2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın Gugucum...

Her sene asıyordum bu sene asmadım :)

Magnezyum ne kullanıyorsun, doktora yaz dedim çok tavsiye etmiyoruz böyle takviyeler dedi....
Ama benim tahlilde eksik çıktı, buna rağmen önermedi. Olmazsa kendim alip içeyim diyorum...
Ben suda eritilenlerin tadını sevemediğim için magosit tablet kullanıyorum canım. Hatta bayram önü bitmişti, uyurken ve gün içinde gerçekten ağrılarım arttı dün hemen aldım😍 bir de beypazarı maden suyu içmeni öneririm ilaç almak istemezsen, magnezyum oranı yüksek.
Ben astım bu sene de, hepimiz için de güzel bir doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum🌸🥰

Kızlar günaydın çok kötü boğaz ağrısı yasıyorım dünden beri ne oldu böyle anlamadım ıhlamur içebiliyoruz dimi 😭
Canımm geçen hafta ben de aynısını çektim çok kötü bi haftaydı benim için sanırım faranjit olmuştum bütün belirtiler tutuyordu. Sesim de gitmişti.
Doktorum Imumax 16+ diye bi boğaz spreyi verdi bitkisel. Tabii mucize yaratmıyor bi süre rahatlatıyor sadece ama hiç yoktan iyidir doktoruna bi sor istersen. Ihlamur da içebilirsin zencefil atıp. Öyle atlatmaya çalıştım ben de.

Herkese selam kızlar uzun süredir bakamıyorum buralara

EzgininAnnesi EzgininAnnesi Canım çok sevindim senin adına eşin için. Sağlıkla birlikte kucaklayın bebeğinizi inşallah 🙏
K kdv Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun bir dahakine bebeğinle artık 🥰
Ve herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun 😍
Bende bugün memlekette doğum yapacağım doktora gittim. Uzun uzun konuştuk 30 Mayıs- 5 Haziran haftası sezeryan için gün verecek bir sonraki kontrolde boydan ve çatı darlığından maalesef normal doğum olamayacak. Şu an her şey yolunda 33+6 olmuşuz sanırım 37+ larda gelecek sanırım oğlum dünyaya 🤗 erken mi bilemedim ama ☺️😅

EzgininAnnesi EzgininAnnesi Canım çok sevindim senin adına eşin için. Sağlıkla birlikte kucaklayın bebeğinizi inşallah 🙏
Bende bugün memlekette doğum yapacağım doktora gittim. Uzun uzun konuştuk 30 Mayıs- 5 Haziran haftası sezeryan için gün verecek bir sonraki kontrolde boydan ve çatı darlığından maalesef normal doğum olamayacak. Şu an her şey yolunda 33+6 olmuşuz sanırım 37+ larda gelecek sanırım oğlum dünyaya 🤗 erken mi bilemedim ama ☺️😅
Selam sezaryen kesin mi? Benim de kesin sezaryen ve doktor 39. Haftada alınır dedi.

Selam sezaryen kesin mi? Benim de kesin sezaryen ve doktor 39. Haftada alınır dedi.
Kesin olarak konuştuk sezeryanı 2 hafta sonra tekrar çağırdı onda da kesin günü konuşacakmışız benim normalde doğum tarihim 11 Haziran 3-4 gün geç döllenmem var ama onu saymadı 11 Haziran olarak aldı şu an doktorun hesabına göre 34+6 yız. Dediği haftada 38+ oluyoruz sanırım ben son ayda şehir değiştirmek zorunda kaldığım için işler biraz karıştı 😅🤷‍♀️

Çok şükür her şey yolunda. Seninle günümüz aynı canım ben de 33+6 yım. Biz de 6 haziran diye konuştuk doktorumla. 14 mayıstaki randevumda anesteziyi de konuşacağız, o zaman tarih de netleşir galiba. Erken değil demek ki tarihlerimiz aynı, zaten bebişin kilosu da iyise 37 sonrası yapabiliyorlar sezaryeni. Anesteziye karar verdin mi?

