2022 ikizler burcu anneleri

A aaa 24 Mayıs oldu gününüz demek🥰🥰 ah hiç bişey kalmamış ki zaten, ablası da çok heyecanlıdır🌸sağlıkla gelsin Arel kuş, koynuna konsun mis gibi🥰🥰

Canım sen hem duble tecrübelisin. Eşinin uzakta olması ve başka başka kaygıların tetikliyor olabilir kuruntularını. Seni Ele geçirmesine izin verme, tecrübesizlik falan değil gencecik yaşında bile başarmışsın, şimdi en keyiflisi olacak🍀

Ayyy buralara kadar geldi mis mis. Ben de anneme kitlemiştim🥲 güneşler açmış evinizde, sağlıkla güzel günlerde kullanın canım😍
Ay allh razi olsun gerçekten tecrübem bu sefer d:silah::silah:ezavantaj oldu gibi bide 12 seneye girdim aklımda tek tük kaldı hem heyecan hem korku var genel anestezi istiyorum hala ama Dr yaptırmıyor bı yanımda iki yavrumu en son ben gördüm bunu ilk göreyim istiyirum eşim yetisirmi onu düşünüyorum 🤔 hayirlsiyla dün arkadaşım doğum yaptı artık sıra bana geldi diye sabırsızlanıyorum da 😁 benim kafa bı milyon

oluyo o Keria hiç dert erme benim kendi doktorum en son 2800 -3000 ölçmüştü kaaaç gün önce 2 gün önce gittim ya zehirlendiğim için bebek kontrolü de yaptırmıştım başka hastanede günler sonra 2600 dedi
ona hiç takılma kilo vermezler, hatta sen beslenemediğinde de senin vücudunun depodan kullanıyolar🚀

ama için rahat etsin yine başka hastaneye git bebeni de tekrar görmüş olursun🧡
Yaaa zehirlendiğini bilmiyordum çok geçmiş olsun canım. Aralarda atlamışım muhtelemen mesajlardan. İyisin değil mi Allah korusun.
Gideceğim inşallah haftaya çarşamba üniversite hastanesine.

Ya❤️❤️ Benim bugün 34+3 olmuştu işte. Haziran 24 tü normalde.

Ağrı kesici etkisi geçince ciddi ağrı oluyor, biraz ağrı olmaya başlayınca tekrar ağrı kesici istemek lazımmış onu tecrübe ettim🙏🏻 Ben biraz daha dayanıyım derken abartmışım hiç gerek yok✌🏻
Yavrum küvözde henüz kucağıma alamadım bir kez gördüm🥺🥺🥺🥺 yarın tekrar görücem doktor kaç gün kalır süre veremem gidişata göre belirlenir dedi.
Kısa zamanda kucağına alır eve gidersiniz inşallah canım dualarımız sizinle❤️

Bir arkadaşım avent almıştı meme reddi yapmış lansinoha geçmişti o yapmamış. Tommee de ingilterede ödüllü bir markaymış sanırım. Hepsi iyidir canım da bebek seçiyor biraz da ☺️ bir de dr brown mu bir marka vardı onu çok övmüşlerdi fiyatları yüksek ama gaz yapmıyormuş bakabilirsin ona da.
Ben olurda sütüm geç gelirse diye ne olur ne olmaz yanıma almayı düşünüyorum, inşallah gerek kalmaz da hemen gelir sütünüz bebişlerimizi doyurabiliriz

Merhaba kızlar, keyifler nasıl?

M muge demir nasılsınız kuzucum?

rollercoaster rollercoaster sen nasıl oldun canımcım?
Bugün taburcu oldum ben kızım yoğun bakımda hala, eve geldikten sonra daha zor geldi ama ne yapalım elden gelen bir şey yok yavrularımız iyi olsunlar inşallah🙏🏻🙏
Tüm yavrular küvözler bi odada ibretlik gibi orda yarım saat kalsam psikolojim ne olur bilmiyorum o kadar küçük bebekler var ki oyuncak gibi🥺şifa diliyorum hepsine❤️❤️❤️❤️

Ay allh razi olsun gerçekten tecrübem bu sefer d:silah::silah:ezavantaj oldu gibi bide 12 seneye girdim aklımda tek tük kaldı hem heyecan hem korku var genel anestezi istiyorum hala ama Dr yaptırmıyor bı yanımda iki yavrumu en son ben gördüm bunu ilk göreyim istiyirum eşim yetisirmi onu düşünüyorum 🤔 hayirlsiyla dün arkadaşım doğum yaptı artık sıra bana geldi diye sabırsızlanıyorum da 😁 benim kafa bı milyon
inşallah yetişir🙏🙏🙏

arkadaşın için gözün aydın🧿 sağlıkla büyütsün🧡

Merhaba kızlar, keyifler nasıl?

M muge demir nasılsınız kuzucum?

rollercoaster rollercoaster sen nasıl oldun canımcım?
Merhaba canımm. Ben bu akşam da kaburga ağrısı ile mücadeleye devam😅 yarın son iş günüm. En azından sabahları hazırlanıp işe yetişme maratonu olmayacak ve gün içerisinde uzanabileceğim için mutluyum. Sen nasılsın?

