2022 ikizler burcu anneleri

bazı bulaşık makinelerinde sterilizatör özelliği varmış haberiniz olsun, bulaşık makinesinde biberon işareti varsa boşa sterilizatör almayın
Zamanında bebek detaylı almamıştım o yüzden yoktur Ama diğer arkadaşlar belki daha çok programlı olanlardan almıştır güzel bir bilgi..

vay be bi yaşıma daha girdim bende onu makineye şişe kavanoz falan koyarsak içleri daha temiz olsun diye yapılmış diye düşünüyordum benim makinede var masraftan kurtulduk

biz de M muge demir 'le konuşurken aydınlanma yaşamıştık, o servise soracak yine de

Evet evet daha iyiyim şükür sadece 1 tane parol içtim kol ağrısıyla atlattım
kol ağrısı olması sadece çok iyi

bi gidip kendini rahatlatmakta fayda var, ben bazen hareketi azalınca yanaktan makas alır gibi hafif göbeğimi sıkıyorum, o zaman tepikliyo yeri daraldığı için
Geçen pazartesi rutin kontrolüm vardı doktorum o zaman tüm kontrolleri yapmıştı dünde mesaj attım sakin ol sen stres yaptıkça o hareket etmez dedi zaten 2 haftaya tekrar gideceğim o yüzden beklemeye karar verdim. Zaten bana kalsa çocuk her saniye hareket etmeli yarım saat dursa evhamlanıyorum
bu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,

bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop oldu işte fotosu da burada
Allahım Allahım ne kadar güzel her şeyi güzel günlerde kullansın inşallah minik

Bu gece rüyamda doğum yapmış bebeğe anne sütü veriyordum. Yanıma yatırıp uyuması için pışpışladım. Sonra baktım yetmiyor süt, vişne suyunun içine bebe bisküvisi koyup biraz da sulandırıp verdim. Biraz içti sonra biraz çıkardı. Sonra kucağıma almak istedim elimden kayıyordu çok küçük tutamıyordum. Omzuma yatırdım sonra sırtıma doğru gitti ben iki büklüm kaldım düşmesin diye uğraşıyorum. Çok küçük bu bebek çok küçük tutamıyorum diyordum sürekli sayıklamışım eşim uyandırdı. Hala kucağımda bebek arıyorum çok küçük nereye gitti diye sağıma soluma bakıyordum. Sonra ayıldım.
Doktor kontrolünde sen de minyon bir kadınsın bebeğinde küçük olur minyon tipli olur demişti. Sanıırm o bilinçaltıma yerleşmiş.

bu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,

bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop oldu işte fotosu da burada
Maşallah güzel günlerde kullanın

Canım benim de geçen hafta 146 çıktı yükleme sonrası. Bana da diyet verdi, sıkı sıkıya uydum hiç bozmadım inşallah böyle devam ederim. 10 kilo almıştım ve bugün tartıldım kiii ne göreyim 1 kilo vermişim

Alıyorum alıyorum bitmiyor sterilizatör ben de alamadım henüz, bebek bakım çantam bile yok. Şimdilik aldıklarım, braun ateş ölçer, buhar makinası, babyvac nasal aspiratör, küvet seti, krem/yağ/pudra/şampuan/pişik kremi, bebek deterjanı, chicco physioforma emzik, chicco naturelfeeling biberon, chicco manuel pompa, babyjam anne süt kaşığı, wee baby süt saklama poşeti, silver moon gümüş kapak, lansinoh blue lock ped, lansinoh organic nipple balm, sleepy 1-2-3 numara bez, bebek arabası, puset, emzirme yastığı ve tekstil ürünleri
Almak istediklerim de reflü yatağı, anne bebek çantası, bebek arabası düzenleyici çanta, biraz daha tekstil ürünü, temizleme pamukları, ıslak mendil, ana kucağı, banyo termometresi, mama düşündükçe de daha çıkar kesin

babamız görmesin bu listeyi kalbine iner hiçbir bilgiside yok ilgisi de yok ben araştırıp alıcam artık
tekstil bitti daha almam belki bi kaç eldiven ya da eldivenli body alıcam
prima harmonie 1 numara prima pure 2 numara ıslak mendil bebek deterjanı aldım
küvet seti
krem/yağ/pudra/şampuan/pişik kremi bioderma ABCDerm almayı düşünüyorum siz ne marka aldınız
bebek arabamızı amcamız alacak ben bakmıyorum
emzik ve biberon muallaktayım alsam mı almasam mı
ateş ölçer,nasal aspiratör ,anne süt kaşığı ,gümüş kapak ,anne bebek çantası ,temizleme pamuğu bunlar daha hiç meydanda yok
daha çok işim var benimde

Bizde de durum aynı, zaten anlamıyor alınca da gerek var mıymış bunlara diyor, gerek varmış çok önemliymiş diyorum bezde sleepy alıp şansımı denemek istedim, olmazsa mecbur prima ben bübchen aldım, şampuan olarak da babyme köpük pompalıdan aldım. İnstagramda Mühendisoğlunun sayfasına bakarak alıyorum deterjan vb. Aslında liste yapıp 1 günde hepsi alınır özellikle ebebek gibi mağazalardan ama ben çok dikkat çekmesin diye parça parça aldım. Haftaya mağazaya gidip kalanları topluca halletmek istiyorum

Emzik olmasa da olurdu ama biberonu almak istedim, hatta mamasını da koyacağım hastane çantasına, benim sezaryen olacak ve biraz erken olacak 6 haziran diye konuştuk en son doktorla bakalım kısmet

sen de bir sürü şey almışsın bende de küvet seti yok mesela bim'e gelince babaannesi almıştı ama o kuşadasında şimdi bi de tedavi için almanya'ya gittiler, mecbur alıcaz tekrar

bende takip ediyorum o sayfayı
netten alıcam canım favorilere biriktiriyorum eleyip parça parça alıcam artık zaman daralıyor en azından doğunca perişan olmayacağımız kadarını bi an önce bitirmek istiyorum

Emzik olmasa da olurdu ama biberonu almak istedim, hatta mamasını da koyacağım hastane çantasına, benim sezaryen olacak ve biraz erken olacak 6 haziran diye konuştuk en son doktorla bakalım kısmet
bende küçüklerden bir tane alayım olmazsa ne olur ne olmaz benim doktor normal doğum yanlısı ama minik kuşlar nasıl gelmek isteyecekler yaşayıp göreceğiz

ben de mühendisoğlundan bakıp alıyorum aynen

pişik kremi orada listesekiler arasından bübchen almıştım ben de

baby me'nin de ürünlerine ok demiş onlardan da seçtim,
deterjan da green clean'le yıkadım kıyafetlerini

ayy süper bende önce bübchen ve baby me deneyeyim öyleyse bioderma bakıyordum ama fiyatlar çok çok fazla geliyordu bunlar daha avantajlı mustela da önermiyorlar artık içerik değişmiş sevindim vallahi

Aynı fikirdeyim, ilk günler kullanacaklarım elimde olsun da ihtiyaç olunca zaten 2 güne kapımızda aldıklarımız. Kendimi öyle rahatlatıyorum artık sonra alırım eksik çıkarsa da

Aynı fikirdeyim, ilk günler kullanacaklarım elimde olsun da ihtiyaç olunca zaten 2 güne kapımızda aldıklarımız. Kendimi öyle rahatlatıyorum artık sonra alırım eksik çıkarsa da
maşallah sen temel ihtiyaçların çoğunu hazırlamışsın güle güle kullan canım
ben zaten hazırlığa geç başlamıştım artık biraz hız veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…