- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.901
Sirke işi nasıl uygulanıyor kuzum birde ev sirkesi yok hangi sirkeden yapabilirizaklım normal şeye çalışmaz zaten hep hinlik peşindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirke işi nasıl uygulanıyor kuzum birde ev sirkesi yok hangi sirkeden yapabilirizaklım normal şeye çalışmaz zaten hep hinlik peşindeyim
Aaa ne güzel cok az kalmış senin de Haziran bebekleri başladı yaapazartesi bir sürü güzel haber olsun
Çok geçmiş olsun canım benim yazmıştım son durumun ne diye demek bunlarla uğraşıyordun hareketlerin yavaşladığını fark etmen çok iyi olmuş inşallah sağ Salim kavuşursunuz son zamanlar çok stresli gerçektenSelam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni
Dualarınıza ihtiyacım var. Sağlıkla oğlumu kucağıma alayım. Kg 2800 bu arada hala aynı pazartesi günü de 2800dü
herkes hayırlısıyla bebeğine sağlıkla kavuşsunHaziran annelerinde doğumlar başladı kızlar hayırlısıyla
İlk nstden bir 20 dk sonra bir şeyler yiyip içtim 2. Nst çekildi. Orada da hiç yerinde durmadı sıpa gerçek anlamda tam bir ikizler bebesi. Ne yaptığı belli değil.Çok geçmiş olsun canım benim yazmıştım son durumun ne diye demek bunlarla uğraşıyordun hareketlerin yavaşladığını fark etmen çok iyi olmuş inşallah sağ Salim kavuşursunuz son zamanlar çok stresli gerçekten
Vakit bulursan bizide durumlardan haberdar et allah yardımcın olsun canım dualarım sizinle
ben elma sirkesiyle de yapıyorum suyla karıştırıyorum bi peçete ya da pamukla siliyorum özellikle tahlil olacağında ama onun dışında da çok sık olmamakla birlikte arada bir öyle temizliyorumSirke işi nasıl uygulanıyor kuzum birde ev sirkesi yok hangi sirkeden yapabiliriz
Annelerin yüreğini ağzına getirmeye bayılıyorlar kuduruklar sağ Salim gelsinlerde gün önemi yokİlk nstden bir 20 dk sonra bir şeyler yiyip içtim 2. Nst çekildi. Orada da hiç yerinde durmadı sıpa gerçek anlamda tam bir ikizler bebesi. Ne yaptığı belli değil.
Ben nasıl hissetmem gerektiğini hiç bilmiyorum. Böyle kala kaldım desem yeridir. Çatı muayenesinden sonra kanamam daha yeni durdu. Covidden sonra oksapar kullanmaya başladım kan sulandırıcı. Doktor bu akşam vurul yarın kontrolden sonra vurup vurmayacağına karar veririz dedi.Annelerin yüreğini ağzına getirmeye bayılıyorlar kuduruklar sağ Salim gelsinlerde gün önemi yok
Sen nasılsın canım nasıl hissediyorsun az kaldı kavuşacaksınız
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım bu ara yıprandın zaten inşallah doğumun kolayca olur minnoşun kucağına gelince herşey geçer giderBen nasıl hissetmem gerektiğini hiç bilmiyorum. Böyle kala kaldım desem yeridir. Çatı muayenesinden sonra kanamam daha yeni durdu. Covidden sonra oksapar kullanmaya başladım kan sulandırıcı. Doktor bu akşam vurul yarın kontrolden sonra vurup vurmayacağına karar veririz dedi.
