2022 ikizler burcu anneleri

Madem uyanık olanlarımız var bende ıslak havlularla alakalı öğrendiğim birkaç şeyi paylaşayım
Baby turco yenidoğan ıslak havlusu içerik olarak iyimiş, hatta sleepynin de limon,sirke,kekik,okaliptüs olanı ile bio natural olanı, baby me yenidoğan, bebeland yenidoğan olanı içerik olarak iyi olanlarmış.
Islak havlu alacaklar bunları aklında bulundurabilir.
Ben geçenlerde Migros’tan 2 adet sleepy doğal (kekik,okaliptüs,limon,sirke) olandan aldım indirimli bulursam daha alırım sonra

ben de bir kaç foto atayım hemen; bugün ben de yine biraz minik tırtılın bir şeylerini ütüledim, duvara hazeranlı raflarını taktık, bir de şu puset örtüsünü almıştık, o da yıkanınca onu da taktım

Eklentiler

• CF8B2780-1047-44E0-AEF2-F7326B73EA90.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 72B2D0D4-6D82-4933-8250-A0C8430906B2.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 59
  • E0866771-165B-48C0-A181-1E99697E884B.jpeg
    168 KB · Görüntüleme: 64
Ay çok heyecanlı puseti önceden almıştın dimi ayyy benim onlar hep duruyor alınacaklar arası da
Bebek arabası, burun aspiratörü, ateş ölçer felan aldın mı hiç..

ben de stokladım yeni doğan olanından sleepy natural

bi 12 li falandı sanırım normal sarı olandan da stoklamıştım onu da yeni doğan sanıp almıştım ama olsun kullanılıyor her türlü

Ay çok heyecanlı puseti önceden almıştın dimi ayyy benim onlar hep duruyor alınacaklar arası da
Bebek arabası, burun aspiratörü, ateş ölçer felan aldın mı hiç..

ateş ölçer bizde bi tane vardı önceden ama teyit amaçlı 2. bir tane daha alıcam, daha alamadım, burun aspiratörü de manuel hortumla çekilen var ya iğrenç olan ondan da sepete attım onu da alıcam

bebek arabasını dolar yükselmeye başladığında panikleyip almıştım, ben aldıktan sonra 2-3 katı artmıştı

sterilizatör aldım o biraz pahalıymış diğerlerini öteledim öyle olunca

Burun aspiratörü otribebeden herkes memnunmuş bende onu fava attım aynen senin dediğin gibi manuel.. Aslında chicconunkini duymuştum ilk ama parçaları bulunmuyormuş vazgeçtim. elektriklileri ise pahalı onun yerine başka bir şey alırız nasılsa..
Bende kartta yer açılsın diye bekliyorum bebek arabası için
Sterilizatör en sona attım ben hatta arkadaş direkt alma boşver dedi. İmkan kalırsa alırım kalmazsa da sağlık olsun
Elektrikli süt sağma makinesinde gözüm var lansinohun

ayy maşallah minik kuşumun odası hergün daha da güzelleşiyor oda hazır olunca yıkar ütüler yerleştirirsin ne güzel oldu

siz yazınca bende ne kadar çok eksiğim var görüyorum
hepsi de ince detay gerekli mi gereksiz mi hangi marka zaman alacak şeyler aldıkça gözlemlerinizi paylaşırsanız bende bi liste yaparım kendime

bazı bulaşık makinelerinde sterilizatör özelliği varmış haberiniz olsun, bulaşık makinesinde biberon işareti varsa boşa sterilizatör almayın

bazı bulaşık makinelerinde sterilizatör özelliği varmış haberiniz olsun, bulaşık makinesinde biberon işareti varsa boşa sterilizatör almayın
vay be bi yaşıma daha girdim bende onu makineye şişe kavanoz falan koyarsak içleri daha temiz olsun diye yapılmış diye düşünüyordum benim makinede var masraftan kurtulduk

Selamlar, soğuktan oluyor bence. Bir kaç kere çok soğukta kaldığımda bana da olmuştu. Ertesi günü geçiyor merak etme. Senin de geçmiştir umarım

bu arada minnoşun dün gardrobu kuruldu,

bu mobilyayı ikea'nın vitrin-kitaplık mobilyasından aldık, sonra ortadaki rafı çıkartıp oraya biz kendimiz elbise askısı taktık, gardrop oldu işte fotosu da burada
Yaa zurafa'nın vesikalık fotosu bile var ayakkabılara da bak allahım allahım

Oh canımcım güle güle kullanın, her şeyi çok güzel minnoşun sterilazatörle burun aspiratörünün linkini atar mısın ben de bakayım

siz yazınca bende ne kadar çok eksiğim var görüyorum
hepsi de ince detay gerekli mi gereksiz mi hangi marka zaman alacak şeyler aldıkça gözlemlerinizi paylaşırsanız bende bi liste yaparım kendime
Eksik bitmeyecek gibi benimde çok eksik var Paylaşırım ne demek zaten herkese fikir olsun diye düşündüklerimi markaları ile ayrıca yazmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…