Canım aslında tam tersi hiç istikrarlı olmaya gerek yok bak kitabı al oku aşağıda ekliyorum alamazsan Instagram'da bana yaz ben sana atarım PDF
yarı zamanlı sadece geceleri vs hatta haftalık bile de yapılıyor hiç istikrarlı olmayın zorlamayın kendinizi diyor yeter ki sadece geceleri yada gündüzleri yada haftasonu sağlıklı siçsin ve bilsin dönemsel olarakta altına yapıyorlarmis zaten harika haftalardaki sıçramalarda vs.
ondan bende rahatladım kafama göre ilerlerim yani
Bende ybb kullanmayı yapamam ama bez falan stok yaptım yani ama büyüyünce belki evde ybb ile denerim ki oda çişini de rahatsız edip öğretmek için
Aynen öyle en azından kaka temizliği büyüdükçe daha zor birde psikolojik olarak tüm kitaplar bezden eğitim olacaksa 3 yaş diyor 2 yaş sendromu zamanı kesinlikle yapılmamalıymis ama iletişimde bebek kakası varken istemsiz anüsünü sıkıp son ana kadar yapmıyormus bu sefer zorla azar azar yapınca herkes sanıyor ki bebek günde çok kez kaka yapar aslında tam tersi tutamıyor ve kaçırıyor belli bir süre sonra zaten altına yapmayı öğreniyor ama o pozisyonda bebek tüm bağırsağı rahatlıkla boşaltılıyor ve uykuda rahatsızlık gaz vs olmuyor annem bana küçükken yapmış bende hamileyken öğrendim o zamanlar kitap bile yok sen rahatsız olmaya başlıyordun ben hep seni tutuyordum tuvalete dedi şok oldum elimle göbeğime vururmusum hatta misafirlikte nazar değmesin diye aglatmis beni altıma zorla yaptırmış
Neyse konuyla ilgili cidden merak eden olursa bana Instagram'da yazsın atayım ince bir kitap zaten premanin anlattıklarının daha detaylı incelenmiş hali anne tuvaletim geldi de 3 yaş sonrası eğitim için orda diyor ki bebeklerin kasları gelişmedi için altına yapar ama tüm gece bebek kakasını altını kuru tutup sabah kakasını yapıyor aslında gelişmiş kasları var
@kdv canım sende sormuştun yukarda azcik anlattim bebek sinyal veriyo mesela her ağlaması farklı kaka cis olan da farklı olur yada evrensel saatler var uyanınca emme arası 3 aydan sonra emme sonrası mikirdaninca kendini çekince belli isiyecek sıcacak tuvalete bacakları kıvırıp tutuyorsun ilerde o da hep öyle o pozisyonda yapıyor ister tuvalete ister altına ama zamanla evde bezi çıkarırsın evde çünkü bezlerde çok kimyasal var hamileyken günlük ped bile kullanmamamız gerektiği gibi bebise tüm gün bağlamayız bari