- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.621
Tatlım kapı süsün çok hoş olmuş, prensesin adı da çok naif....Geldi kapı susum çok beğendim ben satıcı baya ilgiliydi
Suyum çok dedinde bende şaşırdım çok su içerim ondanmi dedimyok şekerle alakalı dedi bayramda biraz kaçırdım galiba ondan oldu korktumda Allah'tan nst iyi çıktı doğum tarihimide tam gün vermedi 38+4 / 39+3 arası alriim dedi insallh dediği tarihe kadar kuzum sağlıcakla durur yerinde dedin gibi az sıkıntı çok sıkıntı ne yapacaz bilmiyorum
Ben 16 kilo falan aldım, senin 9 kilo çok çok iyi maşallahBenimde sanki öyle gibi Allah sağlıcakla kucağımıza almayida nasip etsin yürürken her yerim ağrıyor gibi 84 kg olmuşum doğuma bir ay kaldı ben 9 kilo almışım sanki üstümde 20 kilo ağırlık var
Offf geçmiş olsun kuzum,Herkese iyi hafta sonları, birazdan geriden okumaya başlıycam, yarım saat önce uyandım
gece mide yanmasından uyuyamadım, çıkarmam geliyor çıkaramıyorum, uyumaya da uyuyamıyorum. Ağzım dilim uyuşuyo tansiyonum düşüyo, en sonunda sabah 5'ti çıkarabildim
bitkin düştüm uyudum, sonra sabah 10'da uyandım bi posta daha çıkardım, yine bitkin düşüp uyudum, daha yeni uandım
artık sondayız lütfen artık doğurabilir miyiiiiimmm
Ay maşallah, artık tüm bebişler tam bir bebek olduÇok şükür bebiste iyiydi yanakları tontis yine yüzünü göstermedi yandan gördük elleri yumruk yapmış duruyordu yeri dar pek oynak değil bizimki baş aşağı inmiş sırtı dönük eli kolu iç tarafta vursa bile bağırsaklar oynuyordıştan kıpırtı yok şükür boyu 44 cm kiloda 2540
Decaviti hala içiyormusun kuzum, bana bir kaç ay önce içme artık demişti doktor...decaviti içmeyi akşama bırakmıştım o yaptı muhtemelen, mide koruyucu da almadan içtim
bi daha geçe bıraktığımda o günü es geçicem hiç içmiycem böylesi daha iyi, perişan etti
Ay çoğunluğumuzun en fazla iki- üç haftası mı kaldıHayırlısıyla gelsin kuzucuk, benimde sezeryan olucak büyük olasılık 1-2 Haziran gibi olur sanırım öyle olursaBelki son muayenede sürpriz yaparda döner bir ihtimal
Böyle tarihli geri sayım da ilginç oluyor gerçekten. 21 günüm kaldı diye uyandım bugünHerkese merhaba kızlar,
Gugubicim gözün aydın bebişe iyi bakmışsın kocaman olmuş annesi,
28 mayıs mı ama çok heyecanlı, bir hafta sonra da kucağında zaten demi
Ten tene temas çok önemli diyorlar, muhakkak isteyelim onu
Günaydın güzellik,Tekmiklerden uyananlara selam
Bende bilmiyorum korkutmak istemedi çok dikkat et dedi haftaya cumaya kadar katı diyet uyguluycam ben meraktan nette araştırdım erken doğum var ve bebekte bazı riskler oluyormuş allh korusun insallh duzelir diguma kadarTatlım kapı süsün çok hoş olmuş, prensesin adı da çok naif....
Su fazla olunca olunca nasıl bir risk oluşturuyormuş?
Umarım sıkıntısız gününü bekler heyecanlı minik
Ben 16 kilo falan aldım, senin 9 kilo çok çok iyi maşallah
Az kaldı son haftalar, hatta günler
Aynn Allah'a şükür susam tanesinden normal bir insana dönüştüler nasıl güzel bir mucize rabbim herkese nasip etsin inşallahAy maşallah, artık tüm bebişler tam bir bebek oldu
Selam KızlarYarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
devam ediyorum, dünle bugün almadım ama dün yine kötüydüm çünkü halsiz bitkindim, bir şey de yiyememiştim, bebek hareketleri iyiydi ama ben yine de bi kontrol ettireyim dedim,gece ne olur ne olmaz acile gittim, Allahtan bebekte her şey yolundaydıDecaviti hala içiyormusun kuzum, bana bir kaç ay önce içme artık demişti doktor...
Bir gün atlasan bir şey olmaz, mide acısından iyidir...
Offf artık olmasın lütfennnn
Her şey çok iyi ya bi de mide çıktı başımızadevam ediyorum, dünle bugün almadım ama dün yine kötüydüm çünkü halsiz bitkindim, bir şey de yiyememiştim, bebek hareketleri iyiydi ama ben yine de bi kontrol ettireyim dedim,gece ne olur ne olmaz acile gittim, Allahtan bebekte her şey yolundaydıbugün daha iyiyim bir şeyler yiyebildim nst'ye de gşrmişyim bi tane 100'ün üzerinde sancı vardı ben hissetmesem de, yarın atıcam bakalım doktoruma
parol aldın mı ? geriden geliyorum kesin almışsındırYarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
Bugünde benim var sag gözüme vuruyor akşama doğru başladı umarım uyuyup uyanınca geçmiş olurYarın kontrolüm var 15.00 da.
Geçmiş olsun canım şimdiden, ben de 22. Haftada geçirmiştim. Bol bol su, c vitamini, protein ağırlıklı beslenme, dinlenme, boğaz ağrısı olursa bal karabiber karışımı, ballı ılık süt, uyuyamazsan kas ağrısı için parol, temiz havada nefes egzersizi, buhar makinesi varsa onunla uyku. En önemlisi de yüksek moral, hiç modunu düşürme, bebeğin hareketlerini takip et. Doktoruna da mutlaka haber et. Aşı olmuş muydun?Selam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Çok geçmiş olsun canım bende geçirdim bol bol dinlen ılık Su içtim bana bitki çayı yasak dedi ilaçta yok zaten 1 hafta yatak döşek yattım sonra geçti şükür koku tat da 10 gün sonra geldi ilk covidimde daha kötüydü koku tat bile 1 ayı buldu iyiki iki doz aşımı yaptırmıştım belkide onun etkisiyle diğerine nazaran hafif geçtiSelam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım