- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.601
Az kaldı canım ha gayret bende de mide yanması oluyor gaviscon birşeye yaramıyor gece içiyorum yatmadan aynı elma iyi geliyor bazen bide magnezyumu geceye saklıyorum Dr günde bir kere dedi ozamn iyi uyuyorumHerkese iyi hafta sonları, birazdan geriden okumaya başlıycam, yarım saat önce uyandım
gece mide yanmasından uyuyamadım, çıkarmam geliyor çıkaramıyorum, uyumaya da uyuyamıyorum. Ağzım dilim uyuşuyo tansiyonum düşüyo, en sonunda sabah 5'ti çıkarabildim
bitkin düştüm uyudum, sonra sabah 10'da uyandım bi posta daha çıkardım, yine bitkin düşüp uyudum, daha yeni uandım
artık sondayız lütfen artık doğurabilir miyiiiiimmm
" 28 mayıs son kontrol" bu heyecan verici değil miiiiGünaydınnlaaar
Bizim kontrolümüz vardı bugün
Bebikko 2785 gr 45 cm olmuş, suyu gayet iyiymiş. Plasenta yaşlanması yok keyfi yerinde dedi. Nst sonucunda da sancım yok.
28 mayısta son kez kontrolümüz var, anestezi uzmanlarıyla o zaman görüşecekmişim. Normal doğum olabilse vajinal muayene yapardık ama sana yapmayacağım dedi. Lens/gözlük kullanımını da sordum, spinal okeylenirse konuşuruz anestezi uzmanlarıyla dedi.
Doğum sonrası ten tene teması sordum, doula tutacağım prosedürde yoksa dedim, yok siz istediğiniz sürece her şeyi yaşatırız zaten spinal olursa dedi. Babayı almıyorlarmış ameliyathaneye, normal doğum olsa alırdık doğumhaneye ama ameliyathane steril ortam malesef hastane izin vermiyor dedi.
harika olmuşGeldi kapı susum çok beğendim ben satıcı baya ilgiliydi
Suyum çok dedinde bende şaşırdım çok su içerim ondanmi dedimyok şekerle alakalı dedi bayramda biraz kaçırdım galiba ondan oldu korktumda Allah'tan nst iyi çıktı doğum tarihimide tam gün vermedi 38+4 / 39+3 arası alriim dedi insallh dediği tarihe kadar kuzum sağlıcakla durur yerinde dedin gibi az sıkıntı çok sıkıntı ne yapacaz bilmiyorum
artık büyüdükçe zaten sığmıyolar da asla görüntü alınamıyoÇok şükür bebiste iyiydi yanakları tontis yine yüzünü göstermedi yandan gördük elleri yumruk yapmış duruyordu yeri dar pek oynak değil bizimki baş aşağı inmiş sırtı dönük eli kolu iç tarafta vursa bile bağırsaklar oynuyordıştan kıpırtı yok şükür boyu 44 cm kiloda 2540
decaviti içmeyi akşama bırakmıştım o yaptı muhtemelenAz kaldı canım ha gayret bende de mide yanması oluyor gaviscon birşeye yaramıyor gece içiyorum yatmadan aynı elma iyi geliyor bazen bide magnezyumu geceye saklıyorum Dr günde bir kere dedi ozamn iyi uyuyorumyoksa sabahlar olmuyor
Benim tam buğday ürünleri çıkarmıyor canım o zaman senin hiç yememen lazımHoşbuldum canım yok şükür ilk kez bu kontrolde dedi fazla olduğunu şekerim var zaten ben bayramda dikkat etmedim öyle çok şeker tatlı yiyen biride değilim ama demekki hiç yemeyecekmisim onu anladım sıkı bir diyet yapacam insallh haftaya cuma kontrolum var orda rahatlamış bı şekilde çıkarım galeta diyet için olanlardanmi yiyorsun ben hiç paket gıda tuketmiyorum diyet için olan bisküvi bile almıyorum kepek ekmeğim bile çıkarıyor şekeri
Ben decaviti sabah içiyorum akşama bırakmadım hic sabah kahvaltıda tüm ilaçlarımı içmiş oluyorumdecaviti içmeyi akşama bırakmıştım o yaptı muhtemelen, mide koruyucu da almadan içtim
bi daha geçe bıraktığımda o günü es geçicem hiç içmiycem böylesi daha iyi, perişan etti
