2022 ikizler burcu anneleri

Bize de göster

rollercoaster sen bu aralar birşey almıyor musun Bizden mi saklıyorsun

Şimdi gördüm. Cokkk tatlılar

ahahaa iki gündür çok yoğundum yazamadım hiç dün kardeşim geldi bebek bezi almış

ben bugün bi şok'a bakıcam, şok'a bebek ürünleri gelmiş

bi kaç gün önce de ebebek'teydim yine hello baby ürünlerinden aldım bi kaç tane foto atarım

ben bi kere o eşiği kırdım asla durmuyorum

Günaydın canım, dert ettiği şeye bak bende neye üzülüyor dedim acaba
adfjasdkjaskdjkas napayım kız
çok şükür bugün de kendime üzülcek bir şey buldum hahahaha
Günaydın kızlar
Sabah şok markete gidip minik kızıma bunları aldım
Bir de kendim için aldım Eki Görüntüle 2991528
ayyyy güle güle kullan canım :)
aaa bunlar bizim kızlar değil mii anammm herkes burdaymıss
evvveeettt işte o biziz hahaah :) hoşgeldinnnn :)
Bugün herkes neredee ??
ben kar derdine düştüm :)
bir de iş yerin de işler bitmedi bir türlü :)
senin bugün detaylın mı vardı
hepsi muazzaaammmmmmm
çok güzeller canım güle güle kullansın bebiş

ben hiç bisi almadım çöp bile hala beklemedeyim

1 tane alındıktan sonrası çukur düşen çıkamıyo
evet görüyorum sizden karadelik ya aslında cevremde gördüğüm kadarıyla bi hevesle her gördüğünü almışlar bebekten sonra da hiç kullanmadıkları malzemeler olmuş. gördüm heves ettim aldım keske almasaydım diyen çok. o yüzden bende bi hevesle her gördüğümü almak istemiyorum sonradan pişman olmamak için. o yüzden bekliyorum. videolar izliyorum çok kez ihtiyacım olma ihtimali yüksek olanları not ediyorum. sakin kafayla gitmek istiyorum. bir de kimse bilmiyor hala onu al bunu al ona gerek yok buna gerek yok diye kafa şişiren de yok. o yüzden gayet sakin ve keyifli olması için acele etmiyorum. elbette karnım burnumda da alışverişe çıkmayacağım ama hele bi detaylıyı da atlatalım sonrası allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…