- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Evet canım ya bende çok üzüldüm ama insallah yanlıs hesaplıyorımdur daha erkendirkız nasıl nisan. 32 hafta nisana mı denk geliyor
benim bugün sanırım beynim durdu agdkjadhska
kız biz neredeyse 10 saat gündüz evde olmuyoruz.Benimde dün 119₺ gelmiş, ben akşamları tv izlerken elektriği kapatıyorum çogunlukla bir tek aktif olan tv ve buzdolabı haftada 1-2 defa çamaşır makinesi çalışıyor acaba elektrikle otursam ne kadar gelir2 yıl önce bana bir ay gelirdi bir ay gelmezdi
Vallahi saklamış
-C-A-N-A-N-
Bugünlerde ultrason görüntüsünü unutuyorum. İnşallah ilerde çocuğu bı yerlerde unutmam
Eki Görüntüle 2992239
Evet canım. 32 bitmesi gerekiyor hatta benim mayıs 4.ünde bitiyor galiba ama o zaman bayram tatiline denk geliyor. Cabucak gecsin sogukta hic ise gelinmiyoraaa evet 26 nisana denk geliyormuşşş
32yi tamamlıcaz mı çıkabilmek için acaba onu doktora soracağım
Günaydın kızlar. Bugün ofise elektrik faturası geldi. Aralık ayında 700 lira olan fatura bugün itibariyle 1425 lira geldi. Resmen ben şok. Ama asgari ücret 4250 lira şahlandık
adhaskjdhkahdkashdakhskadjas
benden muhasebeci olmaz hahahaha :) :)
valla yaptık bir hata affet :) :)
oo konuşursun sen birkaç gün belki itimat tanır sana.Evet canım. 32 bitmesi gerekiyor hatta benim mayıs 4.ünde bitiyor galiba ama o zaman bayram tatiline denk geliyor. Cabucak gecsin sogukta hic ise gelinmiyor
Arkadasıma 900 lira gelmis sok icinde suan
bir boğaziçilinin önünde saygı ile eğilirim :)Ne demek efenim, estağfurullah.
Sınıf öğretmeni olsam da yarı matematikçi sayılırım.
.
doğalgaz kız bu gelenBalkonun lambasını açık unutmuş olmalı.
.
Ayni benBen liste yapıyorum. Doktor diyo aç sorularını. 10 sorum varsa o zaten 9unu muaynede yanıtlamış oluyor. 1 tane kaliyoe diyorum ben gideyim o zaman
Aa canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsunİyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Saat kaçta kuzum girdin mi yoksa ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruzhiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
hem çok korkuyorum hem çok özledim oğluşu merak ediyorum hem de çok heyecanlı bu kadar duyguyu aynı anda nasıl yaşayabiliyorum hiç bilmiyorum hadkasdhaks :) :)
yarın kuzucum detaylı saat 10:20de çok heyecanlıyım ama :)Ayni bengeçen gün gittim biliyor kağıda yazdığımı doktorum sorularını sorabilirsin dedi bir baktım 2 tane sorum var e o zaman bana müsade deyip kalktım
Aa canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsunBende eşime söyledim biraz önce bakalım ikna oluyor gibi yatak konusuna hemen oda yapmayacağız en azından uzun süre bunu kullanır batıya geçtiğimizde odasını yaparız falan dedim bakalım
Saat kaçta kuzum girdin mi yoksa ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Bayram zaten tatil otomatik olarak nisan sonu yokumoo konuşursun sen birkaç gün belki itimat tanır sana.
2 kişi olacaksınız nasılsa :)
Doğalgaz askımBalkonun lambasını açık unutmuş olmalı.
.
bayram ne zaman ya :)Bayram zaten tatil otomatik olarak nisan sonu yokum
Doğalgaz askım
bulamazsan haberimiz olsun bursada ki eczanelere sorarım ben de canım senin içinKızlar Oksapar bulmak biraz zor ya, eczaneleri arıyorum benim için ayırsınlar diye.
Niye yokmuş biliyor musunuz? Hani zam geldi ya, katkı payı arttırıldı falan. İtiraz edilmiş ona. Muhtemelen kalkacak dedi eczacı, onu bekliyorlarmış.
Valla zamlı zamsız ay sonuna bana 7 kutu 0,6’lık bulun dedim.Numara aldı, arayacak inşallah.
.
Ayyyarın kuzucum detaylı saat 10:20de çok heyecanlıyım ama :)
Ver 1000 TL muayne bakim atıyor muYaa, ne tatlı doktorun.
Başkası olsa atardı.
.