- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.501
Evet onları o zaman ben 1-2 azaltayım haklısın süt poşeti hastane istiyor sanırım o kuvez vs durumlarına karşı alternatif gibi zaten incecik diye 5 tane koyarım nolur nolmazOhh bir rahatlık geliyor dimine güzel hazırlamışsın canım eline sağlık. Baba bile düşünülmüş
Sütyen ve atlet ikisinden de 3-5 adet fazla olmuş. Sezaryen olsa bile 2 gün kalınıyor hastanede. İlk gün zaten bir süre hastane önlüğüyle geçiyor içimiz cıbıl
Bir de bana dedikleri zaten ilk günler sütün damla damla gelir saklama poşeti kullanmazsındı.
Yok bu e bebekte satiliyo hamile kilodu gibi bel kısmı kocaman iki tane aldım ben iki tanede evden büyük koydum ama eşimin hiç kullanmadığı boxerdan da koycam sanirimEllerine sağlıkeksiğiyle fazlasıyla hazır ya önemli olan o bence bi tur hastane Çıkışı hazırladım bi rahatladım kendimi iyi hissettikçe tamamlayacağım ben de, lohusa külodu ne ki depend olanlar mı
Gözünaydıngelmesin daha erken çıkışlar kapalı takılsın güzel güzel böyle
Ben kaynatarak yaptım 6-7 dk ama ilk bütün herşeyi plastik oyuncaklar dahil bu emzik biberon temizleyici ile yıkadım o zaten bakterileri öldürürmüş ama suda vs bakteri varsa diye sterilize edilebilir yazanların hepsini kaynatıp maşayla alıp kuruttum. Peluş oyuncakları da bebeğin kıyafet deterjanı ile yıkadım kuruttum ve ütülemedim ama yüksek sıcaklık diye ütünün buharını tuttum makine almayı düşünmüyorum çünkü emziricem isallah biberon ve emzik aldim ama kullanıma gerek kalmaz umarımEsra bu arada sterilize işini makineyle mi yaptın normal kaynattın mı?
Bende hiç kullanmadım canım ama hızlı toparladığını duydup hep doktora da danışarak kullanacağım . Sıcakla birlikte daha hızlı gider belkiBen de soracağım doktora, korse de hayatımda hiç kullanmadım.. Ne gıcık bir şey yaaaa. Nasıl kullanıcaz o sıcaklarda....
Benim de öyle oluyor canım. Yemekten ayakta kalmaktan falan oluyor bir nevi savunma mekanızması gibi düsün. Hani yürüyüsten gelince tas gibi olur ya öyleKızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Sen yazmıyorsun canım doktordan calısamaz raporu alıyorsun ve muhasebeye yolluyorsun ya da işyerine veriyorsun o veriyorKızlar 32.hafta gebelik iznine ayrılıcam cuma dilekçeyi nasıl yazıyoruz
Ben 2 doz oldum 3. Dozu bebek doğduktan 3 ay sonra dediPazartesi gunu oldum ben 3 doz hatirlatmaya hala kolum agriyor normalmiki
Google 32. hafta gebelik izin dilekçesi yaz örnekleri çıkıyor kuzu..Kızlar 32.hafta gebelik iznine ayrılıcam cuma dilekçeyi nasıl yazıyoruz
yarın buralar cümbüşlü
S ssummer
Dreamgirls
@kdv sabah 9 diye yazmıştınnn
EzgininAnnesi 'ün de kontrolü var
bakalım bebeler kaç kilo olduinşallah güzel poz verirler ve güzel haberlerle gelirsiniz kızlar
minnoşum 1600 olmuş kocaman kız oldu valla artık tepikler kuvvetli1600gr ile selamlar
29 görünen haftamız 31 imiş.
-2 kilo veren ben
Enfeksiyon var o da inşallah geçecek.
Kansızlık çıktı ilaç arttırıldı.
Artık dikkatli ol dedi Dr.
37 38 de isteriz ama senin kız 34 35 te gelecek gibi dedi.
Sağolsun gayet hareketli bı kız
* Yazamıyorum ama takipteyim. Sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ...
Hoşgeldin Canancım
Haftanda ilerlemiş neden hala bir ay kontrol süren düşürsünler onu biz minnoşlarımızı özlüyoruz
Kaç gündür giremedim yeni gördüm canım çok şükür gördük aşık olmamak elde miMaşallah canımkocaman oldular artık kalsiyum ben de kullanıyorum, magnezyumla birlikte, baya rahatlattı beni de. Yaaa yüzünü gösterdi mi sonunda ahhh aşık oldun dimi sezaryen kardeşliği Benim de 38+2 aksilik olmazsa
MaşallahBen geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı
Güzel haberlerle gelsinler inşallah bol fotolu
yarın
baldan_madam ve D dere06 'nın kontrolü var
bakalım kuzular kaç kilo olmuş ve bakalım nst ye sokacak mı doktor
güzel haberlerle gelin kızlar
Selamlarrr hoşgeldinKızlar hepinize selamlar bende çok uzun zaman oldu giremedim. Bir suredir kabuğuma çekilmiştim. Doğum yaklaştıkça nasıl dogurcagim konusunda heyecanlar yaşıyorum. Umarım herkes çok iyidir bizde herşey yolunda. Hastane çantaları hazır mı herkesin birde bebiş odaları. Malum bazıları sürpriz yapmayı seviyor
Bizim her şey hazır çok şükür bir tek benim eşyalarım kaldı anneler en sonKızlar hepinize selamlar bende çok uzun zaman oldu giremedim. Bir suredir kabuğuma çekilmiştim. Doğum yaklaştıkça nasıl dogurcagim konusunda heyecanlar yaşıyorum. Umarım herkes çok iyidir bizde herşey yolunda. Hastane çantaları hazır mı herkesin birde bebiş odaları. Malum bazıları sürpriz yapmayı seviyor
Biz iki kontroldür 3 haftada bir gidiyoruz bugün tam 30+0 olduk nst de başladıBundan sonra sanırım 2 haftaya düşecek canım.
Sen ne kadarda bir gidiyorsun kontrole?
.
Amin canımm inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı1600gr ile selamlar
29 görünen haftamız 31 imiş.
-2 kilo veren ben
Enfeksiyon var o da inşallah geçecek.
Kansızlık çıktı ilaç arttırıldı.
Artık dikkatli ol dedi Dr.
37 38 de isteriz ama senin kız 34 35 te gelecek gibi dedi.
Sağolsun gayet hareketli bı kız
* Yazamıyorum ama takipteyim. Sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ...
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum sağolasın canım desteğin içinrapor aldıktan sonra hiç bir şey yapamazlar kuzucum. sen bence 29 nisan da git 32+0 raporunu al işini sağlama al
zaten hamilesin seni çıkartmaları yasak işten.
hemen işe iade davası açarsın
ben yemek yedikten sonra nefes alamıyorum resmen şişlikten