- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Devreler yandıdoğalgaz kız bu gelen
1 mayıs ramazan bayramı canımbayram ne zaman ya :)
ay ben bugün iyi değilim sanırım :)
Canım bulaşık makinesi çok mu küçük iki kişisiniz gün içinde evde de değilsiniz makineyi tam doldur tencere filan elle yıka benim haftada 2 defa çalişiyor makinemde büyük bide ben evdeyim sürekli yemek yiyorum doluyor epeykız biz neredeyse 10 saat gündüz evde olmuyoruz.
aktif çalışan buzdolabı var. internet fişi var
bir de fırının saati yanıyor. fırının fişini çekemiyorum çünkü gömmeli arkada te ulaşamam ona
gündüz evde yokuz diye kombiyi de yakmıyoruz.
akşam ışıkları kapayıp izliyoruz tv.
başka da bir cacık yapmıyoruz. haftada 2 defa çamaşır makinesi çalışır o kadar.
ben anlamadım evde olmadığım halde nasıl böyle oldu
içime oturdu uyuyamadım o gece resmen
bulaşık makinesi de hafta da 3 gün falan çalışır
Kızlar ne yaparsanız yapın gelen faturalar bizim kullandıgımız kadar gelse herkes 100 lira öderdi. Biz fazla kullanmıyoruz zamlı oldugu icin fazla. Zaten yeterince idareli kullandıgımı düsünüyorum bundan fazlası dogalgaz acmamak esya yıkamamak yemek yememeye giriyor ne yapalım aç mı kalalımCanım bulaşık makinesi çok mu küçük iki kişisiniz gün içinde evde de değilsiniz makineyi tam doldur tencere filan elle yıka benim haftada 2 defa çalişiyor makinemde büyük bide ben evdeyim sürekli yemek yiyorum doluyor epey
Sağol canım, dostlar sağolsunayyy resmen %50 zam gelmiş.
%50 zam gelmeyen bir şey kalacak mı acaba
ülkeme o kadar üzülüyorum ki
güzel günler de giysin kuzucuk
aiyyy çok güzeeellllll
aldığın fiyat ile aynı mı peki
sonrasında oğlum kızım bi dur allahını seversen diyip duracağız bence :)
ay göstermediyse ben oyumu kızdan yana kullanıyorum :)
sfhakjdhkasdhaskdhs senden beklerim bu performansı :) :)
ama çok mantıklı olur o zamana kadar aldıklarımız 4 5 katı falan olacak
ayy ama bunlar da çok güzeller. of o kadar güzel şeyler atıyorsunuz ki hangisini alsam diye kararsız kalıyorum hep
şifa olsun kuzu
canım ben 16. haftamda olmuştum 3. dozu
ilk iki dozda nasıl seyrettiyse öyle devam etti.
kol ağrısı ve uyku dışında bir şey olmadı çok şükür.
umarım sen de kolay atlatırsın
heh tamam bu ben.
ama nadirde olsa kaçıyor uyku ona yapacak bir şey yok artık :)
aaa başınız sağolsun canım Allah mekanını cennetsin etsin
Wallahi öyle korkudan artık sadece faturayı hesaplıyorum çok zorumuza gidiyor ya aylık 1000₺ gözden çıkacak bütün faturalarlaKızlar ne yaparsanız yapın gelen faturalar bizim kullandıgımız kadar gelse herkes 100 lira öderdi. Biz fazla kullanmıyoruz zamlı oldugu icin fazla. Zaten yeterince idareli kullandıgımı düsünüyorum bundan fazlası dogalgaz acmamak esya yıkamamak yemek yememeye giriyor ne yapalım aç mı kalalım
Teşekkür ederim kuzum, sağolun. Hani böyle plastik ve tekstil kokusu olur diye düşünmüştüm ama hiç yok. Bi de hafif baya bence işinizi baya görür. İçine yatak almak gerek ama altı sertAyni bengeçen gün gittim biliyor kağıda yazdığımı doktorum sorularını sorabilirsin dedi bir baktım 2 tane sorum var e o zaman bana müsade deyip kalktım
Aa canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsunBende eşime söyledim biraz önce bakalım ikna oluyor gibi yatak konusuna hemen oda yapmayacağız en azından uzun süre bunu kullanır batıya geçtiğimizde odasını yaparız falan dedim bakalım
Saat kaçta kuzum girdin mi yoksa ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruz
ay evet ya şimdi bile zaman nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum :)Ayyben dün yazdın mesajı sandım biraz geriden geldim de ayy hadi hayırlısı kuzum ya sabahtan olması da iyi aynı gün beklemek daha zor oluyor
bu sene yandık valla.Devreler yandı
Bana 150 gelen doğalgaz 300
100 gelen elektrik 255 geldi.
ahh tühhh ya.1 mayıs ramazan bayramı canım
yoo aslında küçük değil standart ölçülerde.Canım bulaşık makinesi çok mu küçük iki kişisiniz gün içinde evde de değilsiniz makineyi tam doldur tencere filan elle yıka benim haftada 2 defa çalişiyor makinemde büyük bide ben evdeyim sürekli yemek yiyorum doluyor epey
Ya tamam canim aklımda bulunsun tayinci oldugumuz için bir süre de ailemle kalacağım için sürekli taşınabilen sağlam bir şey istiyorum hep bu yatağı önermişler, çok teşekkür ederim yorumun içinTeşekkür ederim kuzum, sağolun. Hani böyle plastik ve tekstil kokusu olur diye düşünmüştüm ama hiç yok. Bi de hafif baya bence işinizi baya görür. İçine yatak almak gerek ama altı sert
Sizler sağolun canımBaşınız sagolsun canım.
Mekani cennet olsun ☹
2 mayıs değil miydi ya1 mayıs ramazan bayramı canım
1 mayıs arife sanırım2 mayıs değil miydi ya
Evet canım1 mayıs arife sanırım
Kızlar Oksapar bulmak biraz zor ya, eczaneleri arıyorum benim için ayırsınlar diye.
Niye yokmuş biliyor musunuz? Hani zam geldi ya, katkı payı arttırıldı falan. İtiraz edilmiş ona. Muhtemelen kalkacak dedi eczacı, onu bekliyorlarmış.
Valla zamlı zamsız ay sonuna bana 7 kutu 0,6’lık bulun dedim.Numara aldı, arayacak inşallah.
.
Şifa olsun baby :) Kalbini dinleyince ohh pamuk gibi olmuşsundurben sağlık ocağından çıktım
tetanoz aşımı oldum
biontech 3. dozu 7 şubat'ta ol dedi çünkü 2. tetanozum 24 şubat'ta olacak, 1-2 gün ağrı yapabilir dedi
kalbini de dinledik
makineleri çok eskiymiş ama dinlemek çok iyi geldiŞifa olsun baby :) Kalbini dinleyince ohh pamuk gibi olmuşsundur
Her hafta gel dese gideceğim o moddayımAy yok, hiç uzak falan değil.
12 gün kalmış canım.
Benim de 5 Şubat’ta detaylı var.
.
Aynı ben bende böyle diyorum her boyda meyve varAy orda yazan meyve boyları hiç ölçücü değil zaten.
Her boyda portakal var, ben şimdi hangisini hayal edeyim?
.