2022 ikizler burcu anneleri

yani bence hamileler 3 aydan sonra idari izinli olmalı. :KK70:
Her sabah söyleniyorum eşim gülüyor. Diyorum ki daha gece karanlık hava eksilerde. ne işi var 4 aylık bebenin sokaklarda bu saatlerde :KK48: haklıyım da bence. Şuan hepimiz sıcak yataklarımızda olabilirdik :işsiz::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
bence hamile kalınca bütün hamileler izinli olmalı :)

kuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım
Rüyada Bir Sürü Kedi Görmek

Halk dilinde nankör hayvan olarak bilinen kediler kötü arkadaşlara işaret eder. Kedi sürüsünün görülmesi kendinize çeki düzen vermenizi belirtir. Kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar konusunda dikkatli olmanıza işaret eder.

:olamaz::skandal:

kuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım
Ay nedir bu kedi rüyaları. Ben de tanımadığım bir evdeyim korkuyorum, kedim kucağımda. Onun boxını bulamıyorum bir türlü, böyle çıksam ya korkup elimden kaçarsa naparım diye düşünüyorum🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

canım özelde misiniz kamuda mı?
Bende özelde mühendisim 24.hafta bizide kapsıyor mu acaba
genel prosedür 32. hafta hiç bir bilgimde yok nasıl yürüyor bu işler
özelde 32. haftada başlıyor ne yazık ki kuzu
çok geçmiş olsun canım ağrı deyip geçmemek lazım demek ki
bende anlattım doktoruma oda aynı tepkiyi verdi nasıl yani nasıl yani deyip durdu
Allah herkese acil şifalar versin kimsede bu muamelelere maruz kalmasın 🙏
amin amin.
bırak hamile olmayı normal hastalık sahibi olanlar bile karşılaşmamalı böyle muamele ile

buraya gelmedi burası İstanbul değil galiba😂
valla burada gece yağmur yağıyordu hatta su sesine kalktım hahaha
sabahta kötüydü.
şimdi dışarıda güneş var
Rüyada Bir Sürü Kedi Görmek

Halk dilinde nankör hayvan olarak bilinen kediler kötü arkadaşlara işaret eder. Kedi sürüsünün görülmesi kendinize çeki düzen vermenizi belirtir. Kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar konusunda dikkatli olmanıza işaret eder.

:olamaz::skandal:
aaaaaa
ben şok
dur ben dikkatli olayım
Ay nedir bu kedi rüyaları. Ben de tanımadığım bir evdeyim korkuyorum, kedim kucağımda. Onun boxını bulamıyorum bir türlü, böyle çıksam ya korkup elimden kaçarsa naparım diye düşünüyorum🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
kediler bizi istila etti ahahaha
Kızlar detaylı ultrason tarihlerinizi kaç+kaç ta aldınız?
benim 20+2 canım

Denizlideyim, pek yazlık sayılmaz ama ege:) sabah ayaz vardı, düşmemek için penguen gibi yürüyerek işe geldim😅 sen nerde yaşıyorsun?
Aaa denizlinin otobanına ya da dağlarına yağıyor o zaman.. Bende Ege’nin Akdeniz kısmındayım Fethiye 😁 Dağlara yüksek kesimlere kar yağıyor burda da 🙈

valla burada gece yağmur yağıyordu hatta su sesine kalktım hahaha
sabahta kötüydü.
şimdi dışarıda güneş var

aaaaaa
ben şok
dur ben dikkatli olayım

kediler bizi istila etti ahahaha

benim 20+2 canım
Bende 21+0 a aldım, inşallah sağ salim geçeriz bu aşamadan da canım 😊🙏

Ay çok minnoş, kendi gelmeden arkadaşı gelmiş. ❤️

.
🥺🥺🥺 Duygular şelale
evet kuzum döndü kendi doktorum.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ilaç verdi saşe ve cefaks diye antibiyotik
8 gün sonra tekrarla dedi tahlilleri.
dün olanları ona da anlattım ağzı açık dinledi
beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee

hani hani geldi miii
bursaya da bekleniyor ama yağmadı daha :KK43:

yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorum
sen nereden aldın kuzu
İnternette stoğunu göremedim ekleyemedim alalı oldu biraz benimki mamas papasın ama çeşit çeşt var instagramda ya da trendyolda da bakabilirsin canım fotoğraflarda falan görüyordum çok hoşuma gidiyordu inşallah bebişler de bizim kadar severler🥰

🥺🥺🥺 Duygular şelale

İnternette stoğunu göremedim ekleyemedim alalı oldu biraz benimki mamas papasın ama çeşit çeşt var instagramda ya da trendyolda da bakabilirsin canım fotoğraflarda falan görüyordum çok hoşuma gidiyordu inşallah bebişler de bizim kadar severler🥰
ayyy inşallah bende bakacağım ama hemen alır mıyım bilmiyorum :)

Aaa denizlinin otobanına ya da dağlarına yağıyor o zaman.. Bende Ege’nin Akdeniz kısmındayım Fethiye 😁 Dağlara yüksek kesimlere kar yağıyor burda da 🙈
Ayy Fethiyeyi çok severim, eşimin teyzesi orda yaşıyor🥰 bizim burası çukurda, soğuğu kötü oluyor kuru kuru. Yağdı geçti bir ara ama merkeze tutmadı

X