2022 ikizler burcu anneleri

minnoşlar ben bugün giremedimm

çünkü dün gece nişanım geldi saat 2 gibi ben de sabah doktoruma yazdım

nst kontrol derkeeen bugün yatışım yapıldı ve sezaryen ile minnoşu dünyaya getirdik🧡

bugün doğum yaptım o yüzden giremedim hiç, yarın gece de hastanedeyim ertesi gün çıkıcaz🙏 minnoş yanımda uyuyo çok da tatlı🎈

2800 gram doğdu tontik🎈 38+2'de✌️😍
Yaa😍
Gözünaydın tatlım🙏🏻💗🧿
Maşallah kuzuya🧿💗 Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻💗

Sağlıkla gelsinler yeterki.. kızımda direndim 42+3 e kadar ama olmadı şimdi de tam 38 oluyoruz salı günü suyum fazla sancımda var nstde çıkan o sebeple salıgünü bizim Arel bey ile kavuştay zamanımız 🙏😍💙 Sağlıkla gelsin evlatlarımız o kadar heyecan mutluluk kaygılar stresler... herşeye değerler 🙏🙏 bu arada bizim çikolata patron bebek hahahah 🤣😎😎🍭
Aa hadi bakalım bir bebek daha yolda🥰
Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah🙏🏻💗🥰

Anestezi ile ne görüşülüyor canım? Benim de cumartesi görüşmem. Bir de o gün aç mı tok mu gitmem gerek kimse bir şey demedi , dr sadece günü ve saati netleştireceğiz anestezi ile görüşeceksin dedi
Kafamdaki soruları sormuşsun 😁benimde cumartesi tahlil falan dedi doktor aklıma açmı tokmu sormak gelmedi

Anestezi ile ne görüşülüyor canım? Benim de cumartesi görüşmem. Bir de o gün aç mı tok mu gitmem gerek kimse bir şey demedi , dr sadece günü ve saati netleştireceğiz anestezi ile görüşeceksin dedi
Anestezi ile kuzum kilo getirdiğin ameliyat kullandığın ilaç falan söyleniyor . Tok git bebeğide nst gireceksin kontrolde doktorunla. Tahlillerde de kan değerlerine enfeksiyona hiv sarılık vs testleri idrar testi bakılıyor rutin tarama yani. Sezeryan günü sadece gece 12 itibariyle yeme içme diyorlar . Yarın mesela bu saatlerde ben yiyemiyor olacağım 😍😍

Ay çok az kalmış sadece bir güncükk :anne: :rolleyes:
Yaseminciğim güzel haberlerini bekliyoruz. Kolaylıkla geçsin. Minik kuş Arel geliyorrr:KK200:

Benimki belli değil, normal doğum düşündüğümüz için bekliyoruz bakalım... Bugün 38+3 'üz. Bugünden itibaren Meryem suresini okumaya başladım :))))) Her an gelebilir diye :)
Evet kuzum şansa da oğlum oldukça heyecanlı sanırım tepistirip duruyor anasını aslanım 😂😂🤣 inşallah hepimizin sağlıcakla gelsin bebitoları🙏💙💐 kızımda 42 gördüm valla 😒 çatı dar olmaz dediler nitekim sıfır açılma ile sezeryan da buldum kendimi. Inşallah sağlıkla gelir kuzucuk💎🐣🍬💐🙏😍😘😘

Kafamdaki soruları sormuşsun 😁benimde cumartesi tahlil falan dedi doktor aklıma açmı tokmu sormak gelmedi
Tatlım görüşmeye doktora kontrole gidileceği için tok gidilecek çünkü nst de girilecek bebek ac olmuyor. Tahlillerde rutin kan değerleri idrar tahlili ve sarılık hiv hepatit testleri. Anestezi de de ilaç ve ameliyat geçmişi alerji varmı sorgulaması o kadar . Sezeryan günü gecesi sadece 12 itibariyle yemek içmek yok ameliyat günü kusma wc sıkıntısı olmaması için . Birde bizim burada 1.gun önce pcr istediler yarın sabahta onu vereceğiz

Anestezi ile kuzum kilo getirdiğin ameliyat kullandığın ilaç falan söyleniyor . Tok git bebeğide nst gireceksin kontrolde doktorunla. Tahlillerde de kan değerlerine enfeksiyona hiv sarılık vs testleri idrar testi bakılıyor rutin tarama yani. Sezeryan günü sadece gece 12 itibariyle yeme içme diyorlar . Yarın mesela bu saatlerde ben yiyemiyor olacağım 😍😍
Tüm sorularıma cevap buldum🥰🥰🥰 teşekkür ederim canım. Yememek sorun değil de içme kısmı zorlayabilir😌 sağlıkla doğsunlar da ne gerekirse yaparız

Tüm sorularıma cevap buldum🥰🥰🥰 teşekkür ederim canım. Yememek sorun değil de içme kısmı zorlayabilir😌 sağlıkla doğsunlar da ne gerekirse yaparız
Rica ederim ne demek canım benim 😍😍😘😘 sadece sezeryan sabahı öncesi gece 12 itibariyle yeme içme diyorlar o kdr kuzzum🙏💐🤰😘😘

