- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.706
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.701
Yaaaa su gibi geçmiş maşallahhhEvet sezaryen oldu spinal yaptılar iğne yapıldığını bilmesem hiç anlamam bile ufacık bişi hiç acımıyor sonra birden ayaklarım karıncalandı uyuştu tahminim bir beş dkya bel altım tamamen uyuşmuştu. Önce ayağını kaldır diyerek test ediyolar ilk kaldırabiliyorsun sonra mümkün değilsonra buz torbasıyla test ediyor soğuk mu diye diye öyle bi beş dk geçti. Bebeğin çıkması o kadar kısa sürüyor ki yani ameliyat toplam 20 dk falan sürdü sanırım.
Çok garip hissediyorum henüz idrak edemedim olayı sanırım ben hala karnıma bakıyorum aaa yok diyorum falan
Kızımı bir kez gördüm minnoşum uyuyordu tek duamız şimdi hemen kendini toplaması
Durumlar böyle. Kimi doğuma aldılar yaa durumu nasıl??
Evet canım bu hafta halledeceğim. Bı bebeğin hastane çıkışı gelmedi. 2 hafta sonra kontrol var. O zaman sanırım belli olur tarihte. Bebek güzel tekmeliyor. Oturduğum yerde sallanıyorummis gibiiihaırlamadıysan belki yavaştan hastane çantasını da hazırlamaya başlarsın kuzuu
AaannnaaaaBen bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusuctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken
Yavrumu hiç kucağıma alamadım dokunamadım bile hemen Yenidoğan ünitesine aldlar sonra küvöze gitti solunum desteği gerekiyormuş.
Ben iyiyiminş kuzum da toplarsa kendini bizden iyisi yok
Yaaa tam anlayamadım ama mira da doğum yapmış sanırım diğer sayfada biri demiş nerden gördü bilmiyorum sayfayı tam okuyamadım.Aaahh şok şok şoklrdayımmnasıl gerçekleşti bu olay yahu bir anda, ben de magazinsel bir haber vereceksin sandım, hayr bahsedişin de çok tatlı bebişko iyi olacak ve grubun ilk doğuranı ödülünü de sana veriyoruz mira veya roller beklerken ters köşe olduk
oluyo o Keria hiç dert erme benim kendi doktorum en son 2800 -3000 ölçmüştü kaaaç gün önce 2 gün önce gittim ya zehirlendiğim için bebek kontrolü de yaptırmıştım başka hastanede günler sonra 2600 dediKontrolden geldim ama saçma sapan bişey oldu. Hafta geçen haftayla aynı çıktı 35+5 ve kilo 200 gr eksik çıktı 2650 dedi. Geçen haftandedim 2800 dü ultrason cihazlarında makineden makineye farklılık olabilir dedi. Acile vs gidiyor cihaz değişebiliyor dedi ama bana mantıklı gelmedi bilemedim. Özellikle bir kilo kaybı mı söz konusu dedim ama nst sonucun iyi ben bir sorun göremiyorum tansiyon nabız iyi dedi. Bilemiyorum. Üniversite hastanesinden de randevu aldım haftaya çarşamba. Önerilen bir doktora. Ona gideceğim.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinYaaaa su gibi geçmiş maşallahhhBebişte inşallah toparlayacak kendini annesiyle kavuşucak
Sempatik kız nickli arkadaş sabah spinal ne vs die sordu arkadaşından duymuş. Akşama doğruydu sanırım suyum geldi dedi yazamam bir müddet dediŞimdilik bir haber yok sağlıcakla kavuşmuştur bebişine inşallah
Öyleymiş, haberim yoktuYaaa tam anlayamadım ama mira da doğum yapmış sanırım diğer sayfada biri demiş nerden gördü bilmiyorum sayfayı tam okuyamadım.
Doğumlar başlasınBen bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusuctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken
Yavrumu hiç kucağıma alamadım dokunamadım bile hemen Yenidoğan ünitesine aldlar sonra küvöze gitti solunum desteği gerekiyormuş.
seni soracaktım şimdi nasıl oldun diye iyi olmana çok sevindimÇok teşekkür ederim kızlar
Daha iyiyim çok şükür
inşallahYaaaa su gibi geçmiş maşallahhhBebişte inşallah toparlayacak kendini annesiyle kavuşucak
Sempatik kız nickli arkadaş sabah spinal ne vs die sordu arkadaşından duymuş. Akşama doğruydu sanırım suyum geldi dedi yazamam bir müddet dediŞimdilik bir haber yok sağlıcakla kavuşmuştur bebişine inşallah
Aman Allah'ım canım benim, gözün aydın... Şu an şoktayım...
