2022 ikizler burcu anneleri

Evet onları o zaman ben 1-2 azaltayım haklısın süt poşeti hastane istiyor sanırım o kuvez vs durumlarına karşı alternatif gibi zaten incecik diye 5 tane koyarım nolur nolmaz
Yok bu e bebekte satiliyo hamile kilodu gibi bel kısmı kocaman iki tane aldım ben iki tanede evden büyük koydum ama eşimin hiç kullanmadığı boxerdan da koycam sanirim
Esra bu arada sterilize işini makineyle mi yaptın normal kaynattın mı?
Ben kaynatarak yaptım 6-7 dk ama ilk bütün herşeyi plastik oyuncaklar dahil bu emzik biberon temizleyici ile yıkadım o zaten bakterileri öldürürmüş ama suda vs bakteri varsa diye sterilize edilebilir yazanların hepsini kaynatıp maşayla alıp kuruttum. Peluş oyuncakları da bebeğin kıyafet deterjanı ile yıkadım kuruttum ve ütülemedim ama yüksek sıcaklık diye ütünün buharını tuttum makine almayı düşünmüyorum çünkü emziricem isallah biberon ve emzik aldim ama kullanıma gerek kalmaz umarım

Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Benim de öyle oluyor canım. Yemekten ayakta kalmaktan falan oluyor bir nevi savunma mekanızması gibi düsün. Hani yürüyüsten gelince tas gibi olur ya öyle

1600gr ile selamlar
29 görünen haftamız 31 imiş.
-2 kilo veren ben
Enfeksiyon var o da inşallah geçecek.
Kansızlık çıktı ilaç arttırıldı.
Artık dikkatli ol dedi Dr.
37 38 de isteriz ama senin kız 34 35 te gelecek gibi dedi.
Sağolsun gayet hareketli bı kız

* Yazamıyorum ama takipteyim. Sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ...

minnoşum 1600 olmuş kocaman kız oldu valla artık tepikler kuvvetli

34-35 'te güzel haftalar çok şükür ama belli olmaz 36 'ları 37'leri de bekleyebilir çünkü dirayetli bi kızdan bahsediyoruz

Kaç gündür giremedim yeni gördüm canım çok şükür gördük aşık olmamak elde mi
Hayırlısıyla zamanında doğum olsun inşallah hepimizin

Kızlar hepinize selamlar bende çok uzun zaman oldu giremedim. Bir suredir kabuğuma çekilmiştim . Doğum yaklaştıkça nasıl dogurcagim konusunda heyecanlar yaşıyorum. Umarım herkes çok iyidir bizde herşey yolunda. Hastane çantaları hazır mı herkesin birde bebiş odaları. Malum bazıları sürpriz yapmayı seviyor

Selamlarrr hoşgeldin Ben eksik tamamlamayla uğraşıyorum temizlik anlamında daha hiçbir şey yapmadım

Bizim her şey hazır çok şükür bir tek benim eşyalarım kaldı anneler en son

Amin canımm inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı maşallah çiçeğim yaaa ne güzel büyümüş

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum sağolasın canım desteğin için Çıkarma imkanları olsa beklerler mi işleri bitti benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…