-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.921
Maşallah, gözün aydın boncuk :)))Selam kızlar bugünn kontrolüm vardı 3100 gr olmuş oğluşum herşey yolunda dedi haftaya cumartesi 38 haftalık olucaz günü ozaman kararlaştırırz dedi muhtemelen 1 yada 2 haziran gibi olucak ozamana kadar bi atraksiyon yaratmazsa bebişim bizde durumlar böyle
Ben daha doğurmayayım seyyahcım ya 5 hafta var yaklaşık sizi izleyeceğim buradanMaşallah, gözün aydın boncuk :)))
Oğluşun koca delikanlı olmuş... en fazla 2 haftan kalmış...
Sanıyorum 2 haftaya hepimiz doğurmuş olucaz :)
Allahım allahım
Bence de senin daha varmış kuzucum.... Grubun en miniği siz misiniz yoksaaa....Ben daha doğurmayayım seyyahcım ya 5 hafta var yaklaşık sizi izleyeceğim buradan
Eveet biz arkanızdan takipteyizBence de senin daha varmış kuzucum.... Grubun en miniği siz misiniz yoksaaa....miya06 da var sanırım.
Ablalarınız doğuruyor sıra da size geliyor :))))Eveet biz arkanızdan takipteyizssummer vardı hatırladığım bir de
Ptesi itibariyle epey doğum olacak gibi görünüyor haftayaAblalarınız doğuruyor sıra da size geliyor :))))
Haziran anneleri gurubunda baya doğuran olmuş, bizim grup yavaş çıktı :)))
Haziran annesi diye diye mayıs anneleri olup çıkıcazMaşallah, gözün aydın boncuk :)))
Oğluşun koca delikanlı olmuş... en fazla 2 haftan kalmış...
Sanıyorum 2 haftaya hepimiz doğurmuş olucaz :)
Allahım allahım
Bana en başından beri tahmini doğum tarihi 3 haziran diyordu ultrason. tam 40 hafta olan tarih....Haziran annesi diye diye mayıs anneleri olup çıkıcazhayırlısıyla sağlıklı alalım inşallah hepimiz kucağımıza neler konuşuyorduk nerelere geldik çok şükür
Canımm burdayımm, ara ara girip okudum ama dünden beri yoğunluk içindeydik. Doğum sonrası annemde kalacağım bir süre, eşyalarımı götürdük, oraya da oda yaptık. İkramlık lokumlarımı yaptırdım. Bugün de ebebeke gittik, son eksikleri tamamladım. Bir de promalt aldım içecek, süt olsun diye. Çantama da züberin hurma topları ve protein barlarından attım.Bana en başından beri tahmini doğum tarihi 3 haziran diyordu ultrason. tam 40 hafta olan tarih....
Bakalım o kadar bekliycek mi minik kuş..
Öyle ya da böyle hepimizin bebişi ikizler olacaklar.... :)))
Amin boncukum amin
Gugubi nerelerdesin... Ses ver kuzuuu
Yes 34+4 bendeEveet biz arkanızdan takipteyizssummer vardı hatırladığım bir de
Ayy biziz evetBence de senin daha varmış kuzucum.... Grubun en miniği siz misiniz yoksaaa....miya06 da var sanırım.
Ohhh hazırlıklar artık tamam sanırım, ellerinize sağlık.... :)Canımm burdayımm, ara ara girip okudum ama dünden beri yoğunluk içindeydik. Doğum sonrası annemde kalacağım bir süre, eşyalarımı götürdük, oraya da oda yaptık. İkramlık lokumlarımı yaptırdım. Bugün de ebebeke gittik, son eksikleri tamamladım. Bir de promalt aldım içecek, süt olsun diye. Çantama da züberin hurma topları ve protein barlarından attım.
Haftaya baya doğum olacak sanki, benim daha 2 haftam var. Sabırsızlanıyorum doğumlar başlayınca
Sizlerde keyifler nasıl kızlar?
Zamanı gelince kimse tutamaz içeride nezaman gelmek isteyecek bakalımBana en başından beri tahmini doğum tarihi 3 haziran diyordu ultrason. tam 40 hafta olan tarih....
Bakalım o kadar bekliycek mi minik kuş..
Öyle ya da böyle hepimizin bebişi ikizler olacaklar.... :)))
Amin boncukum amin
Gugubi nerelerdesin... Ses ver kuzuuu
Evet ebebekte satılıyorOhhh hazırlıklar artık tamam sanırım, ellerinize sağlık.... :)
İsimli çikolata da yaptırmış mıydın kuzu.... Lokumlar Hacı şeriften diyordun demi. Ben o markayı bilmiyordum, siz deyince bakmıştım online satışı da var. Lezzetli ve kaliteli diyordun demi Gugucum....
Eksikler bitmiyor sanki hiç...
Süt olsun diye humana çayıı lactamil, milk tea, bestlak damla diyorlar... Promat e-bebektemi satılıyor? Nasıl bir şey?
2 hafta içinde benim de doğum olmuş olur sanırım
Tatlım sen neler yapıyorsun, epeydir yoktun..Evet ebebekte satılıyorhatta set şeklinde bile var. Bende istiyorum ama kargoda bozulma olur mu bilemedim. Havalar sıcaklar malum..
S ssummer ,Ayy biziz evetnormal de 40 hafta 30 haziranda doluyor bakalım pazartesi kontrolümüz var sürpriz bir atak çıkar mı benim minnoştan görecez bakalım
İsimli çikolata yaptırdım ama bizimkiler lohusa şerbetinin yanında lokum da olsun deyince onları da kırmadım. Kuruyemişli çifte kavrulmuş lokumları çok güzel, hacı şerifin tüm ürünleri güzel gerçiOhhh hazırlıklar artık tamam sanırım, ellerinize sağlık.... :)
İsimli çikolata da yaptırmış mıydın kuzu.... Lokumlar Hacı şeriften diyordun demi. Ben o markayı bilmiyordum, siz deyince bakmıştım online satışı da var. Lezzetli ve kaliteli diyordun demi Gugucum....
Eksikler bitmiyor sanki hiç...
Süt olsun diye humana çayıı lactamil, milk tea, bestlak damla diyorlar... Promat e-bebektemi satılıyor? Nasıl bir şey?
2 hafta içinde benim de doğum olmuş olur sanırım
Evet canım tek tek alınca pahalıya geliyor, 24 adet aldım 12 adet fiyatı ödedim. Bozulacak bir şey gibi durmuyor aslında, bak içindekileri çektimEvet ebebekte satılıyorhatta set şeklinde bile var. Bende istiyorum ama kargoda bozulma olur mu bilemedim. Havalar sıcaklar malum..