- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Tadını çıkarabilene her mevsimi güzel
Bebişinle birlikte her mevsim güzel olacak canım.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadını çıkarabilene her mevsimi güzel
Hoşbuldum, ben de sizleri özlemiştim,. Yazılanları baştan bir okuyacağımMerhaba canım, hoş geldin aramıza.
Özlemiştik seni.
.
Canımcığımseni görmek daha güzel
4 te O saate kadar nasıl dayanacağım acaba Bakın ben ne yaptım Sonunda kendim için de birşeyler hazırladım. Bebek anı kartları
Eki Görüntüle 2991463
Ay inşallahhhh ağzından bal damlıyorBebişinle birlikte her mevsim güzel olacak canım.
.
İnşallah Normalde dönerken gece ağrı olurdu. Şimdi ağrı olmayınca insan şüpheleniyorharika
hangisi olacağı yarın belli olacak artık
Aman ya ağrımasın sakın her şey güzelce yolunda gitsin inşallahHoşbuldum, ben de sizleri özlemiştim,. Yazılanları baştan bir okuyacağım
Beni de dün sağlık ocağı aradı. İzlence yapılması gerekiyormuş 20. Haftada, kan ve idrar tahlili yaptılar. Sadece 5. Haftada ilk bakılmıştı bir daha bakılmamıştı Şükür bir sıkınrı çıkmadı. Birazcık kan değerim azalmış, 12 olması geeekiyorken 11. 90 olmuştu. Kan hapı içmemi söyledi. Sonrasında da tetenos aşısı oldum. İnternette ağrılı yazıyordu fakat ben de ağrı yapmadı. Hemşire genelde 3 gün sonra çıkıyor ağrısı dedi. Bakalım
Hoşbuldum, ben de sizleri özlemiştim,. Yazılanları baştan bir okuyacağım
Beni de dün sağlık ocağı aradı. İzlence yapılması gerekiyormuş 20. Haftada, kan ve idrar tahlili yaptılar. Sadece 5. Haftada ilk bakılmıştı bir daha bakılmamıştı Şükür bir sıkınrı çıkmadı. Birazcık kan değerim azalmış, 12 olması geeekiyorken 11. 90 olmuştu. Kan hapı içmemi söyledi. Sonrasında da tetenos aşısı oldum. İnternette ağrılı yazıyordu fakat ben de ağrı yapmadı. Hemşire genelde 3 gün sonra çıkıyor ağrısı dedi. Bakalım
4 te O saate kadar nasıl dayanacağım acaba Bakın ben ne yaptım Sonunda kendim için de birşeyler hazırladım. Bebek anı kartları
Eki Görüntüle 2991463
Günaydın canım, dert ettiği şeye bak bende neye üzülüyor dedim acabaherkesee günaydınnnn
bursadan bildiriyorum karla güne uyandık :)
ama biraz önce yağması kesildi
umarım gün için de erimez :)
aaa bunlar bizim kızlar değil mii anammm herkes burdaymıss
Bugün herkes neredee ??