2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba Kızlar
Bizim bugün kontrolümüz vardı...
37+7 yiz.
Nst iyi çıktı, sancı yoktu...
Bebiş iyi, fıldır fıldır :) Kafası doğum kanalındaymış :)
3300 olmuş, boyunu hiç söylemiyor doğru olmaz diye :))

Çatı muayenesi yapmadı.. Ben de hiç hatırlatmadım :)
Aylık yapılan rutin tahlilller için kan ve idrar verdim ...Sonuçlar bugün çıkar sanırım.

Korseyi sordum önermiyorum dedi... Sonrasında selülit yapıyormuş. Onun yerine kuşak sararsın dedi...
Haftaya doğurmazsan tekrar randevuya gel dedi :)
sakin sakin takılıyo içeride🙏🧡 keyfi yerinde kuzunun 😍

kilosu artık 3'ü geçtiği için bir derin nefes de buradan✌️

inşallah kan ve idrar da tertemiz çıkar🙏

harika haberlerle günümüz devam etsin inşallah 🧡🙏

Selam kızlar ben geldim kontrolden şükür diyet işe yaramis suyum normale dönmüş boğazımı tutacam doğuma kadar muhtemel tarihi verdi Haziran 13 ve sonrası günleri dedi ben direk 13 secicem :anne:insallh nst de iyi çıktı ama benim sancım çok var nasıl normal çıktı anlamadım :KK43: şimdilik böyle yarım kilocuk vermişim bebiste hiç almamış aman sağlıklı olsunda böyle iyiyiz
dolaylı da olsa tarih vermesi çok iyi olmuş, ona göre eksikler yavsş yavaş tamamlanır🙏🧡

ben de bu son ay kilo verdim, aynen öyle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil🙏

sen sancıları hissedebiliyo musun? ben de nst'de sancı çıktığında bile hissetmiyorum doğursam haberim olmayacak🙈

Selam kızlar ben geldim kontrolden şükür diyet işe yaramis suyum normale dönmüş boğazımı tutacam doğuma kadar muhtemel tarihi verdi Haziran 13 ve sonrası günleri dedi ben direk 13 secicem :anne:insallh nst de iyi çıktı ama benim sancım çok var nasıl normal çıktı anlamadım :KK43: şimdilik böyle yarım kilocuk vermişim bebiste hiç almamış aman sağlıklı olsunda böyle iyiyiz
Hoşgeldin hayalperest :)

Oh şükür bu kontrolün stressiz geçmiş... 13 iydir, uğurlu bir rakam...
Nst çok değişik kimi sancı hissetmiyor ama sancı çıkıyor, kimi sancı hissediyor ama çıkmıyor.... Zaten bana çok sıkıcı geliyor....Artık bu nst muhabbeti biteceği için çok mutluyum :)

sakin sakin takılıyo içeride🙏🧡 keyfi yerinde kuzunun 😍

kilosu artık 3'ü geçtiği için bir derin nefes de buradan✌️

inşallah kan ve idrar da tertemiz çıkar🙏

harika haberlerle günümüz devam etsin inşallah 🧡🙏
Akıllı akıllı takılıyor, biliyor ki dünyaya geldiğinde hiç o kadar rahat olamıycak :)))

Çok şükür bugünlerimize...

Kan ve idrarda hiç sorun çıkmıyordu, bunda da öyle olursa süper... Sonrasın da da zaten artık doğum olur...

Ayy ne zaman ne zaman diye diye senin 2 günün mü kaldı.... O my got., çokseeeelll :KK200:

Merhaba Kızlar
37+7 yiz.

Aylık yapılan rutin tahlilller için kan ve idrar verdim ...Sonuçlar bugün çıkar sanırım.

Korseyi sordum önermiyorum dedi... Sonrasında selülit yapıyormuş. Onun yerine kuşak sararsın dedi...
Maaslalh 3 gormusuz artık günler yaklaştı bebisler gelmeye hazır biz onlardan daha heyecanlı korse olayını ben sormayı unuttm ya haftaya tekrar gidicem insallh unutmazsam sorayım

dolaylı da olsa tarih vermesi çok iyi olmuş, ona göre eksikler yavsş yavaş tamamlanır🙏🧡

ben de bu son ay kilo verdim, aynen öyle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil🙏

sen sancıları hissedebiliyo musun? ben de nst'de sancı çıktığında bile hissetmiyorum doğursam haberim olmayacak🙈
Evet sancılarımi hissediyorum birden bir giriyor kasigima az daha devam etse doğum sancısı sanacam bir iki dk sonra geçiyor gecede bacağıma kramp girmiş uyurken sabah dönemedim magnezyum icmesem pertim onuda bir kere iç dedi iki adette maden suyu icebilirmisim baklm

Aynen günün azda olsa belli olması içimi rahatlattı artık daha rahat sayabilirim 🤗

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar
37+7 yiz.