Kim ilk doğuracak diye beklerken ilk sürpriz senden geldi....
Nasılsın şuan?
Allah'ım allahım.....inşallah sen de bebişte çok iyisinizdir ve en kısa sürede toparlanıp evinize gidersiniz
Canım amin inş bi toplasa kendini de ben o zaman daha iyi olacağımAmeliyatın iyi geçmesine çok mutlu oldum... Bebişte iyi maşallah.... Ay bir sürü şey merak ediyorum ama seni yormak istemiyorum. Biraz dinlen, toparlan sonrasında sorulara boğacağız seni..
Mügecim ya ... nasıl ağrın-sızın var mı? Neler hissediyorsun....
Bebişte tedbiren küvezdedir, en kısa zamanda buluşursunuz umarım
Ben de şoklardayım inanır mısınAaahh şok şok şoklrdayımmnasıl gerçekleşti bu olay yahu bir anda, ben de magazinsel bir haber vereceksin sandım, hayr bahsedişin de çok tatlı bebişko iyi olacak ve grubun ilk doğuranı ödülünü de sana veriyoruz mira veya roller beklerken ters köşe olduk
AminnnnnAllah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun canım sağlıcakla kavuşursun bebişine biraz toparlasın bol bol alırsın kucağına sonra bir daha ayrılmamacasına inşallah❤
Ya inşallahYaaaa su gibi geçmiş maşallahhhBebişte inşallah toparlayacak kendini annesiyle kavuşucak
Aaannnaaaa
Guzellik gelmiş maşallah
Yakında misss kokulu kucaklı resimlerle inşallah
Sende iyisindir inşallah
Hallam ne güzel cümleler bunlar kızıma gösterebilsem bunları keşkeDoğumlar başlasınstart verildi diyebilir miyizzz
gözün aydınbir boğa kızı geldi bugün dünyaya
minnoşum en kısa sürede toparlar sonuçta doğmaya kendi karar verdiyse dirayeti yerinde ayakları saplam basan, kendi kararlarını verebilen bi kız demektirprensipli bebe çok severizzz
en kısa sürede sağlıkla koynunda olsunhepimiz de vakitlice sağlıkla doğuralım inşallah
Her şey nasip kısmet gerçektenHayır işin garibi de pompayı falan cuma sterilize etmiştim ctesi de hastane çantasını tamamlayıp kapatmıştım kızım resmen çantayı kapatmamı beklemiş
Ohh hadi hayırlısı kuzumGünaydınnlaaar
Bizim kontrolümüz vardı bugün
Bebikko 2785 gr 45 cm olmuş, suyu gayet iyiymiş. Plasenta yaşlanması yok keyfi yerinde dedi. Nst sonucunda da sancım yok.
28 mayısta son kez kontrolümüz var, anestezi uzmanlarıyla o zaman görüşecekmişim. Normal doğum olabilse vajinal muayene yapardık ama sana yapmayacağım dedi. Lens/gözlük kullanımını da sordum, spinal okeylenirse konuşuruz anestezi uzmanlarıyla dedi.
Doğum sonrası ten tene teması sordum, doula tutacağım prosedürde yoksa dedim, yok siz istediğiniz sürece her şeyi yaşatırız zaten spinal olursa dedi. Babayı almıyorlarmış ameliyathaneye, normal doğum olsa alırdık doğumhaneye ama ameliyathane steril ortam malesef hastane izin vermiyor dedi.
Allahım AllahımBen bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusuctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken
Eveeet teyzesiiihaftaya salı mııı
Allaahh doğumlar başlıyor minnoşlar geliyor
hayırlısıyla, sağlıkla inşallah
Inşallah canım hepimiz içinİnşallah kolay bir doğum olur toparlanırsınız hemenben de Ayhan hocaya aldım randevuyu. Bir arkadaş daha önermişti. İnşallah yolundadır herşey
Gerçek şansın uğurun gelmiş bile bilekliklerden önceBen de şoklardayım inanır mısınsenin şans bilekliklerinden sipariş verdim hastaneye yatar yatmaz eyvah dedim gelirse bari onlar hazır olsun sonra taburcu olcam zannederken sabah baktım doğuma aldı hoca. Hayat sürprizlerle dolu
Ay müge gözünüz aydın Allah Analı babalı büyütsün. Sağlıkla kavuşun inşallahhBen bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusuctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken
Gözün aydın canımmmmBen bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusuctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken