2022 ikizler burcu anneleri

Selam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumu 🙈 Hayirlisiyla geceydi gunlerimiz
Selam canım ben de birkaç gündür solumda baskı hissediyordum bugun dinledim ki genelde bebeklerin büyük çocuğunluğu ağırlığını sol kısımda toparlıyormuş. Yani doğum poziyonu aldıysa sırtını dayıyabiliyormuş falan. Bu da bir mucize gibi besleyici büyük damarlar sağdan geçtiği için
Solda ağrın olması muhtemel e bebişler de ağırlaştı 🤭benim de 4 hafta olacak öyle meraktayım ki hareketleri iyice göğüs kafesimin altında hissediyorum bazen hem de solda, acaba döndü mü diye de meraktayım.
Uyku durumu da hem de nasıl 🙈 size bunu soracaktım ya gündüz işte yoruluyorum galiba hep hep uyumak istiyorum dün 9dan sonra uyudum mesela eski ben için çok erken bir saat 🥺🤣

Kızlar haftaya A101 e bebek ürünleri geliyor duyanlar duymayanlara aktarsın 😁

Eklentiler

• 24CDE5C9-7CBA-45A9-BC96-D6D4EAFA77FB.jpeg
    24CDE5C9-7CBA-45A9-BC96-D6D4EAFA77FB.jpeg
    197,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 3B4FFE59-B385-4B9F-AA14-6D9EF70A4ACF.jpeg
    3B4FFE59-B385-4B9F-AA14-6D9EF70A4ACF.jpeg
    196,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 122ABF10-6F1D-4A99-94DB-CC27B7CEEE09.jpeg
    122ABF10-6F1D-4A99-94DB-CC27B7CEEE09.jpeg
    193,4 KB · Görüntüleme: 62
Canımm teşekkür ederim tontiş oğlan benimki 😅
Biz de 22 Haziran dedik 38+6 oluyor acaba dedim biraz geç mi 🤔 Sanırım son haftalarda sık sık NTSye bağlayacakları için kasılma görene kadar bi sıkıntı çıkmaz, bekleriz diye düşündü.
Aaayy çok pardon yaa aklımda nedense senin kızın olacak diye kalmış🥲 olsun oğluşuna da maşallah 🧿 her şey yolundaysa beklemek en iyisi aslında, gelişsin iyice. Benim durum biraz farklı geçen sene rahim ameliyatı geçirdim dikişlerim var, kasılma olsun istemiyor dr. Sana söylenen hafta ideal diye biliyorum, zaten erken gelmek isterse de sancıyla gelir yine olur sezaryen

magnezyum nerdeyse 3 üncü aydan beri kullanıyorum kalça kemiklerim çok ağrıyor içmezsem hatta son iki aydır günde iki tane içiyorum inşallah sinirsel bişey değildir
Haberlerini bekliyoruz yarın, inşallah bebek büyüdüğü içindir sadece. 🤲🏻
Bende bunu favlara atmıştım, çok güzel, güle güle kullan Gugucum:KK15:
Teşekkür ederimm canım 💋
Şok oldum zaten iki tanesi çıkmıştı da iki tanesi çıkmamıştı iki gündür sızlıyordu herhalde gece dişimi sıkıyorum sandım bi baktım patlamış beyaz beyaz görünüyor. Umarım çıkar ya
Ayy normal zamanda bile çok ağrı verir çıkması. Nasılsın peki? İltihap olmaması için karanfil yağı veya direkt karanfil kullan canım. İnşallah sorun çıkarmadan çıkar
Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum:KK76:

Güle güle giy kuzum çok güzel. Elbise benim de favorimde. Ben de dün gece sipariş verdim henüz gelmedi benimkiler

İyi akşamlar kızlar. Bugün ütü ve çanta hazırlamaca günüydü. Listemi ekliyorum, tecrübeliler ve çanta hazırlamış olanlar ya da kafasında planı olanlar yardımcı olabilir mi?
Annem şu an için eksik olarak iç zıbın, kuşak ve yüzünü örtmek için pamuk tülbent dedi. Onları alacağım. Sizce neler eklemeli/çıkarmalı?

Eklentiler

• 04F3EADD-0518-4CC4-B6B9-EA4E9032D5DF.jpeg
    04F3EADD-0518-4CC4-B6B9-EA4E9032D5DF.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 64
  • FD880E81-0159-4851-8A18-F4AB34B896BB.jpeg
    FD880E81-0159-4851-8A18-F4AB34B896BB.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 62
Aaayy çok pardon yaa aklımda nedense senin kızın olacak diye kalmış🥲 olsun oğluşuna da maşallah 🧿 her şey yolundaysa beklemek en iyisi aslında, gelişsin iyice. Benim durum biraz farklı geçen sene rahim ameliyatı geçirdim dikişlerim var, kasılma olsun istemiyor dr. Sana söylenen hafta ideal diye biliyorum, zaten erken gelmek isterse de sancıyla gelir yine olur sezaryen
Sağol canımm 🌸 Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah da erken gelmeye karar verirse de bakacağız artık 😅

selam kızlar 💕
benim kasık ağrım hala devam ediyor sadece sağda belim karnım ağrımıyor ama kasığımdan yürüyemiyorum resmen yarın kontrol var diye sabrediyorum ama akşam ağlayacaktım o kadar acı verici😒
benim de kalçamın oraya vuruyo sol tarafa, doktora sorduğumda siyatiğe baskı yapıyo büyüdükçe demişti

