2022 ikizler burcu anneleri

Aa güm0ş kapaklarımız var bizimm😍😎Nasıl kullanıyorsun, günde 1 saat mi? Ben bi kere kullandım merak edip. Şunu farkettim taktıktan bir müddet aonra oraya yapışıyor sanki.. Gerçi 1 defa denedim. Ben de kullanayım yarından itibaren.
Bir de sezeryan olursa korse kullanılır mı ki?
Kremleri banyodam sonra sürüyorum. Sen de sür. Bir de şöyle nir şey var. Şimdi çatlamayıp, doğumdan sonra da büzüşebilirmiş🌞 Benim de çatlamadı çok şükür😍🤗
Bir yerde denk gelmiştim bu korse kullanımı ile ilgili.. Normal doğumdan 1 hafta sonra sezeryandan 2 hafta sonra kullanılabilir. Tabi doktorunuz aksi bir durum söylemezse diye belirtmişti.

Valla bebişler diyor ben büyümeme bakarım, sen ne yapıyosan yap anniş :)
Fsıtık ezmesini muza mı sürüyordun kuzum. Alayım ben de :) Tuğba'nın ürünleri güzel oluyor. Bursa'da genelde ordan alışveriş yapıyordum. Öneri için sağol Gugucum... :KK200:
ben en çok muzla sevdim. Tam buğday ekmeğine sürüp balla da süper oluyor🥰 al al kuzum ara öğünlerde mutlaka yiyorum ben
Benim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)

Bu arada karın demişken karnı çatlayan oldu mu kızlar?
Bir de bir şey söyleyeceğim... Bir arkadaşım sezeryan oldu doktoru iyi bir doktor tecrübeli. Adamın kendi yöntemi varmış, sezeryandan sonra karnına kum torbası koyuyormuş. Bu kum torbası hem pis kanın daha iyi gitmesini sağlıyormuş hem de karnın daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyormuş...

Büyük ihtimal bunu her doktor yapmıyordur. Peki biz doğumdan sonra karnımızın sarkmaması için ne yapmalıyız?

Önerisi olan var mı?
Benim henüz yok çatlak inşallah olmaz da. Badgere geçtim 1 haftadır baya yoğun ve yağlı, her akşam eşime kontrol ettiriyorım çatlamış mı diye😅😅😅
Sezaryenden çıkar çıkmaz takabileceğimi düşünmüyorum benim canım tatlı baya🤣 açık miyom ameliyatı olduğumda da takmıştım korse duruşum düzelsin, şişliğim ödemim gitsin diye ama ameliyattan 1 ay sonra başladım. Yine öyle yaparım.
Sezaryenden sonra kum torbasını duydum bazı hastanelerde yapılıyor, bazısında da ebe gelip ara ara bastırıp akıtıyormuş içerdeki pis kanı

Canancımm özledim seni🌸 iyisiniz değil mi? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Sana da geçmiş olsun canım, sonlara doğru ilerliyoruz artık buna da şükür 😇

Evet, buna da şükür canım. 🤲
İyiyiz hamdolsun.

Son aylara giriyoruz artık, son hazırlıklar kaldı işte. 😉

Hem hazırlıklar hem de Ramazan’ın tatlı bir telaşı var, biraz ihmal etmiş oldum burayı.

Bayramdan sonra daha aktif olurum. 🤗

.

Aa güm0ş kapaklarımız var bizimm😍😎Nasıl kullanıyorsun, günde 1 saat mi? Ben bi kere kullandım merak edip. Şunu farkettim taktıktan bir müddet aonra oraya yapışıyor sanki.. Gerçi 1 defa denedim. Ben de kullanayım yarından itibaren.
Bir de sezeryan olursa korse kullanılır mı ki?
Kremleri banyodam sonra sürüyorum. Sen de sür. Bir de şöyle nir şey var. Şimdi çatlamayıp, doğumdan sonra da büzüşebilirmiş🌞 Benim de çatlamadı çok şükür😍🤗

kapakları önce karbonatlı suyla bi temizlemiştim

sonra 1 saat ile 3 saat arasında tutuyorum, o kadar süre kullanıyorum, aynen dediğin gibi yapışıyo gibi oluyo ve sanki nemlendiriyo gibi de✌️😍

krem sürmeyi öyle boşladım ki bu nasıl bi cesaret anlamıyorum 😂😂

kapakları önce karbonatlı suyla bi temizlemiştim

sonra 1 saat ile 3 saat arasında tutuyorum, o kadar süre kullanıyorum, aynen dediğin gibi yapışıyo gibi oluyo ve sanki nemlendiriyo gibi de✌️😍

krem sürmeyi öyle boşladım ki bu nasıl bi cesaret anlamıyorum 😂😂
Ay ben daha takmaya başlamadım, haftaya başlayayım iyi hatırlattınız🥰🥰
Ben krem sürmezsem geriliyor gibi oluyorum sanki, psikolojik de olabilir.

