2022 ikizler burcu anneleri

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için
Evet, hamilelik öncesi 2 doz aşım vardı ocak ayının sonunda da 3. dozumu olmuştum.
Çok dikkat ediyorduk aslında eşim de ben de ama olacağı varmış çok stres oldum bebişe bi zararı olacak diye doktorum ateşin yükselmesin bi şey olmaz dedi sürekli ateşimi kontrol ediyorum.
Bebişi de sürekli kontrol ediyorum aklım onda çok şükür bi sıkıntı yok hareketlerinde

Son düzenleme:
Sağol canım teşekkür ederim İlk gün ateşim oldu zaten ondan korkup test vermeye gittim giderken de doktorumu aradım serum versinler ateşini düşürsünler dedi. Parolun serumunu yaptılar hamile olduğum için bi şey yapmak istemediler açıkçası ama iyi ki yaptırmışım serumu çünkü çok hızlı bi şekikde yükseliyordu ateşim. Bidaha ateşin yükselmesin bi şey olmaz dedi doktorum sürekli onu takip ediyorum. Ben de hamileyken 3. Dozumu olmuştum iyi ki olmuşum diyorum çünkü olmasam belki de ateşimi kontrol altına alamayacaktım

Ay çoğunluğumuzun en fazla iki- üç haftası mı kaldı

Sonraki muhabbetlerimiz, emzirme, uyku vs. olacak.... Farklı bir his..

Senin yaramaz döner belki annesi, son gün bile dönen oluyormuş
Evet az kaldı baya şaşırdım hatta daha geç bekliyordum Alt dokuda zar gibi bir yapı olmuş ondan dönemiyor olabilir dedi. Bakalım hayırlısı Allahım en güzelini sağlıklısını nasip etsin ikimiz içinde
Aynen emzirme, uyku ayyy çok güzel geliyor kulağa
Ben hala elektrikli göğüs pompası alıcam

Bende bilmiyorum korkutmak istemedi çok dikkat et dedi haftaya cumaya kadar katı diyet uyguluycam ben meraktan nette araştırdım erken doğum var ve bebekte bazı riskler oluyormuş allh korusun insallh duzelir diguma kadar
Endişelenme, Allah:ın izniyle korkulacak bir durum yoktur. Olsaydı aeni bırakmazlardı zaten. Bi de internete çok inanma tatlım, oraya karnım ağrıyor yazıyorsun kansersin öleceksin diyor hep en kötü senaryo çıkıyo...

Çok geçmiş olsun rollercığım, portakal suyu gibş vitaminli şeyler içmeye çalış, ayran da olabilir. En azından tansiyonun düşmez... Tabi onları da içemidin midenden... Çok şükür ki Arden'in keyfi yerinde
Sancıların hiç hissedilmemeai güzelmiş :)
Son günler artık, sen zaten en başından beri 19 Mayıs diyorsun... Bir kaç gün sonraaı olur belki ee çok az kaldı.

Tabiki hayırlısı vr sağlıklısı hangisi ise o olsun
Ben manuel aldım chicco 'nun. Elektrikli almadım şimdilik. Manuelden de bir çok kişi çok memnun ve elektrikliye göre oldukça fa uygundu fiyatı kuzu.

Tabiki hayırlısı vr sağlıklısı hangisi ise o olsun
Ben manuel aldım chicco 'nun. Elektrikli almadım şimdilik. Manuelden de bir çok kişi çok memnun ve elektrikliye göre oldukça fa uygundu fiyatı kuzu.
Arkadaşım manuel için hiçbir işe yaramadı dedi. O yüzden bende direkt iş güçte olucağı için elektrikli alayım diye düşündüm ama karar veremiyorum Lansinoh alıcam 2n1 die modeli var eski seri olduğu için her yerde yok. Olanlarda normal çiftliğinden daha pahalıya satıyorlar. Satıcı yorumları kafamı karıştırıyor. Bakalım Merkür retroda girdi ahahah ne kadar doğruluğu var bilemiyorum ama ister istemez aklını çeliyor

Zaten hatırlatma dozunu da olmuşsun canım, ben de ocakta olmuştum 3. Dozumu. Çok dikkat etsen de olabiliyor hiç üzülme. Doktorun doğru demiş, ateş olursa tekrar acile gidersin. Benim de sadece ilk gün olmuştu ateşim evde müdahale ile düşmüştü sonrası halsizlik, tat koku kaybı, kas ağrısı ile ufak ufak geçmişti. Bebekler korunaklı yerde, hem stres daha kötü etkiliyor onları, sen dinlenmene yemene içmene bakarsan hissetmez bile inşallah

Ah sorma valla neler neler okudum dilim varmadı demeye elim gitmedi yazmaya Allah korusun hayirlisyla geceydi gunlerimiz internete yazmayacam gali felaket tellalı gibi bişi içime kurt düşürmekten başka birşeye yaramadı hep bı kaygı içindeyim

Benim de gebelik şekerim çıktığında internette çok kötü şeyler okudum, doktoruma ulaşana kadar ne kadar üzüldüm anlatamam. Hiç de bir şey olmadı, diyetle bu zamana kadar geldim çok şükür. Tabi tedbiri elden bırakıp rahata verelim demiyorum can taşıyoruz sonuçta ama doktorlara güvenip sakin kalmalıyız. Zaten haftalarımız çok güzel şükürler olsun bu zamana geldik. Suyu fazla olan, bebeği dönmeyen, tansiyon sorunu olan, şekeri olan hatta benim gibi miyomu olan gebe kadınlar var bir sürü, hepsine mi kötü bir şey oluyor? İnternette yazanların ve olumsuz konuşanların sesini kısıyorum beynimde bakma canım sende

Artık hastaneye gidenlere taze meyve sebze ye bol bol C vitamini al diyorlarmış kuzum çok geçmiş olsun
Korkma Çilek, çok şükür ki artık daha hfif atlatılıyor. Bol vitaminli sebze meyve tüketmeye çalış kuzucuk ve de dinlen
Çok geçmiş olsun inşallah hafif geçip gitsin
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Çok şükür bugün daha iyiyim. Sağlıkla kucağımıza alsaydık hepimiz insan başka bi şey düşünemiyor

Selam kızlar maalesef covid testim pozitif çok üzgünüm
Tavsiyelerinize açığım
Geçmiş olsun canım bende 3 ay önce geçirmiştim ben çok hafif geçirmiştim sadece burun akıntım olmuştu bol bol su ve c vitaminli meyvelerle atlatmıştım. D vitamini zaten kullanıyorsundur o da iyi oluyor.Doktorunla da iletişim halinde ol canım umarım sende hafif bir şekilde atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…