- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.421
Artık bir şeye normal derken de çekiniyor insan çünkü herkesin farklıKızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Benim de sabah kalktığımda yumuşak oluyor, yorulunca ya da ayakta çok kalınca sertleşiyor. Akşamları da bazen sert oluyor. Göbek deliğimin yanı acıyor bi de, ordan sivri bişey çıkıyor gibi oluyorKızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Pazartesi gunu oldum ben 3 doz hatirlatmaya hala kolum agriyor normalmikigünaydın kızlar gecikmeli olarak tetanoz aşımı oldumgelsin kol ağrısı
o kadar parça parça uyudum ki kafam bi milyon
Benim 22sin tatlışım 20-21 sonradan almıştım hepsini iptal ettim ilk aldığım tarihte gidicemyarın buralar cümbüşlü
@ssummer
Dreamgirls
@kdv sabah 9 diye yazmıştınnn
@nilozgul 'ün de kontrolü var
bakalım bebeler kaç kilo olduinşallah güzel poz verirler ve güzel haberlerle gelirsiniz kızlar
Sağol Esracım. Smoothi güzel fikir. Bende smoothie ye sarabilirim valla çok iyi fikir. Hem tadı da çok güzel oluyor.Bende normalde çok çay ve kahve içerim şöyle ki çayı şekerli içerdim şekersiz içmeye başladım baya açık oldu icmelerim neyrdeyse yariya demi düştü oyle yapabilirsin geceleri de yemekten sonra meyve tabağı hazırlıyorum uyumadan da süt ısıtıp azcik nesquik katıp içiyorum bide gün içinde türk kahvesini artık sütlü yapıyorum yada muzlu sütlü smotty hazırlıyorum içine biraz yulaf katıp kabızlığa etki etsin diye bazen soda içiyorum elbette hiçbiri çay yerini tutmuyor ama içecek ihtiyacımı karşılıyor benim
Valla bebişler diyor ben büyümeme bakarım, sen ne yapıyosan yap anniş :)Öyle oluyormuş canım, bebek ihtiyacını her şekilde alırmış, biz halsiz düşebiliriz o yüzden daha sık ve daha çok protein ve sağlıklı yağ yemek gerek. Hain dombikler yaa sömürüyorlarbeslenmenin güzel olduğuna eminim hem extra vitamin almıyorsun hem bebiş de iyi gidiyor maşallah demek ki biraz ekleme yapsan yetecek
Tuğba Kuruyemiş Fıstık Ezmesi Sürülebilir Parçacıklı 300 gr (ŞEKERSİZ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tuğba Kuruyemiş Fıstık Ezmesi Sürülebilir Parçacıklı 300 gr (ŞEKERSİZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hele yatınca sanki ramazan davulu mübarek :) Dan dan nasıl sert vuruyor :) Kocaman oldular ya ondan bu cakalar :)SanatkarSeyyah senin de hafiften acıtmaya başladı mı hareketleri kuzum?
galiba güçlendikleri için acımaya başlıyor artık
Tahlil sonucunda protein (serum ve vücut sıvıları) yazıyor. Değer aralığı 56-82, benimki 57 çıkmış.Kanda protein hangi değer canım anlamadım onu? Çayı ben de çok içiyorum, kahvaltıda bari içmeyim diye onun yerine aynes kolajen süt orman meyveli ondan içiyorumOrdan 1 bardak azalttım çayı günün geri kalanında 3-4 çay bardağı içiyorum yaa valla canım istiyor napim
Esra seni göremiyordum nerelerdesin yazacaktım hoşgeldin
Benim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
sana zaten parantez açıp 20-21-22 yazmışım not alırkenBenim 22sin tatlışım 20-21 sonradan almıştım hepsini iptal ettim ilk aldığım tarihte gidicem
Hele yatınca sanki ramazan davulu mübarek :) Dan dan nasıl sert vuruyor :) Kocaman oldular ya ondan bu cakalar :)
Bir de titriyor gibi oluyor ya arada o çok tuhaf bir his :) Neden titriyorlar ki acaba
benim henüz çatlamadı bi de iyice saldım 1 aydır hiçbir şey sürmüyorum daBenim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)
Bu arada karın demişken karnı çatlayan oldu mu kızlar?