Selam kızlarr 🥰 Kontrolden çıktım. Bebiş 1400 olmuş 😅 sanırım biraz tontiğiz. Her şeyi iyi çok şükür 🙏🏻
Sezaryen doğum düşünüyorum bugün biraz konuştuk da doktorum 39. Haftayı doldurmak istiyor. Siz hiç konuştunuz mu doktorlarınızla kaçıncı haftada almayı düşünüyorlar?
ayy maşallahh minik kuzuya 🧡 benim muhtemelen sezaryen olacak önümüzdeki hafta gittiğimde muhtemelen tarihi netleştiririz✌️

Kızlar LCW'dan bir tayt ve bir gecelik sipariş etmiştim. Bugün geldiler. Gayet ciciler. lazım olursa diye linkliyorum:KK76:

ikisi de çok güzel🧡🧡 güzel günlerde giy😍

Selam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumu 🙈 Hayirlisiyla geceydi gunlerimiz

arası fazla olmuş bu defa ben öyle uzun olduğunda araya bi tane kaçak sıkıştırıyodum🙈
herkese başka bi ruh hali yüklüyo ve başka belirtiler ekliyo bu hamilelik

neyse ki çoğu gitti azı kaldı🙏

İyi akşamlar kızlar. Bugün ütü ve çanta hazırlamaca günüydü. Listemi ekliyorum, tecrübeliler ve çanta hazırlamış olanlar ya da kafasında planı olanlar yardımcı olabilir mi?
Annem şu an için eksik olarak iç zıbın, kuşak ve yüzünü örtmek için pamuk tülbent dedi. Onları alacağım. Sizce neler eklemeli/çıkarmalı?

beybisi, annesi buna bittiimm😍😍

harika olmuş ellerine sağlık varda alt değiltirme pedi ekleyebilirsin istersen, kullanacaksan foto çekimi için tacını terliğini de unutma, bir de banyo yapma ihtimaline karşın seyahat seti🚀

beybisi, annesi buna bittiimm😍😍

harika olmuş ellerine sağlık varda alt değiltirme pedi ekleyebilirsin istersen, kullanacaksan foto çekimi için tacını terliğini de unutma, bir de banyo yapma ihtimaline karşın seyahat seti🚀
Aaa alt değiştirme pedim var tabi unuttum onu, tacım yok ama küçük bir bakım ve makyaj toka çantası yapacağım kendime, nemlendirici falan da atarım içine. Seyahat setini de sende görmüştüm aklımdan çıkmış onu da ekleyeyim😍 sağol canımm💗💗

arası fazla olmuş bu defa ben öyle uzun olduğunda araya bi tane kaçak sıkıştırıyodum🙈
herkese başka bi ruh hali yüklüyo ve başka belirtiler ekliyo bu hamilelik

neyse ki çoğu gitti azı kaldı🙏
Aynen ya çok uzun geldi pazartesi gidicem insallh okadar bekleyemem gibi inşallah iyi haberlerle gelirim

Penti ile ilgili yorumu güncelliyorum.

Bu ikisi gayet güzel bedenleride gayet iyi..

Ama bunu beğenmedim diğerleriyle aynı beden almama rağmen çok büyük ve bir tuhaf duruyor 😔

Penti ile ilgili yorumu güncelliyorum.

Bu ikisi gayet güzel bedenleride gayet iyi..

Ama bunu beğenmedim diğerleriyle aynı beden almama rağmen çok büyük ve bir tuhaf duruyor 😔
2. si çok da rahat duruyo ✌️🤩

bu lila benim de favorimde duruyor şeyden emin olamadım rengi kızdaki gibi pastel mi? son görseldeki gibi daha koyu mu? bir de L aldım demişsin normalde ne giyiyordun? bi bakarım ben de alacak olursam ona göre alayım.

Başka gecelikleri görelim kızlar :) ben iki tane almıştım gecelik, hem yaz hem de doğumdan sonra çok terleyip sürekli değiştireceksin dedikleri için 1-2 tane daha alayım diyorum, önerilerinize açığım :)

Gugubi Gugubi bu hafta benim listeme 1 yk kuru üzüm, sabah 1 çay kaşığı pekmez falan eklendi avokado çeyrekti yarım oldu ful yağ yiyorum gibime geliyor:) kalori artırıyoruz galiba biraz. Bi de sürekli kuruyemiş var ara öğünlerde. Hiç bu kadar serbest ceviz badem fındık olan bir diyet yaptığım olmamıştı. Senin nasıl gidiyor diyet? değişik tariflerin varsa hayır demem:)))

X