Canım evet salısabah inşallah. Yarın son son pcr verilecek geçen hafta tahliller yapıldı zaten anestezi ile de görüştüm salı sabah kısmetse geliyor Arel'im😍💙🙏 senin ne zaman tatlım. Arya kızımın adı ben Yasemin 🍭💐
Aaa pcr kalkmadı mı? Geçenlerde kalktı diye bir haber paylaşmıştı başka bir topikte biri 😕
Yakınında yakını 1 gün kalmış sadece maşallah çok güzel bir doğum olur inşallah 😊

Aç tok fark etmiyor sanırım. Ameliyat olmadan önce anestezi ile görüştüğümde günlük rutin yeme işlemlerim olmuştu diye hatırlıyorum. Kan alınıp birçok değere bakılıyor. Anestezi için uygun mu diye 😊

Son düzenleme:
Günaydın kızlar heyecanlı zamanlar başladı. Ben de 36. Haftaya giriyorum, izleyeceğim sizi buradan. 🧸🙈 Hepimiz birbirimize dua edelim sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🥰Çok güzel bir hafta olsun inşallah 🥰 dün akıntım için iki kez sirke kullandım üşenmeyeyim bir deneyeyim dedim roller demişti sağolsun güzel anne 😍akıntıma çok iyi geldi öyle hissediyorum ki sanırım enfeksiyon olmuşum, takip ediyorum bakalım ara ara tekrarlayacağım tuvalet ihtiyacımdan sonra.

Aaa pcr kalkmadı mı? Geçenlerde kalktı diye bir haber paylaşmıştı başka bir topikte biri 😕
Yakınında yakını 1 gün kalmış sadece maşallah çok güzel bir doğum olur inşallah 😊
Amin canım benim hepimizin inşallah stres bastı uyuyamiyorum 🤣🙏🤰 biz Bolu Merkez deyiz canım bilemedim ki geçen hafta ptesi dedi doktor 1 gün önce pcr yapılsın diye. Ona gore izole ediliyor hastalar bildiğim eşimde benim sağlıkçı acil servisci

Canımcım sancılar başlayınca su dolu bir kaba koyulup açılması bekleniliyormuş. O sırada meryem suresi ayetel kursi felak nas gibi doğumu kolaylaştırıcı sureler okunuyormuş, netten baktım şimdi biraz
yakınındaki biri yapabilir ya da kendin açıp da dinleyebilirsin. Doğum bitiminde de hemen kaptan çıkarılıyormuş zaten eski büzüşük haline dönüyormuş. Manevi olarak rahatlatır seni varsa görümcende alıp odana koy istersen
Bir de hurma var mı hurma ye bol bol o da doğumu kolaylaştırıyormuş. Çok çok güzel olacak inşallah 🥰🥰
Hepsini yapıcam teşekkür ederim kuzum. Hurmaya abanayım ben 😂
Canım senin de geç döllenme vardı herhalde doğumun da ona göre mi olacak yoksa son adet tarihine göre mi?
İnşallah sağ Salim alırsın kucağına tüm önlemler alınmış zaten tek bebişin dünyaya gelmesi kalmış 🙏
Canım son adet tarihini baz almıyoruz. Çünkü en baştan beri geç döllenme. Sat alsaydık 38. Haftamda olmuş olucaktım ama 37 olarak baz alıyoruz
37. Haftadasın doktor neden açılma istiyor kuzu onu anlamadım ben🤷🏻‍♀️
Kolestazdan dolayı canım. Yoksa sezeryana alıcak 37+3 gibi bekletmicek
Açıklığı sen de hissedebiliyor musun kuşum...
Nişanın geldiğini nasıl anladın?
Sezeryan ya da normal doğum farketmez ama normal olur inşallah.... :eğlence:

Benim ablamın ne nişanı gelmiş ne suyu.. Sancılanmış sadece öyle girmiş doğuma.... Yani nişan ve su gelmese de doğum başlamış olabiliyormuş....Ay herkeste farklı farklı oluyor :))
Açıklığı ben hissetmiyorum yavrum. Nişan da sümüksü kanlı bir şey. Dün tekrardan geldi bugün yine geldi mesela. Nişan kaç kere gelen bir şey ya 😂

Evet kuzum şansa da oğlum oldukça heyecanlı sanırım tepistirip duruyor anasını aslanım 😂😂🤣 inşallah hepimizin sağlıcakla gelsin bebitoları🙏💙💐 kızımda 42 gördüm valla 😒 çatı dar olmaz dediler nitekim sıfır açılma ile sezeryan da buldum kendimi. Inşallah sağlıkla gelir kuzucuk💎🐣🍬💐🙏😍😘😘
O my got.... 42 mi :)))) O ne Yaseminciğim ya.... Ona rağmen daha da gelmedi mi :))) Pek rahatmış Arya Hanım :)

Benim çatıya falan kimse de bakmadı... Belki de benim de dar hiç bi fikrim yok....

Arel son tekmelerini atıyor sana, yarın bu saatlerde öpücüklere boğulacak :rolleyes: :nazar:

X