- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Amin canım benim inşAllahYaaaa, çok güzeller.
O kutudaki takım kuzulu mu öyle?
Güle güle giysin yavrun.
.
Ayıcıklı ama görsen o kadar tatlı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim inşAllahYaaaa, çok güzeller.
O kutudaki takım kuzulu mu öyle?
Güle güle giysin yavrun.
.
Değil mi ? Sende de halsizlik oldu mu peki kanamadan sonraGünaydın, evet ben 2 kere yaşadım. Korkacak bisey yok normalmiş.
bence hamile kalınca bütün hamileler izinli olmalı :)yani bence hamileler 3 aydan sonra idari izinli olmalı.
Her sabah söyleniyorum eşim gülüyor. Diyorum ki daha gece karanlık hava eksilerde. ne işi var 4 aylık bebenin sokaklarda bu saatlerde haklıyım da bence. Şuan hepimiz sıcak yataklarımızda olabilirdik
Rüyada Bir Sürü Kedi Görmekkuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım
Evet baş dönmesi falanda oldu, sanırım tansiyon düşüyor o ara.Değil mi ? Sende de halsizlik oldu mu peki kanamadan sonra
Ahhh evet bencede. Kafamı kaldıramıyorum şuanEvet baş dönmesi falanda oldu, sanırım tansiyon düşüyor o ara.
Ay nedir bu kedi rüyaları. Ben de tanımadığım bir evdeyim korkuyorum, kedim kucağımda. Onun boxını bulamıyorum bir türlü, böyle çıksam ya korkup elimden kaçarsa naparım diye düşünüyorumkuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım
özelde 32. haftada başlıyor ne yazık ki kuzucanım özelde misiniz kamuda mı?
Bende özelde mühendisim 24.hafta bizide kapsıyor mu acaba
genel prosedür 32. hafta hiç bir bilgimde yok nasıl yürüyor bu işler
amin amin.çok geçmiş olsun canım ağrı deyip geçmemek lazım demek ki
bende anlattım doktoruma oda aynı tepkiyi verdi nasıl yani nasıl yani deyip durdu
Allah herkese acil şifalar versin kimsede bu muamelelere maruz kalmasın
valla burada gece yağmur yağıyordu hatta su sesine kalktım hahahaburaya gelmedi burası İstanbul değil galiba
aaaaaaRüyada Bir Sürü Kedi Görmek
Halk dilinde nankör hayvan olarak bilinen kediler kötü arkadaşlara işaret eder. Kedi sürüsünün görülmesi kendinize çeki düzen vermenizi belirtir. Kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar konusunda dikkatli olmanıza işaret eder.
kediler bizi istila etti ahahahaAy nedir bu kedi rüyaları. Ben de tanımadığım bir evdeyim korkuyorum, kedim kucağımda. Onun boxını bulamıyorum bir türlü, böyle çıksam ya korkup elimden kaçarsa naparım diye düşünüyorum
benim 20+2 canımKızlar detaylı ultrason tarihlerinizi kaç+kaç ta aldınız?
Aaa denizlinin otobanına ya da dağlarına yağıyor o zaman.. Bende Ege’nin Akdeniz kısmındayım Fethiye Dağlara yüksek kesimlere kar yağıyor burda daDenizlideyim, pek yazlık sayılmaz ama ege:) sabah ayaz vardı, düşmemek için penguen gibi yürüyerek işe geldim sen nerde yaşıyorsun?
Benim hep kanıyor nerdeyse Doktora vs sormadım ama kızlar normal diyordu. Hamilelikte oluyormuş..Kızlar günaydın. bugüne burun kanamasıyla başladım. Var mı ben gibi burnu kanayan
Bende 21+0 a aldım, inşallah sağ salim geçeriz bu aşamadan da canımvalla burada gece yağmur yağıyordu hatta su sesine kalktım hahaha
sabahta kötüydü.
şimdi dışarıda güneş var
aaaaaa
ben şok
dur ben dikkatli olayım
kediler bizi istila etti ahahaha
benim 20+2 canım
Amin inşallah canımBende 21+0 a aldım, inşallah sağ salim geçeriz bu aşamadan da canım
Duygular şelaleAy çok minnoş, kendi gelmeden arkadaşı gelmiş.
.
İnternette stoğunu göremedim ekleyemedim alalı oldu biraz benimki mamas papasın ama çeşit çeşt var instagramda ya da trendyolda da bakabilirsin canım fotoğraflarda falan görüyordum çok hoşuma gidiyordu inşallah bebişler de bizim kadar severlerevet kuzum döndü kendi doktorum.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ilaç verdi saşe ve cefaks diye antibiyotik
8 gün sonra tekrarla dedi tahlilleri.
dün olanları ona da anlattım ağzı açık dinledi
beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee
hani hani geldi miii
bursaya da bekleniyor ama yağmadı daha
yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorum
sen nereden aldın kuzu
ayyy inşallah bende bakacağım ama hemen alır mıyım bilmiyorum :)Duygular şelale
İnternette stoğunu göremedim ekleyemedim alalı oldu biraz benimki mamas papasın ama çeşit çeşt var instagramda ya da trendyolda da bakabilirsin canım fotoğraflarda falan görüyordum çok hoşuma gidiyordu inşallah bebişler de bizim kadar severler
ben 20+1'de gitmişimKızlar detaylı ultrason tarihlerinizi kaç+kaç ta aldınız?
Ayy Fethiyeyi çok severim, eşimin teyzesi orda yaşıyor bizim burası çukurda, soğuğu kötü oluyor kuru kuru. Yağdı geçti bir ara ama merkeze tutmadıAaa denizlinin otobanına ya da dağlarına yağıyor o zaman.. Bende Ege’nin Akdeniz kısmındayım Fethiye Dağlara yüksek kesimlere kar yağıyor burda da
Ben alamadım ama 12 şubatta 22+0 da almak istiyorum, 1 şubatta aramanız gerek dediler. Belki bir hafta önce 21+0da olurKızlar detaylı ultrason tarihlerinizi kaç+kaç ta aldınız?
Evet evet normal. Hele damarlarda çatlaklık varsa biraz daha şiddetli oluyo sanırımBenim hep kanıyor nerdeyse Doktora vs sormadım ama kızlar normal diyordu. Hamilelikte oluyormuş..