Maşallah canım haberler iyi🤗 En doğru zamanda gelsin inşallah kilosu da çok iyi ❤️
Ben de hissetmiyorum sancıyı ilk hamileliğimde de hissetmezdim. Değişik bir tecrübe bu sancı olayı gerçekten. Az kalmış biraz daha sabır inşallah ❤️

Hoşgeldin hayalperest :)

Oh şükür bu kontrolün stressiz geçmiş... 13 iydir, uğurlu bir rakam...
Nst çok değişik kimi sancı hissetmiyor ama sancı çıkıyor, kimi sancı hissediyor ama çıkmıyor.... Zaten bana çok sıkıcı geliyor....Artık bu nst muhabbeti biteceği için çok mutluyum :)
Aynen ben kesin çıkar dedim sancı belki günü değiştirir erken verir diye düşündüm ama yok 13 ugurlumu bilmem ama eşime dedim hangi gün alayım oda direk 13 al dedi 😁 artık dyaanamiyorz insallh o tarihe verir 🤲🏻

Aynen ben kesin çıkar dedim sancı belki günü değiştirir erken verir diye düşündüm ama yok 13 ugurlumu bilmem ama eşime dedim hangi gün alayım oda direk 13 al dedi 😁 artık dyaanamiyorz insallh o tarihe verir 🤲🏻

Bizim evlilik tarihimiz 13 Haziran 2010 😂
Hiç unutmam senin doğumu da 😂
Tabii kendim de o zaman doğurmazsam😂
Sağlıkla gelsin missss kokulu 🧿

Ayyy siz böyle yazınca ben cok geride kalıyorum haksskjsjs😁 neyse bu zamana kadar bekledim bir ay daha beklerim😁

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- @kdv baldan_madam baldan_madam kızlar son durumlarınız nedir yoksunuz
Merhaba canım💗
Epeydir giremedim yine. Bayramda hastalandım kasılmalarım falan başladı 4 gün kadar hastanede kaldım. Serumlar ilaçlar falan durdu çok şükür doğum🙏🏻
şimdi de bekliyoruz doğum olacak diye😊 ilaçları kestik. Kendiliğinden gelmezse 29 mayısa gün verdi dr um🙏🏻🥰💗
Bakalım süreç nasıl ilerleyecek heyecanlıyım🥰
Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? 😍💗

Herkes iyidir umarım. evde bir de 5 yaş bebetosu olduğu için çok fırsat bulup bakamadım. Şimdi biraz gözatayım mesajlara😍💗 hepinizi özledim💖

Bizim evlilik tarihimiz 13 Haziran 2010 😂
Hiç unutmam senin doğumu da 😂
Tabii kendim de o zaman doğurmazsam😂
Sağlıkla gelsin missss kokulu 🧿
Ay sevindim bak şimdi sende hep aklımda kalırsın bundan sonra 🤗 seninkide gelsin sağlıcakla çifte kutlama yapın insallh

Ayyy siz böyle yazınca ben cok geride kalıyorum haksskjsjs😁 neyse bu zamana kadar bekledim bir ay daha beklerim😁
Sizinki kaç haftalık benim ayin 15 de 39 hafta oluyor 13 den sonra alicam dedi hayırlısıyla 🤲🏻 valla şu günler hiç gelmiycek sanıyor insan

Merhaba canım💗
Epeydir giremedim yine. Bayramda hastalandım kasılmalarım falan başladı 4 gün kadar hastanede kaldım. Serumlar ilaçlar falan durdu çok şükür doğum🙏🏻
şimdi de bekliyoruz doğum olacak diye😊 ilaçları kestik. Kendiliğinden gelmezse 29 mayısa gün verdi dr um🙏🏻🥰💗
Bakalım süreç nasıl ilerleyecek heyecanlıyım🥰
Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? 😍💗

Herkes iyidir umarım. evde bir de 5 yaş bebetosu olduğu için çok fırsat bulup bakamadım. Şimdi biraz gözatayım mesajlara😍💗 hepinizi özledim💖
Geçmiş olsun canım zor ya küçük çocuk olunca gününde az kalmis artık rollecestir dan sonra seninki geliyor demek

Kilo artık bu haftalarda düzenli almıyor kuzum. Benim de önceki hafta 10 günde hiç kilo almamıştı bu hafta 400 gram almış🙏🏻🌸 kilo alımları artık düzensiz oluyor galiba🌸 sağlıkla gelsinler de biz besler kilo aldırırız onlara😌💗
Geçmiş olsun canım zor ya küçük çocuk olunca gününde az kalmis artık rollecestir dan sonra seninki geliyor demek
sağol kuzum🙏🏻 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah🙏🏻😍

Merhaba Kızlar
37+7 yiz.

Nasıl çıktı canım idrar ve kan tahlilin? Maşallah hep iyi haberlerle geçti sürecin 🧿 🧿
Aa çok iyi canım, az kaldı, dikkat edip sabredeceğiz. Ben de hep diyetle geçirdim süreci. 13 hazirana da çok az kaldı, benden tam 1 hafta sonra olacak inşallah🥰🥰 sancı bende de hiç çıkmıyor ama arada ağrı oluyor kasıklarımda.

X