Yaaa zehirlendiğini bilmiyordum çok geçmiş olsun canım. Aralarda atlamışım muhtelemen mesajlardan. İyisin değil mi Allah korusun.
Gideceğim inşallah haftaya çarşamba üniversite hastanesine.
iyi oldum🙏🙏 çok teşekkür ederim

bugün nst'ye girdim yine 20'lerde seyretti🙈 sanki 2 gün önce 100'lere vuran o değilmişcesine😂

Merhaba canımm. Ben bu akşam da kaburga ağrısı ile mücadeleye devam😅 yarın son iş günüm. En azından sabahları hazırlanıp işe yetişme maratonu olmayacak ve gün içerisinde uzanabileceğim için mutluyum. Sen nasılsın?
izne çıkanlara öyle seviniyorum kii🧡🧡🧡
mis gibi dinlenirsin umarım sakin sakin

bu arada SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah iyi oldum kuzum🙏🧡 nst'de de sancı çıkmadı, senle ben 40'a doğru gidiyoruz bakalım😂

Bugün taburcu oldum ben kızım yoğun bakımda hala, eve geldikten sonra daha zor geldi ama ne yapalım elden gelen bir şey yok yavrularımız iyi olsunlar inşallah🙏🏻🙏
Tüm yavrular küvözler bi odada ibretlik gibi orda yarım saat kalsam psikolojim ne olur bilmiyorum o kadar küçük bebekler var ki oyuncak gibi🥺şifa diliyorum hepsine❤️❤️❤️❤️
Endişelenme minik prensesimize en iyi şekilde bakarlar, toparlanınca da en yakın zamanda annesine kavuşur...:KK200:
Tabi dediğin gibi çok daha erken doğanlar oluyor, benim bi arkadaşın 1200 gram doğdu 28 haftada şimdi maşallahı var .
Minik kuzu çok minik sayılmaz en fazla 10 güne koynunda uyumaya başlar diye düşünüyorum... :nazar: :KK200:
Sen nasıl oldun? Ağrın sızın var mı?

👩‍💻

yarın kontrol var mı acabaa? 👀

artık galiba bazılarımızın son kontrolleri yavaş yavaş burası bebek kokusu dolmaya başlayacak 🙏🧡
Ben bugün birazcık voleybol oynadım. Eve gelince 15 dj önce bı anda bı akıntı geldi tuvalete zor yetiştim ama kaçırdım da bayağı. Bilmiyorum su mu yoksa sıkışmamıştım ama anlamadım. Yarın kontrol hakkım var gidip bı bakayım 🙈 Çocuk diyecek bu kadın bı halay çekiyor bı top oynuyo amacı ne acaba 😂

Kaburga ağrıların soğuktan oluyordur büyük ihtimal, havalar serin sıcak olsa da bizim vücutlar bu aralar fazla hassas o nedenle sıcak tut kendini kuzucum...
Oh çok şükür izne çıkıyorsun artık, tam vakti çünkü hareket etmesi çok daha zor... Büyüklerin ağırlaştın mı sorusunu hiç anlamıyordum, şimdi çok iyi anlıyorum :)))))

Sabah kalkmak yorucu tabi ki, evde rahat rahat dinlenir, heyecanını yaşarsın, eşinle bebişsiz son gezilerinizi yaparsınız :) Ohh missss...

Ben de iyiyim çok şükür, tez yazmakla geçiyor günüm... :KK200:

Endişelenme minik prensesimize en iyi şekilde bakarlar, toparlanınca da en yakın zamanda annesine kavuşur...:KK200:
Tabi dediğin gibi çok daha erken doğanlar oluyor, benim bi arkadaşın 1200 gram doğdu 28 haftada şimdi maşallahı var .
Minik kuzu çok minik sayılmaz en fazla 10 güne koynunda uyumaya başlar diye düşünüyorum... :nazar: :KK200:
Sen nasıl oldun? Ağrın sızın var mı?
İnşallah🙏🏻🙏🏻❤️
Ağrı oluyor ama ağrı kesici ile hafifliyor biraz daha🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sende durumlar nasıl? Nasılsın bebiş ne yapıyor

izne çıkanlara öyle seviniyorum kii🧡🧡🧡
mis gibi dinlenirsin umarım sakin sakin

bu arada SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah iyi oldum kuzum🙏🧡 nst'de de sancı çıkmadı, senle ben 40'a doğru gidiyoruz bakalım😂
Çok güzel haber, ilk ben diye diye en son sen olacaksın sanırım kuzum :)))

Beklesinler bekleyebildikleri kadar, içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi.... Bu gidişle 40 ı da geçecez sanki :)

Doğum belirtisine dair hiç emare de yok :)

Perşembe büyük ihtimalle kontrole gideceğim, sanırım doktor hep bahsettiği çatı muayenesini de bu gittiğimde yapar sanırım. Bakalım ne diyecek ben de merak içindeyim...

X