- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Şifa olsun canım, ohh ne güzel annesiben sağlık ocağından çıktım
tetanoz aşımı oldum
biontech 3. dozu 7 şubat'ta ol dedi çünkü 2. tetanozum 24 şubat'ta olacak, 1-2 gün ağrı yapabilir dedi
kalbini de dinledik
Bu ay ki faturayı endişe ile bekliyorum. Bizim burda ısınmak için klima kullanılıyor. Hiç kapatmadık nerdeyse çok soğuk her yer.. Allah herkesin yardımcısı olsun..Günaydın kızlar. Bugün ofise elektrik faturası geldi. Aralık ayında 700 lira olan fatura bugün itibariyle 1425 lira geldi. Resmen ben şok. Ama asgari ücret 4250 lira şahlandık
geçmiş olsun şifa olsun canımben sağlık ocağından çıktım
tetanoz aşımı oldum
biontech 3. dozu 7 şubat'ta ol dedi çünkü 2. tetanozum 24 şubat'ta olacak, 1-2 gün ağrı yapabilir dedi
kalbini de dinledik
Şifa olsun canım, belirtilerden bizi de haberdar et, inşallah yan etkisiz atlatırsınben sağlık ocağından çıktım
tetanoz aşımı oldum
kalbini de dinledik
şimdi gördüm hahaha :)a101'in web sitesine baktınız mı düzenini trendyol gibi yapmış
sanırım grip oluyorum ben de.
hapşuruklar başladı sabahtan beri
Ay inşallah ama olacak gibiyim hayırlısıdeme deme
olmuyosun noooo
Öğle arası kısa filmlere bakınırken şöyle bir şeye denk geldim, sizle de paylaşayım. Evlatlarımızla göbek bağımızın sevgi bağına dönüşüp hiç kopmaması dileğiyle
Ama ben ağlarımÖğle arası kısa filmlere bakınırken şöyle bir şeye denk geldim, sizle de paylaşayım. Evlatlarımızla göbek bağımızın sevgi bağına dönüşüp hiç kopmaması dileğiyle
Hemen portakala mandaline limona kuvvet. Kış kış grip yallahsanırım grip oluyorum ben de.
hapşuruklar başladı sabahtan beri
eve gidince hepsine abanacağım :)Hemen portakala mandaline limona kuvvet. Kış kış grip yallah
bulamazsan haberimiz olsun bursada ki eczanelere sorarım ben de canım senin için
Ver 1000 TL muayne bakim atıyor mu
Şaka bı yana hemşireyle samimiyiz sağolsun her soruma dönüş yapar
Her hafta gel dese gideceğim o moddayımBana detaylıdan hiç bahsetmedi doktorum. Gittiğimde 20 haftalık olucam Kendi bakıyor sanırım..
Aynı ben bende böyle diyorum her boyda meyve var
ben sağlık ocağından çıktım
tetanoz aşımı oldum
kalbini de dinledik