- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.561
Çok hoş olmuş, ellerine sağlık.... Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.... Mevlütte de bir şey dağıtacaksın illaki, ayrı ayrı gerek yok diyorsan mevlütte dağıtırsın kuzucukKızlar ben kapı süsü mü kendim yaptım nasıl olmuşbunun dışında hediyelik vs şimdilik düşünmedim inşallah kısmet olursa mevlütte dağıtmayı düşünüyorum daha mantıklı olmaz mı sizce?
Hepsini halletmişsin, o kapı süsleri de çok enerjik, ledli bir de çok tatlı duruyor....Bir ara yapmayı düşündüm sonra boşver dedim. Sonra tekrar yapayım içimde kalmasın dedim. Kapı süsünden vazgeçtim. Eşim dün neden yaptırmıyorsun içimizde kalmasın dedi. Yalnız instagram sayfaları haziranın 3. Haftası kargo diyor. Hepsiburada da baktım 1 Haziran kargo diyor hiçbir şekilde yetişmiyor. Bende kapı süsürollercoaster ınkinden dün sipariş verdim 2 günde kargoya veriyorlarmış eşim çok mutlu oldu dün çikolata, hediyelik magnet açacak ve anı küpü aldım hemen
Akıntının rengi ve kokusu önemli dereciğim... Eğer kötü kokulu ve koyu renkli değilse normal bir durum....Kızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
İnşallah ilaçlarla düşer değerlerin canım o zaman biraz daha tutuyorlarmış sanırım. Tabi ne kadar 2,5 kilo falan olsalar da daha küçücükler biraz daha gelişsinler içeride. Bakalım benimde safra asitlerine bakıldı 3 günde çıkıyormuş yarına çıkacak sanırım ona göre bir yol izleyeceğiz bizde. Biraz daha büyütebiliriz bebişleri inşallahKuzum doktorla daha doğum haftasını konuşmadık. Pazartesi günü aslında sonuçlara göre belli olur gibi. Çok kişiden duydum 37 de alıyorlarmış bebeği. Biraz daha kg aldırsam bebişe hiç fena olmaz
Umarım senin sonuçların güzel gelir kuşum. Çünkü bu kaşıntı dayanılacak derecede değil. İlaçlar yeni yeni etki etmeye başladı
Amin amin inşallah mutlaka haber edeceğim
Hahahhahaa of cidden fanusa alınma fikri ne kadar güzel duruyor hashhahahaha
Biraz daha kg aldırsam her şey benim için daha güzel olucak
Pazartesi günü değerlerim düşmüş olsa ne kadar güzel olur
Direnduygu
Evet evet şu an da bana güç veren şey bebeğimin durumunun iyi olması çok şükür
Benim de var canım özellikle afedersin ihtiyacımdan sonra geldiğini hissediyorum. Şeffaf renk olduğu için çok endişelenmedim ama birkaç defa suyum mu geldi diye korkmadım değilKızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
Panikten ne bulsuysam artık hemen gelsin diye sipariş ettimHepsini halletmişsin, o kapı süsleri de çok enerjik, ledli bir de çok tatlı duruyor....
Anı küpü nasıl bir hediye?
Bebişin ismi neydi kuzum, muhakkak yazmışsındır daha önce ama hatırlayamadım
hok ben yapıştırmayayım diyorum insanlar belki öyle kullanmak istemez diye, bu şekilde kullansınlarHatırası olan isimler ayrı bir güzel....Ardeniko'da isminin uğuruyla güzel bir hayat sürsün
Kolanya limonlu 24 'lü olan 50 ml diğer çeşitli olanlar 16 ml diyor bide küçücük bişi olur o ...
