2022 ikizler burcu anneleri

İyi geceler canım 😊 Reflü yatağı baya öneriyorlar benimde aklımda tabi fiyatları gün geçtikçe baya artmış önce alanlar söyledi. Açıkçası düşünüyorum almayı yatağının içinede koyarım mis gibi.. Ben daha araba almadım almaya karar verdiğim modelde ana kucağıda var. Sen araba aldıysan ana kucağı (hemde oto koltuğu olarakta kullanılıyor) almadıysan bir tek model verebilirim ama oda pahalı gelebilir belki.. Besafe ismi birkaç modeli var.. Ayrıca almam gerekseydi bunu düşünüyordum 😊
Reflü yatağını herkes öneriyor dediğin gibi. Ama hangisinden almak lazım araştırıyorum daha😁 Oto koltuğu aldım ama bebek arabası ve ana kucağı almadım daha. Travel sette olabilir demi. Besafeye bakayım👌sağol tatlım😘

Emzik olmasa da olurdu ama biberonu almak istedim, hatta mamasını da koyacağım hastane çantasına, benim sezaryen olacak ve biraz erken olacak 6 haziran diye konuştuk en son doktorla bakalım kısmet
A bende sezeryanim senin neden erken olacak benim Dr adet tarihinden sonra alırım dedi ayın 15 den sonra alacak

İyi geceler canım,
Ben haftaya ebebekteki reflü yatağını alacağım. İçtiği sütü kusma yaşanıyormuş ilk zamanlr, belki havlu vb ile hafif yükselterek de çözülebilir, illaki alınmalı değildir ama ben almaya karar verdim. Sağında solunda destek minderi olması da iyi yan yatırmak için.
Puset, bebek arabasının takımı olduğu için inglesina aldık, rahat duruyor. O olmasaydı cybex ya da besafe bakıyordum.
Evde kullanılan ana kucağından almadım ben de, çok kararsızım alsam mı ne alsam acaba diye, bu konuda alanlardan yardım alabilir miyiz?😌
sağolasın tatlım. Hangisinden alacaksın reflü yatağı. Bebek arabasıyla takım olarak aldın demi. Ben de takım olarak alırım sanırım sonuçta bebek arabası da almadım henüz🥰

Canım benim de ilk aldığım şeylerden biriydi çevreden gerekli olduğunu duyunca, bence mutlaka al ben yataş juno olanı aldım ama şuan aşırı pahalılanmış fiyatı 4 aya kadar kullanılabilir diyor. Ondan çok önerebilir miyim bilemedim. Portatif bir şey ama aldığım anneyanının içine yatakta yanıma yatırmayı koltukta otururken yanıma almayı düşünüyorum kızım da severse 🐣 sevibebe'ninki de var. Babynest gibi taşıma tutma yeri de var benim çok hoşuma girmişti canlı olarak inceledim kumaşı vs çok güzel ona da bakabilirsin. 🌼
Çok sağol kurucu. Dediğin modellere bakarım 🥰😘

A bende sezeryanim senin neden erken olacak benim Dr adet tarihinden sonra alırım dedi ayın 15 den sonra alacak
Ben 2020 eylülde rahim ameliyatı geçirdim canım, dikişlerim çoktu rahmimde. Sancı ile kasılıp yırtılma ihtimalini istemedikleri için erken olacak. Gelişimini tamamlamış kilosu ciğeri iyi olsun da çok önemli değil 10 15 gün önce olması. Hatta o kadar bile dursunlar razıyım😌

Ben 2020 eylülde rahim ameliyatı geçirdim canım, dikişlerim çoktu rahmimde. Sancı ile kasılıp yırtılma ihtimalini istemedikleri için erken olacak. Gelişimini tamamlamış kilosu ciğeri iyi olsun da çok önemli değil 10 15 gün önce olması. Hatta o kadar bile dursunlar razıyım😌
Geçmiş olsun canım aramızda bir gün olunca şaşırdım bende tam gününde olsun istiyorum Dr daha geç almayi düşünüyor 😂 üç beş gün daha beklemek çok zor sabırsızim galiba

sağolasın tatlım. Hangisinden alacaksın reflü yatağı. Bebek arabasıyla takım olarak aldın demi. Ben de takım olarak alırım sanırım sonuçta bebek arabası da almadım henüz🥰
Ebebek mağazasına toplu alışverişe gideceğimiz için eklediğimi alacağım canım. Ama 2 sıradaki de favorilerimde bayadır takipteyim, onu da beğenmiştim. Bebek arabasını travel sistem alırsan zaten takım olacak, küçükken o takılacak üst kısma. Araba olarak düşündüğün var mı?

Pamuklu Bebek Reflü Yatağı
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı

Geçmiş olsun canım aramızda bir gün olunca şaşırdım bende tam gününde olsun istiyorum Dr daha geç almayi düşünüyor 😂 üç beş gün daha beklemek çok zor sabırsızim galiba
Aslında sancı gelip kendisi doğmak istediğinde sezaryen olunca süt gelişi falan da daha hızlı oluyormuş. Belki yine senin istediğin olur😊 sağlıklı olsunlar da. Mayıs anneleri grubuna baktım sabah, doğum yapan vardı

Reflü yatağını herkes öneriyor dediğin gibi. Ama hangisinden almak lazım araştırıyorum daha😁 Oto koltuğu aldım ama bebek arabası ve ana kucağı almadım daha. Travel sette olabilir demi. Besafeye bakayım👌sağol tatlım😘
Yataş juno iyi diyen var memnun olmayan var. Pahalı baya o yüzden o direkt elendi. Sevi bebenin var onu herkes beğenmiş. Birde ayak kısmında destekli olanlar bebeği tutmada iyimiş aklında olsun. Travel sistemde oluyor hiç ayrı ayrı alma bence ne güzel araba da almamışsın.