yarın buralar cümbüşlü🥳

👩‍💻
S ssummer
Dreamgirls Dreamgirls
@kdv sabah 9 diye yazmıştınnn
@nilozgul 'ün de kontrolü var

bakalım bebeler kaç kilo oldu 😍 inşallah güzel poz verirler ve güzel haberlerle gelirsiniz kızlar🧡
Merhaba kızlar. Eve şimdi geldim. Her sey yolundaymıs suyumuz gayet iyi bebis 1500 kilo olmus ve dönmüs😁😁 kan ve idrar tahlili verdi birde magnezyum yazdı. Bayram bitimi gidiyoruz rapor almaya inşallah. Yüzünü yine göstermedi ayol bi göremedik adam akıllı agzını yüzünü 😂 neyse saglıklı olsun da

Merhaba kızlar. Eve şimdi geldim. Her sey yolundaymıs suyumuz gayet iyi bebis 1500 kilo olmus ve dönmüs😁😁 kan ve idrar tahlili verdi birde magnezyum yazdı. Bayram bitimi gidiyoruz rapor almaya inşallah. Yüzünü yine göstermedi ayol bi göremedik adam akıllı agzını yüzünü 😂 neyse saglıklı olsun da
aaa dönmüş müü🧡 benimki hâlâ takılıyo kafasına göre🙈

çok şükür senin de her şey yolunda🙏🙏

bayram sonrasına az kaldı 🧡 bi de artık kocaman oldular kameraya sığmıyolar🙈

Evet, buna da şükür canım. 🤲
İyiyiz hamdolsun.

Son aylara giriyoruz artık, son hazırlıklar kaldı işte. 😉

Hem hazırlıklar hem de Ramazan’ın tatlı bir telaşı var, biraz ihmal etmiş oldum burayı.

Bayramdan sonra daha aktif olurum. 🤗

.
Olsun canım, iyi olun da yine toplanırız🥰🌺

Kanda protein hangi değer canım anlamadım onu? Çayı ben de çok içiyorum, kahvaltıda bari içmeyim diye onun yerine aynes kolajen süt orman meyveli ondan içiyorum🤷🏼‍♀️ Ordan 1 bardak azalttım çayı😅 günün geri kalanında 3-4 çay bardağı içiyorum yaa valla canım istiyor napim

Esra seni göremiyordum nerelerdesin yazacaktım hoşgeldin🥳🥳🥳
Hoşbulduk aslında ben hep burdayım 😂 ama pek yazmıyorum bildiğim bir konu yada sormam gereken birşey oldukça yazıyorum 😀

Bu arada korse konusunu bence herkes sormalı doktora çünkü takmakta kötü takmamakta onların belirli süre ve zamanlari var bir kız vardı çok takınca bu karın kasları çok çalışmadığı için ayrijlik olmuştu sonra onun ameliyatını olmak zorunda kaldı yani tamamen korseye güvenmek iyi değil ama hiç takilmazsa kaslar da yetersiz kalıp sarkiklik kalabiliyor falan 😐

Yaaa maşallah sizee 🧿 geçen hafta benimki de dönmüştü, ne acelesi varsa😅🥹

Benim gün içinde sürekli gergin oluyor ama sancım falan yok hiç.
Ben doğumdan sonra doktoruma da danışarak hemen korse kullanmayı düşünüyorum.
Ben de soracağım doktora, korse de hayatımda hiç kullanmadım.. Ne gıcık bir şey yaaaa. Nasıl kullanıcaz o sıcaklarda....

Evet canım benim de öyle öğretmenim gün içinde sürekli ayakta oluyorum ama geçen hafta ara tatildeydik o zaman da öyle oldu. Benim de göbek deliğimin etrağfı bazen gergin olup acıyor bazen de sivri bişey çıkıyor☺️😁
Göbek deliği diye bir şey kalmadı ki :)
Benim dümdüz oldu orası, delik melik yok :) Ama o sivri bişey ben de de oluyo. Diyorum heralde dirseği, dizi falan :)

Çatlak yok gibi ama her yeri göremiyorum tabi 🙈
Kum torbasını birkaç gün önce bir instagram sayfasında okudum. Şaşırdım hatta nasıl olabilir ki diye..
Kimisi korse diyor kimisi uzun bez parçaları ile sarma diyor. Benim hiçbir fikrim yok 🙈
Benim dört tane ablam var, hepsinin 3'er 4'er çocukları var. Doğumdan sonra korse falan taktıklarını hiç görmedim.
Ve şuan dümdüz karınları :) Acaba taktılarda ben mi farketmedim... Yoksa biz çok mu pimpirikliyiz kızlar ya :)

Bir yerde denk gelmiştim bu korse kullanımı ile ilgili.. Normal doğumdan 1 hafta sonra sezeryandan 2 hafta sonra kullanılabilir. Tabi doktorunuz aksi bir durum söylemezse diye belirtmişti.
Demekki 2 haftaya sezeryan dikişleri iyileşiyor mu.... Hmm bakalım yaa ne yapıcaz. Zaman azalıyor :)

X