-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.641
Canım teşekkür ederim tavsiyelerin içinGeçmiş olsun canım şimdiden, ben de 22. Haftada geçirmiştim. Bol bol su, c vitamini, protein ağırlıklı beslenme, dinlenme, boğaz ağrısı olursa bal karabiber karışımı, ballı ılık süt, uyuyamazsan kas ağrısı için parol, temiz havada nefes egzersizi, buhar makinesi varsa onunla uyku. En önemlisi de yüksek moral, hiç modunu düşürme, bebeğin hareketlerini takip et. Doktoruna da mutlaka haber et. Aşı olmuş muydun?
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım bende geçirdim bol bol dinlen ılık Su içtim bana bitki çayı yasak dedi ilaçta yok zaten 1 hafta yatak döşek yattım sonra geçti şükür koku tat da 10 gün sonra geldi ilk covidimde daha kötüydü koku tat bile 1 ayı buldu iyiki iki doz aşımı yaptırmıştım belkide onun etkisiyle diğerine nazaran hafif geçti
Evet az kaldı baya şaşırdım hatta daha geç bekliyordumAy çoğunluğumuzun en fazla iki- üç haftası mı kaldı
Sonraki muhabbetlerimiz, emzirme, uyku vs. olacak.... Farklı bir his..
Senin yaramaz döner belki annesi, son gün bile dönen oluyormuş
Endişelenme, Allah:ın izniyle korkulacak bir durum yoktur. Olsaydı aeni bırakmazlardı zaten. Bi de internete çok inanma tatlım, oraya karnım ağrıyor yazıyorsun kansersin öleceksin diyorBende bilmiyorum korkutmak istemedi çok dikkat et dedi haftaya cumaya kadar katı diyet uyguluycam ben meraktan nette araştırdım erken doğum var ve bebekte bazı riskler oluyormuş allh korusun insallh duzelir diguma kadar
Artık hastaneye gidenlere taze meyve sebze ye bol bol C vitamini al diyorlarmış kuzum çok geçmiş olsunSelam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Suyu az tükettiysen ondan olabilir, 4-5 defa bir saatte bir bir batdak su bakalım, iyi gelecek mi...Yarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
Çok geçmiş olsun rollercığım, portakal suyu gibş vitaminli şeyler içmeye çalış, ayran da olabilir. En azından tansiyonun düşmez...devam ediyorum, dünle bugün almadım ama dün yine kötüydüm çünkü halsiz bitkindim, bir şey de yiyememiştim, bebek hareketleri iyiydi ama ben yine de bi kontrol ettireyim dedim,gece ne olur ne olmaz acile gittim, Allahtan bebekte her şey yolundaydıbugün daha iyiyim bir şeyler yiyebildim nst'ye de gşrmişyim bi tane 100'ün üzerinde sancı vardı ben hissetmesem de, yarın atıcam bakalım doktoruma
Korkma Çilek, çok şükür ki artık daha hfif atlatılıyor.Selam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Tabiki hayırlısı vr sağlıklısı hangisi ise o olsunEvet az kaldı baya şaşırdım hatta daha geç bekliyordumAlt dokuda zar gibi bir yapı olmuş ondan dönemiyor olabilir dedi. Bakalım hayırlısı Allahım en güzelini sağlıklısını nasip etsin ikimiz içinde
Aynen emzirme, uyku ayyy çok güzel geliyor kulağa
Ben hala elektrikli göğüs pompası alıcam
Çok güzel geçsin kontrolünYarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
Ne kadar güzel yazmışım, ama otomatik klavyeden hepSuyu az tükettiysen ondan olabilir, 4-5 defa bir saatte bir bir batdak su bakalım, iyi gelecek mi...
Çok geçmiş olsun inşallah hafif geçip gitsinSelam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Arkadaşım manuel için hiçbir işe yaramadı dedi. O yüzden bende direkt iş güçte olucağı için elektrikli alayım diye düşündüm ama karar veremiyorum Lansinoh alıcam 2n1 die modeli var eski seri olduğu için her yerde yok. Olanlarda normal çiftliğinden daha pahalıya satıyorlar. Satıcı yorumları kafamı karıştırıyor. Bakalım Merkür retroda girdi ahahah ne kadar doğruluğu var bilemiyorum ama ister istemez aklını çeliyorTabiki hayırlısı vr sağlıklısı hangisi ise o olsun
Ben manuel aldım chicco 'nun. Elektrikli almadım şimdilik. Manuelden de bir çok kişi çok memnun ve elektrikliye göre oldukça fa uygundu fiyatı kuzu.
