- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Teşekkür ederim canım fikir almak için yazdım benimki de o zamanlarda sayılır, sağ salim çıktın darısı bize inşallahben 20+1'de gitmişim
Doktorum 18 den sonra alabilirsin demişti de o zaman erken gelmişti bende bir süre erteleyip 21+0 a aldım, sağol canımBen alamadım ama 12 şubatta 22+0 da almak istiyorum, 1 şubatta aramanız gerek dediler. Belki bir hafta önce 21+0da olur
Öğretmenlik de zor meslek canım. hem sabır hem fiziki güç gerektiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla atlatalım bu süreçleri de kucağımıza alalım bebişleriYa benim yaş değil de ayakta çok durmam yasak mesela öğretmen olunca da ders anlatırken nöbet tutarken falan sürekli ayaktasin. En son rahim ağzım kısalmışti ilaçla toparladık şimdi bu hafta raporluyum mesela istirahat verdi, dinlen rahim ağzını uzatabildigimiz kadar uzatalim diye
Ayy hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alsak. Tabi ister istemez yaşın da etkisi olur canım 2. yi düşünürsek nasıl olacak diye bende kara kara düşünüyorum
Şimdi bir de 24 e şartladık ya kendimizi çok zor gelir o yüzden bize inşallah devam eder dediğin gibi vaka sayıları da çok fazla
32 hafta bana da çok uzak görünüyor. Düşünüyorum da ben 33 de doğum yapmıştım.keşke olmasa ama var ben rahatım allaha şükür şartlarım çok ağır değil
odam ayrı yemekler hazırlanıyor herkes odasında yiyor patronumda istersen haftada bir gün izin yap dedi mesai saatlerimiz uzun çünkü ağırlaşana kadar idare edicem ama illaki bir gün ağırlaşıcam 32 hafta çok uzun görünüyor şuan gözüme
ya ben de aynı şekilde evdeki kedileri poşete koyup koyup dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Ama asla bitiremedim. Poşet poşet çıkardım sonra yine 14 15 tane daha buluyordum evdekuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım
Kedisi olan herkes görüyor demekki canım şuan rahatladımAy nedir bu kedi rüyaları. Ben de tanımadığım bir evdeyim korkuyorum, kedim kucağımda. Onun boxını bulamıyorum bir türlü, böyle çıksam ya korkup elimden kaçarsa naparım diye düşünüyorum
bana 20-22 arası yaptır demişti canım doktorum. Randevu aldığım yer de 21 den sonra istiyoruz mümkün olduğunca dedi. bebek daha büyük olunca daha iyi görülüyor resimler de daha güzel çıkıyor dedi. Ben 20+6 ya aldım randevu.Doktorum 18 den sonra alabilirsin demişti de o zaman erken gelmişti bende bir süre erteleyip 21+0 a aldım, sağol canım
Hatta 128x2 paket 1 numara120 paket miiiiii
51 paket var bende sadece.
ay ben de stokladım zannediyorum.
dur gaza geldim hadadagfgkj
Amin inşallah canım. Aa sen bir de erken doğum yapmışsın aman dikkat et çok yorma kendini az kaldı sayılır 24. HaftamizaÖğretmenlik de zor meslek canım. hem sabır hem fiziki güç gerektiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla atlatalım bu süreçleri de kucağımıza alalım bebişleri
32 hafta bana da çok uzak görünüyor. Düşünüyorum da ben 33 de doğum yapmıştım.
32 ye kadar çalışmak
ya ben de aynı şekilde evdeki kedileri poşete koyup koyup dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Ama asla bitiremedim. Poşet poşet çıkardım sonra yine 14 15 tane daha buluyordum evdeAralarında kendi köftemi bulamadım bir türlü çok korkunçtu. çok gergin uyandım.
Kedisi olan herkes görüyor demekki canım şuan rahatladım
bana 20-22 arası yaptır demişti canım doktorum. Randevu aldığım yer de 21 den sonra istiyoruz mümkün olduğunca dedi. bebek daha büyük olunca daha iyi görülüyor resimler de daha güzel çıkıyor dedi. Ben 20+6 ya aldım randevu.
ay maşallahhh güle güle kullansın :)Hatta 128x2 paket 1 numara
120x2 paket 2 numara
Hepsiburada 2. 1tl indirimleri varken almıştım.
aynen canım. Hem çok dikkat ediyorum. Hem de her türlü sıkıntıdan stresten uzak durmaya çalışıyorum. İşten ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi benim için. İşim çok yoğun ve stresli çünkü.Amin inşallah canım. Aa sen bir de erken doğum yapmışsın aman dikkat et çok yorma kendini az kaldı sayılır 24. Haftamiza
Amin canım inşallahaynen canım. Hem çok dikkat ediyorum. Hem de her türlü sıkıntıdan stresten uzak durmaya çalışıyorum. İşten ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi benim için. İşim çok yoğun ve stresli çünkü.
sağlıkla vaktinde doğuralım inşallah hepimiz bebişlerimizi
Kızlar detaylı ultrason tarihlerinizi kaç+kaç ta aldınız?
Yarın kesin cinsiyetimiz belli olacak inşallah
Karnım tok gidicem tatlı birşeyler yiycem.
Başka napsam
Bi de taaa 4 e aldık randevuyuBekle babam bekle
-C-A-N-A-N- eğer ilk tahmin doğruysa dile benden ne dilersen
aynen canım. Hem çok dikkat ediyorum. Hem de her türlü sıkıntıdan stresten uzak durmaya çalışıyorum. İşten ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi benim için. İşim çok yoğun ve stresli çünkü.
sağlıkla vaktinde doğuralım inşallah hepimiz bebişlerimizi
Kuru kuru ayaz yemek içine dokunuyor insanınAyy Fethiyeyi çok severim, eşimin teyzesi orda yaşıyorbizim burası çukurda, soğuğu kötü oluyor kuru kuru. Yağdı geçti bir ara ama merkeze tutmadı
Ağrı sızı olmasın geçer bunlardaEvet evet normal. Hele damarlarda çatlaklık varsa biraz daha şiddetli oluyo sanırım
Kuru kuru ayaz yemek içine dokunuyor insanınFethiye güzeldir kışın bu zamanları burlarda da dağa yağan karların ayazı geliyor kar yok Kara gitmek diye bir şey var buralarda
Herkese merhabaaaa,
Sizleri tekrar görmek ne hoş kızlar
Yeni topic çok iyi fikir
Bugün haberim oldu, takipteyim
Herkese merhabaaaa,
Sizleri tekrar görmek ne hoş kızlar
Yeni topic çok iyi fikir
Bugün haberim oldu, takipteyim
Tadını çıkarabilene her mevsimi güzelYazı başka kışı başka güzel yani.
.