2022 ikizler burcu anneleri

Yaaa nasıl güzel bir liste olmuş. Ben de bundan yararlanacağım sağolasın canım, çok duygulandım nasıl geçiyor zaman 8.aylara geldik çok şükür hepimiz için sağlıkla kolaylıkla geçsin süreç
Bir de takip ettiğim sayfalarda pipet çok önerilmiş biraz tuhaf gelebilir ama doğrulmakta zorlanırken çok iş görüyormuş ben de eklemeyi düşünüyorum

minik kuzum Atlas'ım 2 kilo olmuş neredeyse yaa
resmen adam oldu ya :)
1 hafta da 100 gram almış ama bana eksik geldi o kadar mercimek salatasına rağmen ahsdakdlahjsk
bu hafta diyet yapmaya karar vermiş olabilir hahahaah
Kızlar 32.hafta gebelik iznine ayrılıcam cuma dilekçeyi nasıl yazıyoruz
canım sen değil doktorun yazıcak
canııımmm 34 35 çok güzel haftalar allahın izni ile bir şey olmaz inşallah.
kolay şeyler yaşamadın.
son durum ne şimdi inşallah güzel haberler verirsin bize
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum sağolasın canım desteğin için Çıkarma imkanları olsa beklerler mi işleri bitti benimle
rica ederim canım ne demek. bir şey olursa buralardayım yine mutlaka sor :)

Kızlar bu arada korse muhabbeti geçmişti az önce bir doktorun soru cevabına denk geldim. Doğum sonrası hemen korse önerilmiyor diye biliyordum. Sezeryan sonrası 10.gün öneriyorum demiş. Bir doktor da uterusun yerleşmesini geciktiriyor gibi açıklamıştı doğru anladıysam. Doktorunuza danışın mutlaka korse konusunu doğum şeklinize göre ben de soracağım
Bir de o sıcaklarda takmak var ya

Zaman çok güzel geçiyor ya son haftalar bı geçmiyor diye duydum ama şimdilik güzel bir yandan hemen olsun diyorum diğer yandan daha dur temizlik işler bitmedi diyorum öyle konuşuyor gidiyoruz bebisimle bol bol kitap okuyorum bide pipet çok mantıklı sezeryan olma ihtimaline karşı ben onuda ekliyim çantaya hatta hast. kafeterya ya gidip bir kontrol edeyim var

Ah benim de öyle. Resmen vakit yaklaşmış hissediyorum 2 ay var aslında görünürde ama sanki yetiştiremeyecekmişim gibi bir his bayramda iznim de başlayacak bir de ben gurbette tekim aileler hep uzakta o yüzden erken de olsa bayramda evde olacağımdan çantayı hazırlamaya başlarım diyorum fazla ağırlaşmadan bir şeyler tamamlanmış olunca daha rahatlanılıyor sanki minnoşumun odasını seçmedik daha yemek konsolum var zaten o minnoşun odasında yemek takımımı mutfağa götürüp o kısmı boşaltıp dolabı gelene kadar ütülerini bitirirsem oraya koyacağım şimdiden sonradan elim ayağıma dolaşmasın.
Annem hem uzak hem çalışıyor hem de taşınma durumları çıktı üstüne yoksa bu süreçte yanımda olsun çok isterdim, inşallah doğumdan sonra yanımda olacak

Kızlar 32.hafta gebelik iznine ayrılıcam cuma dilekçeyi nasıl yazıyoruz
Canım kızlar yazmış ben de öyle biliyorum çalışamaz raporu alıp iş yerinde özlük işleriyle kim ilgileniyorsa o birime veriyorsun SGK’ya bildirimi onlar yapıyor biz değil, yine de sor istersen garanti olsun
Canım çok sevindim maşallah kuzuya eee bişi kalmadı kiii

Ay aynıyız resmen tabi benim kayınvalidem yakın ama annemler uzakta 8 saat bide annem bayramdan sonra taşınacak ben taşınırken doğurma dedi tamam dedim de apar topar kalkıp gelir artık neyse ki bebek olunca gelebilecek bende beşiği vs hazır değildi bı dolabı boşalttım sildim yıka ütüle yaptım orda biriktirdim üç gün önce işte herşeyi kuruldu hemen yerleştirdim iyiki yapmışım öyle ütü işi gerçekten çok zormuş birde renkleri vs ayırıp atıyorsun kurumuyor yani bı iki haftam evde darmadağın geçmişti

Maşallah, gözünüz aydın. Erken gelmeye niyetli minik kuş )
Kansızlığı çay da çok etkiliyor. İçiyorsan, az içmeye çalış...

yarın

@baldan_madam ve D dere06 'nın kontrolü var

bakalım kuzular kaç kilo olmuş ve bakalım nst ye sokacak mı doktor

güzel haberlerle gelin kızlar
Kızlar biz kontrolümüzden çıktık herşey yolundaymış çok şükür
Karnımdaki sertleşme ve gerilmeyi sordum bu bizim beklediğimiz bi durum çok normal dedi
Hiç erken doğacak gibi bi durumu da yokmuş halinden çok memnun sanırım
Ağrım yada sancım olmadığı için bu sefer nst ye almadı 34. Haftada tekrar gideceğim o zaman nts ye alacakmış

Oh oh gözün aydın Dere. Her şeyin yolunda olması şahane....
Kaç kilo olmuş minnoşun. Senin bebiş erkek mi kız mı kuzu. Belki yazmışsındır ama hatırımda kalmamış.

Yaaaa bir de o var geçen Bimde renk mendillerinden gördüm makineye atılıyormuş ondan aldım olur ya ilk yıkama diye desenleri renk verir diye mümkün oldukça ayırıp ayrı ayrı atmaya çalışacağım.
Ben de bayramda başlayayım geç kalmadan bir de ütü işi var zaten geçen bir ton ütü yaptım otura otura ama minnoşunkileri zevkle ütülerim ağlarım ben ama ya sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip olsun miniklerimize

ben aldım kuzucum. aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba bilmiyorum ama. aldığımın linkini atayım JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bende aldım canım nette indirime girmişti 100 liraya almıştım 3lü setini

Eklentiler

• 704BCA71-A3CF-4AC8-9824-957B6BE7D36D.png
    461,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 71C32C25-C64E-4737-9B61-29EF97FFFA17.png
    503,6 KB · Görüntüleme: 24
Maşallah canım aman memnun memnun dursunlar yav, bugün haziran anneleri grubundan bir arkadaşın suyu geldiği için doğum yapacaktı. Okuyunca tedirgin oldum, o kadar da yakınız aslında
Ben aldım canım trendyoldan, çok uygun diye baya oldu alalı, biraz artmış fiyatı. Fermuarlı oluşunu sevdim istediğim seviyede açık bırakabilirim, müslin tercih ettim ben yazın sıcakta hava alsın diye. Çooook çeşit var ben en basic olanı tercih ettim.

Gözünaydın canım Ayyy 34 falan neler konuşuyoruz

Ben geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı

2000 üzeri olunca bana biraz daha bi rahatlama geliyo, derin bi nefes alıyorum aslında
ohh çok şükür yavaş yavaş tüm minnoşlar hdm 30. haftalara geliyo hdm 2 kiloya yaklaşıyo

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…