2022 ikizler burcu anneleri

Bebeğin ilk kıyafetlerini en azından alerji falan yapmaması için ne kullansam kararsız kaldım. Hemen hepsinde olumlu-olumsuz yorum var zaten😬😬
Ben green clean le başladım doğal diye şimdilik güzel yorumları da iyiydi Trendyol da falan

Ay evet bu sabah duydum ne ara yayınlanmış bu yaa kaşla göz arasında🤔😁😁 2 haftam vardı benimde. Ama bi hafta yıllık izin bi hafta rapor alcam sonra zaten 32. Hafta çekemem şimdi iş yerini hiç🤭
Rapor almayı ben de istiyorum ama vermiyor ki doktorlar☹️ İdrar yollarımda da sorun var, sürekli wc koşmaca, yanma, baskı bazen kaçırmaca derken nasıl olacak bakalım işyerinde. Çarşamba böbrek ultrasonum var geçmezse en azından 3 günlük rapor verebilir misiniz diyeceğim ürologa

Rapor almayı ben de istiyorum ama vermiyor ki doktorlar☹️ İdrar yollarımda da sorun var, sürekli wc koşmaca, yanma, baskı bazen kaçırmaca derken nasıl olacak bakalım işyerinde. Çarşamba böbrek ultrasonum var geçmezse en azından 3 günlük rapor verebilir misiniz diyeceğim ürologa
Evet dene cnm şansını zaten nedenin de varmış. 5 gün iste o 3 gün versin:)
Sağlık ocağını da deneyebilirsin ben sağlık ocağından almayı düşünüyorum.

Bebeğin ilk kıyafetlerini en azından alerji falan yapmaması için ne kullansam kararsız kaldım. Hemen hepsinde olumlu-olumsuz yorum var zaten😬😬
Amaaan yıka geç eskiden bunlar mı vardı
Havalar düzeldi bende bi çıkıyım yürüyeyim diyorum kasık ağrım çok fena Ramazan'da geldi ancak ev işi yemek yetiştiği kadar oda 🤪🤪saldım kuzum napıyım canımdan önemli değil
Kilo konularına takılıyorsan bu bir süreç hiçbirimiz böyle kalmıycaz Allah'ın izniyle senin birde iki tane annelerine biz buradayız deme şekilleri bu ağrılar sancılar kramplar evet hayatı zorlaştırıyor ama geçecek hep beraber bebişlerimizi sevdiğimiz günlerde gelecek olumlu düşün kuzum olumsuzu çağırma 🥰😍
az önce eşimle markete gittim pert oldum artık ben, ben değilim 😬 bütün ayakkabılar olmuyor bana 15 dakika içinde gittim geldim.

Aldığım kilolar hiç umarumda değil sadece kısıtlı hareketler beni strese koyuyor enerjim çekiliyor tadım kalmıyor. Hayırlısıyla az kaldı nerden baksak 35-40 gün sonra doğumum olur allah'in izniyle ☺️ tabi uzun dururlarsa yine razıyım

Amaaan yıka geç eskiden bunlar mı vardı

az önce eşimle markete gittim pert oldum artık ben, ben değilim 😬 bütün ayakkabılar olmuyor bana 15 dakika içinde gittim geldim.

Aldığım kilolar hiç umarumda değil sadece kısıtlı hareketler beni strese koyuyor enerjim çekiliyor tadım kalmıyor. Hayırlısıyla az kaldı nerden baksak 35-40 gün sonra doğumum olur allah'in izniyle ☺️ tabi uzun dururlarsa yine razıyım
Yorgunluk ağırlaşma artık kaçınılmaz kocaman kocaman oldular annesi 😍 ay 35 40 mı 🙈zaman su gibi akıp gidiyor vallahi biraz daha sabır canım stres yapmamaya çalış kalan günlerin çok güzel geçer inşallah hazırlıklar nasıl gidiyor beşikler kuruldu mı 😍🥰

Yorgunluk ağırlaşma artık kaçınılmaz kocaman kocaman oldular annesi 😍 ay 35 40 mı 🙈zaman su gibi akıp gidiyor vallahi biraz daha sabır canım stres yapmamaya çalış kalan günlerin çok güzel geçer inşallah hazırlıklar nasıl gidiyor beşikler kuruldu mı 😍🥰
Bende öyle yapmaya çalışıyorum 🙈
Bayramdan sonra evimi dip köşe temizleticem
Hazırlıklar bitmek üzere elbiseler yıkandı ütüsü kaldı sonra hastane çantası hazırlanacak hiç ütü yapacak takatim yokta mecbur oturarak ütü yapicam. İnşallah eve geldik mi artık ütüleme işine son kim her kakadan sonra elbise ütüler ki 😂

