2022 ikizler burcu anneleri

Yaa
Gözünaydın tatlım
Maşallah kuzuya Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Aa hadi bakalım bir bebek daha yolda
Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah

Kafamdaki soruları sormuşsun benimde cumartesi tahlil falan dedi doktor aklıma açmı tokmu sormak gelmedi

Anestezi ile kuzum kilo getirdiğin ameliyat kullandığın ilaç falan söyleniyor . Tok git bebeğide nst gireceksin kontrolde doktorunla. Tahlillerde de kan değerlerine enfeksiyona hiv sarılık vs testleri idrar testi bakılıyor rutin tarama yani. Sezeryan günü sadece gece 12 itibariyle yeme içme diyorlar . Yarın mesela bu saatlerde ben yiyemiyor olacağım

Evet kuzum şansa da oğlum oldukça heyecanlı sanırım tepistirip duruyor anasını aslanım inşallah hepimizin sağlıcakla gelsin bebitoları kızımda 42 gördüm valla çatı dar olmaz dediler nitekim sıfır açılma ile sezeryan da buldum kendimi. Inşallah sağlıkla gelir kuzucuk

Kafamdaki soruları sormuşsun benimde cumartesi tahlil falan dedi doktor aklıma açmı tokmu sormak gelmedi
Tatlım görüşmeye doktora kontrole gidileceği için tok gidilecek çünkü nst de girilecek bebek ac olmuyor. Tahlillerde rutin kan değerleri idrar tahlili ve sarılık hiv hepatit testleri. Anestezi de de ilaç ve ameliyat geçmişi alerji varmı sorgulaması o kadar . Sezeryan günü gecesi sadece 12 itibariyle yemek içmek yok ameliyat günü kusma wc sıkıntısı olmaması için . Birde bizim burada 1.gun önce pcr istediler yarın sabahta onu vereceğiz

Tüm sorularıma cevap buldum teşekkür ederim canım. Yememek sorun değil de içme kısmı zorlayabilir sağlıkla doğsunlar da ne gerekirse yaparız

Tüm sorularıma cevap buldum teşekkür ederim canım. Yememek sorun değil de içme kısmı zorlayabilir sağlıkla doğsunlar da ne gerekirse yaparız
Rica ederim ne demek canım benim sadece sezeryan sabahı öncesi gece 12 itibariyle yeme içme diyorlar o kdr kuzzum

Aaa pcr kalkmadı mı? Geçenlerde kalktı diye bir haber paylaşmıştı başka bir topikte biri
Yakınında yakını 1 gün kalmış sadece maşallah çok güzel bir doğum olur inşallah

Aç tok fark etmiyor sanırım. Ameliyat olmadan önce anestezi ile görüştüğümde günlük rutin yeme işlemlerim olmuştu diye hatırlıyorum. Kan alınıp birçok değere bakılıyor. Anestezi için uygun mu diye

Son düzenleme:
Günaydın kızlar heyecanlı zamanlar başladı. Ben de 36. Haftaya giriyorum, izleyeceğim sizi buradan. Hepimiz birbirimize dua edelim sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza Çok güzel bir hafta olsun inşallah dün akıntım için iki kez sirke kullandım üşenmeyeyim bir deneyeyim dedim roller demişti sağolsun güzel anne akıntıma çok iyi geldi öyle hissediyorum ki sanırım enfeksiyon olmuşum, takip ediyorum bakalım ara ara tekrarlayacağım tuvalet ihtiyacımdan sonra.

Aaa pcr kalkmadı mı? Geçenlerde kalktı diye bir haber paylaşmıştı başka bir topikte biri
Yakınında yakını 1 gün kalmış sadece maşallah çok güzel bir doğum olur inşallah
Amin canım benim hepimizin inşallah stres bastı uyuyamiyorum biz Bolu Merkez deyiz canım bilemedim ki geçen hafta ptesi dedi doktor 1 gün önce pcr yapılsın diye. Ona gore izole ediliyor hastalar bildiğim eşimde benim sağlıkçı acil servisci

Hepsini yapıcam teşekkür ederim kuzum. Hurmaya abanayım ben
Canım son adet tarihini baz almıyoruz. Çünkü en baştan beri geç döllenme. Sat alsaydık 38. Haftamda olmuş olucaktım ama 37 olarak baz alıyoruz
37. Haftadasın doktor neden açılma istiyor kuzu onu anlamadım ben
Kolestazdan dolayı canım. Yoksa sezeryana alıcak 37+3 gibi bekletmicek
Açıklığı ben hissetmiyorum yavrum. Nişan da sümüksü kanlı bir şey. Dün tekrardan geldi bugün yine geldi mesela. Nişan kaç kere gelen bir şey ya

O my got.... 42 mi :)))) O ne Yaseminciğim ya.... Ona rağmen daha da gelmedi mi :))) Pek rahatmış Arya Hanım :)

Benim çatıya falan kimse de bakmadı... Belki de benim de dar hiç bi fikrim yok....

Arel son tekmelerini atıyor sana, yarın bu saatlerde öpücüklere boğulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…