Bir de bir şey söyleyeceğim... Bir arkadaşım sezeryan oldu doktoru iyi bir doktor tecrübeli. Adamın kendi yöntemi varmış, sezeryandan sonra karnına kum torbası koyuyormuş. Bu kum torbası hem pis kanın daha iyi gitmesini sağlıyormuş hem de karnın daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyormuş...
Büyük ihtimal bunu her doktor yapmıyordur. Peki biz doğumdan sonra karnımızın sarkmaması için ne yapmalıyız?
Önerisi olan var mı?
Aa güm0ş kapaklarımız var bizimmbenim henüz çatlamadı bi de iyice saldım 1 aydır hiçbir şey sürmüyorum dainşallah çatlamazz
bu arada gümüş kalkanları dün itibariyle kullanmaya başladım ben 1 ay kaldı neredeyse o sebeple başlayayım dedim
kum torbası değişik bi bilgikorse de söylüyolar ama o sıcakta nasıl kullanıcaz korse
Evet sabah kalktığımda gerginlik şişkinlik yok ama gün içinde sert ve gergin oluyor. Nst ye 28. Haftamda girmiştim sancı yok demişti. Kontolüm de perşembe günüArtık bir şeye normal derken de çekiniyor insan çünkü herkesin farklı
Benim yürüyünce karnım birden taş gibi oluyor, oturunca geçiyor, genellikle dinlenince geçiyorsa sorun yok şeklinde yorumluyor doktorlar.
Durup dururken mi sertleşiyor, sertleşip geri yumuşayıp tekrar mı sertleşiyor? Sanırım bunlar önemli, kontrol ne zamandı nst girebilirsin belki, içinnrahatlar
Evet canım benim de öyle öğretmenim gün içinde sürekli ayakta oluyorum ama geçen hafta ara tatildeydik o zaman da öyle oldu. Benim de göbek deliğimin etrağfı bazen gergin olup acıyor bazen de sivri bişey çıkıyorBenim de sabah kalktığımda yumuşak oluyor, yorulunca ya da ayakta çok kalınca sertleşiyor. Akşamları da bazen sert oluyor. Göbek deliğimin yanı acıyor bi de, ordan sivri bişey çıkıyor gibi oluyor
Benim gün içinde sürekli gergin oluyor ama sancım falan yok hiç.Benim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)
Bir de bir şey söyleyeceğim... Bir arkadaşım sezeryan oldu doktoru iyi bir doktor tecrübeli. Adamın kendi yöntemi varmış, sezeryandan sonra karnına kum torbası koyuyormuş. Bu kum torbası hem pis kanın daha iyi gitmesini sağlıyormuş hem de karnın daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyormuş...
Büyük ihtimal bunu her doktor yapmıyordur. Peki biz doğumdan sonra karnımızın sarkmaması için ne yapmalıyız?
Önerisi olan var mı?
Sil kuzum 22 Nisan kesin tarihsana zaten parantez açıp 20-21-22 yazmışım not alırkendiğerlerini siliyorum
Çatlak yok gibi ama her yeri göremiyorum tabiBenim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)
Önerisi olan var mı?
Doğumdan sonra korse kullanan arkadaşlarımın karınları hızlı toparlandı. Sıcakta belki yağ yakımını da hızlandırırbenim henüz çatlamadı bi de iyice saldım 1 aydır hiçbir şey sürmüyorum dainşallah çatlamazz
bu arada gümüş kalkanları dün itibariyle kullanmaya başladım ben 1 ay kaldı neredeyse o sebeple başlayayım dedim
kum torbası değişik bi bilgikorse de söylüyolar ama o sıcakta nasıl kullanıcaz korse