıslak mendil, pamuk, su, alt değiştirme pedi
Emzik+kutusu
Yüz örtüsü
Mama+kaşığı
Anne için
Sabahlıklı gecelik
Kısa kollu gecelik
Düğmeli tshirt
Hastane çıkış elbisesi
El havlusu
9 adet depend, 2 adet lohusa pedi
Emzirme sütyeni, atlet, külot
Terlik, 2 adet çorap
Gümüş kapak, 3 adet göğüs pedi
Toka,tarak,nemlendirici,rimel vs
Gözlük,lens,solüsyon
Diş macunu ve fırçası

Çaycı, kağıt bardak,nescafe,rezene çayı,poşet çay,ıslak mendil,kağıt havlu,hurma topları ve protein barlar,kayısı suyu, buzdolabı poşeti,pipet,hediyelik ve ikramlıklar,kapı süsü ve yastık

Ben 2 ya da 3 gece kalacağım kızlar, sezaryen ve miyom ameliyatı olacağım. Daha önce de miyom ameliyatı olmuştum ordaki ihtiyaçlarıma göre de hazırladım çantamı.
Canım maşallah herşeyin hazır bence 😊 bu arada mama olarak hangi markadan aldın ? Ben eğer ihtiyaç olurasa hastanenin karşısında eczane var ordan alırım diye almamıştım.

Canım maşallah herşeyin hazır bence 😊 bu arada mama olarak hangi markadan aldın ? Ben eğer ihtiyaç olurasa hastanenin karşısında eczane var ordan alırım diye almamıştım.
Hipp organic combiotic 1 aldım canım. Ben ameliyat da olacağım için belki genel anesteziye döner ve uzun sürer kendime gelmem diye koydum ama hastanelerde de oluyormuş zaten. Olmadı dediğin gibi eczanelerden de bulunur, çok da gerekli değil normal seyreden süreç için galiba. Bir de mama olayı da bez gibiymiş, her bebeğe iyi gelen başka, deneyerek bulacağız😅

Hipp organic combiotic 1 aldım canım. Ben ameliyat da olacağım için belki genel anesteziye döner ve uzun sürer kendime gelmem diye koydum ama hastanelerde de oluyormuş zaten. Olmadı dediğin gibi eczanelerden de bulunur, çok da gerekli değil normal seyreden süreç için galiba. Bir de mama olayı da bez gibiymiş, her bebeğe iyi gelen başka, deneyerek bulacağız😅
İnşallah senin ameliyatında güzel ve kısa sürer canım🤲🏻 Sarılık olmaması için gece 1 defa veririm belki ama sütü sağıp ne kadar geliyor kontrol etmek de mantıklı.

İnşallah senin ameliyatında güzel ve kısa sürer canım🤲🏻 Sarılık olmaması için gece 1 defa veririm belki ama sütü sağıp ne kadar geliyor kontrol etmek de mantıklı.
İnşallah canım çok sağolasın. Hepimiz bir çırpıda atlatırız inşallah 🍀 kesinlikle seninle aynı düşünüyorum, hastanenin cihazı da varmış orda sağım da yaptıracağım, hem açılsın kanallar hem kaç cc çıkacak görüp ilerlerim. Gerekli olursa mama da veririm hiç önemli değil😊

X