2022 ikizler burcu anneleri

Tatlım kapı süsün çok hoş olmuş, prensesin adı da çok naif....
Su fazla olunca olunca nasıl bir risk oluşturuyormuş?
Umarım sıkıntısız gününü bekler heyecanlı minik

Ben 16 kilo falan aldım, senin 9 kilo çok çok iyi maşallah
Az kaldı son haftalar, hatta günler

Offf geçmiş olsun kuzum,

Bu mideler ne zaman düzelecek ya
Benim de hafta da bir falan oluyor sanırım soğuk yiyince oluyor, felaket bişey...
Çıkarınca rahatlamışsındır biraz...
Tansiyonun neden düşüyor kuzum....
Azıcık kaldı inşallah rollerım .....

Ay maşallah, artık tüm bebişler tam bir bebek oldu

decaviti içmeyi akşama bırakmıştım o yaptı muhtemelen, mide koruyucu da almadan içtim

bi daha geçe bıraktığımda o günü es geçicem hiç içmiycem böylesi daha iyi, perişan etti
Decaviti hala içiyormusun kuzum, bana bir kaç ay önce içme artık demişti doktor...
Bir gün atlasan bir şey olmaz, mide acısından iyidir...
Offf artık olmasın lütfennnn

Hayırlısıyla gelsin kuzucuk, benimde sezeryan olucak büyük olasılık 1-2 Haziran gibi olur sanırım öyle olursa Belki son muayenede sürpriz yaparda döner bir ihtimal
Ay çoğunluğumuzun en fazla iki- üç haftası mı kaldı

Sonraki muhabbetlerimiz, emzirme, uyku vs. olacak.... Farklı bir his..

Senin yaramaz döner belki annesi, son gün bile dönen oluyormuş

Böyle tarihli geri sayım da ilginç oluyor gerçekten. 21 günüm kaldı diye uyandım bugün
Kesinlikle sezaryen bile olsa bol bol çıplak tenle dokunmak önemli, o ilk an koynuma verilsin istiyorum inşallh bir aksilik olmaz da hayalimizdeki gibi yaşarız o anları

Tatlım kapı süsün çok hoş olmuş, prensesin adı da çok naif....
Su fazla olunca olunca nasıl bir risk oluşturuyormuş?
Umarım sıkıntısız gününü bekler heyecanlı minik
Bende bilmiyorum korkutmak istemedi çok dikkat et dedi haftaya cumaya kadar katı diyet uyguluycam ben meraktan nette araştırdım erken doğum var ve bebekte bazı riskler oluyormuş allh korusun insallh duzelir diguma kadar

Ben 75 kiloydum hamile kaldimda öncekilerde bu kiloyla doğuma gidiyordum şimdi çok zorluyor hep diyet yaptım için bu aylarda aldım kiloyu ilk 6 ayda 4 kilo almıştım sadece Dr 14 kg doğumu tamamlayalım dedi ona uymaya çalışıyorum 5 kilom kaldı insallh doğuran kadar geçmem gerçekten son aylarda aliniyormus kilo
Ben 16 kilo falan aldım, senin 9 kilo çok çok iyi maşallah
Az kaldı son haftalar, hatta günler

Ay maşallah, artık tüm bebişler tam bir bebek oldu
Aynn Allah'a şükür susam tanesinden normal bir insana dönüştüler nasıl güzel bir mucize rabbim herkese nasip etsin inşallah Hayirlisiyla kucağımıza alacağımız günlerimizde gelir

Yarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
Selam Kızlar
Benim de bazen acayip tutuyor normalde migrenim falan yok ama Uyumadan geçmiyor o da uyuyabilirsem. Şimdi nasıl oldun?

Decaviti hala içiyormusun kuzum, bana bir kaç ay önce içme artık demişti doktor...
Bir gün atlasan bir şey olmaz, mide acısından iyidir...
Offf artık olmasın lütfennnn
devam ediyorum, dünle bugün almadım ama dün yine kötüydüm çünkü halsiz bitkindim, bir şey de yiyememiştim, bebek hareketleri iyiydi ama ben yine de bi kontrol ettireyim dedim,gece ne olur ne olmaz acile gittim, Allahtan bebekte her şey yolundaydı bugün daha iyiyim bir şeyler yiyebildim nst'ye de gşrmişyim bi tane 100'ün üzerinde sancı vardı ben hissetmesem de, yarın atıcam bakalım doktoruma

Her şey çok iyi ya bi de mide çıktı başımıza
Şöyle kazasız belasız acısız ağrısız bitsin gitsin artık inşalalh

Yarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
Bugünde benim var sag gözüme vuruyor akşama doğru başladı umarım uyuyup uyanınca geçmiş olur

Selam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Geçmiş olsun canım şimdiden, ben de 22. Haftada geçirmiştim. Bol bol su, c vitamini, protein ağırlıklı beslenme, dinlenme, boğaz ağrısı olursa bal karabiber karışımı, ballı ılık süt, uyuyamazsan kas ağrısı için parol, temiz havada nefes egzersizi, buhar makinesi varsa onunla uyku. En önemlisi de yüksek moral, hiç modunu düşürme, bebeğin hareketlerini takip et. Doktoruna da mutlaka haber et. Aşı olmuş muydun?

Selam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Çok geçmiş olsun canım bende geçirdim bol bol dinlen ılık Su içtim bana bitki çayı yasak dedi ilaçta yok zaten 1 hafta yatak döşek yattım sonra geçti şükür koku tat da 10 gün sonra geldi ilk covidimde daha kötüydü koku tat bile 1 ayı buldu iyiki iki doz aşımı yaptırmıştım belkide onun etkisiyle diğerine nazaran hafif geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…