2022 ikizler burcu anneleri

Canım bulaşık makinesi çok mu küçük iki kişisiniz gün içinde evde de değilsiniz makineyi tam doldur tencere filan elle yıka benim haftada 2 defa çalişiyor makinemde büyük bide ben evdeyim sürekli yemek yiyorum doluyor epey

Kızlar ne yaparsanız yapın gelen faturalar bizim kullandıgımız kadar gelse herkes 100 lira öderdi. Biz fazla kullanmıyoruz zamlı oldugu icin fazla. Zaten yeterince idareli kullandıgımı düsünüyorum bundan fazlası dogalgaz acmamak esya yıkamamak yemek yememeye giriyor ne yapalım aç mı kalalım

Sağol canım, dostlar sağolsun

Wallahi öyle korkudan artık sadece faturayı hesaplıyorum çok zorumuza gidiyor ya aylık 1000₺ gözden çıkacak bütün faturalarla

Ee bide bebekler olunca daha çok elektrik yanacak allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim kuzum, sağolun. Hani böyle plastik ve tekstil kokusu olur diye düşünmüştüm ama hiç yok. Bi de hafif baya bence işinizi baya görür. İçine yatak almak gerek ama altı sert

Ayy ben dün yazdın mesajı sandım biraz geriden geldim de ayy hadi hayırlısı kuzum ya sabahtan olması da iyi aynı gün beklemek daha zor oluyor
ay evet ya şimdi bile zaman nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum :)
1 ay hızlı geçiyor ama son günler geçmiyor resmen
Devreler yandı
Bana 150 gelen doğalgaz 300
100 gelen elektrik 255 geldi.
bu sene yandık valla.
bir sonra ki seneyi düşünemiyorum
bebek olcak diye açmama lüksümüz de yok.
hadi kışın başlarında battaniye altına girip idare ediyorduk açmadan.
ama seneye öyle yapma lüksümüz yok
1 mayıs ramazan bayramı canım
ahh tühhh ya.
keşke 1 mayıs pazar gününe denk gelmeseydi. pazartesi gününe denk gelseydi süper olurdu. birleştirirdik haftayı tatillere doyamazdık :) ben 37. haftada çıkmayı planlandığım için benim çok işime gelirdi bu durum :)
bu sene ki resmi tatillerden yararlanamıcaz resmen.

yoo aslında küçük değil standart ölçülerde.
ama biz bulaşığı çok çıkartıyoruz sanırım. 3 tane servis çıkartıyorum :) servis tabağı yemek tabağı çorba kasesi şeklinde :) belki ondandır. akşamları boğazımız hiç durmuyor zaten çaydı salepti falan derken net 4 5 bardak daha çıkıyor :) :)
tencereleri de bazen elimde yıkıyorum bazen makineye atıyorum ruh halime göre değişiyor.

Teşekkür ederim kuzum, sağolun. Hani böyle plastik ve tekstil kokusu olur diye düşünmüştüm ama hiç yok. Bi de hafif baya bence işinizi baya görür. İçine yatak almak gerek ama altı sert
Ya tamam canim aklımda bulunsun tayinci oldugumuz için bir süre de ailemle kalacağım için sürekli taşınabilen sağlam bir şey istiyorum hep bu yatağı önermişler, çok teşekkür ederim yorumun için

Canan bulamazsan haber ver burada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…