-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.581
Şeffaf geliyor canım zaten o yüzden korkuyordum ilk ama bu haftalarda oluyormuş artık çarşamba günü kontrolüm orda da sorarım artıkBenim de var canım özellikle afedersin ihtiyacımdan sonra geldiğini hissediyorum. Şeffaf renk olduğu için çok endişelenmedim ama birkaç defa suyum mu geldi diye korkmadım değilHerhangi bir yanma hissi de yok. Zaten bu haftalarda akıntı artışı normal karşılanıyormuş. Bariz sarı kıvamlı gibiyse (kurumadan önce) doktora danış yine de enfeksiyona karşı
Yapılıyordur bence daha epiduralsiz normal doğuran yok heralde artıkDün NST de hemşire doğumla ilgili ufak bir şeylerden bahsetti ama sadece spinal anesteziden bahsetti epiduralin adı bile geçmedi hastanede yapılmıyor sanırım
Canım şimdi nasıl?Benimde ilk kez bu gece oldu. Bı de dün yürürken hapşırdım. İstemsizce akıntı oldu. Dedim hapşırıktan sanırım çünkü çok az. Dünden beri bebek hareketleri de az. Ne yaptıysam olmadıkorkuyorum diyebilirim. En son Çarşamba bebek başı aşağıda demişti Dr. Ama rahim ağzı vs iyiydi. Konuşuyorum oynuyorum sola yatıyorum yok. Çikolatayı deniim bı bakalım. İçimde minik minik dönüyo ama o sert hareketler yok niyeyse
HoşgeldinSelam kızlar ben geldim bugün kontrolum vardi suyum fazlaymış şekerden dolayı diyet yapıyormusun dedi bayramda biraz kacirmistim ama yinede çok dikkat ediyorum açlık sekerimde düşük çıktı bı tokluk yüksek oluyor açlık düşüyor anlamadım ne yapsam düzelmiyor suyu fazla olup vaktinde doğum yapan varmı sıkıntı olurmu bu ya önümüzdeki hafta cumaya tekrar kontrolum var nst ye girdim çok şükür sıkıntısı yok ama şu su fazlalığı biraz canımı sıktı
Kapı susumu yaptırdım çikolata moda komşumun kahve ve çikolata dükkanı var on ayaptircam internete güvenmiyorum eltim yaptırmış bayat geldi bize tadida güzel değildi yazık oldu bilindik yer daima iyidir
Oy minik kuşa bak senM muge demir iyiyim canım Allah'a şükür.
Benimki temizlik yapmamı istiyor sanırımYorulup sonra oturunca kendini belli etti. Hıçkırınca rahatladım
Benim dün hareket yoktu. Gece baktım eşim göbeğimi sallıyor. Dedim napion. Dedi hareket ediyordu böyle yapınca. Dedim midemi mafettin uyuyordur belki sabahı bekleyelim. O da diyo nasıl sakinsin gidelim acile. Dedim ufak hareker var ama belki bagirsaktir. Sabret biraz öyle oyalarımOy minik kuşa bak senAman iyi olsun da
Bugün doktor bebek hareketi azalması her zaman alarmdır gelmen gerekir dedi insan böyle duyunca da panik oluyorSorunsuz geçsin inşallah zaten çok az kaldı hepimizin
Kefiri hiç sevemedim sanki yoğurtla sütü karıştırıp ayran yapmışlar gibi ama yoğurt yiyordum baya bu aralar bıraktım bayramdada az kaçamak yaptım olan oldu açlık hissediyorum elim ayağım titriyor tokluktada bı halsizlik oluyor şişiyor gibiyim anlıyorum yükseldiğini hayırlısıyla geceydi gunlerimizYapılıyordur bence daha epiduralsiz normal doğuran yok heralde artık
Canım şimdi nasıl?
Hoşgeldinsu fazlalığı şekerden oluyormuş diyetle düzeliyor sanırım. Hep mi fazlaydı ki? sadece şeker değil kan şekerini hızlı yükseltip düşürenleri bırakmak gerekiyor
Zaten biliyorsundur beyaz unlu ve şekerli her şey… meyve yanında da mutlaka kefir içiyorum veya 2-3 galeta o zaman hemen fırlamıyor diyetisyen öyle yazdı.
Şeker benim de maalesef açlık düşük çıkıyor bazenaç hissetmiyorum bile ♀
suyumuz da az olsa dert, çok olsa dertSelam kızlar ben geldim bugün kontrolum vardi suyum fazlaymış şekerden dolayı diyet yapıyormusun dedi bayramda biraz kacirmistim ama yinede çok dikkat ediyorum açlık sekerimde düşük çıktı bı tokluk yüksek oluyor açlık düşüyor anlamadım ne yapsam düzelmiyor suyu fazla olup vaktinde doğum yapan varmı sıkıntı olurmu bu ya önümüzdeki hafta cumaya tekrar kontrolum var nst ye girdim çok şükür sıkıntısı yok ama şu su fazlalığı biraz canımı sıktı
Kapı susumu yaptırdım çikolata moda komşumun kahve ve çikolata dükkanı var on ayaptircam internete güvenmiyorum eltim yaptırmış bayat geldi bize tadida güzel değildi yazık oldu bilindik yer daima iyidir
Ayvanın çekirdeklerini ayırıp göğüs için jel yapmayı unutmayınAy kızlar son iki gündür vişne suyuna dadandım ekşi ve soğuk haline bayılıyorum bir de ayva. Ay zararlı mı bilmem korkmasam bir litre meyve suyu içeceğim
Ay evet hastane stresi de ayrı oluyor zaten gün içinde hiç hareket etmezse gideriz öyle hemen durdu diye gidemem valla o kadar yoluBenim dün hareket yoktu. Gece baktım eşim göbeğimi sallıyor. Dedim napion. Dedi hareket ediyordu böyle yapınca. Dedim midemi mafettin uyuyordur belki sabahı bekleyelim. O da diyo nasıl sakinsin gidelim acile. Dedim ufak hareker var ama belki bagirsaktir. Sabret biraz öyle oyalarımAcillerde o yataktaki peçete örtü vs degistirmiyorlar arka arkaya alıyorlar midem kalkıyor. O yüzden beklemek iyidir.