İlerde ev değiştirmeyi düşündüğümüz için çocuk odası yapmadık beşik filan aldım zaten 2 yaşa kadar hep elimin altında olurlar ayrı odası olsada yapacaklarını hiç sanmam 🥴

Canımm beni henüz aramadılar. Yarın mesai başlayınca yazı yazıp ararlar diye düşünüyorum. Öğlene kadar aramazlarsa bekleyeceğim öğlen giderim. Sen ne yapacaksın?
İlk aranan yazsın😀 yarın benim doktor randevum var onları beklemeden belki ben ararm çünkü durup dururken rapor göndermek de saçma olur🤷🏼‍♀️ Ama mecbur çağıracaklar her yerde öyle yazmışlar🥺🥺🥺🥺🥺

İlk aranan yazsın😀 yarın benim doktor randevum var onları beklemeden belki ben ararm çünkü durup dururken rapor göndermek de saçma olur🤷🏼‍♀️ Ama mecbur çağıracaklar her yerde öyle yazmışlar🥺🥺🥺🥺🥺
Tabi tabi, kesin çağırırlar da. En azından tebliği beklerim gün içinde. Koşa koşa da gitmek istemiyorum😂

Tabi tabi, kesin çağırırlar da. En azından tebliği beklerim gün içinde. Koşa koşa da gitmek istemiyorum😂
doktorlar rapor vermiyor dedin ya canım kim vermiyo öyle bi tecrüben mi oldu🥺 ya benim en nefret ettiğim şeylerden biri bu galiba, giidp nası dicez ki bana rapor verir misiniz mi dicez çok geriliyorum hayır derse ne dicem

Canımm beni henüz aramadılar. Yarın mesai başlayınca yazı yazıp ararlar diye düşünüyorum. Öğlene kadar aramazlarsa bekleyeceğim öğlen giderim. Sen ne yapacaksın?
Beni de arayan olmadı, sabah biraz bekleyeyim sonra ben arayayım diyorum, gel derler zaten..gideriz mecbur

Aynen böyle koşa koşa sabahın köründe gitmek istemiyorum ben de😂
doktorlar rapor vermiyor dedin ya canım kim vermiyo öyle bi tecrüben mi oldu🥺 ya benim en nefret ettiğim şeylerden biri bu galiba, giidp nası dicez ki bana rapor verir misiniz mi dicez çok geriliyorum hayır derse ne dicem
Benim doktorumdan istesem rapor yazar ama doğum sonrası da rapor hakkı lazım olacak o yüzden alamıyorum rapor 🤷‍♀️

Bende öyle yapmaya çalışıyorum 🙈
Bayramdan sonra evimi dip köşe temizleticem
Hazırlıklar bitmek üzere elbiseler yıkandı ütüsü kaldı sonra hastane çantası hazırlanacak hiç ütü yapacak takatim yokta mecbur oturarak ütü yapicam. İnşallah eve geldik mi artık ütüleme işine son kim her kakadan sonra elbise ütüler ki 😂

İlerde ev değiştirmeyi düşündüğümüz için çocuk odası yapmadık beşik filan aldım zaten 2 yaşa kadar hep elimin altında olurlar ayrı odası olsada yapacaklarını hiç sanmam 🥴
Bende temizliği bayram sonrasına bıraktım önce bebişin eşyalarını yıkayıp ütüler kaldırırım sonrada dip köşe temizlik ben anca sil süpür yapıyorum dolap içleri falan hep bi çıkacak
Ütü ben üç aydır falan yapmıyorum eşime lazım olunca günlük gereken kadar ütülüyorum kendimde hep ütüsüz yıka giy kıyafetlerle idare ediyorum şuna hem heves hemde düzgünce kaldırayım diye ütülüycem doğumdan sonra tuvalete gitmeye zaman bulursam şükrederim ütü falan yalan bende 🤪
Oda bende yapmadım kuzum büyüyebilen ahşap beşiklerden aldım iki yaşına kadar bizimle sonrasına bakıcaz artık

Kızlar iftardan sonra ben oruçlu değilim şekerimi ölçtürdüm 1 saat tokluk 94 çıktı 100 sınırmış doktor çok aç kalma baş dönmesi falan yaşıyor musun dedi şükür şuan öyle sıkıntılarım yok
Bebiş biraz hafta olarak önde diye şekere baktır demişti bizim kızda tombik olma yolunda ilerliyor şekerden değilmiş 😎

X