2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Artık bir şeye normal derken de çekiniyor insan çünkü herkesin farklı
Benim yürüyünce karnım birden taş gibi oluyor, oturunca geçiyor, genellikle dinlenince geçiyorsa sorun yok şeklinde yorumluyor doktorlar.
Durup dururken mi sertleşiyor, sertleşip geri yumuşayıp tekrar mı sertleşiyor? Sanırım bunlar önemli, kontrol ne zamandı nst girebilirsin belki, içinnrahatlar

Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Benim de sabah kalktığımda yumuşak oluyor, yorulunca ya da ayakta çok kalınca sertleşiyor. Akşamları da bazen sert oluyor. Göbek deliğimin yanı acıyor bi de, ordan sivri bişey çıkıyor gibi oluyor

Sağol Esracım. Smoothi güzel fikir. Bende smoothie ye sarabilirim valla çok iyi fikir. Hem tadı da çok güzel oluyor.

Valla bebişler diyor ben büyümeme bakarım, sen ne yapıyosan yap anniş :)
Fsıtık ezmesini muza mı sürüyordun kuzum. Alayım ben de :) Tuğba'nın ürünleri güzel oluyor. Bursa'da genelde ordan alışveriş yapıyordum. Öneri için sağol Gugucum...

SanatkarSeyyah senin de hafiften acıtmaya başladı mı hareketleri kuzum?

galiba güçlendikleri için acımaya başlıyor artık
Hele yatınca sanki ramazan davulu mübarek :) Dan dan nasıl sert vuruyor :) Kocaman oldular ya ondan bu cakalar :)

Bir de titriyor gibi oluyor ya arada o çok tuhaf bir his :) Neden titriyorlar ki acaba

Tahlil sonucunda protein (serum ve vücut sıvıları) yazıyor. Değer aralığı 56-82, benimki 57 çıkmış.
Çaysız da olmuyor gerçekten. Bi de bitki çayları da yasak ee biz ne içelim :) Orman meyveli sütte güzel oluyordur. Afiyet olsun. Aslında bak iyii hatırlattın kefirde içebiliriz. O da lezzetli. Belki de açık ve 3-4 bardak çay bardağı çay da çok etkilemez... :) Yarasın Mügecim

Son düzenleme:
Benim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)

Bu arada karın demişken karnı çatlayan oldu mu kızlar?
Bir de bir şey söyleyeceğim... Bir arkadaşım sezeryan oldu doktoru iyi bir doktor tecrübeli. Adamın kendi yöntemi varmış, sezeryandan sonra karnına kum torbası koyuyormuş. Bu kum torbası hem pis kanın daha iyi gitmesini sağlıyormuş hem de karnın daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyormuş...

Büyük ihtimal bunu her doktor yapmıyordur. Peki biz doğumdan sonra karnımızın sarkmaması için ne yapmalıyız?

Önerisi olan var mı?

benim henüz çatlamadı bi de iyice saldım 1 aydır hiçbir şey sürmüyorum da inşallah çatlamazz

bu arada gümüş kalkanları dün itibariyle kullanmaya başladım ben 1 ay kaldı neredeyse o sebeple başlayayım dedim

kum torbası değişik bi bilgi korse de söylüyolar ama o sıcakta nasıl kullanıcaz korse

Aa güm0ş kapaklarımız var bizimmNasıl kullanıyorsun, günde 1 saat mi? Ben bi kere kullandım merak edip. Şunu farkettim taktıktan bir müddet aonra oraya yapışıyor sanki.. Gerçi 1 defa denedim. Ben de kullanayım yarından itibaren.
Bir de sezeryan olursa korse kullanılır mı ki?
Kremleri banyodam sonra sürüyorum. Sen de sür. Bir de şöyle nir şey var. Şimdi çatlamayıp, doğumdan sonra da büzüşebilirmiş Benim de çatlamadı çok şükür

Evet sabah kalktığımda gerginlik şişkinlik yok ama gün içinde sert ve gergin oluyor. Nst ye 28. Haftamda girmiştim sancı yok demişti. Kontolüm de perşembe günü

Benim de sabah kalktığımda yumuşak oluyor, yorulunca ya da ayakta çok kalınca sertleşiyor. Akşamları da bazen sert oluyor. Göbek deliğimin yanı acıyor bi de, ordan sivri bişey çıkıyor gibi oluyor
Evet canım benim de öyle öğretmenim gün içinde sürekli ayakta oluyorum ama geçen hafta ara tatildeydik o zaman da öyle oldu. Benim de göbek deliğimin etrağfı bazen gergin olup acıyor bazen de sivri bişey çıkıyor

Benim gün içinde sürekli gergin oluyor ama sancım falan yok hiç.
Ben doğumdan sonra doktoruma da danışarak hemen korse kullanmayı düşünüyorum.

Çatlak yok gibi ama her yeri göremiyorum tabi
Kum torbasını birkaç gün önce bir instagram sayfasında okudum. Şaşırdım hatta nasıl olabilir ki diye..
Kimisi korse diyor kimisi uzun bez parçaları ile sarma diyor. Benim hiçbir fikrim yok

Doğumdan sonra korse kullanan arkadaşlarımın karınları hızlı toparlandı. Sıcakta belki yağ yakımını da hızlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…