- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.981
Selam canım ben de birkaç gündür solumda baskı hissediyordum bugun dinledim ki genelde bebeklerin büyük çocuğunluğu ağırlığını sol kısımda toparlıyormuş. Yani doğum poziyonu aldıysa sırtını dayıyabiliyormuş falan. Bu da bir mucize gibi besleyici büyük damarlar sağdan geçtiği içinSelam kızlar arada giriyorum bakiyorum yazmaya pek mecalim yok mide yanması sol kaburgam kırılmış gibi ağrım var bebekte şekeri kestimden beri eskisi gibi oynamiyor benim psikoloji altüst evden cikasim yok iş yapasim yok sürekli uyuma hissi var 10 gün sonra kontrolum benimde okudum biraz alışverişler yapılmış bebisler görünmüş ben en son 25 haftalıkken gitmiştim çok merak ediyorum kuzumu Hayirlisiyla geceydi gunlerimiz
Solda ağrın olması muhtemel e bebişler de ağırlaştı benim de 4 hafta olacak öyle meraktayım ki hareketleri iyice göğüs kafesimin altında hissediyorum bazen hem de solda, acaba döndü mü diye de meraktayım.
Uyku durumu da hem de nasıl size bunu soracaktım ya gündüz işte yoruluyorum galiba hep hep uyumak istiyorum dün 9dan sonra uyudum mesela eski ben için çok erken bir saat