Üzerine etiket yapıştıracak mısın rollercığım
müzik aç kuzum sesli şekilde eşlik etBenimde ilk kez bu gece oldu. Bı de dün yürürken hapşırdım. İstemsizce akıntı oldu. Dedim hapşırıktan sanırım çünkü çok az. Dünden beri bebek hareketleri de az. Ne yaptıysam olmadıkorkuyorum diyebilirim. En son Çarşamba bebek başı aşağıda demişti Dr. Ama rahim ağzı vs iyiydi. Konuşuyorum oynuyorum sola yatıyorum yok. Çikolatayı deniim bı bakalım. İçimde minik minik dönüyo ama o sert hareketler yok niyeyse
Hıçkırdı hissettim Allah'a şükürmüzik aç kuzum sesli şekilde eşlik et
ayy inşallah sorunsuz gelir, insta hesabından da bulup oradan ismini söyledim ben, instasını da vereyimBir ara yapmayı düşündüm sonra boşver dedim. Sonra tekrar yapayım içimde kalmasın dedim. Kapı süsünden vazgeçtim. Eşim dün neden yaptırmıyorsun içimizde kalmasın dedi. Yalnız instagram sayfaları haziranın 3. Haftası kargo diyor. Hepsiburada da baktım 1 Haziran kargo diyor hiçbir şekilde yetişmiyor. Bende kapı süsürollercoaster ınkinden dün sipariş verdim 2 günde kargoya veriyorlarmış eşim çok mutlu oldu dün çikolata, hediyelik magnet açacak ve anı küpü aldım hemen
Hacışerifin çikolatalarının tadı efsanedir. Ben de fıstıklı lokum alacağım, ürünleri çok güzel. Ağız tadıyla yemek nasip olsunAyyy kolonyalar uygun gerçekten.. bende instagramdan bir sayfaya sorduydum geçen gün çikolata 4,5 TL dedi tanesine.. bende hepsiburada da 2 yer buldum biri daha uygundu ama hacışeriften aldım instagramdaki sayfaya göre daha uygunduhemen kargoyada verdiler..
Benim 1 aydır bu şekilde, son kontrolde doktora sordum ayağa kalktığımda suyum geldi sanıyorum dedim. Normal rahim yumuşuyor, enfeksiyonun yok, akıntı olabilir, Sık sık çamaşır değiştir dedi. İşyernde olduğum için tüm gün sürekli kağıt peçete koyuyorum.Kızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
Yerleri dar olduğu için eskisi kadar sürekli kayma hareketleri hissetmeyebiliriz artık. Benim bebik baştan beri çok az hareket ediyor, ama edince de canım acıyor artık. Takipte kal canım, mutlaka hissedersin. Akşama kadar hissetmezsen de acile gidersin.Benimde ilk kez bu gece oldu. Bı de dün yürürken hapşırdım. İstemsizce akıntı oldu. Dedim hapşırıktan sanırım çünkü çok az. Dünden beri bebek hareketleri de az. Ne yaptıysam olmadıkorkuyorum diyebilirim. En son Çarşamba bebek başı aşağıda demişti Dr. Ama rahim ağzı vs iyiydi. Konuşuyorum oynuyorum sola yatıyorum yok. Çikolatayı deniim bı bakalım. İçimde minik minik dönüyo ama o sert hareketler yok niyeyse
Bu küplerden ben de alacağım galiba, kart şeklinde olanları da var ikisinin arasındayım. Doğum öncesi aldım aldım sonra aklıma gelir de alır mıyım bilmiyorumPanikten ne bulsuysam artık hemen gelsin diye sipariş ettim
Anı küpünü sonrası için aldım kendime hatıra bebekle fotolar çekilmek için 2 haftalık, 1 aylık diye..
Mehmet Han
Evet bence de kim nasıl istiyorsa öyle olsunTostumu yedim bekliyorum ahsjhshs
Nst falan giricem birazdan
Güzel haberlerle kızım ve ben, parmaktan sonra karşınızdayız
Canım hediyelik işi toptan mantıksız bişi mantık aramıyorum ben insanın içinden geliyor yapıyoruzyoksa düşünsene çikolata var üstünde isim yazıyo yiyoruz o özenle hazırlanmış isim yazan ambalajı çöpe atıyoruz e saklamak da delilik napacaz E yaptırmayınca da insanın içinde kalıyor O yüzden içinden nasıl geliyorsa öylesi en güzeldir diyorum
Çok teşekkür ederim canım benim nişan hediyeliklerimi ve nişan tepsimi de ben yapmıştım sonra dedim neden bu da olmasınharika olmuş keşke benim elimden böyle şeyler gelseel emeği göz nuru hepimizinkinden daha kıymetli
Ben de öyle düşünüyorum bir de çok ziyaret olacağını sanmıyorum olsa bile dediğin gibi kim ne diyecek? Benim ailem uzakta sadece eşimin akrabaları var bakalım görücez ilk deneyim ne eksik kalacak sonradan görücezEline sağlık kuzummm çok güzel olmuştabi yaptırmasan da olur, ben yaptırdım çünkü benim arkadaşlarım ailem hastaneye gelir, biz de öyle yaptık doğum yapanlara, orda küçük bi anı kalsın istedim. Mevlütte mesela yaşlı akrabalar olur, onu annem yapacak zaten, orda kalabalık olmuyor hiç. Yani senin ne istediğin önemli, yoksa hastaneye geldik a aaaa hiç hediye yoktu bi çikolata bile yoktu demez insanlar, diyen de zaten çok kötü niyetli birisidir.
