2022 ikizler burcu anneleri

Yaaaa su gibi geçmiş maşallahhh Bebişte inşallah toparlayacak kendini annesiyle kavuşucak
Sempatik kız nickli arkadaş sabah spinal ne vs die sordu arkadaşından duymuş. Akşama doğruydu sanırım suyum geldi dedi yazamam bir müddet dedi Şimdilik bir haber yok sağlıcakla kavuşmuştur bebişine inşallah

mis gibiii haırlamadıysan belki yavaştan hastane çantasını da hazırlamaya başlarsın kuzuu
Evet canım bu hafta halledeceğim. Bı bebeğin hastane çıkışı gelmedi. 2 hafta sonra kontrol var. O zaman sanırım belli olur tarihte. Bebek güzel tekmeliyor. Oturduğum yerde sallanıyorum Ve sağ göğsümün altına feci ağrı saplanıyor sağa yatınca.

Aaannnaaaa
Guzellik gelmiş maşallah
Yakında misss kokulu kucaklı resimlerle inşallah
Sende iyisindir inşallah

Yaaa tam anlayamadım ama mira da doğum yapmış sanırım diğer sayfada biri demiş nerden gördü bilmiyorum sayfayı tam okuyamadım.

oluyo o Keria hiç dert erme benim kendi doktorum en son 2800 -3000 ölçmüştü kaaaç gün önce 2 gün önce gittim ya zehirlendiğim için bebek kontrolü de yaptırmıştım başka hastanede günler sonra 2600 dedi
ona hiç takılma kilo vermezler, hatta sen beslenemediğinde de senin vücudunun depodan kullanıyolar

ama için rahat etsin yine başka hastaneye git bebeni de tekrar görmüş olursun

Son düzenleme:
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Yaaa tam anlayamadım ama mira da doğum yapmış sanırım diğer sayfada biri demiş nerden gördü bilmiyorum sayfayı tam okuyamadım.
Öyleymiş, haberim yoktu Ne denir ki, Allah sabırlar versin, bir an önce sağlıkla evladıyla evine dönsün.

Doğumlar başlasın start verildi diyebilir miyizzz

gözün aydın bir boğa kızı geldi bugün dünyaya

minnoşum en kısa sürede toparlar sonuçta doğmaya kendi karar verdiyse dirayeti yerinde ayakları saplam basan, kendi kararlarını verebilen bi kız demektir prensipli bebe çok severizzz

en kısa sürede sağlıkla koynunda olsun hepimiz de vakitlice sağlıkla doğuralım inşallah

inşallah

Canım amin inş bi toplasa kendini de ben o zaman daha iyi olacağım
Ağrı kesici etkisi geçince çok ağrı oluyor hemen iğne istiyorum sorun yok şimdilik bol yürümeye çalışıyorum süt sağdım iki kez onu verdik. Sağdım dediğime de bakma yani çok çok az bişi ama ona bakma sen sağ getir dediler. Öyle işte yaa çok karışık hisler içerisindeyim
Ben de şoklardayım inanır mısın senin şans bilekliklerinden sipariş verdim hastaneye yatar yatmaz eyvah dedim gelirse bari onlar hazır olsun sonra taburcu olcam zannederken sabah baktım doğuma aldı hoca. Hayat sürprizlerle dolu
Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun canım sağlıcakla kavuşursun bebişine biraz toparlasın bol bol alırsın kucağına sonra bir daha ayrılmamacasına inşallah
Aminnnnn
Ya inşallahİyidir kendi de bebeği de
Aaannnaaaa
Guzellik gelmiş maşallah
Yakında misss kokulu kucaklı resimlerle inşallah
Sende iyisindir inşallah
iyi diyeyim iyi olsun
Hallam ne güzel cümleler bunlar kızıma gösterebilsem bunları keşke Hepimizin yavrusu çok güçlü olsun inşallah yavrularımız hep iyi sağlıklı olsunlar

Ohh hadi hayırlısı kuzum Tarihi aldın sayılır yani inşallah güzel güzel zamanını bekler Bende bugün akşam sancılarla hastanedeydim 36+2 de çatı muayenesi yapmış oldular hayır dedim ama sancılarım çok çıkınca açılma var mı diye bakmak zorunda kaldılar doktorum da erkenden çağırdı yarın bakalım neler olacak
Allahım Allahım ilk miniğimiz geldi miiiiiiii Canım çok sevindim inşallah sağ salim eve de getirirsiniz güzel kuzunu Kısa sürede Mutlu haberlerini bekliyoruz boğa bebeği olmak istemişse demekki

İnşallah kolay bir doğum olur toparlanırsınız hemen ben de Ayhan hocaya aldım randevuyu. Bir arkadaş daha önermişti. İnşallah yolundadır herşey
Inşallah canım hepimiz için Ayhan hoca iyidir ve emin ol yolundan da iyidir herşey hiç içini bulandırma minnoşu üzme ve benide mutlaka lütfen haberle

Gerçek şansın uğurun gelmiş bile bilekliklerden önce ne olduğunu anlamadan atlattın bitti çok şükür. Kızın da iyi olacak ve yanına gelince ohh miss. Gözün aydın, Allah ayırmasın bir daha

M muge demir canım hayırlı olsun sanki kendi kızım doğmuş gibi hissettim okurken yazdıklarını hissettiklerim hep yaşadım isallah en kısa sürede kucağına da alırsın doğumlara o kadar az kaldı ki gerçek değilmiş gibi geliyor, 9. Ay zor diye dertlensekte hamilelik sürecine nasıl alışmışsak artık, sen atlattın allaha şükür sıra bizde artık

Ay müge gözünüz aydın Allah Analı babalı büyütsün. Sağlıkla kavuşun inşallahh Bol bol kokla tamam mıı ay zaman ne cabuk gectii

Gözün aydın canımmmm bir an önce kucağına sağlıkla al inşallah grubumuzun kızı doğdu ya demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…