- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.761
Ben birde valiz alıcam daha valizim bile yok orta boyKızlar çantasını hazırlayan var mı, ya da liste yapan. Bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim. 2 haftaya çantamı hazırlayacağım, kafamda hiç bir şey yok. Kaç parça ne koyulacak?
Esracım dikkat et kuzum, yormadan yapmaya çalış. Ben tadilat sonrası çok yordum kendimi hal toparlanamadım. Kasık ağrım geçmiyorAma temiz temiz beklemek iyi,
çarşamba ürolojiye gideceğim bakalım ne diyecek. Önümüzdeki hafta ütü yapıp hastane çantamı hazırlayacağım ben artık.
Sağolun kızlar yormamaya çalışıyorum bir yandan da diyorum şimdi yaptın yaptın bidaha çocukla bu kadar olmazOoo baya aktif bir gün olmuş senin içinyavaş yavaş bebeklere hazırlık başladı Yorma kendini bu süreçte fazla, dinlene dinlene yapmaya çalış
Bende acaba bana mı bildirim gelmedi bir baktım kimse yok meğersem herkesin işi varmış
Yaaaa senle günümüz aynıymış şimdi fark ettimSağolun kızlar yormamaya çalışıyorum bir yandan da diyorum şimdi yaptın yaptın bidaha çocukla bu kadar olmazGugubi isallah ürolojide sonuçların temiz çıkar bu iki üç güne biterse isallah bende herşeyi yıkayıp utuleyip çanta hazirlarim en güzel kısmı bence artık o
Günaydın Müge,
Hazırlıklara devam, ben bu aralar bebişe foto için tulum ve kendime sabahlık takımı arıyorum :) Sonra hastane çantası hazırlıycam. Bu arada çantaya bebek maması koyacak mıyız kızlar ?
Sen neler yapıyorsun? Nasıl geçiyor?
@basiliferd bebişinle ve tüm sevdiklerinle sağlıkla, huzurla nice seneler diliyorum
Beraber hazırlayalım o zaman canımBen birde valiz alıcam daha valizim bile yok orta boy
2 haftaya bende hazırlamaya başlayacağım ama eksiklerim var.
Ben koymam sanırım lazım olursa marketten gidip alınır diye düşündüm ama özel bir durum varsa hemen emzirilemeyecek gibi tabiki hazırda olması önemli.. Tabi şöyle de bir durum var doğum için belirli bir gün yoksa bulundurmak önemli ne olur ne olmaz diye.. ay karışık yaayy hiç bilmiyorum koyacak mıyız acabaa
herkesin hafta sonu inşallah güzel geçmiştir
Olur kuzum ben bir ara bir program çıkarmayı düşünüyorum videoları izleyipBeraber hazırlayalım o zaman canımbenim de küçük boy bir valizim vardı çeyizde alınmıştı, 1 2 kere kullanmıştım onu sadece, ona yapıcam. Bir de el çantası var onu alırım diye düşünüyorum.
Ondan bende almayı düşünüyorum hangi marka aldın ve nasıl kaşık kısmı bebeklere uyumlu mu?Ben koycam canım mama, bir de anne sütü kaşığı diye geçiyor adı ondan aldım, damla damla veririz diye. Mama olarak da hipp combiotic düşünüyorum
Kızlar çantasını hazırlayan var mı, ya da liste yapan. Bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim. 2 haftaya çantamı hazırlayacağım, kafamda hiç bir şey yok. Kaç parça ne koyulacak?
Herkese iyi geceler kızlar,Kızlar napıyorsunuz kimsenin sesi çıkmamış bugün
Benim de aynıİnstaya ben de sardım, keşfetim hep hamile ve bebiş dolu. Bir dalıyorum çıkamıyorum
makyaj malzemeleri, saç düzleştirici ya da maşa ve kuru şampuana da ihtiyaç, olabilir .ben hazırladım sayılır ama bir şeyler fazla mı eksik mi hiç bilmiyorumşöyle hazırladım ben, hepsini organizer keselere koydum
Hastane Çantası
Bebeğin;
Hastane çıkışı 5 tane
Müslin 4 tane +2 tane chakra'nın battaniyesi
Ağız mendili 8 tane +2 haricen önlük
biberon + emzik
bebek bezi 25 tane
sleepy yeni doğan ıslak mendil 1 tane
sleepy ıslak havlu 1 tane
pişik kremi
Benim;
2 basic, 2 foto'luk gecelik
depend
göğüs pedi 4 çift-8 tane
göğüs pompası
göğüs kremi
ayaklı kiwi ütü
saç tacı
terlik (daha gelmedi)
banyo seyahat seti (daha gelmedi)
banyo havlusu (daha koymadım)
sizde hazırladıkça paylaşsanıza böyle böyle tamamlayalım eksikleri
Ben de tutmuyorum tatlım hiç kendini kötü hissetme şu zamanlar bebişlerimize özen göstermemiz gereken zamanlar güçten düşmememiz lazımHerkese iyi geceler kızlar,
Nasıl geçiyor Ramazan, oruç tutabilen var mı aramızda?
