2022 ikizler burcu anneleri

Çok hoş olmuş, ellerine sağlık.... Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.... Mevlütte de bir şey dağıtacaksın illaki, ayrı ayrı gerek yok diyorsan mevlütte dağıtırsın kuzucuk

Hepsini halletmişsin, o kapı süsleri de çok enerjik, ledli bir de çok tatlı duruyor....

Anı küpü nasıl bir hediye?

Bebişin ismi neydi kuzum, muhakkak yazmışsındır daha önce ama hatırlayamadım

Kızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
Akıntının rengi ve kokusu önemli dereciğim... Eğer kötü kokulu ve koyu renkli değilse normal bir durum....

İnşallah ilaçlarla düşer değerlerin canım o zaman biraz daha tutuyorlarmış sanırım. Tabi ne kadar 2,5 kilo falan olsalar da daha küçücükler biraz daha gelişsinler içeride. Bakalım benimde safra asitlerine bakıldı 3 günde çıkıyormuş yarına çıkacak sanırım ona göre bir yol izleyeceğiz bizde. Biraz daha büyütebiliriz bebişleri inşallah

Kızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
Benim de var canım özellikle afedersin ihtiyacımdan sonra geldiğini hissediyorum. Şeffaf renk olduğu için çok endişelenmedim ama birkaç defa suyum mu geldi diye korkmadım değil Herhangi bir yanma hissi de yok. Zaten bu haftalarda akıntı artışı normal karşılanıyormuş. Bariz sarı kıvamlı gibiyse (kurumadan önce) doktora danış yine de enfeksiyona karşı

Hepsini halletmişsin, o kapı süsleri de çok enerjik, ledli bir de çok tatlı duruyor....

Anı küpü nasıl bir hediye?

Bebişin ismi neydi kuzum, muhakkak yazmışsındır daha önce ama hatırlayamadım
Panikten ne bulsuysam artık hemen gelsin diye sipariş ettim
Anı küpünü sonrası için aldım kendime hatıra bebekle fotolar çekilmek için 2 haftalık, 1 aylık diye..
Mehmet Han

Eklentiler

• FF5F2375-AA43-4EF6-A0A4-71C5A3F5D683.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 36
hok ben yapıştırmayayım diyorum insanlar belki öyle kullanmak istemez diye, bu şekilde kullansınlar

müzik aç kuzum sesli şekilde eşlik et

ayy inşallah sorunsuz gelir, insta hesabından da bulup oradan ismini söyledim ben, instasını da vereyim

buradan ulaşşıp trendyol sipariş numaramı söyleyip bebeğin ismini yazdım

inşallah çok sorunsuz gelir

Hacışerifin çikolatalarının tadı efsanedir. Ben de fıstıklı lokum alacağım, ürünleri çok güzel. Ağız tadıyla yemek nasip olsun
Benim 1 aydır bu şekilde, son kontrolde doktora sordum ayağa kalktığımda suyum geldi sanıyorum dedim. Normal rahim yumuşuyor, enfeksiyonun yok, akıntı olabilir, Sık sık çamaşır değiştir dedi. İşyernde olduğum için tüm gün sürekli kağıt peçete koyuyorum.
Yerleri dar olduğu için eskisi kadar sürekli kayma hareketleri hissetmeyebiliriz artık. Benim bebik baştan beri çok az hareket ediyor, ama edince de canım acıyor artık. Takipte kal canım, mutlaka hissedersin. Akşama kadar hissetmezsen de acile gidersin.
Panikten ne bulsuysam artık hemen gelsin diye sipariş ettim
Anı küpünü sonrası için aldım kendime hatıra bebekle fotolar çekilmek için 2 haftalık, 1 aylık diye..
Mehmet Han
Bu küplerden ben de alacağım galiba, kart şeklinde olanları da var ikisinin arasındayım. Doğum öncesi aldım aldım sonra aklıma gelir de alır mıyım bilmiyorum tatlı Mete Han 1 günde halletti annesi hediyeliklerini

Evet bence de kim nasıl istiyorsa öyle olsun
harika olmuş keşke benim elimden böyle şeyler gelse el emeği göz nuru hepimizinkinden daha kıymetli
Çok teşekkür ederim canım benim nişan hediyeliklerimi ve nişan tepsimi de ben yapmıştım sonra dedim neden bu da olmasın e biraz da bütçemi düşündüm o kadar para verecek durumda değildim iyi oldu bizim için
Ben de öyle düşünüyorum bir de çok ziyaret olacağını sanmıyorum olsa bile dediğin gibi kim ne diyecek? Benim ailem uzakta sadece eşimin akrabaları var bakalım görücez ilk deneyim ne eksik kalacak sonradan görücez

O işi şöyle çözmüşler soru cevap kısmında trendyolda şipariş no ile ismini yazıyorsun cevap veriyorlar sana siparişiniz istediğiniz isim yazılarak gönderilcek diye
Anı küpünde sorun vardı. Hepsi buradada soru cevap kısmına yazamıyorum nedense hep hata veriyor onu instagramdan bulup yazdım
Saolasın kuzum yinede söylediğin için

Amin inşallah hepimize Bende tadı daha güzeldir diye tercih ettim hacışerifi şimdi sende öyle deyince daha mutlu oldum
Bende ledli olanlarla arada kaldıydım. Sonra ani bir aydınlanmayla buna karar verdim
Ahahahh telaştan hemencecik halletmek zorunda kaldım (yumurta kapıya dayanmadan)

Selam kızlar ben geldim bugün kontrolum vardi suyum fazlaymış şekerden dolayı diyet yapıyormusun dedi bayramda biraz kacirmistim ama yinede çok dikkat ediyorum açlık sekerimde düşük çıktı bı tokluk yüksek oluyor açlık düşüyor anlamadım ne yapsam düzelmiyor suyu fazla olup vaktinde doğum yapan varmı sıkıntı olurmu bu ya önümüzdeki hafta cumaya tekrar kontrolum var nst ye girdim çok şükür sıkıntısı yok ama şu su fazlalığı biraz canımı sıktı
Kızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ?
Kapı susumu yaptırdım çikolata moda komşumun kahve ve çikolata dükkanı var on ayaptircam internete güvenmiyorum eltim yaptırmış bayat geldi bize tadida güzel değildi yazık oldu bilindik yer daima iyidir

Canım bu hafta arada benim de öyle oldu ama yarına hareketleri yine artmıştı son haftalarda artık hareketlerinin azalması normal dedi doktor eğer için rahat etmezse sağlık ocağına gidip orda bebeğin kalbini de dinleyebilirsin

Evet bugün bende sağlık ocağına gittim ebe normal dedi bebeğin suyu gelince anlarsın dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…