- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.481
Maşallah nilözgül, prenses büyümüş. Her şeyin yolunda olması da harika haberGüzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm
Şeker yüklemesi istemiyordum doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın onu da yaptık kolay geçti Allah'tan. O da iyi çıktı. 3 hafta sonra gel dedi. Hareketlerini hissetmek bana en büyük mutluluk. Yüzümü güldüren yaşamaya umut veren tek şey o.
Güzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm
Şeker yüklemesi istemiyordum doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın onu da yaptık kolay geçti Allah'tan. O da iyi çıktı. 3 hafta sonra gel dedi. Hareketlerini hissetmek bana en büyük mutluluk. Yüzümü güldüren yaşamaya umut veren tek şey o.
Ahhh adı İnci miGüzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm
GünaydınnnnnGünaydınnlarrrsabah 8:30da randevum vardı, tontik 1.267 olmuş bu sefer yüzünü pek göremedik elleri vardı önünde. Tekrar kan ve idrar tahlili verdim. Şekerde bir sorun görünmüyor kalsiyuma başladık ek olarak ve mide ilacı verdi lazım olabilir diye. Bir sonraki randevu için de 32. Haftada gel dedi. Daha çok var ühüüüü
Gözünaydın canım bebişin yolunda olmasına çok sevindimGüzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm
GugubiGünaydınnlarrrsabah 8:30da randevum vardı, tontik 1.267 olmuş bu sefer yüzünü pek göremedik elleri vardı önünde. Tekrar kan ve idrar tahlili verdim. Şekerde bir sorun görünmüyor kalsiyuma başladık ek olarak ve mide ilacı verdi lazım olabilir diye. Bir sonraki randevu için de 32. Haftada gel dedi. Daha çok var ühüüüü
Evet İnci Olduk. Çok değerli idi bizim için.Ahhh adı İnci mikızlarda en sevdiğim isimlerden ne güzel sağlığınız yerdinde ikinizin de, maşallah
Ay milimlerden gramlardan nerelereGünaydınnnnnoh oh tontik kocaaaman olmuş, iyi bakmışsın annesi bir daha ki randevularda 2 kiloları konuşacağız galiba şekerin problemsiz olması da harika mide ilacı bazen lazım oluyor. Ne yazdı sana. Benim midem bazen aşırı acı verici oluyor 2-3 defa mide şurubunuu içmek zorunda kaldım.
Bir daha ki randevu 1 ay sonra mı?
Adıyla büyüsün güzel kız. Size şans uğur ve bir sürü güzellikler getirecek kıymetlinizEvet İnci Olduk. Çok değerli idi bizim için.
İnşallah şansıyla gelecek küçüğüm...
Maşallah ,adiyla büyüsünGüzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm
Günaydınnlarrrsabah 8:30da randevum vardı, tontik 1.267 olmuş bu sefer yüzünü pek göremedik elleri vardı önünde. Tekrar kan ve idrar tahlili verdim. Şekerde bir sorun görünmüyor kalsiyuma başladık ek olarak ve mide ilacı verdi lazım olabilir diye. Bir sonraki randevu için de 32. Haftada gel dedi. Daha çok var ühüüüü
Sağlıkla gelsinlerMaşallah ,adiyla büyüsüninci ismine bayılıyorum biizm de listemizde var
Kız çocuğu azıcık çatlak olur benceSağlıkla gelsinler
Çok değerli çok naif .
İnşallah kızımızda öyle olur.
Ama biraz da çatlak olsun annesi gibi
İyi geceler canımİyi geceler kızlar,
-Bir şey soracağım sizlere. Reflü yatağı aldınız mı, gerekli mi ve önerileriniz var mı?
-Ana kucağı (bebeği taşımak için) henüz almadım. Siz hangi model tercih ettiniz?
İyi geceler canım,İyi geceler kızlar,
-Bir şey soracağım sizlere. Reflü yatağı aldınız mı, gerekli mi ve önerileriniz var mı?
-Ana kucağı (bebeği taşımak için) henüz almadım. Siz hangi model tercih ettiniz?
Aaaa evet cybex in ana kucağıda güzel onu unutmuşumİyi geceler canım,
Ben haftaya ebebekteki reflü yatağını alacağım. İçtiği sütü kusma yaşanıyormuş ilk zamanlr, belki havlu vb ile hafif yükselterek de çözülebilir, illaki alınmalı değildir ama ben almaya karar verdim. Sağında solunda destek minderi olması da iyi yan yatırmak için.
Puset, bebek arabasının takımı olduğu için inglesina aldık, rahat duruyor. O olmasaydı cybex ya da besafe bakıyordum.
Evde kullanılan ana kucağından almadım ben de, çok kararsızım alsam mı ne alsam acaba diye, bu konuda alanlardan yardım alabilir miyiz?
Canım benim de ilk aldığım şeylerden biriydi çevreden gerekli olduğunu duyunca, bence mutlaka al ben yataş juno olanı aldım ama şuan aşırı pahalılanmış fiyatı 4 aya kadar kullanılabilir diyor. Ondan çok önerebilir miyim bilemedim. Portatif bir şey ama aldığım anneyanının içine yatakta yanıma yatırmayı koltukta otururken yanıma almayı düşünüyorum kızım da severseİyi geceler kızlar,