2022 ikizler burcu anneleri

Pentinin intetnet sitesinde bir türlü bişey bulamıyorum, dün de mağazasına gittim acayip acayip modeller. Pek bişi bulamadım.. Emzirme sütyenleri de güzel gözükmüyordu. Senin beğendiğin birşey oldu mu rüyakızı 😍
Emzirme sütyeni 4 model çıktı yazınca 3 modeli nasıl olduğunu bilmeden aldım bakalım nasıl gelcek 🙈

Babyjem anne süt kaşığı yazıyor kutusunda kuzum. Arkası şırınga gibi ölçüler var, ucu silikon yumuşak sıktırınca ucuna süt gelicek, damla damla ağzına damlatmaya uygun. İlk aşamada tutamayabilir çünkü biberonu ve ucunu. Bu daha kullanışlı geldi bana. Hem meme reddi yaşatmadığını da okumuştum😊
Ahhh bildim tamamdır. Sert gibi gözüküyordu resimde o.. Sen beğendin ama dimi gerçekte nasıl gözüküyor bilemediğimden emin olamadım.

Ahhh rollercığımmm hemen yetiştin yine🥰🥰 banyo seyahat boy set ve banyo havlusu hiç aklıma gelmemişti.
Ben ekstra kettle, rezene çayı, nescafe ve kendime havlu çorap koyacağım. Gümüş kapaklarımızı da alırız😊
Birde bitter çikolata koy tatlım ☺️ kim demişti hatırlayamadım ama iyi geliyormuş.

Ahhh rollercığımmm hemen yetiştin yine🥰🥰 banyo seyahat boy set ve banyo havlusu hiç aklıma gelmemişti.
Ben ekstra kettle, rezene çayı, nescafe ve kendime havlu çorap koyacağım. Gümüş kapaklarımızı da alırız😊
Gümüş kapaklardan ben de aldım, 😍doğumdan önce takmaya başlanıyormuş diye okumuştum. 🤗

Ahhh bildim tamamdır. Sert gibi gözüküyordu resimde o.. Sen beğendin ama dimi gerçekte nasıl gözüküyor bilemediğimden emin olamadım.
Yok sert değil kuzum, elle sıkılabiliyor, zaten ağzının içine sokmayıp dudağından hafif hafif vericez. Bazı hastaneler şırınga kullanıyormuş mama ya da sağılan sütü (ağız dedikleri o ilk süt) vermek için, o da olur yani mantık aynı. bunu da 20tl altına almıştım, olmasa da olur, belki bebişler şak diye tutacak memeyi hiç kullanılmayacak ah inşallah çok amin 🧿

Yok sert değil kuzum, elle sıkılabiliyor, zaten ağzının içine sokmayıp dudağından hafif hafif vericez. Bazı hastaneler şırınga kullanıyormuş mama ya da sağılan sütü (ağız dedikleri o ilk süt) vermek için, o da olur yani mantık aynı. bunu da 20tl altına almıştım, olmasa da olur, belki bebişler şak diye tutacak memeyi hiç kullanılmayacak ah inşallah çok amin 🧿
Her ihtimali düşünmek zorunda kalıyoruz onlar iyi olsunda ☺️ Şırınga basınç açısından sert kalabilir. Hemşirelerin eli alışıktır da biz zorlanırız. Umarım memeyi tutarlarda gerek kalmaz 🙏

artık yumurta yemek istemiyorum yeteeerrr diye bağırıcam avazım çıktığı kadar ahahahah
Ben de yumurta sevdalısı oldum 🤣🤣 hatta 1 kesmiyor 2 haşlıyorum😅 omlet falan yapsan, ya da azcık sütle bulut yumurta da iyi oluyor. Az kaldı az. Senin diyet nasıl gidiyor canım, kilo alımın şekerin ne durumda?

kızlar geçen hafta grip olmuştum benim iştah iyice gitti yanımda birileri yemek yerse yiyorum yoksa akşama kadar boş boş duruyorum biraz halsizlik yaptı ne yapsam ki
Kavrulmamış badem, fındık, kabuklu yer fıstığı, ceviz, keçiboynuzu pekmezi, tahin, muz bunlar oldukça besleyici olur kuzum. Koy yanına at ağzına canın istemese de. Bebişlerin yağlanacağı döneme girdik, sütten peynirden zeytinyağından kuruyemişten sağlıklı yağlar almamız önemli