Zaten hatırlatma dozunu da olmuşsun canım, ben de ocakta olmuştum 3. Dozumu. Çok dikkat etsen de olabiliyor hiç üzülme. Doktorun doğru demiş, ateş olursa tekrar acile gidersin. Benim de sadece ilk gün olmuştu ateşim evde müdahale ile düşmüştü sonrası halsizlik, tat koku kaybı, kas ağrısı ile ufak ufak geçmişti. Bebekler korunaklı yerde, hem stres daha kötü etkiliyor onları, sen dinlenmene yemene içmene bakarsan hissetmez bile inşallahCanım teşekkür ederim tavsiyelerin için
Evet, hamilelik öncesi 2 doz aşım vardı ocak ayının sonunda da 3. dozumu olmuştum.
Çok dikkat ediyorduk aslında eşim de ben de ama olacağı varmış çok stres oldum bebişe bi zararı olacak diye doktorum ateşin yükselmesin bi şey olmaz dedi sürekli ateşimi kontrol ediyorum.
Bebişi de sürekli kontrol ediyorum aklım onda çok şükür bi sıkıntı yok hareketlerinde
Ah sorma valla neler neler okudum dilim varmadı demeye elim gitmedi yazmaya Allah korusun hayirlisyla geceydi gunlerimiz internete yazmayacam gali felaket tellalı gibi bişi içime kurt düşürmekten başka birşeye yaramadı hep bı kaygı içindeyimEndişelenme, Allah:ın izniyle korkulacak bir durum yoktur. Olsaydı aeni bırakmazlardı zaten. Bi de internete çok inanma tatlım, oraya karnım ağrıyor yazıyorsun kansersin öleceksin diyorhep en kötü senaryo çıkıyo...
Benim de gebelik şekerim çıktığında internette çok kötü şeyler okudum, doktoruma ulaşana kadar ne kadar üzüldüm anlatamam. Hiç de bir şey olmadı, diyetle bu zamana kadar geldim çok şükür. Tabi tedbiri elden bırakıp rahata verelim demiyorum can taşıyoruz sonuçta ama doktorlara güvenip sakin kalmalıyız. Zaten haftalarımız çok güzel şükürler olsun bu zamana geldik. Suyu fazla olan, bebeği dönmeyen, tansiyon sorunu olan, şekeri olan hatta benim gibi miyomu olan gebe kadınlar var bir sürü, hepsine mi kötü bir şey oluyor? İnternette yazanların ve olumsuz konuşanların sesini kısıyorum beynimdeAh sorma valla neler neler okudum dilim varmadı demeye elim gitmedi yazmaya Allah korusun hayirlisyla geceydi gunlerimiz internete yazmayacam gali felaket tellalı gibi bişi içime kurt düşürmekten başka birşeye yaramadı hep bı kaygı içindeyim
Yarın kontrolüm var 15.00 da.
Artık hastaneye gidenlere taze meyve sebze ye bol bol C vitamini al diyorlarmış kuzum çok geçmiş olsun
Korkma Çilek, çok şükür ki artık daha hfif atlatılıyor.Bol vitaminli sebze meyve tüketmeye çalış kuzucuk ve de dinlen
Zaten hatırlatma dozunu da olmuşsun canım, ben de ocakta olmuştum 3. Dozumu. Çok dikkat etsen de olabiliyor hiç üzülme. Doktorun doğru demiş, ateş olursa tekrar acile gidersin. Benim de sadece ilk gün olmuştu ateşim evde müdahale ile düşmüştü sonrası halsizlik, tat koku kaybı, kas ağrısı ile ufak ufak geçmişti. Bebekler korunaklı yerde, hem stres daha kötü etkiliyor onları, sen dinlenmene yemene içmene bakarsan hissetmez bile inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun inşallah hafif geçip gitsin
Geçmiş olsun canım bende 3 ay önce geçirmiştim ben çok hafif geçirmiştim sadece burun akıntım olmuştu bol bol su ve c vitaminli meyvelerle atlatmıştım. D vitamini zaten kullanıyorsundur o da iyi oluyor.Doktorunla da iletişim halinde ol canım umarım sende hafif bir şekilde atlatırsın.Selam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım