2022 ikizler burcu anneleri

Emzirme sütyeni 4 model çıktı yazınca 3 modeli nasıl olduğunu bilmeden aldım bakalım nasıl gelcek 🙈

Ortadakinden fazla umutlu değilim, mağazada görmüştüm. Ama diğerlerini ben de almayı düşündüm. Gelince yaz bize de güzelse alalım kuzum. Güle güle kullan :110:

Yok sert değil kuzum, elle sıkılabiliyor, zaten ağzının içine sokmayıp dudağından hafif hafif vericez. Bazı hastaneler şırınga kullanıyormuş mama ya da sağılan sütü (ağız dedikleri o ilk süt) vermek için, o da olur yani mantık aynı. bunu da 20tl altına almıştım, olmasa da olur, belki bebişler şak diye tutacak memeyi hiç kullanılmayacak ah inşallah çok amin 🧿
Ben dün e bebekte anne sütü kaşığı baktım, 100 tlydi. Belki de ihtiyaç olmayacak diye almadım. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz Gugucum.

Ay şimdi 32. Hafta deyince senin hafta gözüme ilişti SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah canım, idari izindeydin ne yaptın çalışır mı alacaksın, direkt başlatıyor musun doğum iznini?
32 henüz olmadım haftaya oluyorum. Direk başlayacağım çünkü zaten yaz ayına denk geliyor. Ünv'te Eylülün sonunda açılıyor, O nedenle doğumdan sonraya da bıraksam her halükarda Eylül'de bitmiş olacak. O yüzden direk başlatıcam :)
Bide doğum ücreti varmış, komik bir rakam sanırım 400 tl falan diyorlardı :skandal:Onun için ne yapıcaz acaba, 400 tl 400 tldir :)))

kızlar geçen hafta grip olmuştum benim iştah iyice gitti yanımda birileri yemek yerse yiyorum yoksa akşama kadar boş boş duruyorum biraz halsizlik yaptı ne yapsam ki
Gripin geçmedi mi miyacım. Benim ki geçti çok şükür. Muz, kuruyemiş gibi yiyebildiğin şeyler ye kuzum. Bebişe birşey olmaz ama sen güçten kuvvetten düşme. Vitaminlerini de eksiksiz al.

Gripin geçmedi mi miyacım. Benim ki geçti çok şükür. Muz, kuruyemiş gibi yiyebildiğin şeyler ye kuzum. Bebişe birşey olmaz ama sen güçten kuvvetten düşme. Vitaminlerini de eksiksiz al.
Burnum hala geçmedi iştahım yok boğazım da üç dört gün sürdü öksürükle beraber yazık biz hamilelere eşime de geçti o da kötü oldu bayağı salgın var sanırım kardeşim kayınvalidem kayınbabam da hastalandı
Vitamin ve parol ikilisi 👌

Oh süper şeker sorunu da yaşamamışsın. Kilo da hızlı almıştık ama güzel devam etmişsin. İşyerinde zor olur tabi, sıcak da Olmuyor yumurta kokusu iyice etkiler. Bolca kekik falan ekip bastır artık kokusunu😅
Bende şeker çıktı☹️ Diyet yapıyorum, pidelere lahmacunlara pasta böreklere elveda demek zorunda kaldım. Az kaldı artık, iyi idare ettik bu zamana kadar, 2 ay daha sabredelim. Hoş sonra da süt olsun diye neler yapacağız kim bilir 🤪🤪
Geçen Müge Anlı hamilelikte 32 kilo aldım dedi. Şok oldum. 20 yi falan duymuştum da 32 nedir... o my got :)
Ben şuana kadar 12 kadar aldım sanırsam, çok kilo takibi de yapmıyorum :) Doktorum da pek sallamıyor :) Ama bana doğumdan sonra hemen zayıflayacakmışım gibi geliyor. Çünkü göbek dışında diğer yerlerde çok fazla fark yok sanki. Sizlerinde bence öyle olacak. Hele emzirme döneminde eskisinden zayıf oluyor herkes :)