Hayırlısıyla gelsin kuzucuk, benimde sezeryan olucak büyük olasılık 1-2 Haziran gibi olur sanırım öyle olursa6 haziran diye konuşuyoruz hep ama 28inde yapılacak muayenede kesin tarih ve saat verecekmiş. İnşallah bekler ve sancısız gidebilirim doğuma belirlenen tarihte. Benim durumumda sancı çekmek riskli. Nstde sancı çıkarsa göndermem dedi mesela ufak bi heyecan yaşadım
Çok geçmiş olsun kuzumHerkese iyi hafta sonları, birazdan geriden okumaya başlıycam, yarım saat önce uyandım
gece mide yanmasından uyuyamadım, çıkarmam geliyor çıkaramıyorum, uyumaya da uyuyamıyorum. Ağzım dilim uyuşuyo tansiyonum düşüyo, en sonunda sabah 5'ti çıkarabildim
bitkin düştüm uyudum, sonra sabah 10'da uyandım bi posta daha çıkardım, yine bitkin düşüp uyudum, daha yeni uandım
İlk diyetisyen tam buğday yada çavdar ekmeği dedi onları tükettim hep yüksek çıkıyordu geri kepeğe döndüm oda az da olsa çıkarıyor am aç kalmaktan iyidir ekmeksiz doyamıyorum hiçBenim tam buğday ürünleri çıkarmıyor canım o zaman senin hiç yememen lazım(((( neyse ki az kaldı Çabucak geçsin gitsin
Güle güle kullanın canım, çok zarif olmuşGeldi kapı susum çok beğendim ben satıcı baya ilgiliydi
Suyum çok dedinde bende şaşırdım çok su içerim ondanmi dedimyok şekerle alakalı dedi bayramda biraz kaçırdım galiba ondan oldu korktumda Allah'tan nst iyi çıktı doğum tarihimide tam gün vermedi 38+4 / 39+3 arası alriim dedi insallh dediği tarihe kadar kuzum sağlıcakla durur yerinde dedin gibi az sıkıntı çok sıkıntı ne yapacaz bilmiyorum
Uff geçmiş olsun canım, zor bir gece geçirmişsinHerkese iyi hafta sonları, birazdan geriden okumaya başlıycam, yarım saat önce uyandım
Hem sevinç hem hüzün bir arada. Bir an önce doğması için sabırsızlanıyorum, içimdeki hissini de seviyorum aslında" 28 mayıs son kontrol" bu heyecan verici değil miiii
3'e yaklaşıyo bebeler sağlıklaçok şükür
her şeye açık kapı bırakmış doktor çok güzelgözlüğe-lense ok derseler o sorun da ortadan kalkmış olur, ilk buluşma ilk bakışma
2 haziran benim doğum günümHayırlısıyla gelsin kuzucuk, benimde sezeryan olucak büyük olasılık 1-2 Haziran gibi olur sanırım öyle olursaBelki son muayenede sürpriz yaparda döner bir ihtimal
Göğüs kafesimin en altındaki kemikler kırılmış gibi sızlıyor abartısız. Sordum bugün, malesef zayıf ve minyon yapılı gebelerde oluyor çünkü alanı kalmadı artık dediÇok geçmiş olsun kuzumBenimde ağrılar oluyor göğüs kafesine batar gibi yatarken vs zorluyor, son zamanlarda artıyor demekki böyle şeyler hayırlısı ile günleri tamamlayıp kavuşalım sağlıcakla bebişlere
Güle güle kullanın canım, çok zarif olmuş
Uff geçmiş olsun canım, zor bir gece geçirmişsinsenin bebiş baş aşağıya dönmediği için de miden rahatlayamamış olabilir. Bizimki baya kafayı aşağıya sokmuş, son haftalarda midem rahat çok şükür. Çok az kaldı sizin kavuşmanıza
Hem sevinç hem hüzün bir arada. Bir an önce doğması için sabırsızlanıyorum, içimdeki hissini de seviyorum aslındadoktorum aşırı naif bir insan, kırıp üzmemek için çok dikkatli konuşuyor. Çıkarmam gerekirse de artık göremeyeceğim ama koklarım, dokunurum. Öyle idare ederiz
2 haziran benim doğum günümlütfen o gün harici herhangi bir gün olsun benimki hayırlısı olsun canım, ard arda gelicem bebekler
Göğüs kafesimin en altındaki kemikler kırılmış gibi sızlıyor abartısız. Sordum bugün, malesef zayıf ve minyon yapılı gebelerde oluyor çünkü alanı kalmadı artık dedisen de zayıfsan olabilir yani.