Ebebek mağazasına toplu alışverişe gideceğimiz için eklediğimi alacağım canım. Ama 2 sıradaki de favorilerimde bayadır takipteyim, onu da beğenmiştim. Bebek arabasını travel sistem alırsan zaten takım olacak, küçükken o takılacak üst kısma. Araba olarak düşündüğün var mı?

Aslında hem reflü hem de anne yanı yatağı olanlar var sanki onlar daha mı iyi gugucum👀

Aslında hem reflü hem de anne yanı yatağı olanlar var sanki onlar daha mı iyi gugucum👀
Çanta gibi saplı olanları diyorsun dimi canım, benim hem anne yanı yatağım hem park yatağım var, bunu küçük bişey almak istedim, yanıma da koyarım, yatağının içine de, oyun halısı üstüne de koyarım yanımda da taşırım diye düşündüm. Ama yatak tipine ihtiyacın varsa onlar da güzel korunaklı 👍🏻

Bu attıklarından sevi bebe daha iyi çünkü ayak desteği olmayanlar bebek kayıyor diye çok şikayet etmişti su çanta gibi olanlar var fermuarlı onlardan memnunlar ben aldıktan sonra görmüştüm birde ben kafa yastigo çukur ve kiraz çekirdekli olanı aldım babyjem marka ama ekstra yan yatış yastığı da aldım 😊
Bu çantalı olan

Bu attıklarından sevi bebe daha iyi çünkü ayak desteği olmayanlar bebek kayıyor diye çok şikayet etmişti su çanta gibi olanlar var fermuarlı onlardan memnunlar ben aldıktan sonra görmüştüm birde ben kafa yastigo çukur ve kiraz çekirdekli olanı aldım babyjem marka ama ekstra yan yatış yastığı da aldım 😊
Bu çantalı olan
Esracım önerilerin için çok sağol😘

Esracım önerilerin için çok sağol😘
Birşey değil canım 🙏 aslında herkesin ihtiyacına göre degisio mesela benim anne yani da reflü özelliği var diye sadece yan yastık ayrı aldım reflü yatağında yan yastık olunca daha dar oluyormuş onu da biraz daha kullanabilmek için salonda vs yan yastiksiz tercih ettim ama bazı bebekler asla sevmiyormus yada seven de heryerde tasiyormus bunu umarım kızım sever sonuçta o minicik insanlarında tercihleri olucak soramiyoruz da şimdiden 😃

Birşey değil canım 🙏 aslında herkesin ihtiyacına göre degisio mesela benim anne yani da reflü özelliği var diye sadece yan yastık ayrı aldım reflü yatağında yan yastık olunca daha dar oluyormuş onu da biraz daha kullanabilmek için salonda vs yan yastiksiz tercih ettim ama bazı bebekler asla sevmiyormus yada seven de heryerde tasiyormus bunu umarım kızım sever sonuçta o minicik insanlarında tercihleri olucak soramiyoruz da şimdiden 😃
Allahımmmm şapşikler bi de yatak seçecekler❤️❤️❤️❤️❤️❤️

selam kızlarrr her şey yolundadır herkes iyidir umarım.
uzun zamandan beri giremiyordum buraya.
ben çok iyiyim :) yarın 29+0 olacağım çok heyecanlııı
12 nisan da doktorda kontrolüm var.
yarın da üroloji doktorundan randevu aldım bi idrar ve kültür tahlili vereceğim ne olur ne olmaz diye enfeksiyon varsa müdahale edilir.
bu haftasonu artık kıyafetleri yıkamaya başlayıp hafiften hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım
sizde durumlar nasıl

selam kızlarrr her şey yolundadır herkes iyidir umarım.
uzun zamandan beri giremiyordum buraya.
ben çok iyiyim :) yarın 29+0 olacağım çok heyecanlııı
12 nisan da doktorda kontrolüm var.
yarın da üroloji doktorundan randevu aldım bi idrar ve kültür tahlili vereceğim ne olur ne olmaz diye enfeksiyon varsa müdahale edilir.
bu haftasonu artık kıyafetleri yıkamaya başlayıp hafiften hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım
sizde durumlar nasıl
günaydın 🌞 ne güzel 30 lu haftalara gelmişiniz 🧿
mayıs annelerinden doğum yapan olunca bende telaşlandım yavaştan yıkama ütüleme işlerine girmek lazım artık

günaydın 🌞 ne güzel 30 lu haftalara gelmişiniz 🧿
mayıs annelerinden doğum yapan olunca bende telaşlandım yavaştan yıkama ütüleme işlerine girmek lazım artık
evet geçen gün bir öylesine girdim baktım görünce çok şaşırdım. ben de yıkama ütüleme işine girişmeye karar verdim haftasonu halledicem inşallah. daha bir sürü eksikler var ama hastane çantasına koydukça görürüm artık eksikleri dedim.
Allah sağlıkla vaktin de kucağımıza alamayı nasip etsin inşallah

evet geçen gün bir öylesine girdim baktım görünce çok şaşırdım. ben de yıkama ütüleme işine girişmeye karar verdim haftasonu halledicem inşallah. daha bir sürü eksikler var ama hastane çantasına koydukça görürüm artık eksikleri dedim.
Allah sağlıkla vaktin de kucağımıza alamayı nasip etsin inşallah
benimde var eksikler yok desekte çıkar hazırladıkça ekleriz üstüne ne var ne yok yıkanınca çıkar ortaya

X