Burnum hala geçmedi iştahım yok boğazım da üç dört gün sürdü öksürükle beraber yazık biz hamilelere eşime de geçti o da kötü oldu bayağı salgın var sanırım kardeşim kayınvalidem kayınbabam da hastalandı
Vitamin ve parol ikilisi 👌
Kesinlikle bu grip türünden salgın var. Dudaklar kuruyor, hapşuruk, uçuk, dişler sızlıyor, gece hafif öksürük, hala burnum tıkalı gibi benimde ama onun dışında bir sıkıntı kalmadı bende. Senin de geçmeye yakındır, inşallah.

Ben dün e bebekte anne sütü kaşığı baktım, 100 tlydi. Belki de ihtiyaç olmayacak diye almadım. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz Gugucum.
Ekledim canım benimkini. O kadar pahalı olacak bir şey değil ama, markasındandır belki.
Bi de onu kullanmak için sütyen takmak lazım sanırsam. Şimdi ben evde takmıyorum. O da öylece durmuyor ki :)))
Kesinlikle sütyensiz olmaz, ucunu kapatıyor sadece
32 henüz olmadım haftaya oluyorum. Direk başlayacağım çünkü zaten yaz ayına denk geliyor. Ünv'te Eylülün sonunda açılıyor, O nedenle doğumdan sonraya da bıraksam her halükarda Eylül'de bitmiş olacak. O yüzden direk başlatıcam :)
Bide doğum ücreti varmış, komik bir rakam sanırım 400 tl falan diyorlardı :skandal:Onun için ne yapıcaz acaba, 400 tl 400 tldir :)))
Doğru diyorsun okulların açılma durumuna bakınca direkt ayrılman daha iyi. Ben bir aksilik olmazsa döneceğim galiba, sonrası için 2 3 hafta bile kazansam iyidir diye düşünüyorum.
Doğum sonrası sgkdan son 3 aylık brüt maaşımızın ortalamasının 2/3ünü doğum izni parası olarak alacağız. Bir de yine sgkdan süt parası alacağız tek seferlik o da 300küsür galiba. Bir de aile ve sosyal hizmetlere başvurup tek seferlik ilk çocuk için 300, ikinci için 400, üçüncü için 600 tl bir ödeme alabiliyoruz.
Eksiğim ya da yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin😊😊
Geçen Müge Anlı hamilelikte 32 kilo aldım dedi. Şok oldum. 20 yi falan duymuştum da 32 nedir... o my got :)
Ben şuana kadar 12 kadar aldım sanırsam, çok kilo takibi de yapmıyorum :) Doktorum da pek sallamıyor :) Ama bana doğumdan sonra hemen zayıflayacakmışım gibi geliyor. Çünkü göbek dışında diğer yerlerde çok fazla fark yok sanki. Sizlerinde bence öyle olacak. Hele emzirme döneminde eskisinden zayıf oluyor herkes :)
32 mii offfff. Ben 24. Haftamda 10 kg almıştım bile. Sonra diyete başlayınca verdim. Sabah tartıldım 29+2deyim 10,5 kg hala. Benim de sadece göbek ve popo büyüdü. İnşallah emzirme koşturmaca derken gider hepsi🥰

Eklentiler

• 579F2E6D-DDA4-4E6A-86BC-84C689620DB2.jpeg
    579F2E6D-DDA4-4E6A-86BC-84C689620DB2.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 43
Kesinlikle bu grip türünden salgın var. Dudaklar kuruyor, hapşuruk, uçuk, dişler sızlıyor, gece hafif öksürük, hala burnum tıkalı gibi benimde ama onun dışında bir sıkıntı kalmadı bende. Senin de geçmeye yakındır, inşallah.
Kesinlikle salgın benimde ilk geçen pazar dudaklarım kurudu sonra uçukla beraber başladı inşallah sonuna gelmişizdir biraz yordu beni
Sanada çok geçmiş olsun canım 🙏

