- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.481
Yaaaa maşallaaaahh ne güzel de büyüdülerminnoşumu gördük bugün 1900 gram olmuş.
her şey çok yolunda dedi.
bir maşallahınızı alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa maşallaaaahh ne güzel de büyüdülerminnoşumu gördük bugün 1900 gram olmuş.
bir maşallahınızı alırız
gözlerimizin önünde büyüyorlar :)Yaaaa maşallaaaahh ne güzel de büyüdüler
Ohh bir rahatlık geliyor dimi ne güzel hazırlamışsın canım eline sağlık. Baba bile düşünülmüşKızlar bende herşeyi yıkadım ütüledim oyuncaklara kadar sterilize ettim vs şimdide ilk defa listeyi yaptım zaten listede eksik olan birşeyde kalmamıştı bitek yerleştirecegim paketleyip hastane de evime 20 dk araçla o yüzden gereksiz birşey koymak istemiyorum hastane listesine istinaden daha çok hazırladım eksik veya fazla gördünüz birşey var ise söyler misiniz ? Şampuan rezene çayı hemşireye verilen hastane çıkışı bebek havlusu banyo havluları hastane gerek yok diyor diye yazmadim bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilede gerek yok diyor ama olsun benim içime sinmez diye yazdım
Vallahi doktor doğum pozisyonunda ama dönebilir belli olmaz dedi aman saglıklı olsun daaaa dönmüş müü benimki hâlâ takılıyo kafasına göre
çok şükür senin de her şey yolunda
bayram sonrasına az kaldı bi de artık kocaman oldular kameraya sığmıyolar
7den sonra dönmesi normalmiş ya bi sorun yokmuşYaaa maşallah sizee geçen hafta benimki de dönmüştü, ne acelesi varsa
ohhh bugün herkes güzel haber getirdi.Ben geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı
Ellerine sağlık eksiğiyle fazlasıyla hazır ya önemli olan o bence bi tur hastane Çıkışı hazırladım bi rahatladım kendimi iyi hissettikçe tamamlayacağım ben de, lohusa külodu ne ki depend olanlar mıKızlar bende herşeyi yıkadım ütüledim oyuncaklara kadar sterilize ettim vs şimdide ilk defa listeyi yaptım zaten listede eksik olan birşeyde kalmamıştı bitek yerleştirecegim paketleyip hastane de evime 20 dk araçla o yüzden gereksiz birşey koymak istemiyorum hastane listesine istinaden daha çok hazırladım eksik veya fazla gördünüz birşey var ise söyler misiniz ? Şampuan rezene çayı hemşireye verilen hastane çıkışı bebek havlusu banyo havluları hastane gerek yok diyor diye yazmadim bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilede gerek yok diyor ama olsun benim içime sinmez diye yazdım
Gözünaydın gelmesin daha erken çıkışlar kapalı takılsın güzel güzel böyleBen geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı
ben sadece kıyafetleri yıkamak ile yetindim hahahha tebrik ederim valla seniKızlar bende herşeyi yıkadım ütüledim oyuncaklara kadar sterilize ettim vs şimdide ilk defa listeyi yaptım zaten listede eksik olan birşeyde kalmamıştı bitek yerleştirecegim paketleyip hastane de evime 20 dk araçla o yüzden gereksiz birşey koymak istemiyorum hastane listesine istinaden daha çok hazırladım eksik veya fazla gördünüz birşey var ise söyler misiniz ? Şampuan rezene çayı hemşireye verilen hastane çıkışı bebek havlusu banyo havluları hastane gerek yok diyor diye yazmadim bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilede gerek yok diyor ama olsun benim içime sinmez diye yazdım
Teşekkür ederim canımohhh bugün herkes güzel haber getirdi.
sağlıkla gelsin
Bence de ama bir yanım da tamam güldük eğlendik gel artık diyorEllerine sağlık eksiğiyle fazlasıyla hazır ya önemli olan o bence bi tur hastane Çıkışı hazırladım bi rahatladım kendimi iyi hissettikçe tamamlayacağım ben de, lohusa külodu ne ki depend olanlar mı
Gözünaydın gelmesin daha erken çıkışlar kapalı takılsın güzel güzel böyle
Maşallah kocaman olmuş, gözünüz aydın kuzuBen geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı
Sağol canım benimMaşallah kocaman olmuş, gözünüz aydın kuzu
Maşallah bebişe her şeyin yolunda olmasına sevindimBen geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı
Sağol canım benim atlatabilsek şu günleri az kaldıMaşallah bebişe her şeyin yolunda olmasına sevindim
Esra bu arada sterilize işini makineyle mi yaptın normal kaynattın mı?Kızlar bende herşeyi yıkadım ütüledim oyuncaklara kadar sterilize ettim vs şimdide ilk defa listeyi yaptım zaten listede eksik olan birşeyde kalmamıştı bitek yerleştirecegim paketleyip hastane de evime 20 dk araçla o yüzden gereksiz birşey koymak istemiyorum hastane listesine istinaden daha çok hazırladım eksik veya fazla gördünüz birşey var ise söyler misiniz ? Şampuan rezene çayı hemşireye verilen hastane çıkışı bebek havlusu banyo havluları hastane gerek yok diyor diye yazmadim bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilede gerek yok diyor ama olsun benim içime sinmez diye yazdım
Ben de peluş oyuncakların sterilize işlemini merak ediyorum. Nasıl yapmalıyız?Esra bu arada sterilize işini makineyle mi yaptın normal kaynattın mı?
Woaaawww maşallah yaaa ne kalmış ki 2500 olmayaaaaBen geldiiim hiçbir sıkıntı yokmuş. 2200 gram olmuşuz baş aşağı gelmeye hazır ama sancım yok nst de her şey normal çıktı
minnoşumu gördük bugün 1900 gram olmuş.
bir maşallahınızı alırız
yaa özel not kısmına bayıldımmmmKızlar bende herşeyi yıkadım ütüledim oyuncaklara kadar sterilize ettim vs şimdide ilk defa listeyi yaptım zaten listede eksik olan birşeyde kalmamıştı bitek yerleştirecegim paketleyip hastane de evime 20 dk araçla o yüzden gereksiz birşey koymak istemiyorum hastane listesine istinaden daha çok hazırladım eksik veya fazla gördünüz birşey var ise söyler misiniz ? Şampuan rezene çayı hemşireye verilen hastane çıkışı bebek havlusu banyo havluları hastane gerek yok diyor diye yazmadim bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendilede gerek yok diyor ama olsun benim içime sinmez diye yazdım