Aynen kuzum öyle yapacağım bebiş gelsin de bir sağlıklaÇok hoş olmuş, ellerine sağlık.... Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.... Mevlütte de bir şey dağıtacaksın illaki, ayrı ayrı gerek yok diyorsan mevlütte dağıtırsın kuzucuk
O işi şöyle çözmüşler soru cevap kısmında trendyolda şipariş no ile ismini yazıyorsun cevap veriyorlar sana siparişiniz istediğiniz isim yazılarak gönderilcek diyeayy inşallah sorunsuz gelir, insta hesabından da bulup oradan ismini söyledim ben, instasını da vereyim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
buradan ulaşşıp trendyol sipariş numaramı söyleyip bebeğin ismini yazdım
inşallah çok sorunsuz gelir
Amin inşallah hepimizeHacışerifin çikolatalarının tadı efsanedir. Ben de fıstıklı lokum alacağım, ürünleri çok güzel. Ağız tadıyla yemek nasip olsun
Benim 1 aydır bu şekilde, son kontrolde doktora sordum ayağa kalktığımda suyum geldi sanıyorum dedim. Normal rahim yumuşuyor, enfeksiyonun yok, akıntı olabilir, Sık sık çamaşır değiştir dedi. İşyernde olduğum için tüm gün sürekli kağıt peçete koyuyorum.
Yerleri dar olduğu için eskisi kadar sürekli kayma hareketleri hissetmeyebiliriz artık. Benim bebik baştan beri çok az hareket ediyor, ama edince de canım acıyor artık. Takipte kal canım, mutlaka hissedersin. Akşama kadar hissetmezsen de acile gidersin.
Bu küplerden ben de alacağım galiba, kart şeklinde olanları da var ikisinin arasındayım. Doğum öncesi aldım aldım sonra aklıma gelir de alır mıyım bilmiyorumtatlı Mete Han 1 günde halletti annesi hediyeliklerini
Kapı susumu yaptırdım çikolata moda komşumun kahve ve çikolata dükkanı var on ayaptircam internete güvenmiyorum eltim yaptırmış bayat geldi bize tadida güzel değildi yazık oldu bilindik yer daima iyidirKızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ?
Canım bu hafta arada benim de öyle oldu ama yarına hareketleri yine artmıştı son haftalarda artık hareketlerinin azalması normal dedi doktor eğer için rahat etmezse sağlık ocağına gidip orda bebeğin kalbini de dinleyebilirsinBenimde ilk kez bu gece oldu. Bı de dün yürürken hapşırdım. İstemsizce akıntı oldu. Dedim hapşırıktan sanırım çünkü çok az. Dünden beri bebek hareketleri de az. Ne yaptıysam olmadıkorkuyorum diyebilirim. En son Çarşamba bebek başı aşağıda demişti Dr. Ama rahim ağzı vs iyiydi. Konuşuyorum oynuyorum sola yatıyorum yok. Çikolatayı deniim bı bakalım. İçimde minik minik dönüyo ama o sert hareketler yok niyeyse
Evet bugün bende sağlık ocağına gittim ebe normal dedi bebeğin suyu gelince anlarsın dedi bana daNormal die düşünüyorum benimde çok akıntım var. Ama takipte kal. Dün hemşireye sordum suyun gelince anlarsın dedi. Ya birden geliyormuş ya da azıcık azıcık geliyormuş. Ultrasyonda suyunuza bakılıyor takipte olduğun için stres yapma dedi
Aslında en başından beri gelen akıntım koku falan yok sadece çok arttı ama hemşire de bugün normal dediAkıntının rengi ve kokusu önemli dereciğim... Eğer kötü kokulu ve koyu renkli değilse normal bir durum....