Oh süper şeker sorunu da yaşamamışsın. Kilo da hızlı almıştık ama güzel devam etmişsin. İşyerinde zor olur tabi, sıcak da Olmuyor yumurta kokusu iyice etkiler. Bolca kekik falan ekip bastır artık kokusunu😅
Bende şeker çıktı☹️ Diyet yapıyorum, pidelere lahmacunlara pasta böreklere elveda demek zorunda kaldım. Az kaldı artık, iyi idare ettik bu zamana kadar, 2 ay daha sabredelim. Hoş sonra da süt olsun diye neler yapacağız kim bilir 🤪🤪
sanırım emzirirken daha çok kilo alıyormuşuz. ben de böyle diyenlerin yalancısıyım bilemem :)

kızlar geçen hafta grip olmuştum benim iştah iyice gitti yanımda birileri yemek yerse yiyorum yoksa akşama kadar boş boş duruyorum biraz halsizlik yaptı ne yapsam ki
Bende çok yemiyorum tatlım kahvaltı ve akşam yemeği benden iyi bir fikir gelmez o yüzden bilemedim 🙈 Bazen arada meyve yiyorum, sabah ceviz badem yememişsem onlardan biraz yiyorum..

sanırım emzirirken daha çok kilo alıyormuşuz. ben de böyle diyenlerin yalancısıyım bilemem :)

Emzirirken değil emzirmek için dana gibi yiyenler var sonra verilmiyor kolay kolay :KK30::KK70:
Ay öyle olmayalım lütfen yaaaa, az önce baza altı hurçlardan yazlık kıyafetlerime baktım da karşılıklı el sallayıp kapattık, minicik hepsi 😞

Ay öyle olmayalım lütfen yaaaa, az önce baza altı hurçlardan yazlık kıyafetlerime baktım da karşılıklı el sallayıp kapattık, minicik hepsi 😞
Ya yok endişe etme sadece hamur işinden tatlıdan uzak durman yeterli onun dışında bebeğe süt yapan besinleri yemen yeterli doğum kiloları hemen gidiyor zaten şu an kilomuzun yarısı ödem 🥴

Herkese iyi geceler kızlar,
Nasıl geçiyor Ramazan, oruç tutabilen var mı aramızda?
Ben çok garip hissediyorum kendimi oruç tutmadığım için, böyle garip kalmışım gibi.🙃
Allah nasip ederse seneye tutarız inşallah😍
Ben bugün bebişe tavşan tulum siparişi verdim. 10 güne hazırlanıyormuş. Foto çektirsem kullanırım diye.🥰
Kendime foto çekimi için gecelik+sabahlık takımı arayışındayım halaaa. Ali expresten beğendim ama geç kalır diye ordan vermeyeceğim.
Aradığım takım beyaz ya da ekru renkte, sade bir dantel ya da tüy de olabilir detayı olsun istiyorum.Sade ama havalı bir şey 🤓😄🤪 Bir kaç tane beğendim 1500 tl -2000 deyince şimdilik vazgeçtim. 😁
Bulan varsa bizimle de paylaşın kızlaaaarrrr 😍

ben tutmuyorum oruç kuzum normalde de ama tutanlarınkini Allah kabul etsin🙏🙏

aa tavşan tulum atmadıysan link isterizzz 🧡 geriden geliyorum belki de atmışsındır😇

makyaj malzemeleri, saç düzleştirici ya da maşa ve kuru şampuana da ihtiyaç, olabilir .
Bu arada kivi ütüden memnunmusun kuzum, ben de alayım diyordum ama bilemedim iyi mi diye.

normal ütünün yerini tutmuyo ama ben zaten hiç ütü yapmıyorum bi tek bu bebişinkileri ütüledim normal ütüyle, o sebeple benim için kurtarıcı oldu🚀🚀

kıyafet biraz buruşuksa şipşak düzleştiriyo hemen, askıya asıp üstünde gezdiriyorum ✌️

X