Ben çok garip hissediyorum kendimi oruç tutmadığım için, böyle garip kalmışım gibi.
Allah nasip ederse seneye tutarız inşallah
Ben bugün bebişe tavşan tulum siparişi verdim. 10 güne hazırlanıyormuş. Foto çektirsem kullanırım diye.
Kendime foto çekimi için gecelik+sabahlık takımı arayışındayım halaaa. Ali expresten beğendim ama geç kalır diye ordan vermeyeceğim.
Aradığım takım beyaz ya da ekru renkte, sade bir dantel ya da tüy de olabilir detayı olsun istiyorum.Sade ama havalı bir şeyBir kaç tane beğendim 1500 tl -2000 deyince şimdilik vazgeçtim.
Bulan varsa bizimle de paylaşın kızlaaaarrrr
1000 tlye kadar razıyım, 1500-2000 bi tık fazla geldi. Çünkü sonrasında da sütekli giyeceğim modeller değil. Evet o markaya ben de baktım, güzel modeller vardı. Ay hep daha güzeli var mı ki diye baktığım için alamadım bi türlü :) demekki tam aşık olduğum bir model çıkmadı, sen de bulursan link paylaşırmısın bebişBen de tutmuyorum tatlım hiç kendini kötü hissetme şu zamanlar bebişlerimize özen göstermemiz gereken zamanlar güçten düşmememiz lazımYaa ben çok güzel buldum geçen ama onlarda pahalı sayılır. 500 den aşağı güzel yok. Şuan benim eklediklerim indirimde gözüküyor eski fiyatlarını göremediğim için bir şey diyemeyeceğim bir bak istersen markası cossy by aqua hafif dantelli ben çok beğendim çoğu modelini
Pentinin intetnet sitesinde bir türlü bişey bulamıyorum, dün de mağazasına gittim acayip acayip modeller. Pek bişi bulamadım.. Emzirme sütyenleri de güzel gözükmüyordu. Senin beğendiğin birşey oldu mu rüyakızıKızlar bu arada pentide çok seçenek yok ama bazı sütyenlerde kendi sitesinde indirim var ihtiyacı olan bir baksın
Babyjem anne süt kaşığı yazıyor kutusunda kuzum. Arkası şırınga gibi ölçüler var, ucu silikon yumuşak sıktırınca ucuna süt gelicek, damla damla ağzına damlatmaya uygun. İlk aşamada tutamayabilir çünkü biberonu ve ucunu. Bu daha kullanışlı geldi bana. Hem meme reddi yaşatmadığını da okumuştumOndan bende almayı düşünüyorum hangi marka aldın ve nasıl kaşık kısmı bebeklere uyumlu mu?
Tabiki de paylaşırım1000 tlye kadar razıyım, 1500-2000 bi tık fazla geldi. Çünkü sonrasında da sütekli giyeceğim modeller değil. Evet o markaya ben de baktım, güzel modeller vardı. Ay hep daha güzeli var mı ki diye baktığım için alamadım bi türlü :) demekki tam aşık olduğum bir model çıkmadı, sen de bulursan link paylaşırmısın bebiş
Ahhh rollercığımmm hemen yetiştin yineben hazırladım sayılır ama bir şeyler fazla mı eksik mi hiç bilmiyorumşöyle hazırladım ben, hepsini organizer keselere koydum
Hastane Çantası
Bebeğin;
Hastane çıkışı 5 tane
Müslin 4 tane +2 tane chakra'nın battaniyesi
Ağız mendili 8 tane +2 haricen önlük
biberon + emzik
bebek bezi 25 tane
sleepy yeni doğan ıslak mendil 1 tane
sleepy ıslak havlu 1 tane
pişik kremi
Benim;
2 basic, 2 foto'luk gecelik