Böyle çok çok çok ama çok minik sol bacağındam da regl ağrısı gibi bir şey var. Ama çok az yani. Bakalım yarını 4 gözle bekliyorum doktor ne dicek diye. Doktor bana squat yap çömel dedi. Ama ciğer geliştirici etki etsin diye hareket etmedim. Pişman olmasam bari bu durumdan
Amin amin inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Dualarınıza talibim kızlarSen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım bu ara yıprandın zaten inşallah doğumun kolayca olur minnoşun kucağına gelince herşey geçer gider
Doktoruna güven senin için en iyisi söylediği hareketler açılma ilerlesin diye sanırım yapabiliyorsan yap yapamıyorsan zorlama kendini inşallah herşey istediğin gibi ilerler
Enemmmm gelme hazırlığında oğluş artık haftaları gayet iyi Allahım sağlıcakla misss gibi bir doğumla kavuşmayı nasip etsin Dualarımız seninle tatlımSelam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni
Dualarınıza ihtiyacım var. Sağlıkla oğlumu kucağıma alayım. Kg 2800 bu arada hala aynı pazartesi günü de 2800dü
Yaaaaaa çok fenasın yüzeysel siliyoruz dimi yanlış bir şey yapmak istemediğimden iyice soruyorumben elma sirkesiyle de yapıyorum suyla karıştırıyorum bi peçete ya da pamukla siliyorum özellikle tahlil olacağında ama onun dışında da çok sık olmamakla birlikte arada bir öyle temizliyorum
Geçmiş olsun canım ciğer geliştiriciyi 34e kadar yapıyorlar diye biliyordum demek ki bu haftalarda da risk olmasın diye yapıyorlar. Muayeneden sonra mı kanama oldu demiştin bu arada hareketlerini takip edip gitmen çok iyi olmuş zaten Atlas kuzusu da hissetmiş onun için hazırlık yapıldığını ki maşallah neredeyse 3kilo olmuş duamız seninle çok güzel haberlerle yazasın bizlereSelam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni
Aminnnnnn çok teşekkür ederim kuzucum. Allah bütün evlatlarımıza sağ sağlim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahEnemmmm gelme hazırlığında oğluş artık haftaları gayet iyi Allahım sağlıcakla misss gibi bir doğumla kavuşmayı nasip etsin Dualarımız seninle tatlım
Ben de neden vurdu hiç anlamadım riske girmek istemedi diye düşünüyorum bütün riskleri ortadan kaldırmak istedi galiba. Çatı muayenesinden sonra kanaman oldu kuzum. Doktor uyardı kanaman olur haberin olsun diye çünkü açılma olsun diye dürttü sanırım bir de. Saat gece 1 gibi falan durdu kanamam çok az gelmeye başladı. Yarın muayene ettiğinde tekrar kanıcak muhtemelen. Şimdide karnımın sol tarafında et kesmiş ağrısı olur ya öyle bir ağrı var. Atlas ben buradayım anne dedi tekmesini attı içimi rahatlattı istediği kadar ağırabilir şimdi önemli değilGeçmiş olsun canım ciğer geliştiriciyi 34e kadar yapıyorlar diye biliyordum demek ki bu haftalarda da risk olmasın diye yapıyorlar. Muayeneden sonra mı kanama oldu demiştin bu arada hareketlerini takip edip gitmen çok iyi olmuş zaten Atlas kuzusu da hissetmiş onun için hazırlık yapıldığını ki maşallah neredeyse 3kilo olmuş duamız seninle çok güzel haberlerle yazasın bizlere
Inşallah canım benim sağlıkla gelsin minnoş oğlan bizim haziran bebeleri hep nedense mayısta gelmekte inatçı oldular baksana squat yap dedi ama normal doğum mu olacak ki çömel kalk falan diyorSelam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni
Hayırlısı ile gelsin isllah kuzucuk sen gene squatini yap o ne zaman gelmek isterse artık bende dün hareketlerini çok az hissettim ama arada böyle oluyor hamilelik boyunca diye gitmedim doktora ama bugün eski haline dönmezse sıpa bende bı gorunecegim neyse ki kocaman götü var dürtünce çekiyor içimi çok rahatlatıyor oSelam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni
Selam KDVciğim...Selam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni
Evet kuzum ilk bebeğim de 33 te doğmuştu. Şuan çok iyi geldik bugüne artık istediği zaman doğabilir sıkıntı yapmıyorumÇok geçmiş olsun canım senin ilk bebişte erken gelmişti sanki öyle hatırladım az daha beklesin haftanda ilerlemiş 29 mayısa az kalmış kendi gelirsede buyursun gelsin inşallah
Durumlardan haberdar edersin canım
Bizde 34 haftaya geldik şükür pazartesi kontrolümüz var bakalım ne durumda minik kızım
kdv ciğim ne kadar heyecanlı bir haberr herşey gönlüne göre olsun en kolay en sağlıklı şekilde kavuşun inşallahSelam kızlar giremedim buralara salı çarşamba evde hummalı bir temizlik ve bebeğin eşyalarını yerleştirme işlemleri vardı. Her ne kadar izne çıkmış olsamda işleri halletmek için iş yerine gittim bugün. Sabah normalde çok hareketli olurdu Atlas ama tık yoktu. Kahvaltı yaptım bir sürü şey yedim hepsine tepki vermesi gerekirken hiç tepki vermedi. İş yerinde çaya da tepki vermezse doktora yazıcam dedim ki öyle de oldu. Ben de kolestaz da olduğu için doktor gel nstye bakalım dedi. Kalp atışları normaldi ama nst hareket yoktu. Doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Arkasından ciğer geliştirici vurdu riske girmemek adına 36+3tüm şimdi 36+4 oldum 12yi geçince saat yarın sabah 11:30da 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Tekrar açılmam kontrol edilecek. Muhtemelen kendisi gelmeyi tercih etmezse ve nst de sıkıntı görürse ciğer geliştiricinin etki etmesini bekleyip Atlası alıcak. Bu da pazar ya da pazartesi günü olur diye tahmin ediyorum. Yarın her şey çok daha belli olur. Bana doktor squat yap ve çömel dedi ama ben ciğer geliştirici en azından etki etsin diye korka korka çok az yaptım. Yarın 2. Dozu vurulduktan sonra tutmayın beni