Çok şükür her şey yolunda. Seninle günümüz aynı canım ben de 33+6 yım. Biz de 6 haziran diye konuştuk doktorumla. 14 mayıstaki randevumda anesteziyi de konuşacağız, o zaman tarih de netleşir galiba. Erken değil demek ki tarihlerimiz aynı, zaten bebişin kilosu da iyise 37 sonrası yapabiliyorlar sezaryeni. Anesteziye karar verdin mi?
Yok canım onu konuşmadık bende daha tam araştırmadım düzgünce bakacağım 2 hafta sonra onu da netleştiririz sanırım. Benim de 20 mayısta bir sonraki randevum evet erken değil demekki. Daha hastane çantamızı hazırlamadım ay sonuna bebek geliyor bu günden sonra hiç durmamam lazım 😂

Yok canım onu konuşmadık bende daha tam araştırmadım düzgünce bakacağım 2 hafta sonra onu da netleştiririz sanırım. Benim de 20 mayısta bir sonraki randevum evet erken değil demekki. Daha hastane çantamızı hazırlamadım ay sonuna bebek geliyor bu günden sonra hiç durmamam lazım 😂
Yaparsın canım ya zaten aldık aldık yığdık eşyaları. Yıka, ütüle, yerleştir, eksikleri tamamla 2 günde bitti benim hazırlık. He sürekli bir eksik hissi var o hiç geçmiyor da, en azından alıp çıkabileceğim çantamız var hazırda, iyi hissettiriyor gelip gidip bakmak🥹🥹

Yaparsın canım ya zaten aldık aldık yığdık eşyaları. Yıka, ütüle, yerleştir, eksikleri tamamla 2 günde bitti benim hazırlık. He sürekli bir eksik hissi var o hiç geçmiyor da, en azından alıp çıkabileceğim çantamız var hazırda, iyi hissettiriyor gelip gidip bakmak🥹🥹
Evet öyle canım ☺️ Sağlıkla kucaklayalım inşallah 🙏

Ahhh canım benimm, yüreklerimiz pır pır. Eşin görevde olduğu için mi görüşemediniz, asker veya polis mi? Senin 3. Bebeğin mi maşallah yaa, diğerlernde genel anestezi mi oldun? Ben de belden uyuşturma istiyorum, o videolar beni de çok duygulandırıyor🥲🥲🥲 dayanabiliriz inşallah
Evet eşim asker Suriye'de ben hamilelimi ogrendimde o Suriye'deydi bı kere Şubat'ta geldi bide doğuma gelecek nasipse insallh 3 gebeligim diğer ikisi genel oldu bu yüzden bebekleri ayılıp görene kadar akşamı buluyordu sütumde iki üç gün inmedi ama çok rahattım korku falan yoktu şimdide Dr genel önermiyor belden yapacak bendede biraz korku var sakinleştirici veririz dedi oda uyutuyor yine aynı olacak bebeğin ilk anını goremiycem insallh dayanırım diyorum çünkü o ilk an sütün çabuk gelmesinede yardımcı oluyor normal doğum yapmışsın gibi hormaonlar aktif oluyormuş kokusunu yüzünü ilk ben görmek istiyorum insallh Hayirlisiyla alırız kucağımıza 😍🥰

Son düzenleme:
Yalnız hamilelik yaşamak çok zor gerçekten... Yanında annen vs. var mı?
Eşinle doğumda mı kavuşacaksınız... Hayırlısı kuzum ya... Seni duygusallaştıracak videolar izleme bence...
Abdülhamid Türk Müziği dinlemezmiş kasvet veriyor diye :)
Ben de ne doğum videoları izliyorum... Ne ona benzer şeyler. Ama senin izlediğin ilk temas videolarına ben de denk geliyorum... Ağlayacak kadar duygusal değilim sanırım... Sen de sana mutluluk verecek konularla ilgilen kuzum...
Umarım tez vakitte eşin de gelir, daha huzurlu olursun...
Ay kuzum aramızda en tecrübelimizin sensin.... Tabi ne yaşayacağını bildiğin için korkmakta normal... Bizim hiç bir fikrimiz olmadığı için bi cesaret var :))
Albulhamide hak verdim geçen kızıma Müslüm ve Bergen dinletirken buldum kendimi tekmelerini videoya alırken eşim dedi sen bebeğe arabaeks mi dinletiyorsun olan farkına vardım tecrübem var ama 11 sene ara veridm sanki hiç birşey kalmamış aklımda bide genel anestezi almiycam belden olacak onun korkusu var ilk temasta bende hiç olmadı gözümü actimda yavrularım doğalı çok olmuştu biri zaten kuveze girmişti kakasını yedi diye digeride çok şükür iyiydi ama o ilk an hiç olmadı normal doğum gibi görüp hissetmek çok istiyorum inslalh panikleyip tansiyonum düşmezse tadacam bu duyguyu

