2022 ikizler burcu anneleri

ben 20+1'de gitmişim
Teşekkür ederim canım fikir almak için yazdım benimki de o zamanlarda sayılır, sağ salim çıktın darısı bize inşallah
Ben alamadım ama 12 şubatta 22+0 da almak istiyorum, 1 şubatta aramanız gerek dediler. Belki bir hafta önce 21+0da olur
Doktorum 18 den sonra alabilirsin demişti de o zaman erken gelmişti bende bir süre erteleyip 21+0 a aldım, sağol canım

Öğretmenlik de zor meslek canım. hem sabır hem fiziki güç gerektiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla atlatalım bu süreçleri de kucağımıza alalım bebişleri
32 hafta bana da çok uzak görünüyor. Düşünüyorum da ben 33 de doğum yapmıştım.
32 ye kadar çalışmak
kuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım
ya ben de aynı şekilde evdeki kedileri poşete koyup koyup dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Ama asla bitiremedim. Poşet poşet çıkardım sonra yine 14 15 tane daha buluyordum evde Aralarında kendi köftemi bulamadım bir türlü çok korkunçtu. çok gergin uyandım.
Kedisi olan herkes görüyor demekki canım şuan rahatladım

Doktorum 18 den sonra alabilirsin demişti de o zaman erken gelmişti bende bir süre erteleyip 21+0 a aldım, sağol canım
bana 20-22 arası yaptır demişti canım doktorum. Randevu aldığım yer de 21 den sonra istiyoruz mümkün olduğunca dedi. bebek daha büyük olunca daha iyi görülüyor resimler de daha güzel çıkıyor dedi. Ben 20+6 ya aldım randevu.

Amin inşallah canım. Aa sen bir de erken doğum yapmışsın aman dikkat et çok yorma kendini az kaldı sayılır 24. Haftamiza

Amin inşallah canım. Aa sen bir de erken doğum yapmışsın aman dikkat et çok yorma kendini az kaldı sayılır 24. Haftamiza
aynen canım. Hem çok dikkat ediyorum. Hem de her türlü sıkıntıdan stresten uzak durmaya çalışıyorum. İşten ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi benim için. İşim çok yoğun ve stresli çünkü.
sağlıkla vaktinde doğuralım inşallah hepimiz bebişlerimizi

Amin canım inşallah

Ayy Fethiyeyi çok severim, eşimin teyzesi orda yaşıyor bizim burası çukurda, soğuğu kötü oluyor kuru kuru. Yağdı geçti bir ara ama merkeze tutmadı
Kuru kuru ayaz yemek içine dokunuyor insanın Fethiye güzeldir kışın bu zamanları burlarda da dağa yağan karların ayazı geliyor kar yok Kara gitmek diye bir şey var buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…