Nstde 37 haftalık bir bayan vardı maşallah enli boylu, asla hamile gibi görünmüyordu. Çok da rahat hareket ediyordu. Biraz özendimBenim öne doğru füze oldu karnım
Üfff ben de ekmeksiz hiç doymuyorumİlk diyetisyen tam buğday yada çavdar ekmeği dedi onları tükettim hep yüksek çıkıyordu geri kepeğe döndüm oda az da olsa çıkarıyor am aç kalmaktan iyidir ekmeksiz doyamıyorum hiç
Aynn canım yumurta normalde sevmem hiç hamile kaldım dan beri hergun yiyorum ekmeksiz hiç yiyememÜfff ben de ekmeksiz hiç doymuyorumilla bi dilim bile olsa olacak zaten yumurta falan hiç ekmeksiz yiyemiyorum. Yapcak bişi yok bu kadar olsun napalım
1 güncük farketmez, eşimin babalık izni 5 gün, biz onu da hesaplayıp pazartesi olsun çok istiyoruz 9 gün benimle olsun diye, hadi bakalım nasip. Evet dönmeyen bebek biraz daha zor galiba, bana 32. Haftada artık dönmüş rahatlarsın demişti. Off çatlak dedin hemen kreme sarıldım, bende henüz yokben diyorum 2 Haziran güzel gibi eşimde 1 Haziran olsun diyor bakalım
Kilom iyi aslında ama benimki dönmediği için ağrıyor büyük olasılık. Doktor seni zorlar ağrı yapar yoksa başka bir sıkıntı olmaz dedi geçen kontroldeBu arada benimde öne doğru karnım Ay birde ben çatlak yok diye seviniyordum en alt taraflarım çatlamış göremediğimden
Bizde öyle istiyoruz ama 31 mayısa denk geliyor o rakamda bizim ülkede biraz sıkıntı çok dalga geçilmeye müsait1 güncük farketmez, eşimin babalık izni 5 gün, biz onu da hesaplayıp pazartesi olsun çok istiyoruz 9 gün benimle olsun diye, hadi bakalım nasip. Evet dönmeyen bebek biraz daha zor galiba, bana 32. Haftada artık dönmüş rahatlarsın demişti. Off çatlak dedin hemen kreme sarıldım, bende henüz yok
Belki de biz plan yaparken bebekler kendi belirleyecek tarihiniBizde öyle istiyoruz ama 31 mayısa denk geliyor o rakamda bizim ülkede biraz sıkıntı çok dalga geçilmeye müsaito yüzden ya 30 Mayıs, 1-2 haziran diye bakıyoruz. Bizde cumarteside mesai olduğu için.. Bakalım doktor ne zamanı uygun görecek
Aaaa evet bir de öyle bir olay varBelki de biz plan yaparken bebekler kendi belirleyecek tarihiniBen de sırf pzts diye seçtim ama 06.06 olduğu için kesin doğum katı full olur, o da dezavantaj aslında
Herkese merhaba kızlar,Günaydınnlaaar
Bizim kontrolümüz vardı bugün
Bebikko 2785 gr 45 cm olmuş, suyu gayet iyiymiş. Plasenta yaşlanması yok keyfi yerinde dedi. Nst sonucunda da sancım yok.
28 mayısta son kez kontrolümüz var, anestezi uzmanlarıyla o zaman görüşecekmişim. Normal doğum olabilse vajinal muayene yapardık ama sana yapmayacağım dedi. Lens/gözlük kullanımını da sordum, spinal okeylenirse konuşuruz anestezi uzmanlarıyla dedi.
Doğum sonrası ten tene teması sordum, doula tutacağım prosedürde yoksa dedim, yok siz istediğiniz sürece her şeyi yaşatırız zaten spinal olursa dedi. Babayı almıyorlarmış ameliyathaneye, normal doğum olsa alırdık doğumhaneye ama ameliyathane steril ortam malesef hastane izin vermiyor dedi.