2022 ikizler burcu anneleri

Bende diyet yaptım hep bayramda az biraz bozdum onun ceremesini çektim şükür normale döndük bundan sonra tekrar devam edicem sanciyada ben evde çekiyorum ama nst de çıkmıyor hatta bağlıyken bile sancım vardı dedim kesin çıkacak yine çıkmadı ayın 30 da tekrar kontrolum var bklm hayirlisi

Evet kuzum biliyorum diyet yaptığını, seninle haftalarımız da aynı. Olsun dikkat edersin 2 haftacık daha, belki senin de haziranın başında gelir bebik

Çok geçmiş olsun canım senin ilk bebişte erken gelmişti sanki öyle hatırladım az daha beklesin haftanda ilerlemiş 29 mayısa az kalmış kendi gelirsede buyursun gelsin inşallah
Durumlardan haberdar edersin canım
Bizde 34 haftaya geldik şükür pazartesi kontrolümüz var bakalım ne durumda minik kızım

Maşallah birileri normal doğuma doğru koşuyor
Maşallah kilosu gayet yerinde kanala da girmiş anneye bol heyecan kalmış

nst çok sakin çıktı hiç sancı yok, bu bebe dalga geçiyor bizimle

pazartesi doğum oluyo bakalım
Saatin belli mi canım heyecan var mı sürecin nasıl işleyecek bizede bilgi ver anestezi ile görüştün mü hastane neleri getirmenize gerek yok dedi ben çok heyecanlıyım

E-nabıza düşmüş Gugubicim...
İyi gözüküyor. Kanım 11.7'ye düşmüştü geçen tahlilde. O da 12.3 olmuş yeniden...
Bakalım doktor nasıl yorumlayacak.
İdrarda bakteri 0-150 referans değeri o 160 çıkmış bilmiyorum sorun mu demek.
Hiç bu şekilde referans dışı çıkmamıştı....

Bu arada miyonda küçülmüş doktor daha da küçülür vedalaşırsın onunla dedi

Maşallah birileri normal doğuma doğru koşuyor
Maşallah kilosu gayet yerinde kanala da girmiş anneye bol heyecan kalmış
Bakalım Miyacım şimdilik öyle gözüküyor...
Bugün Nst'deki ebe diyor ki normal doğum sancısı regl sancısının bir tık üstü korkma :)
İnşallah öyledir. :))
Hepimiz çok heyecanlıyız, zaman azaldı :)

Ay ilk defa böyle korkutmayanı gördüm

Çok iyi, kanın da yükselmiş bakteri bende en başından beri yüksek çıkıyor, kültürde üreme olmadığı sürece sorun yok diyor doktor. En son rollercığımın mükemmel tavsiyesi ile sirkeyle silmeye başladım ve şok, bakteri yok
Ahhh bir miyomlu olarak en çok da miyomum küçülmesine sevindimmm

Bakteri olayı bir bana uğramamıştı sanırım, bana da uğradı demek ki:)))
Ben de sirke mi içsem diyodum, sileyim de Gugubicm, sağolasın...
Miyonlar hamileliğin son dönemlerinde küçülüyormuş, senin ki çok büyük değildi zaten ama o da küçülüyordur ....

aklım normal şeye çalışmaz zaten hep hinlik peşindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…