2022 ikizler burcu anneleri

Maşallah, gözün aydın boncuk :)))

Oğluşun koca delikanlı olmuş... en fazla 2 haftan kalmış...
Sanıyorum 2 haftaya hepimiz doğurmuş olucaz :)
Allahım allahım

Maşallah, gözün aydın boncuk :)))

Oğluşun koca delikanlı olmuş... en fazla 2 haftan kalmış...
Sanıyorum 2 haftaya hepimiz doğurmuş olucaz :)
Allahım allahım
Haziran annesi diye diye mayıs anneleri olup çıkıcaz hayırlısıyla sağlıklı alalım inşallah hepimiz kucağımıza neler konuşuyorduk nerelere geldik çok şükür

Haziran annesi diye diye mayıs anneleri olup çıkıcaz hayırlısıyla sağlıklı alalım inşallah hepimiz kucağımıza neler konuşuyorduk nerelere geldik çok şükür
Bana en başından beri tahmini doğum tarihi 3 haziran diyordu ultrason. tam 40 hafta olan tarih....
Bakalım o kadar bekliycek mi minik kuş..

Öyle ya da böyle hepimizin bebişi ikizler olacaklar.... :)))

Amin boncukum amin

Gugubi nerelerdesin... Ses ver kuzuuu

Canımm burdayımm, ara ara girip okudum ama dünden beri yoğunluk içindeydik. Doğum sonrası annemde kalacağım bir süre, eşyalarımı götürdük, oraya da oda yaptık. İkramlık lokumlarımı yaptırdım. Bugün de ebebeke gittik, son eksikleri tamamladım. Bir de promalt aldım içecek, süt olsun diye. Çantama da züberin hurma topları ve protein barlarından attım.
Haftaya baya doğum olacak sanki, benim daha 2 haftam var. Sabırsızlanıyorum doğumlar başlayınca
Sizlerde keyifler nasıl kızlar?

Ohhh hazırlıklar artık tamam sanırım, ellerinize sağlık.... :)

İsimli çikolata da yaptırmış mıydın kuzu.... Lokumlar Hacı şeriften diyordun demi. Ben o markayı bilmiyordum, siz deyince bakmıştım online satışı da var. Lezzetli ve kaliteli diyordun demi Gugucum....

Eksikler bitmiyor sanki hiç...
Süt olsun diye humana çayıı lactamil, milk tea, bestlak damla diyorlar... Promat e-bebektemi satılıyor? Nasıl bir şey?

2 hafta içinde benim de doğum olmuş olur sanırım

Zamanı gelince kimse tutamaz içeride nezaman gelmek isteyecek bakalım
Sorunsuz sıkıntısız sağlıcakla gelsin

Evet ebebekte satılıyor hatta set şeklinde bile var. Bende istiyorum ama kargoda bozulma olur mu bilemedim. Havalar sıcaklar malum..

Evet ebebekte satılıyor hatta set şeklinde bile var. Bende istiyorum ama kargoda bozulma olur mu bilemedim. Havalar sıcaklar malum..
Tatlım sen neler yapıyorsun, epeydir yoktun..

Hangisi set olarak satılıyor babysi.... Yaşadığın şehirde mağazası yok mu ordan aldırıversen....

Ayy biziz evet normal de 40 hafta 30 haziranda doluyor bakalım pazartesi kontrolümüz var sürpriz bir atak çıkar mı benim minnoştan görecez bakalım
S ssummer , Gooseberry ve sen daha çok minnaksınız, Topiğimizin minik kuşları .
Pztsi bebişi mi göreceksin, epeydir gitmiyordun değil mi... Bakalım neler yapıyor minik kuş

Son düzenleme:
İsimli çikolata yaptırdım ama bizimkiler lohusa şerbetinin yanında lokum da olsun deyince onları da kırmadım. Kuruyemişli çifte kavrulmuş lokumları çok güzel, hacı şerifin tüm ürünleri güzel gerçi kendimi kaybettim zaten, hamileyim diye ne isterseniz ikram edelim diyorlardı. Biraz yedim sonra durdurdum kendimi.
Evet kuzum humana ve bestlak da alacağım ama onları doğum sonrasına bıraktım artık. Promalt ebebekte var, malt içeceği, katkısız doğal bir şeymiş, anneye de enerji veriyormuş, b grubu vitaminler de var içinde.
Benim önümden baya doğumlar olacak zaten, tecrübelerinizi dinlemek istiyorum

Evet canım tek tek alınca pahalıya geliyor, 24 adet aldım 12 adet fiyatı ödedim. Bozulacak bir şey gibi durmuyor aslında, bak içindekileri çektim

Eklentiler

• AA173FB1-FDEF-4881-BD35-BD5755596EF5.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…