2022 ikizler burcu anneleri

İyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendik☹️ Apar topar çıktık, annemlerdeydik. @Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Başınız sagolsun canım.
Mekani cennet olsun ☹

hiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
hem çok korkuyorum hem çok özledim oğluşu merak ediyorum hem de çok heyecanlı bu kadar duyguyu aynı anda nasıl yaşayabiliyorum hiç bilmiyorum hadkasdhaks :) :)

Hadi bakalım, çok güzel geçsin inşallah canım. ❤️

.

kuzu saat tam 4e alarm kur. mhrs ye saat tam 4te gir. 15 gün sonraya direk yeni randevu açıyorlar.
sistemin açığı bu.
15 gün sonraya veriyor ama alabiliyorsun.
bildirim bekleme gelmez.
sen benim dediğimi yap bak bugün kesin alırsın randevu.
4ü kaçırma ama direk bitiyor yoksa

Bu süpermiş, yazdım kenara. 👌🏻

.

Vallahi saklamış 🥰🥰🥰
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- 🥰🥰
Bugünlerde ultrason görüntüsünü unutuyorum. İnşallah ilerde çocuğu bı yerlerde unutmam 😂😂😂😂
IMG-20220120-WA0000.jpg

Tamam girip bakacağım inşallah alırım 😂😂
net alırsın kuzu bu taktik ile.
haber vermeyi unutma merak ederim
Evet canım ya Allah'a şükür 🤲
Artık hamileliğin keyifli zamanlarına geçelim ♥️

Bende kızdan yana kullanmak istiyorum.
Valla şimdi uyandim ama sanırım geri yatacağım 😂
Şimdi uyandim hemen yazıyorum 😂
kaçmasın uykun yat yat hemen :)
Nasıl hesap yaptın kız? 😂
80’den 160’a çıktı diyorum.
%100 zam gelmiş. 🙈

.
adhaskjdhkahdkashdakhskadjas
benden muhasebeci olmaz hahahaha :) :)
valla yaptık bir hata affet :) :)
Hadi bakalım, çok güzel geçsin inşallah canım. ❤️

.
amin inşallah canım
Büyük hayal et dedi K kdv 😂

.
asdhkajsdhsa
kutum da büyük hissediyorum acun bey :) :)

Günaydın kızlar. Bugün ofise elektrik faturası geldi. Aralık ayında 700 lira olan fatura bugün itibariyle 1425 lira geldi. Resmen ben şok. Ama asgari ücret 4250 lira şahlandık 😤😤
ay benim evime 250 tl geldi elektrik faturası.
hala içime oturuyor ne yapmış olabilirim bu kadar diye.
sizin maaş belli oldu mu.
yanlış hatırlamıyorsam belirsizdi

Yok kuzum dahalık konusulmadı. Sen son haberi bilmiyorsun. Ben nisan ayında cıkıcam ya burda calısan eski elamanı alacaklarmıs ama 1 subatta baslıyormus şaka gibi 😁 cocugu birkac yerden çağırıyorlarmıs da kaçırmamak için erkenden işe başlatıyorlar yani iki kişi çalışacağız 😂 iki maaş vereceğiz ama yapacak bir şey yok onu kaçıramayız denildi😁 herhalde verecekler asgari ona ayrı bana ayrı yapmayacaklar herhalde😂😂😂 ilginç insanlar

Yok kuzum dahalık konusulmadı. Sen son haberi bilmiyorsun. Ben nisan ayında cıkıcam ya burda calısan eski elamanı alacaklarmıs ama 1 subatta baslıyormus şaka gibi 😁 cocugu birkac yerden çağırıyorlarmıs da kaçırmamak için erkenden işe başlatıyorlar yani iki kişi çalışacağız 😂 iki maaş vereceğiz ama yapacak bir şey yok onu kaçıramayız denildi😁 herhalde verecekler asgari ona ayrı bana ayrı yapmayacaklar herhalde😂😂😂 ilginç insanlar
eğer sana dokunmuyorlarsa sıkıntı yok kuzu.
kafan rahat olur mis gibi.
verirler verirler sen zaten 32. haftada kaçarsın.
şu an da kaç haftalık oldun
Arkadasıma 900 lira gelmis sok icinde suan 😁
inan ben de o civarlarda bekliyorum

eğer sana dokunmuyorlarsa sıkıntı yok kuzu.
kafan rahat olur mis gibi.
verirler verirler sen zaten 32. haftada kaçarsın.
şu an da kaç haftalık oldun

inan ben de o civarlarda bekliyorum
18+2 bebeğim ben nisan ayı bitince cıkıyorum insallah. Ya ücreti versinler de isterse 20 kisi çalışsınlar beni bağlamaz hem kontroldeyken bos kalmamıs olur burası.

Benimde dün 119₺ gelmiş, ben akşamları tv izlerken elektriği kapatıyorum çogunlukla bir tek aktif olan tv ve buzdolabı haftada 1-2 defa çamaşır makinesi çalışıyor acaba elektrikle otursam ne kadar gelir 😱 2 yıl önce bana bir ay gelirdi bir ay gelmezdi

X