Yalnız hamilelik yaşamak çok zor gerçekten... Yanında annen vs. var mı?
Eşinle doğumda mı kavuşacaksınız... Hayırlısı kuzum ya... Seni duygusallaştıracak videolar izleme bence...
Abdülhamid Türk Müziği dinlemezmiş kasvet veriyor diye :)
Ben de ne doğum videoları izliyorum... Ne ona benzer şeyler. Ama senin izlediğin ilk temas videolarına ben de denk geliyorum... Ağlayacak kadar duygusal değilim sanırım... Sen de sana mutluluk verecek konularla ilgilen kuzum...
Umarım tez vakitte eşin de gelir, daha huzurlu olursun...
Ay kuzum aramızda en tecrübelimizin sensin.... Tabi ne yaşayacağını bildiğin için korkmakta normal... Bizim hiç bir fikrimiz olmadığı için bi cesaret var :))
Riskli gebelikti 3 ay yattım annem baktı eşimde evde tek kalmamı istemedi tayinciyiz bu sene doğuma denk geliyor ev topladım doğduktan sonra yapamam diye şükür onun galesi kalktı üstümden kirkliyken tasincaz baklm nasibimiz hangi şehirde onu ayrı merak ediyorum hakkımızda hayırlısı hamilelikte hiç yapmadım şeyler duygusalik tavan yaptı şu sıralar 😁

Merhaba kızlar,
Bugün buralarda çok meşhur olan Prof. Dr. Bünyamin Börekçiye gittim..
Adam nazik, iyi fakat bebişin kilosunu bile ağız ucuyla söyledi...
3 kilo olmuş bu arada :)
Doğuma kadar 3 buçuğu geçer dedi. Her şey yolunda çok şükür....
Bana diyo ki bu yaşta sezeryan olursun herhalde :)
Oysa ki daha 34 yaşındayım yanii :))))
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Ay bu doktorların hepsi başka bir şey diyor.......
Sıkma canını canım daha erken gününe var sen sezeryani neden düşünüyorsun önceden anlattiysan kaçırmışım belki

2-4 defa anca giyer bence canım, ne demişler bebeğin yediği de giydiğide haram 😂 yani mecazi olarak çabuk büyüyorlar. Ben yeni doğan olarak abartılı alışveriş yapmadım büyüdükçe sipariş ederim boşa köşede kalacağına 🤩
Yediği helal giydiği haram demişler kız 🤗

Riskli gebelikti 3 ay yattım annem baktı eşimde evde tek kalmamı istemedi tayinciyiz bu sene doğuma denk geliyor ev topladım doğduktan sonra yapamam diye şükür onun galesi kalktı üstümden kirkliyken tasincaz baklm nasibimiz hangi şehirde onu ayrı merak ediyorum hakkımızda hayırlısı hamilelikte hiç yapmadım şeyler duygusalik tavan yaptı şu sıralar 😁
Aynı durumdayım ama ben evi falan da toplamadım eşim halledecek artık 😅 Doğudan batıya mı tayincisiniz bizim 3. Bölgeden 5 e çıkacak maalesef 🤷‍♀️

Aynı durumdayım ama ben evi falan da toplamadım eşim halledecek artık 😅 Doğudan batıya mı tayincisiniz bizim 3. Bölgeden 5 e çıkacak maalesef 🤷‍♀️
Ev gitmeyen üst bölgeydi ben Konya'da tuttum aileme yakın eşim senede iki kere gelirdi insallh bu sene batıya tayinciyiz Haziran hem doğum hem yerimiz açıklanacak nasipse eşimde dogudayken bide Suriye'ye gitti hayırlısıyla sagsaglim dönerler insallh siz nerdesiniz şuan biz 2. Bölgeye tayinciyiz

Ev gitmeyen üst bölgeydi ben Konya'da tuttum aileme yakın eşim senede iki kere gelirdi insallh bu sene batıya tayinciyiz Haziran hem doğum hem yerimiz açıklanacak nasipse eşimde dogudayken bide Suriye'ye gitti hayırlısıyla sagsaglim dönerler insallh siz nerdesiniz şuan biz 2. Bölgeye tayinciyiz
Çok güzel siz bitirmişsiniz 🙏 biz Urfadaydık 3. Bölge buradan 5 çıkacak işte bekliyoruz açıklanmasını bizim de hem doğum hem tayin denk gelecek umarım çok uzun sürmez de nereye gideceğimizi önümüzü bir an önce görürüz ☺️🙏

X