2022 ikizler burcu anneleri

Açık miyom ameliyatı sezeryanla aynı neredeyse sanırım?
Dikişlerin izi kalıyor mu kuzum... Bir de eriyen dikiş mi yapııyorlar... Ya da yapıştırıyorlar mı :) Öyle bir şey duymuştum ,

Gümüş kapakları tecrübe edenler çok methediyor. Hayat kurtarıcı diyorlar :)
Bende bugün kullanmaya başladım, iyi ki hatırlattın unutmuştum ben rollerım ...

Kremlerini haftada bir iki de olsa da sür kuzum. Ne olur ne olmaz. Çatladımı telafisi çok zor olabilir

Açık miyom ameliyatı sezeryanla aynı neredeyse sanırım?
Dikişlerin izi kalıyor mu kuzum... Bir de eriyen dikiş mi yapııyorlar... Ya da yapıştırıyorlar mı :) Öyle bir şey duymuştum ,
Evet evet kesi aynı kuzum sezaryen kesisi, benimki 11 cm, yine aynı yerden olacak. Yapıştırma dedikleri estetik dikiş canım, görünen ip falan yok, içten eriyen iple dikiyorlar, dışta görünen incecik bir çizgiydi, sanki bir yere sürteriz ya kolumuzu çizilir öyleydi. O da geçiyor hemen zaten. Eski sezaryenlileri asla dinlemeyin

Yaaaa minnoşa bak sen, gizemli takılıyor :) Ben görmüştüm yüzünü bir kaç kere ... Çok ilginç bir hisss....
30 Haftalık mısınız summercım. Maşallah iyi büyümüş tospikkkk...
Gözünüz aydın güzel haberler devam etsin

O kadar az olması harika.... Kaç güne ayaklanmıştın Gugucum....

rapor aldıktan sonra hiç bir şey yapamazlar kuzucum. sen bence 29 nisan da git 32+0 raporunu al işini sağlama al
zaten hamilesin seni çıkartmaları yasak işten.
hemen işe iade davası açarsın
Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
ben yemek yedikten sonra nefes alamıyorum resmen şişlikten

O kadar az olması harika.... Kaç güne ayaklanmıştın Gugucum....
Canım zaten ilk gün hastanede hemen yürütüyorlar. Ertesi gün yürüyerek çıktım ve annemin evinde asansör yok, 3 kat merdiven de çıktım. Evde hep yürüdüm. Ama hiç dikişlerimi zorlamadım ve çok faydasını gördüm. Bence sezaryen sonrası yürümek ayaklanmak önemli ama ben eve geldim temizlik yaptım, dolap sildim diyenleri biraz aceleci buluyorum. Sonuçta bir operasyon geçiriliyor. Vücudu zorlamamak lazım. Zor kısmı bir hafta 10 gün sonra zaten dikişler de kaynıyormuş, sen de kendini baya iyi hissediyorsun zaten.

Eskiden sararlarmış çarşaf gibi bir şeyle onu duymuştum ama görüntüsünü hayal edemiyorum hiç görmedim. Etrafımda da çok hamile yakından görmedim açıkcası Şu an hiç onu düşünmedim açıkçası Doktor söyler heralde gerekliyse diye düşündüm

Demekki 2 haftaya sezeryan dikişleri iyileşiyor mu.... Hmm bakalım yaa ne yapıcaz. Zaman azalıyor :)
Kesin bünyeden bünyeye değişiyor bence. Çünkü sezeryan olup şıp diye kalkan da var acısını çekende, normal olanda da benzer durumlar oluyor sanırım. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Kızlar bende herşeyi yıkadım ütüledim oyuncaklara kadar sterilize ettim vs şimdide ilk defa listeyi yaptım zaten listede eksik olan birşeyde kalmamıştı bitek yerleştirecegim paketleyip hastane de evime 20 dk araçla o yüzden gereksiz birşey koymak istemiyorum hastane listesine istinaden daha çok hazırladım eksik veya fazla gördünüz birşey var ise söyler misiniz ? Şampuan rezene çayı hemşireye verilen hastane çıkışı bebek havlusu banyo havluları hastane gerek yok diyor diye yazmadim bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilede gerek yok diyor ama olsun benim içime sinmez diye yazdım

Eklentiler

• 16504589167576139919107205454868.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…