Kavrulmamış badem, fındık, kabuklu yer fıstığı, ceviz, keçiboynuzu pekmezi, tahin, muz bunlar oldukça besleyici olur kuzum. Koy yanına at ağzına canın istemese de. Bebişlerin yağlanacağı döneme girdik, sütten peynirden zeytinyağından kuruyemişten sağlıklı yağlar almamız önemli
muz fındık kuru üzüm süt getirdim iş yerine inşallah yiyebilirim 😪dün koca günü bir gözleme bir muzla geçirdim 🙄 bebişime yazık 😔üzülüyorum

Ben de yumurta sevdalısı oldum 🤣🤣 hatta 1 kesmiyor 2 haşlıyorum😅 omlet falan yapsan, ya da azcık sütle bulut yumurta da iyi oluyor. Az kaldı az. Senin diyet nasıl gidiyor canım, kilo alımın şekerin ne durumda?
kuzum bende şeker çıkmadı çok şükür.
diyet ilk 3 hafta harika gitti sonrasında yeter be yeter dedim ahhaha
ama tekrardan dikkat etmeye başladım şu an da fena gitmiyorum aslında.
14 martta 80,50 kg çıkmıştım evde doktorun muayenesinde 81 çıkmıştım.
şimdi evde bugün tartıldım 81,900 çıktım. şu an da güzel gidiyorum aslında ya. her ay 2 kg alabilirsin demişti.
ama eskisi gibi çok dikkat etmiyorum allah var :)
kuzucum işe getiriyorum iş yerinde kahvaltı ediyorum. haftasonları omlet yapıyorum ama haftaiçi çok olmuyor o imkan
😆 diren kuzum az kaldı 🙈
günde 2 yumurtaya çıkarttı doktor. 1 tanesini zor yiyordum zaten adhasdklas
yumurtayla yıldızım hiç barışmadı hamilelikte 🙄🙄
en başından beri yiyorum. ve artık cidden yeteeeeerrrrrrrrrrrrrr afsfafasfasfasf

kuzum bende şeker çıkmadı çok şükür.
diyet ilk 3 hafta harika gitti sonrasında yeter be yeter dedim ahhaha
ama tekrardan dikkat etmeye başladım şu an da fena gitmiyorum aslında.
14 martta 80,50 kg çıkmıştım evde doktorun muayenesinde 81 çıkmıştım.
şimdi evde bugün tartıldım 81,900 çıktım. şu an da güzel gidiyorum aslında ya. her ay 2 kg alabilirsin demişti.
ama eskisi gibi çok dikkat etmiyorum allah var :)
kuzucum işe getiriyorum iş yerinde kahvaltı ediyorum. haftasonları omlet yapıyorum ama haftaiçi çok olmuyor o imkan

günde 2 yumurtaya çıkarttı doktor. 1 tanesini zor yiyordum zaten adhasdklas

en başından beri yiyorum. ve artık cidden yeteeeeerrrrrrrrrrrrrr afsfafasfasfasf
Oh süper şeker sorunu da yaşamamışsın. Kilo da hızlı almıştık ama güzel devam etmişsin. İşyerinde zor olur tabi, sıcak da Olmuyor yumurta kokusu iyice etkiler. Bolca kekik falan ekip bastır artık kokusunu😅
Bende şeker çıktı☹️ Diyet yapıyorum, pidelere lahmacunlara pasta böreklere elveda demek zorunda kaldım. Az kaldı artık, iyi idare ettik bu zamana kadar, 2 ay daha sabredelim. Hoş sonra da süt olsun diye neler yapacağız kim bilir 🤪🤪

muz fındık kuru üzüm süt getirdim iş yerine inşallah yiyebilirim 😪dün koca günü bir gözleme bir muzla geçirdim 🙄 bebişime yazık 😔üzülüyorum
Bebişler bizim depolardan alır ihtiyacını her şekilde ama bizim zayıf düşmememiz lazım. Çok iyi yapmışsın, canın istemese de bebeğime şifa olsun deyip ye kuzum

X