Biraz daha sabredicezKefiri hiç sevemedim sanki yoğurtla sütü karıştırıp ayran yapmışlar gibi ama yoğurt yiyordum baya bu aralar bıraktım bayramdada az kaçamak yaptım olan oldu açlık hissediyorum elim ayağım titriyor tokluktada bı halsizlik oluyor şişiyor gibiyim anlıyorum yükseldiğini hayırlısıyla geceydi gunlerimiz
Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşKızlar ben kapı süsü mü kendim yaptım nasıl olmuşbunun dışında hediyelik vs şimdilik düşünmedim inşallah kısmet olursa mevlütte dağıtmayı düşünüyorum daha mantıklı olmaz mı sizce?
Teşekkür ederim canım benimEllerine emeğine sağlık çok güzel olmuş
Ele emeği olan şeyler daha kıymetli oluyor
Günaydınnnn ayyy ne güzel bebişlerimiz benzer kilolarda boylarıda yakın birbirlerineGünaydınnlaaar
Bizim kontrolümüz vardı bugün
Bebikko 2785 gr 45 cm olmuş, suyu gayet iyiymiş. Plasenta yaşlanması yok keyfi yerinde dedi. Nst sonucunda da sancım yok.
28 mayısta son kez kontrolümüz var, anestezi uzmanlarıyla o zaman görüşecekmişim. Normal doğum olabilse vajinal muayene yapardık ama sana yapmayacağım dedi. Lens/gözlük kullanımını da sordum, spinal okeylenirse konuşuruz anestezi uzmanlarıyla dedi.
Doğum sonrası ten tene teması sordum, doula tutacağım prosedürde yoksa dedim, yok siz istediğiniz sürece her şeyi yaşatırız zaten spinal olursa dedi. Babayı almıyorlarmış ameliyathaneye, normal doğum olsa alırdık doğumhaneye ama ameliyathane steril ortam malesef hastane izin vermiyor dedi.
6 haziran diye konuşuyoruz hep ama 28inde yapılacak muayenede kesin tarih ve saat verecekmiş. İnşallah bekler ve sancısız gidebilirim doğuma belirlenen tarihte. Benim durumumda sancı çekmek riskli. Nstde sancı çıkarsa göndermem dedi mesela ufak bi heyecan yaşadımGünaydınnnn ayyy ne güzel bebişlerimiz benzer kilolarda boylarıda yakın birbirlerineSezeryana ne zaman karar verildi kuzum?
Geldi kapı susum çok beğendim ben satıcı baya ilgiliydisuyumuz da az olsa dert, çok olsa dert
nst güzel çıkmış çok sevindimbebiş nasıldıı
kapı süsün geldi mi yolda mıı
Benimde sanki öyle gibi Allah sağlıcakla kucağımıza almayida nasip etsin yürürken her yerim ağrıyor gibi 84 kg olmuşum doğuma bir ay kaldı ben 9 kilo almışım sanki üstümde 20 kilo ağırlık varAy evet hastane stresi de ayrı oluyor zaten gün içinde hiç hareket etmezse gideriz öyle hemen durdu diye gidemem valla o kadar yolu
Biraz daha sabredicezÇok az kaldı bugün benim Şafak konya o kadar duracağını sanmıyorum o ayrı
Hoşbuldum canım yok şükür ilk kez bu kontrolde dedi fazla olduğunu şekerim var zaten ben bayramda dikkat etmedim öyle çok şeker tatlı yiyen biride değilim ama demekki hiç yemeyecekmisim onu anladım sıkı bir diyet yapacam insallh haftaya cuma kontrolum var orda rahatlamış bı şekilde çıkarım galeta diyet için olanlardanmi yiyorsun ben hiç paket gıda tuketmiyorum diyet için olan bisküvi bile almıyorum kepek ekmeğim bile çıkarıyor şekeriYapılıyordur bence daha epiduralsiz normal doğuran yok heralde artık
Canım şimdi nasıl?
Hoşgeldinsu fazlalığı şekerden oluyormuş diyetle düzeliyor sanırım. Hep mi fazlaydı ki? sadece şeker değil kan şekerini hızlı yükseltip düşürenleri bırakmak gerekiyor
Zaten biliyorsundur beyaz unlu ve şekerli her şey… meyve yanında da mutlaka kefir içiyorum veya 2-3 galeta o zaman hemen fırlamıyor diyetisyen öyle yazdı.
Şeker benim de maalesef açlık düşük çıkıyor bazenaç hissetmiyorum bile ♀
Çok şükür bebiste iyiydi yanakları tontis yine yüzünü göstermedi yandan gördük elleri yumruk yapmış duruyordu yeri dar pek oynak değil bizimki baş aşağı inmiş sırtı dönük eli kolu iç tarafta vursa bile bağırsaklar oynuyorsuyumuz da az olsa dert, çok olsa dert
nst güzel çıkmış çok sevindimbebiş nasıldıı
kapı süsün geldi mi yolda mıı